nastranu bockanje ali ima tu stvarno velika doza narcisoidnosti.....ali nejse upravo to lično<=>državno je problem jer iz tih prepucavanja nikakva hajra neće biti ni za državu a ni za narod. Govna i jedni i drugi ako mene pitaš....Haris.ba wrote:Sada ce ispasti da ga branim. Ali nije za javnost bilo to hvalisanje samo.Roccohljup wrote:Gledao sam sinoc malo ovog debila na N1......pa hebote zivot ko za ovog narcisoidnog kloca moze glasati. Pored standardnih (samo)hvalospjeva (intelektualac, poznati novinar, industrijalac, graditelj, biznismen, itd.), hejbet puta je spomenuo šehide iz porodice i kako je on cijelo vrijeme bio u sarajevu tokom rata.
Ima bisera tipičnih za fahru....![]()
Ima malo i podbadanja. Bake i Zvizda su arhitekti. Pa.8m Fahro zna povremeno dobaciti da pokazu zgradu koju su napravili.
A da ne pricam o tome da spominjanje ratnoga puta je licni atak na Zvizu narocito. A donekle i na Baketa.
Zaboravljas da su to ljudi koji desetljecima imaju razvijene licne odnose. I licno i drzavno je njima postalo isto.
Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
- Roccohljup
#2451 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
- dustaban
#2452 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Jadni smo mi kad se sve svelo na Bake vs Fahro.
U ljevici pukla tikva, a vala i neka je kad je spala na Komsic-Niksic. Dakle ljevica tone dalje i na nju ne treba racunati.
Ono sta ce se desiti je sasvim sigurno anti-Baketova koalicija u bosnjackom bloku, predvodjena Fahrom koja ce zasigurno dohakati SDA-u...
U ljevici pukla tikva, a vala i neka je kad je spala na Komsic-Niksic. Dakle ljevica tone dalje i na nju ne treba racunati.
Ono sta ce se desiti je sasvim sigurno anti-Baketova koalicija u bosnjackom bloku, predvodjena Fahrom koja ce zasigurno dohakati SDA-u...
- Roccohljup
#2453 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Hebo ti ljevicu koja se udruži sa SBB cossanostrom 
- xoklix
#2454 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Sinoc hladno izjavi kod Zukica u emisiji - "ja sam hodajuca institucija"

-
hizo ramidovic
#2455 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
odma seje znalo da je fahro ne duzan i ne vin
pravda je konacno pobedila
bosnjaci napokon dobivaju pravog vodzu i presijednika a toje fahro-beg radoncic
- kmirsad
#2456 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
hizo ramidovic wrote:odma seje znalo da je fahro ne duzan i ne vin
-
pama
#2457 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
To je ta sorta ljudi zbog koje i jesmo gdje jesmo.Najgore medju tim ovcama je to sto je mozda nekoliko ovaca iskoristilo priliku dok druge cekaju i nadaju se nekoj koristi.Jucer izasao neki text na klixu o scepi i u roku sat vremena bilo je oko 1000 komentara hvalospjeva na scepin racun.Kontam koji je k.rac ljudima,prepo se matere mi,kad ono par satelita otvorilo profile imas osjecaj da ih je na hiljade.Velkoski wrote:što je najgore, ovi na klipu su se vjerovatno prodali za manje od milju mjesečno![]()
- JThomas
#2458 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
https://avaz.ba/vijesti/bakirova-minuta ... -hapsi-sve
drejfus jebote...Šta ćemo, onda, s činjenicom da su naciljani u ovoj političkoj farsi đuture nevini strpani iza rešetaka? Radončić je prošao najgore - dva su mjeseca strogog zatvora na njegovim leđima. I sve su to organizirali državni tužitelji.
- Roccohljup
#2459 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Gusinjski mandelaJThomas wrote:https://avaz.ba/vijesti/bakirova-minuta ... -hapsi-sve
drejfus jebote...Šta ćemo, onda, s činjenicom da su naciljani u ovoj političkoj farsi đuture nevini strpani iza rešetaka? Radončić je prošao najgore - dva su mjeseca strogog zatvora na njegovim leđima. I sve su to organizirali državni tužitelji.
- Maraschino
#2460 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Kad porastem hocu da bidnem Fahro.kmirsad wrote:hizo ramidovic wrote:odma seje znalo da je fahro ne duzan i ne vin
bosnjaci napokon dobivaju pravog vodzu i presijednika a toje fahro-beg radoncic![]()
![]()
![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#2461 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Roccohljup wrote:Gledao sam sinoc malo ovog debila na N1......pa hebote zivot ko za ovog narcisoidnog kloca moze glasati. Pored standardnih (samo)hvalospjeva (intelektualac, poznati novinar, industrijalac, graditelj, biznismen, itd.), hejbet puta je spomenuo šehide iz porodice i kako je on cijelo vrijeme bio u sarajevu tokom rata.
Ima bisera tipičnih za fahru....![]()
![]()
pa što sam nije šehid pa da znamo da je se borio ,cuj ima šehide u porodici,plaho bitna stvar
-
kakavdanakneiskustvu
#2462 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Roccohljup wrote:Hebo ti ljevicu koja se udruži sa SBB cossanostrom
da,zgadio mi se sdp kad su onomad se udruzili sa fahrom
-
sandzokan
#2463 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Gledam ove slike sa slavlja ispred Suda BiH i iz ATT i zapazih dva čovjeka meni poznata ali im se ne mogu sjetiti imena. Pa bih da upitam ovdje da li ih neko prepoznaje.
Ovaj čupo ima čini mi se veze sa nekim NVO.

Ovaj je 99% moje gore list

Ovaj je 99% moje gore list

- Janjicar
#2464 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Taj prvi meni se cini onaj iz pokreta antidayton ? mozda 
-
Juliuscezar
#2465 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
sandzokan wrote:Gledam ove slike sa slavlja ispred Suda BiH i iz ATT i zapazih dva čovjeka meni poznata ali im se ne mogu sjetiti imena. Pa bih da upitam ovdje da li ih neko prepoznaje.
Ovaj je 99% moje gore list![]()
Jon Snow iz Game of Thrones
- Janjicar
#2466 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Ovaj desni zalizani, s njoharom ovom jel to taj ?
-
kakavdanakneiskustvu
-
archi_a
#2468 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Da ste zadnja stranka na kugli zemaljskoj, od mene glasa ne bi dobili!!! Kako ste jadni i mali, ovakav tekst vam je domet!!!!
-
kakavdanakneiskustvu
#2469 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
archi_a wrote:Da ste zadnja stranka na kugli zemaljskoj, od mene glasa ne bi dobili!!! Kako ste jadni i mali, ovakav tekst vam je domet!!!!![]()
![]()
drazi im cetnik vucic od izetbegovica
-
sandzokan
#2470 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Istina je istina, ma ko je izgovorio. Bakir je karina i to se vidi i iz Bugarske.
-
kakavdanakneiskustvu
#2471 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
sandzokan wrote:Istina je istina, ma ko je izgovorio. Bakir je karina i to se vidi i iz Bugarske.
da,ovaj sto ga svaki dan čereči u svojim novinama je karina na kvadrat
-
sandzokan
#2472 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ne negiram to. Ali ima ona dont shoot the messenger.kakavdanakneiskustvu wrote:sandzokan wrote:Istina je istina, ma ko je izgovorio. Bakir je karina i to se vidi i iz Bugarske.
da,ovaj sto ga svaki dan čereči u svojim novinama je karina na kvadrat
- Roccohljup
#2473 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Bakir ima svoju temu
POSLJEDNJA NADA HERCEG-BOSNE: Zašto u zapadnoj Hercegovini željno iščekuju Radončićev uspjeh
Stoga, kada Dodik i Čović najavljuju svoj postizborni "plan B" te ističu kako će oni sami birati svog budućeg bošnjačkog partnera u vlasti, jasno je koji lik sa bošnjačke političke scene je idealan saveznik za realizaciju njihovih političkih ciljeva.
Mini market
Prije 6 min Prije 3 min
0
Foto: Arhiv
Insistiranje da HDZ-a da pod svaku cijenu u praksu pokuša provesti novi izborni zakon kojim bi se izvršila potpuna etnoteritorijalizacija političkog sistema u BiH i grubo narušila politička prava desetina hiljada građana Federacije na onim teritorijama na kojima su entička manjina, posljednjih mjeseci je dovelo do zaoštravanja odnosa i podizanja tenzija u većem entitetu. Na žalost HDZ-a, većina parlamentarnih stranaka u FBiH protivi se ovakvom rješenju te je stoga mogućnost da ovakva izborna rješenja zažive kroz redovnu parlamentarnu proceduru minimalna.
Stoga, ne treba pretjerano da iznenađuje što je HDZ-u stalo da pod svaku cijenu pronađe bošnjačkog partnera za svoj koncept dodatne etnoteritorijalizacije BiH i uvođenja modela gotovo potpunog etničkog odlučivanja u izboru političkih predstavnika. I čini se da takvog partnera već odavno imaju.
U današnjem autorskom tekstu koji je u Večernjem listu, mediju bliskom HDZ-u BiH, objavio Zoran Krešić, navodi se da bi dolaskom "novih garnitura" na vlast u Sarajevu moglo biti i riješeno pitanje izbornog zakona, naravno, po HDZ-ovom ukusu. Već u sljedećoj rečenici Krešić nam otkriva ko su te nove garniture:
"Najprije se to odnosi na predsjednika Saveza za bolju budućnost Fahrudina Radončića, koji je, oslobođen političke optužnice, spreman promijeniti cijelu paradigmu odnosa".
U prilog svojim tvrdnjama Krešić navodi i Radončićevu izjavu kako "nema koristi od toga da Bošnjaci Hrvatima biraju predstavnike u vlasti...".
Upravo ovakve i slične izjave na fonu "da svako sebi treba birati predstavnike", Radončić je i ranije u nebrojeno puta davao. Također, nije ni posebna tajna da ovaj nastavnik likovnog iz Gusinja s Dodikom i Čovićem odavno gaji bliske odnose te da je, i pored svih rušilačkih politika prema državi BiH, ovaj dvojac u Radončićevom privatnom glasilu godinama pošteđen od bilo kakvih kritika i osuda, za razliku od svih lidera probosanskih stranaka.
Stoga, kada Dodik i Čović najavljuju svoj postizborni "plan B" te ističu kako će oni sami birati svog budućeg bošnjačkog partnera u vlasti, jasno je koji lik sa bošnjačke političke scene je idealan saveznik za realizaciju njihovih političkih ciljeva.
- Point.
#2474 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Kap što se pitam kakve njuške glasaju za SDA tako se još više pitam kakve njuške gladaju za ovog gusinjskog pacova i njegovu mizernu stranku? Kakvu felu moraš imati u malom mozgu da uopšte pomisliš dati glas tim štakorima?
Dokle će sandžaklije da se petljaju u politički život BiH?
Dokle će sandžaklije da se petljaju u politički život BiH?
- GandalfSivi
#2475 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Kako je meni smijesna kada SDA jos uvijek pokusava prstom ukazati na nekoga drugog kao "posljednju nadu Herceg Bosne". Pa ista ozivi svaki put kada je SDA na vlasti. Jebo te, ona dva puta kada je SDP bio na vlasti, sveo je HDZ na pravu mjeru, prvi put im de facto ukinuo HZHB, drugi put napravio vlast bez njih.Roccohljup wrote:Bakir ima svoju temu![]()
POSLJEDNJA NADA HERCEG-BOSNE: Zašto u zapadnoj Hercegovini željno iščekuju Radončićev uspjeh
Mini market
Prije 6 min Prije 3 min
0
Foto: Arhiv
Insistiranje da HDZ-a da pod svaku cijenu u praksu pokuša provesti novi izborni zakon kojim bi se izvršila potpuna etnoteritorijalizacija političkog sistema u BiH i grubo narušila politička prava desetina hiljada građana Federacije na onim teritorijama na kojima su entička manjina, posljednjih mjeseci je dovelo do zaoštravanja odnosa i podizanja tenzija u većem entitetu. Na žalost HDZ-a, većina parlamentarnih stranaka u FBiH protivi se ovakvom rješenju te je stoga mogućnost da ovakva izborna rješenja zažive kroz redovnu parlamentarnu proceduru minimalna.
Stoga, ne treba pretjerano da iznenađuje što je HDZ-u stalo da pod svaku cijenu pronađe bošnjačkog partnera za svoj koncept dodatne etnoteritorijalizacije BiH i uvođenja modela gotovo potpunog etničkog odlučivanja u izboru političkih predstavnika. I čini se da takvog partnera već odavno imaju.
U današnjem autorskom tekstu koji je u Večernjem listu, mediju bliskom HDZ-u BiH, objavio Zoran Krešić, navodi se da bi dolaskom "novih garnitura" na vlast u Sarajevu moglo biti i riješeno pitanje izbornog zakona, naravno, po HDZ-ovom ukusu. Već u sljedećoj rečenici Krešić nam otkriva ko su te nove garniture:
"Najprije se to odnosi na predsjednika Saveza za bolju budućnost Fahrudina Radončića, koji je, oslobođen političke optužnice, spreman promijeniti cijelu paradigmu odnosa".
U prilog svojim tvrdnjama Krešić navodi i Radončićevu izjavu kako "nema koristi od toga da Bošnjaci Hrvatima biraju predstavnike u vlasti...".
Upravo ovakve i slične izjave na fonu "da svako sebi treba birati predstavnike", Radončić je i ranije u nebrojeno puta davao. Također, nije ni posebna tajna da ovaj nastavnik likovnog iz Gusinja s Dodikom i Čovićem odavno gaji bliske odnose te da je, i pored svih rušilačkih politika prema državi BiH, ovaj dvojac u Radončićevom privatnom glasilu godinama pošteđen od bilo kakvih kritika i osuda, za razliku od svih lidera probosanskih stranaka.