Ja instalirao ovaj novi Kodi crypton ili kako vec svi adonsi su se ucitali sa CroKodia i perfektno rade

Moderator: Benq

Sasvim drugacije iskustvo, imam " svoju " IPTV listu, gledam na KODI , Live TV, Sony TV Android, prebacuje kanale u sekundibrazzo19 wrote:
da ali je sporiji odziv kanala i sporije radi buffering i ucitava, sto se tice programa i aplikacija za gledanje iptv.a najbolja je SMART IPTV aplikacija ali samo je ima na samsung smart tv.ovima i najvise zbog te aplikacije se lomim oko uzimanja nekog drugog tv.a koji nije samsung jer najvise pratim iptv tako da mi je veoma bitna aplikacija preko koje gledam listu a ova smart iptv je bas pregledna dobra i brza, treba da uzmem philips android smart tv ali ni sam ne znam preko cega bih onda pratio iptv ovu listu ...
Imam Sony android i kodi pa ako ti nije problem da mi objasnis kako na kodi staviti tu iptv listu za gledanje jer je planiram uzeti pa bi za pocetak uzeo tu testnu ili na mjesec dana.Doda37 wrote:Sasvim drugacije iskustvo, imam " svoju " IPTV listu, gledam na KODI , Live TV, Sony TV Android, prebacuje kanale u sekundibrazzo19 wrote:
da ali je sporiji odziv kanala i sporije radi buffering i ucitava, sto se tice programa i aplikacija za gledanje iptv.a najbolja je SMART IPTV aplikacija ali samo je ima na samsung smart tv.ovima i najvise zbog te aplikacije se lomim oko uzimanja nekog drugog tv.a koji nije samsung jer najvise pratim iptv tako da mi je veoma bitna aplikacija preko koje gledam listu a ova smart iptv je bas pregledna dobra i brza, treba da uzmem philips android smart tv ali ni sam ne znam preko cega bih onda pratio iptv ovu listu ...
Settings, addons, my addons, PVR clients, PVR IPTV simple clients, configure, general, location , sad je opcija jeli vuce sa neta ili lokalno, ako je sa neta stavis link, ako je lokalno stavis putanju foldera sa HDD, OK i to je tokakaljin wrote:Imam Sony android i kodi pa ako ti nije problem da mi objasnis kako na kodi staviti tu iptv listu za gledanje jer je planiram uzeti pa bi za pocetak uzeo tu testnu ili na mjesec dana.Doda37 wrote:Sasvim drugacije iskustvo, imam " svoju " IPTV listu, gledam na KODI , Live TV, Sony TV Android, prebacuje kanale u sekundibrazzo19 wrote:
Hvala
Doda37 wrote:Settings, addons, my addons, PVR clients, PVR IPTV simple clients, configure, general, location , sad je opcija jeli vuce sa neta ili lokalno, ako je sa neta stavis link, ako je lokalno stavis putanju foldera sa HDD, OK i to je tokakaljin wrote:Imam Sony android i kodi pa ako ti nije problem da mi objasnis kako na kodi staviti tu iptv listu za gledanje jer je planiram uzeti pa bi za pocetak uzeo tu testnu ili na mjesec dana.Doda37 wrote:
Sasvim drugacije iskustvo, imam " svoju " IPTV listu, gledam na KODI , Live TV, Sony TV Android, prebacuje kanale u sekundi
Hvala
Moras pod settings, Live TV staviti Enabled
Imam novi kodi instaliran na boxu pa cu bas probati ubaciti ovu svoju iptv listu da vidim kako ce ici a inace odnedavno dostupna je smart iptv aplikacija i za android do sad je bila samo na samsungovim tv.ovima, ja sam je instalirao na box preko njihove stranice ( ne nalazi se na trg play.u ) i extra radi ista je stvar kao i prije 7 dana testno pa se kupi playpal.om za 5 eura trajno otkljucana ali svakako cu probati opet preko kodija jer mi je dosta prakticnije gledati preko kodija jer mi je u dva klika i iptv i filmovi i serije a ovako na tv.u gledam iptv listu a kad hocu kodi i filmove svaki put moram box da palim i ulazim u kodi.Doda37 wrote:Sasvim drugacije iskustvo, imam " svoju " IPTV listu, gledam na KODI , Live TV, Sony TV Android, prebacuje kanale u sekundibrazzo19 wrote:
Samo uzivajsoul_eclipse wrote:semirsar samo da ti se zahvalim na CroKodi ovo je extra stvar.
Ja instalirao ovaj novi Kodi crypton ili kako vec svi adonsi su se ucitali sa CroKodia i perfektno rade
http://jooj.in/temposijekAmmarzinho wrote:Bio bih zahvalan ako neko moze poslati novi link za Osijek wizard, jer nemam FB. Unaprijed hvala
Hvala puno legendoDoda37 wrote:http://jooj.in/temposijekAmmarzinho wrote:Bio bih zahvalan ako neko moze poslati novi link za Osijek wizard, jer nemam FB. Unaprijed hvala
Pavel Nedved wrote:Imal ko kakav bulid ili addon sa njemackim kanalima?
Da. CroKodi i slični buildovi su ustvari ''uštimani'' Kodi sa već instaliranim add-onima koji su najpopularniji među korisnicima. Ti se trebaš malo više informisati koji add-oni rade sa torrentima, da ti ne gori crvena lampica i uzbuna na svaki add-on.friskyoreo wrote:Da li i taj Crokodi radi na principu standardnog Kodija? Pitam da ne bi bilo da je nesto kao torrent pa da imam problema.
Build za PC, sa instaliranim najpopularnijim addonima, ubačenim titlovima i sl. Ono, da se ne mučiš.kakavdanakneiskustvu wrote:nisam upratio,sta je sad taj Crokodi,kako ga instalirati?
ovo?irac300 wrote:Build za PC, sa instaliranim najpopularnijim addonima, ubačenim titlovima i sl. Ono, da se ne mučiš.kakavdanakneiskustvu wrote:nisam upratio,sta je sad taj Crokodi,kako ga instalirati?Imaš link na prethodnim stranicama, @semirsar je stavljao.
kakavdanakneiskustvu wrote:ovo?irac300 wrote:Build za PC, sa instaliranim najpopularnijim addonima, ubačenim titlovima i sl. Ono, da se ne mučiš.kakavdanakneiskustvu wrote:nisam upratio,sta je sad taj Crokodi,kako ga instalirati?Imaš link na prethodnim stranicama, @semirsar je stavljao.
https://mega.nz/#F!YtoFnYwL!AmAzS5eEqiIGJgz7VjQXhQ

@kakavdanakneiskustvu izgleda da ti ne kontas sta je cro kodi ili slicni buildovikakavdanakneiskustvu wrote:ovaj crokodi,samo filmove i serije ima,nema kao pravi kodi i mnostvo drugih addona?
ih, tebe...kakavdanakneiskustvu wrote:ovaj crokodi,samo filmove i serije ima,nema kao pravi kodi i mnostvo drugih addona?
Ti i onaj brazzo ste meni kraljevi ove teme.kakavdanakneiskustvu wrote:ovaj crokodi,samo filmove i serije ima,nema kao pravi kodi i mnostvo drugih addona?
semirsar wrote:ih, tebe...kakavdanakneiskustvu wrote:ovaj crokodi,samo filmove i serije ima,nema kao pravi kodi i mnostvo drugih addona?![]()
Imade on i sport a i stosta drugog, samo se treba potrudit' malo