Ti ne radis u GRAS-u, Hrle nije Zviz, jeza u ledja nije radio za Hilari Klinon itd.vješalica wrote:Nije nikad ni radila ni na jednom ni na drugom mjestu osim ato si me ti tamo smjestioFreakyStyley wrote:Nisam upratio temu, jel to Vjesalica ne radi vise u GRAS-u nego u KCUS-u?
Ne moram ti to valjda 2 puta govoriti
Sebija All about
-
FreakyStyley
#2451 Re: Sebija All about
- ultima_palabra
#2452 Re: Sebija All about
Stipu suplje, svega ti... da se ne zove Sebija, nego Mileva, i da ne dolazi iz SDA nego iz SDP/DF/NS, itekako bi te zaboljelo. Sve da su rezultati savrseni, nasao bi se neki rodjak ili predak koji je sporan.Zgoljo wrote:Poenta je,ako je ona uspjela ista popraviti,napraviti ikakav pomak to treba pozdraviti jer je kod nas novina popravljati stanje na bolje.Boli mene kiki cija je ona zena,s kojom apotekarkom se druzi,jel se klanja Bogu ili Titi,je li se sprdala sa nekom novinarkom...
Iz svega se moze zakljuciti da je ona unekoliko popravila stanje sa tendencijom da ga jos popravi.Od mene ima lajk.
- vješalica
#2453 Re: Sebija All about
Smijesan si ali fakatFreakyStyley wrote:Ti ne radis u GRAS-u, Hrle nije Zviz, jeza u ledja nije radio za Hilari Klinon itd.vješalica wrote:Nije nikad ni radila ni na jednom ni na drugom mjestu osim ato si me ti tamo smjestioFreakyStyley wrote:Nisam upratio temu, jel to Vjesalica ne radi vise u GRAS-u nego u KCUS-u?
Ne moram ti to valjda 2 puta govoriti
Nadji drugu zanimaciju i ne pravi off na temi besotrebno bezveze se srozavas mogla bi i ja tebe tako prozivati po temama u naletima jada i bijede jer si na pojedinim diskusijama aktivan i od sebe praviti budalu ali ne sluzim se toliko prizemnim ispadima
Ovo ti najozbiljnije govorim
-
Zgoljo
#2454 Re: Sebija All about
To si ti Amare mene zamijenio sa sabom mescini.ultima_palabra wrote:Stipu suplje, svega ti... da se ne zove Sebija, nego Mileva, i da ne dolazi iz SDA nego iz SDP/DF/NS, itekako bi te zaboljelo. Sve da su rezultati savrseni, nasao bi se neki rodjak ili predak koji je sporan.Zgoljo wrote:Poenta je,ako je ona uspjela ista popraviti,napraviti ikakav pomak to treba pozdraviti jer je kod nas novina popravljati stanje na bolje.Boli mene kiki cija je ona zena,s kojom apotekarkom se druzi,jel se klanja Bogu ili Titi,je li se sprdala sa nekom novinarkom...
Iz svega se moze zakljuciti da je ona unekoliko popravila stanje sa tendencijom da ga jos popravi.Od mene ima lajk.
- ultima_palabra
#2455 Re: Sebija All about
Ma ja, vidim ja da se veceras igramo francuskih sobarica.
-
FreakyStyley
#2456 Re: Sebija All about
pozzz Bimu 
- vješalica
#2457 Re: Sebija All about
istina je da talireviceva klinika ima jedinu registrovanu djelatnost za patohistologiju pored MF koji to radi maltene od osnivanja u kantonu jer sje MFu rjesenjem to ponistenoVjecitiStudent wrote:Ko i kako će nadoknaditi izgubljeni novac nastao potpisivanjem štetnih ugovora?vješalica wrote:ako menadžemnt ne riješi problem tog ugovora
onda slobodno možemo reći da sebija nema ništa sa tim
jer sve se može prekinuti ako se hoće...
Opisuje te situacije par članova i u Krivičnom zakonu.
Nakon što je Sebija, "borac protiv korupije", na Općoj potpuno rasturila patohistologiju u korist Talirevića, menadžmentu Opće će trebati decenija da sastavi novi tim.
Čim su Sebiji ugledali leđa, u Općoj su uspjeli da dobiju bolji ugovor.
http://ba.n1info.com/a90980/Vijesti/Vij ... ogija.html
Pitanje je samo do kada, jer medicinski fakultet je sljedeća meta.
lakrdija
- vješalica
#2458 Re: Sebija All about
tebe cu da pozdravim jer ides na foeFreakyStyley wrote:pozzz Bimu
a svoju propalu i neizivlhenu 'mladost' pokusaj popraviti da sto manje gluposti izvaljujes
-
FreakyStyley
- vješalica
#2460 Re: RE: Re: Sebija All about
ma glupostinsomnia78 wrote:Uvrjedila je time sto joj je odgovorila na jeziku na kojem j pitanje i postavljeno?Zgoljo wrote:Znao sam da cemo doci do toga da je uredu sto je uvrijedila novinarku posto ova radi za Al Dzaziru,da radi za N1 to bi vec bio problem [emoji38]
po sebiji se moze vidjeti da nije imala namjere vec ponovila mahibalno rijec
osim toga moglo bi se tumaciti da nju novinarka provocira ekavicom
svijet se upalio da skrene pricu sa marifeta
ovdasnje novinarke vrijedjaju inteligenciju kad uzmu natucati kroatizme ili ostale virkuse od rijeci i izmisljotina a to nikome koliko vidim ne smeta
-
mzungu
#2461 Re: Sebija All about
ko je gori, ovi sto bockaju, il ovi sto odgovaraju?!
Sebija rules,
Sebija rules,
- bersK
#2462 Re: RE: Re: Sebija All about
Jel ti treba nešto crtat? Činjenica da je otjerala sve što valja sa KCUS-a i da su građani Sarajeva u strahu gdje će se liječiti, jer očito ovdje se ostavljaju prazni prostori za uhljebe i za konačni slom zdravstva u KS, je dovoljna. Da nije to što jeste po familijarnoj strukturi, možda bi ovi stavovi svih nas bili puni skepticizma. Ali kad shvatiš da dolazi iz stranke koja je opustošila državu i izbrisala srednju klasu totalno, ogulila narod, otjerala narod, opljačkala, otela pravdu i poštenje i učinila psiho-ekonomski genocid države i naroda, onda ti ne treba veći dokaz kakve su njene namjere. Eto sigurno ona došla da otjera uhljebe SDA. Jes, i Muzur je doš'o na mjesto predsjednika Turističke zajednice jer ima reference (DIFanimus wrote:Hajde da cujem nesto konkretno. Dodatno pitanje:Chmoljo wrote:daBogda ne imao priliku skontati.animus wrote:Ne kontam sta je argument ovih sto su protiv Sebije (motive znamo).
Sta da sutra ona ode.
Ko i sta bi trebao uraditi.
Mislite li zaista da su oni prije nje bili posteni.
Sta je to pogresno uradila.
Sta je trebala uraditi.
Bas me interesuju ti stavovi i argumenti.
ko bude zadnji nek ugasi svjetlo...
Bili isto ovako bili protiv Sebije i da nije supruga od njeg. Veličanstva.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2463 Re: Sebija All about
Matzan wrote:
Džaba milion puta ponavljati da nemam nikakve veze sa SDA, posebno ne sa familijom Izetbegović.
Nikad ni glasao za njih nisam.
Ali sam jako,jako razočaran u SDP, njihov populizam i neke bezobrazne stvari koje su uradili u svojoj kratkoj vladavini.
Socijaldemokratija može, ali ovaj SDP i slični ublehaši (ŽK) ni u ludilu.
Napišem tu i tamo nešto jer mi je smiješno pisanje pojedinaca, iz aviona se vidi da su u pitanju stranački botovi.
I budi ubijeđen, ako ikada na forumu SDA botovi budu tako ofirno i nekritički branili SDA i njene vođe, isto ću ih prozivati i ismijavati.
- bersK
#2464 Re: Sebija All about
Al je naš narod lakovjeran i naivan ko francuska sobarica. Pojavi se par kretena koji ubjeđuju hiljadu ljudi da je Sebija prava žena za KCUS i kako zavodi red i ovi im povjerovaše. Žena lažira podatke o dugu i gubitku, izmišlja pojmove nekakvih "akumuliranih" dobiti, gubitaka koji kurac. Pa dobro, još jedan čist dokaz na koji način Eydea nabeša 300 milja glasova.
- bersK
#2465 Re: Sebija All about
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EmOUsEuE00Y&t[/youtube]
-
LSD
#2466 Re: Sebija All about
Žena odlicno prica ekavski da ceo svet razume, treba je podržati 
-
biscanka2
#2467 Re: Sebija All about
Nurudin wrote:Izgleda nas tri krajišnika jedini uz Sebiju . Bakire pravi tu cestu za Krajinu
Zena heroj, svaka joj cast.
Osevapili bi se.
Tvoji postovi po pitanju donacija i "miliona" svaki potpisujem.
I dalje pratim.
-
biscanka2
#2468 Re: RE: Re: Sebija All about
vješalica wrote:ma glupostinsomnia78 wrote:Uvrjedila je time sto joj je odgovorila na jeziku na kojem j pitanje i postavljeno?Zgoljo wrote:Znao sam da cemo doci do toga da je uredu sto je uvrijedila novinarku posto ova radi za Al Dzaziru,da radi za N1 to bi vec bio problem [emoji38]
po sebiji se moze vidjeti da nije imala namjere vec ponovila mahibalno rijec
osim toga moglo bi se tumaciti da nju novinarka provocira ekavicom
svijet se upalio da skrene pricu sa marifeta
ovdasnje novinarke vrijedjaju inteligenciju kad uzmu natucati kroatizme ili ostale virkuse od rijeci i izmisljotina a to nikome koliko vidim ne smeta
Ti danasnji novinari su stvarno za nevjerovat (cast pojedincima ali su u manjini).
-
drastic
#2469 Re: Sebija All about
ne kontam, jeli ovo upucena replika meni?Dr. Kuca wrote:drastic wrote:jeli ono charles bronsonRammi wrote:...
Posto ste se ujedinili, vjerujem da ovu kampanju mozete malo biti orginalniji, napamet znam ovaj video. Da sam na njenom mjestu isto bi postupio, vjerujem i svako normalan.
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#2470 Re: Sebija All about
biscanka2 wrote:Nurudin wrote:Izgleda nas tri krajišnika jedini uz Sebiju . Bakire pravi tu cestu za Krajinu
Halooo,zamolila bih te da i krajiskinju dodas.
Zena heroj, svaka joj cast.![]()
Nego nebi bilo lose da oni nju nama malo za bihacku bolnicu, bar na godinu dana, posude (ali molim bRez Bakira,on nek odtud cestu pogura ).
Osevapili bi se.
Tvoji postovi po pitanju donacija i "miliona" svaki potpisujem.![]()
I dalje pratim.
O bihaćkoj kantonalnoj samo novinari našli kriminala za jednu onako, sabranu zbirku nedjela.
Ja se sjećam lani onaj doktor što je pisao recepte za pacijente koji uopće nisu bili kod njega, zdravi ljudi,
a onda te recepte unovči od federalnog zavoda privatna apoteka jer je , naravno, pisao recepte za lijekove
kojih nema nego u privatnim, a zdravstvo ih plaća.Deal između farmaceutskih kuća i doktora.
To su ovi što idu na seminare "sa kupaćim gaćama i peškirima"
- djevojka bez imena
#2471 Re: Sebija All about
Smijesna je euforija bilo kakvog pomlariteta, negativng ili pozitivnog, a gdja Izetbegovic se nazalost nije 'izdigla' iznad situacije, pa ako je i ekavica bila provokacija tj ako ju je ona tako shvatila, trebala je to ignorirati i okrenuti se sustini. Na klinici je napravila haos, nesklad medju uposlenima i okruzila se ljudima koji 'zasluzuju' da budu sefovi. Cime? Niko od njih nema niti jednu prednost nad mnogim svojim kolegama, osim sto se znaju dodvoriti.
Drago mi je da je priznala da neki SU nekh ljekari kupovali sitni med. materijal od svog novca, ali je i to djelimicna laz, jer kupuju i dalje.Apoteka Dina-stara prica dobro poznata.
Drago mi je da je priznala da neki SU nekh ljekari kupovali sitni med. materijal od svog novca, ali je i to djelimicna laz, jer kupuju i dalje.Apoteka Dina-stara prica dobro poznata.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2472 Re: Sebija All about
okružena psihijatrima
nije ni čudo kad ovi šHo glasaju za prvu stramKu u bOšnjaka su pacijenti par ekselans
jebemti imal iTko u toj stranKi da zna dvije sastavit al ono bašH dvije... krkanluk dOminira 
-
kakavdanakneiskustvu
- GeeTnT
#2474 Re: Sebija All about
Sta kaze SDUkakavdanakneiskustvu wrote:http://www.tacno.net/sarajevo/defeiniti ... udi-u-bih/
...a sve zbog Sebijine arogancije...SDU BiH će zbog ovog slučaja i drugih nacionalističkih ispada u posljednje vrijeme uputiti otvoreno pismo svim ambasadama zemalja članica PIC-a u kojem će tražiti zaštitu građana BiH od nacionalizma koje provode Čović, Dodik i Izetbegović.
- draganbl
#2475 Re: Sebija All about
Na koji način skrenuti pažnju javnosti sa problema napuštanja KCUS-a od strane vrsnih ljekara i katastrofalnog stanja u zdravstvu uopšte?
Prozoveš novinara, zato što je previsok, prenizak, ima buljave oči ili priča ekavicom.
Nakon toga si miran (mirna) bar 6 mjeseci, a ako još budeš imao (imala) sreće da te dotična novinarka i tuži, ne brini bar godinu dana. Otpuštaj i koga si htela i koga nisi, niko se neće obazirati na to.
Svaka čast Sebija, vidi se da si učila od najboljih!
Prozoveš novinara, zato što je previsok, prenizak, ima buljave oči ili priča ekavicom.
Nakon toga si miran (mirna) bar 6 mjeseci, a ako još budeš imao (imala) sreće da te dotična novinarka i tuži, ne brini bar godinu dana. Otpuštaj i koga si htela i koga nisi, niko se neće obazirati na to.
Svaka čast Sebija, vidi se da si učila od najboljih!