Što privlači nas, dame?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Euridika
Globalna šefica

#2451 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Euridika »

bezVolana wrote:@vademecum, kontam sta zelis reci ali si to bas ruzno upakovao u onom prvom postu. mrsko mi elaborirat :mrgreen:
opet ponavljam, to sto je joe dobar ne znaci nista osim da je dobar.
tj. ne znaci da bi moj potencijalni partner morao tako izgledati.(kada bi izgledao, ne bih se bunila uopce ! :mrgreen: )

sto se tice kriterija, kao i u svemu zagovaram slobodu izbora. sta god ko hoce, neka trazi. ja se npr. ne mogu nacuditi tome na sta vi padate; nikako ne razumijem kako fantasticni muskarci (pametni, sa smislom za humor, vise-manje dobroizgledajuci) jako cesto traze neke poslusne zenice koje ce drzati u kuci da im peru fleke sa hlaca itd
al hbg. ne mozes sve ni razumjeti
Da podebljam! Ovi su samo za parenje očiju... Kad biramo partnera, ipak gledamo osobu u kompletu... više nego vi... (čast izuzecima).

Edit: Ovo je bilo za muške, ne za tebe @bezVolana.
Belay Queen

#2452 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Belay Queen »

Matzan wrote:Apsolutno me se ne (do)tiču vaše nerealne maštarije.

Samo kažem da stvarnost zna biti jako surova. :cry: :mrgreen:

aaaaa cuuuj to, e nek si nam rek'o :pisnula:
moglo bi se i za vas reci isto ako ne i gore....
vade_mecum

#2453 Re: Što privlači nas, dame?

Post by vade_mecum »

bezVolana wrote:@vademecum, kontam sta zelis reci ali si to bas ruzno upakovao u onom prvom postu. mrsko mi elaborirat :mrgreen:
tj. ne znaci da bi moj potencijalni partner morao tako izgledati. (kada bi izgledao, ne bih se bunila uopce ! :mrgreen: )
samo malo, ako kazes da razumijes sta sam htio reci ali ti se ne svidja nacin na koji je receno da li to znaci da pricam gluposti ili istinu. ako je u pitanju ovo drugo onda nemoj pucati u glasnika ako ti se ne svidja to sto cujes.
ho oponopono

#2454 Re: Što privlači nas, dame?

Post by ho oponopono »

...sinusi me ubise, kontam da li je do godina mojih...pih... :gunjastajl:
Belay Queen

#2455 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Belay Queen »

:lol: :lol: :lol:
Euridika
Globalna šefica

#2456 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Euridika »

Otto_13 wrote:
Euridika wrote:
Otto_13 wrote:E sad zavisi od sluzbe ali imat ces malo vise odrijesene ruke i zavisit iskljucivo od svojih sposobnosti i znanja
:shock: Eki to...
Vrijedi ozbiljno razmisliti... :thumbup:
e al ima jedna oteyavajuca okolnost :skoljka:
Koja sad? :(
bezVolana

#2457 Re: Što privlači nas, dame?

Post by bezVolana »

vade_mecum wrote:
tj. ne znaci da bi moj potencijalni partner morao tako izgledati. (kada bi izgledao, ne bih se bunila uopce ! :mrgreen: )
samo malo, ako kazes da razumijes sta sam htio reci ali ti se ne svidja nacin na koji je receno da li to znaci da pricam gluposti ili istinu. ako je u pitanju ovo drugo onda nemoj pucati u glasnika ako ti se ne svidja to sto cujes.
nakon drugog posta kontam sta si htio reci - vi dijelite zene u dva skupa (za zenit / za hebat) sto opravdava to bezgranicno postavljanje raznih polu/golih curetaka.
meni je ta podjela odvratna, ali znam da se tako stvari krecu. toliko o tome. (protumaci kao slaganje, neslaganje, svejedno je)

sa druge strane, mi kada postavimo slike dobrih frajera ili kazemo wow na nesto smo, ni vise ni manje nego - ocajne. pa ... to sto ti ili tvoji prijatelji/raja/poznanici ne zadovoljavaju kriterije koje ovdje zene nabrajaju ne znaci da ne postoji takav muskarac.
to sto je on vjerovatno zauzet i/ili na drugom kontinentu nije tema ovog razgovora :mrgreen:

ovdje se stvarno zaustavljam, sta god da odgovoris, mislis ... ocito selektivno citas i biras na sta ces se uhvatiti tako da :thumbup:
Euridika
Globalna šefica

#2458 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Euridika »

Otto_13 wrote:
Euridika wrote:
Otto_13 wrote:e al ima jedna oteyavajuca okolnost :skoljka:
Koja sad? :(
Ja cu ti bit sef
Pa to nije uopće problem 8-).
Imam osjećaj da bi bio dobar šef. :thumbup: Osim ako ima problem koji ja još ne vidim... :(
vade_mecum

#2459 Re: Što privlači nas, dame?

Post by vade_mecum »

ho oponopono wrote:...sta ja imam sa time?!

...zazmuri, zaobidji me, ne postojim za tebe tako simpl, neces me jebati niti kuci voditi pobogu... :gunjastajl:
fakat ti ne stoji ta pseudo-inteluktualno-mesijanska-svakom loncu poklopac furka...covjek kad ti nesto kaze isto si kao uvrijedjena mlada, tipa "ti to meni nesh nasho priiiiichat...ajd bjazi". :D

jadan tvoj covjek ako i sa njim imas dijalog na tom nivou :skoljka: :run:
Euridika
Globalna šefica

#2460 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Euridika »

Otto_13 wrote:
Euridika wrote:
Otto_13 wrote:Ja cu ti bit sef
Pa to nije uopće problem 8-).
Imam osjećaj da bi bio dobar šef. :thumbup: Osim ako ima problem koji ja još ne vidim... :(
Ma nemam ja problema nikakvih a nisam ni teretli kao sef :skoljka:
Vidiš da sam te dobro procijenila... :thumbup:
Euridika
Globalna šefica

#2461 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Euridika »

Otto_13 wrote:e al bi nekad morala da lazes za mene . Ono kad nepoynat zenski glas pita jesam tu ti odlucno kazes NIJE
:shock:
Zar i ti, druže Otto?
:lol:

Hajde ovo su male laži, nemoj samo da moram lagati o misterioznom nestanku para i naoružanja i sl. :D
Euridika
Globalna šefica

#2462 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Euridika »

Otto_13 wrote:
Euridika wrote:
Otto_13 wrote:e al bi nekad morala da lazes za mene . Ono kad nepoynat zenski glas pita jesam tu ti odlucno kazes NIJE
:shock:
Zar i ti, druže Otto?
:lol:

Hajde ovo su male laži, nemoj samo da moram lagati o misterioznom nestanku para i naoružanja i sl. :D

nista , naoruzanje i pare . Pa ne ja nego se ubrzo zenim i moram se rijesit svih tih iy svoje proslosti . Takva direktiva
E ako je to u pitanju, ne da ću da slažem da te nema, nego ću još i da ih nalijepim što te uopće traže... :D
pukepuke

#2463 Re: Što privlači nas, dame?

Post by pukepuke »

bezVolana wrote:e puke kad smo kod fotki. da se i ja ukljucim.
prvi koji mi naumpadne je joe. dirGad.
Image
plus sto se primam ko saucesce na brade
Image

a adam mi je isto pfffffffff. on je nevjerovatno seksi iako nije sad ni nesto wow gradjen i ima onaj piskutavi glas dok pjeva. al ... cista seksines
Joe je sex on legs :D
Euridika
Globalna šefica

#2464 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Euridika »

Otto_13 wrote:Sad ova moja ljepsa polovina klima glavom i govori eto vidis mamlaze
:D :thumbup:
Euridika
Globalna šefica

#2465 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Euridika »

pukepuke wrote:
Dame, ima li još sličica? :perverzna:
supercali

#2466 Re: Što privlači nas, dame?

Post by supercali »

Euridika wrote:
pukepuke wrote:
Hos moju :D
pukepuke

#2467 Re: Što privlači nas, dame?

Post by pukepuke »

Euridika wrote:
pukepuke wrote:
Ma evo hoću promijeniti nick, zato ne postavljam nove stvari, da više napravim tu izmjenu nicka, čekam potvrdu registracije.
A sličica ima spremnih :D Evo ispunjavam želje, spominjali su se neki vojnici... Odore i to :D
Jedan crn...
Image

Jedan plav...
Image
pukepuke

#2468 Re: Što privlači nas, dame?

Post by pukepuke »

Jedan Marlboro man:
Image
pukepuke

#2469 Re: Što privlači nas, dame?

Post by pukepuke »

I jedan sportaš, nisam htjela postaviti onu gdje Tipsarević reklamira donje rublje, bojim se hiperventilirat će žene :D

Image
Euridika
Globalna šefica

#2470 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Euridika »

supercali wrote:
Euridika wrote:
pukepuke wrote: Joe je sex on legs :D
Hos moju :D
Ako smiješ postaviti sliku bez kršenja forumskih pravila, ti slobodno postavi... :D A mogli bi vala i ostali onda... :P
Eeee, ali pod uslovom da si u rangu ovih već postavljenih... :D
Euridika
Globalna šefica

#2471 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Euridika »

Otto_13 wrote:
Euridika wrote:
Otto_13 wrote:Sad ova moja ljepsa polovina klima glavom i govori eto vidis mamlaze
:D :thumbup:
Onda smo se dogovorili , javi se u ponedeljak ujutru oko 8 sati da rijesimo papirologiju :)
Uhh, prekasno sam vidjela poruku, sad je već 9... Iduće sedmice? :D
Euridika
Globalna šefica

#2472 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Euridika »

pukepuke wrote:
Euridika wrote:Dame, ima li još sličica? :perverzna:
Ma evo hoću promijeniti nick, zato ne postavljam nove stvari, da više napravim tu izmjenu nicka, čekam potvrdu registracije.
A sličica ima spremnih :D Evo ispunjavam želje, spominjali su se neki vojnici... Odore i to :D
Ma ne čekaj ti da se promijeni nick, dok to traje - ti nama nove sličice stavljaj... Da uživamo... :D

EDIT: Jooj, onaj crni (vojnik) me pravo podsjeća na jednog mog rođaka... :lol: ... ne smijem ni pogledati u sliku... :D
Last edited by Euridika on 19/10/2015 09:28, edited 1 time in total.
sheilak

#2473 Re: Što privlači nas, dame?

Post by sheilak »

euridika suvereno dominira ovim dijelom foruma. s obzirom da se prvi put registrirala na ovaj forum, dobro joj ide. :D

za ove sa novim nickovima-ne mislim na pukepuke, vec inace za forumase i forumasice veterane :D -promijenite barem malo stil pisanja. da vas se odmah ne skonta. a i da bude zanimljivo nama. lake ste koke za skontat :D

a inace sta privlaci zene, neko spomenu rupicu na bradi...da totalno, rupica na bradi je neodoljiva. a joe je san, iako ne volim tamnokose muskarce bas-kod joea je to sasvim ok. :D
Euridika
Globalna šefica

#2474 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Euridika »

sheilak wrote:euridika suvereno dominira ovim dijelom foruma. s obzirom da se prvi put registrirala na ovaj forum, dobro joj ide. :D
Ma čini ti se... to je samo zato što ste se vi ostale razbježale... :sad: Jedino još par nas ostalo... a fali ženske ruke i glasa na forumu... :)
sheilak wrote:a inace sta privlaci zene, neko spomenu rupicu na bradi...da totalno, rupica na bradi je neodoljiva. a joe je san, iako ne volim tamnokose muskarce bas-kod joea je to sasvim ok. :D
:D
sheilak

#2475 Re: Što privlači nas, dame?

Post by sheilak »

ma dobro, ako ti tako kazes. ko sam ja da kvarim zabavu ;-)
Post Reply