Ma ovo nije tacno. Mislim tacno je tebi koji smatras nekakvu temu na klixu medijskom kampanjom, ej mozes li bombasticniji naziv skontat jbt!Paul F. wrote:Pljava kampanja je počela u vrijeme najvećih uspjeha. Zar nam nije onaj Niho ili kako se već zove, konstantno rokao ovdje linkove sa tekstovima u smislu kako domaćice vide ono što Safet ne vidi ? Pa zašto je onda Laka konstantno postavljao tabele ? Nisi valjda i to zaboravio ?
Tih tvojih KATASTROFALNIH rezultata nikad nije bilo osim na samom početku (Koševo, Francuska...). Loše smo igrali svaku četvrtu ili petu utakmicu ali nas niko nije rasturao onako kako smo mi rasturali druge. Nepotizam, Germanija i slične nebuloze. Pa i Vaha je nedavno rekao da gubimo tekme zbog negativne klime koja se namjerno stvara (parafraziram)...
Nemoj gledati ovaj forum, gdje je na temi o Papetu pisalo kolko mozda 100-ak ljudi, aktivno duplo manje. Tebi je to 'prljava kampanja'. Navijaci su TEK u izralu izbacili transparent idi neznalico, prije toga Pape je tetosen. Nijedna, jedina ruzna rijec mu nije upucena. Znas ti to veoma dobro.
Ja ti govorim o medijima, televiziji, novinama, pa i vecim portalima...NIKO Papetu a nije rekao, nijednu ruznu rijec, nijedno provokativno pitanje. Jedino znam da ga je malo zezao onaj sa index-a i to je to. Za mene portali zmajevi3059blogspot i slicne gluposti nisu relevantni, to moze svaka budala napravit i pisat gluposti.
Tek sad pred kraj su se svi mediji malo oslobodili, jer su skontali da je vrag odnio salu. I opet nije niko igrao prljavi, ja nisam vidio naslov na klixu gdje je Pape vrijedjan, a ni na drugim portalima.
Tako da bih ja rekao da je ovo najcistija 'kampanja' ikad.