Zasto bi? Pa nisi jedini u takvoj situaciji. Nista posebno.Ludzak wrote:Ovdje me ko fol tješite, a iza ekrana se podsmjehujete.
Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Xavier1
#2451 Re: Facebook za upoznavanje ...
- Boemica
#2452 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma ne podsmjehujemo ti se, nego ljudi kontaju da trolaš pa možda im malo komentari djeluju takoLudzak wrote:Ovdje me ko fol tješite, a iza ekrana se podsmjehujete.
- Rootboi
#2453 Re: Facebook za upoznavanje ...
ja sam u to poprilično uvjeren 
- strucnjakdemagog
#2454 Re: Facebook za upoznavanje ...
Miss Moonlight wrote:Rekla sam ti na dr temi da se prvi macici bacaju u vodu.Ludzak wrote:Nisam nešto lijep, prosjek. Mada ima i ružnijih. Visina standardna, 182 cm.
Mašinski inžinjer, radim. 27 godina.
Za tih 27 godina... 1 dejt (neuspješan), 0 veza.
Fino proberi curu, javi joj se, malo tipkanja, ako ti je ok fino joj kazes Super si mi, kad bi mogli na kafu?
Zaboga obrazovan, pametan, vjerujem i zgodan, trebas biti ponosan na sebe.
Ja stvarno, stvarno ne kontam zasto vam je tako tesko pozvati curu koja vam se svidja na dejt...Vec se dopisujete danima bez neke incijative, cura pomisli ne svidja vam se dovoljno, smori se i ode dalje...
ne znam koliko je tebi godina, ali ti je prica kao da ti je 12 ili 62. cuj javis se curi, tipkas, pozoves na pice, sve gotovo.
evo eksperimentisi, napravi lazni FB profil, stavi sliku nekog momka prosjecnog izgleda, pa tipkaj, da vidimo dokleces doci. kao prvo, 75% ih nece odgovoriti na tu poruku, sem ako te ne zna iz vidjenja ili nemate one mutual frendse. dalje, moze tipkati s tobom jedno vece, ako joj je bas dosadno, dok joj se ne javi ili joj paznju ne privuce neki zgodniji ili onaj koji je upravo okacio sliku s nekim bijesnim autom, bicepsima, tricepsima, bazenima, sminkeraj... ti automatski padas u vodu. i na kraju, sta uopste imas tipkati sa djevojkom koju ne poznajes, o cemu vi imate pricati? to je bespotrebno ubleharenje.
- strucnjakdemagog
#2455 Re: Facebook za upoznavanje ...
Miss Moonlight wrote:Ja ne mislim na formalno obrazovanje. Vec koliko si ti toga usvojio. Na fb to malo teze ide jer ono...vidljivo je sve svima... probaj sa badoo npr
Mislim da ti je najvazniji nastup. . .budi samouvjeren i ti taj koji usmjerava razgovor
evo ja sam se nedavno reg. na taj badoo da vidim i to cudo kako funkcionise. za 3-4 dana koliko sam tamo, samo mi jedna odgovila na poruku.
ta badoo je jedna velika prevara gdje je maltene nemoguce upoznati nekog normalnog. mozda ako placas tamo neke vipove q aplce, sto mi ne pada na pamet da radim.
- strucnjakdemagog
#2456 Re: Facebook za upoznavanje ...
Xavier1 wrote:Tesko ide zato sto zene ignorisu ovako fine muskarce kao sto je Ludzak.Miss Moonlight wrote:Znam toliko muskaraca i zena koji traze partnera i tesko ide.
Zakljucujem da je jedini problem komunikacija i nesigurnost
Fino otvoreno kazes da ti se dopada i sta zelis. Ako te odbije bar znas na cemu si i ides dalje. Ovako se ljudi samo bzvz muce pretpostavkama
upravo tako. vec sam pisao ovde na tu temu. bolje bi prosao u komunikaciji da joj umjesto pozdrava j.... sve po spisku.
- Euphoria
#2457 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pokusaj ti i to pa da sam sebi pokazes koliko si u pravustrucnjakdemagog wrote:Xavier1 wrote:Tesko ide zato sto zene ignorisu ovako fine muskarce kao sto je Ludzak.Miss Moonlight wrote:Znam toliko muskaraca i zena koji traze partnera i tesko ide.
Zakljucujem da je jedini problem komunikacija i nesigurnost
Fino otvoreno kazes da ti se dopada i sta zelis. Ako te odbije bar znas na cemu si i ides dalje. Ovako se ljudi samo bzvz muce pretpostavkama
upravo tako. vec sam pisao ovde na tu temu. bolje bi prosao u komunikaciji da joj umjesto pozdrava j.... sve po spisku.
- strucnjakdemagog
#2458 Re: Facebook za upoznavanje ...
annoy wrote:Zasto bi neka zena uopce bila nuzno zainteresirana za nekog nasumicnog lika koji joj se javi na Fb? Ili obrnuto? Vecini je to smetnja osim ako je bas iz nekog razloga jako zainteresiras u jednoj recenici i jednim pogledom na tvoj profil...sto se, vjerujem, rijetko događa. Nisam nikad cula da je zena rekla da joj je to preferirani nacin upoznavanja.
Meni je to totalno bezvezan nacin za upoznavanje, vidis neciji profil i javis se i sad ocekujes odmah obostran interes i zelju za upoznavanjem, a na temelju cega?
upravo tako. ako joj se javis, a nisi alen delon, prvo ce pomisliti evo jos jednog pacenika. ako ta djevojka kojim slucajem izgleda bolje od prosjeka, nece ti ni procitati poruku, jer takvih dobija desetine svaki dan. zasto bi bas tebi odgovorila?
-
todd_smith
#2459 Re: Facebook za upoznavanje ...
Danas je ludo sve.
Svaka djevojka koju kuliram i tretiram kao da je nebitna tj i nije bitna jer imam precih stvari u zivotu, svaka takva leti oko mene i ubija se da dodje do mene.
Dok svaka kojoj pruzim paznju i dam do znanja da mi se svidja, i ja nju ganjam, to odmah krene kulirati, ili pretencionznost furati
naopako sve majke mi
Svaka djevojka koju kuliram i tretiram kao da je nebitna tj i nije bitna jer imam precih stvari u zivotu, svaka takva leti oko mene i ubija se da dodje do mene.
Dok svaka kojoj pruzim paznju i dam do znanja da mi se svidja, i ja nju ganjam, to odmah krene kulirati, ili pretencionznost furati
naopako sve majke mi
Zavisi kako se javis, iskreno mislim da je 10x lakse pokupiti djevojku preko IG nego uzivo ili slicno.strucnjakdemagog wrote:annoy wrote:Zasto bi neka zena uopce bila nuzno zainteresirana za nekog nasumicnog lika koji joj se javi na Fb? Ili obrnuto? Vecini je to smetnja osim ako je bas iz nekog razloga jako zainteresiras u jednoj recenici i jednim pogledom na tvoj profil...sto se, vjerujem, rijetko događa. Nisam nikad cula da je zena rekla da joj je to preferirani nacin upoznavanja.
Meni je to totalno bezvezan nacin za upoznavanje, vidis neciji profil i javis se i sad ocekujes odmah obostran interes i zelju za upoznavanjem, a na temelju cega?
upravo tako. ako joj se javis, a nisi alen delon, prvo ce pomisliti evo jos jednog pacenika. ako ta djevojka kojim slucajem izgleda bolje od prosjeka, nece ti ni procitati poruku, jer takvih dobija desetine svaki dan. zasto bi bas tebi odgovorila?
- strucnjakdemagog
#2460 Re: Facebook za upoznavanje ...
Miss Moonlight wrote:Ja npr na fb ne prihvatam zahtjeve niti citam poruke nepoznatih osoba
sama sebe demantujes. prvo kazes javis joj se tipkas, a sama kazes da ne citas poruke nepoznatih.
- strucnjakdemagog
#2461 Re: Facebook za upoznavanje ...
evo ane sve objasnila, kljucaj temu!annoy wrote:I uzivo kad prilazis valjda ces prvo malo procijeniti djevojku, pokusati uspostaviti kontakt ocima, uputiti osmijeh, vidjeti pruza li ona neke signale. Neces valjda samo tako nasumicno nekoj doci tek sto je usla u tvoj vidokrug, a ako i hoces, puno vece su sanse da ce te odjebat.
A ovo uletavanje na Fb je bas to...nasumican ulet zenskoj koja do tad ne zna ni da postojis nit je mogla dat ti ikakav signal da je zainteresirana za upoznavanje. I onda naravno da odgovori iz pristojnosti i kroz par poruka te otkanta...jer nije zainteresirana za ulet koji ni na koji nacin nije trazila. I onda se eto deprimiras sto te odbiju, za bezveze,.naravno da ce te odbit vecina kad uletavas na taj nacin, tako jednostrano...tako upoznavanje obicno ne funkcionira. Samo bezveze skupljas odjebe i ubijas si samopouzdanje. Bezveze je to.
Mozda mozes uspjet tako ako si bas natprosjecno zgodan pa da neka poludi za tobom samo na temelju slike
- strucnjakdemagog
#2462 Re: Facebook za upoznavanje ...
Dino34 wrote:Kakav si sa prilascima uživo?Ludzak wrote:Sve je meni to jasno. Rijetki su koji nađu preko tih društvenih mreža.
Ovo je mal grad. Faktički svi se znamo između sebe. Ne lično, više iz viđenja. I opet muku mučim.
nikakav, ko i ja.
- strucnjakdemagog
#2463 Re: Facebook za upoznavanje ...
Xavier1 wrote:Zato sto kad zavrsis sa obrazovanjem imas manje prilika za upoznavanje. Ne vole zene ni da im na ulici prilaze nepoznati muskarci.annoy wrote:Zasto bi neka zena uopce bila nuzno zainteresirana za nekog nasumicnog lika koji joj se javi na Fb? Ili obrnuto? Vecini je to smetnja osim ako je bas iz nekog razloga jako zainteresiras u jednoj recenici i jednim pogledom na tvoj profil...sto se, vjerujem, rijetko događa. Nisam nikad cula da je zena rekla da joj je to preferirani nacin upoznavanja.
Meni je to totalno bezvezan nacin za upoznavanje, vidis neciji profil i javis se i sad ocekujes odmah obostran interes i zelju za upoznavanjem, a na temelju cega?![]()
Najbolju priliku za prolaz ces imati preko nekih prijateljstava i poznanstava.
samo preporuke prijatelja i rodbine, 100% provjereno.
-
moonca
#2464 Re: Facebook za upoznavanje ...
Zasto, jer je napisao nesto sto me ' zagolicalo'.
Nije dovoljan razlog?
I sta da je AlenDelon....naravno da SE necu javiti...ljepotana Pune stranice.

Nije dovoljan razlog?
I sta da je AlenDelon....naravno da SE necu javiti...ljepotana Pune stranice.
- strucnjakdemagog
#2465 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ludzak wrote:Normalno da ću crnjačiti. Za svojih 27 god nikad poljubio žensko nisam. Niti znam kako se ljubit. I najnormalniji insan bi pao pod psihičku destabilnost.Rootboi wrote:oj čuj tek mu 27 i crnjači se![]()
da su mi tvoje godine
e ovo ti vec ne vjerujem. da si napisao da nisi imao sex. odnos, pa i nekako, ali za poljubac... ja se sjecam svog u 6. razredu osnovne, igrali smo flase ili kako to negdje zovu zaloga, masne fote
- strucnjakdemagog
#2466 Re: Facebook za upoznavanje ...
koji ce mu q takva zena.moonca wrote:Ima veliki broj zena - ne vole se ljubiti- imaj to na umu...
-
moonca
#2467 Re: Facebook za upoznavanje ...
Saznat ces.strucnjakdemagog wrote:koji ce mu q takva zena.moonca wrote:Ima veliki broj zena - ne vole se ljubiti- imaj to na umu...
- strucnjakdemagog
#2468 Re: Facebook za upoznavanje ...
Rootboi wrote:ima yt how to kiss tutorial
- strucnjakdemagog
#2469 Re: Facebook za upoznavanje ...
ne kontas, hocu da pojasnim koliko je nebitno na koji nacin joj se javis, jer ti svakako nece odgovoriti.Miss Moonlight wrote:Pokusaj ti i to pa da sam sebi pokazes koliko si u pravustrucnjakdemagog wrote:Xavier1 wrote: Tesko ide zato sto zene ignorisu ovako fine muskarce kao sto je Ludzak.
- strucnjakdemagog
#2470 Re: Facebook za upoznavanje ...
a kako da joj se javis? sta to mozes napisati da je impresioniras, u slucaju da nisi neki novi jova jovanovic zmaj.todd_smith wrote:Danas je ludo sve.
naopako sve majke mi
Zavisi kako se javis, iskreno mislim da je 10x lakse pokupiti djevojku preko IG nego uzivo ili slicno.strucnjakdemagog wrote:annoy wrote:Zasto bi neka zena uopce bila nuzno zainteresirana za nekog nasumicnog lika koji joj se javi na Fb? Ili obrnuto? Vecini je to smetnja osim ako je bas iz nekog razloga jako zainteresiras u jednoj recenici i jednim pogledom na tvoj profil...sto se, vjerujem, rijetko događa. Nisam nikad cula da je zena rekla da joj je to preferirani nacin upoznavanja.
- strucnjakdemagog
#2471 Re: Facebook za upoznavanje ...
moonca wrote:Saznat ces.strucnjakdemagog wrote:koji ce mu q takva zena.moonca wrote:Ima veliki broj zena - ne vole se ljubiti- imaj to na umu...
jastacu.
- Euphoria
#2472 Re: Facebook za upoznavanje ...
Slazem se...najbitnije je kako joj se javis...
Maniri i lijep bonton su uvijek u modi
- insomnia78
#2473 Re: Facebook za upoznavanje ...
Samo na nivou

-
todd_smith
#2474 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa jednostavno je, jer djevojke koje su slobodne izbacuju storije i selfije, zbog jednog razloga: zele paznju tj da im se javi neko.strucnjakdemagog wrote:
a kako da joj se javis? sta to mozes napisati da je impresioniras, u slucaju da nisi neki novi jova jovanovic zmaj.
Sada kako se javis i nije bitno, sve dok si normalan lik koji se ne javlja tipa "jao jesi dobra" ili samo reagujes na selfije i slicno.
Nauka je i to jbg, jer ce djevojke namjerno izbaciti slike da se prime momci, i onda se tu otkrije ko je ocajan. Ako joj stalno odgovaras na slike i slicno. Gledaju one i da li samo pratis djevojke, kakve slike ti izbacujes tj je li samo shisha ili auto ili slicno. Doduse cime zracis, to i privlacis.
Meni najvise krene za rukom kada se javim kada neku glupost izbaci, a selfije joj ignorisem.
- strucnjakdemagog
#2475 Re: Facebook za upoznavanje ...
Miss Moonlight wrote:Slazem se...najbitnije je kako joj se javis...
evo ja recimo se uglavnom javljam (bolje reci javljao) djevojkama sa cao (njeno ime ili nick), sta ima? nekad napisem i nesto karakteristicno za neku sliku ili objavu... i sto rece xavier, od nje najcesce samo vidis seen.
dakle, prosjecnog sam fizickog izgleda, prosjecnih primanja, prosjecno auto vozim i kao takav ne ganjam sigurno neke instragram ljepotice nego se javim djevojci koja mi se ucini simpaticna na neki nacin.
ponavljam po ko zna koji put, danas je tesko upoznati nekog, i u uzivo i na netu. lako je ovde palamuditi kako je to jednostavno, ali svaki dan imam slucajeva gdje jednostavno nemas prostora za manevrisanje.
primjer, jutros ja u komercijali. sjede do mene lijepa djevojka, ne nesto posebno, ali onako simpaticna. ja bih najradije zapoceo razgovor sa njom, pa cak je rado i pozvao na pice, izlazak, kino... ali situaciju je bila takva da je bilo kakav pokusaj s moje strane vodio bespotrebnom ofiranju. sta ja nju da pitam, dokle ide, koja je sljedeca stanica?
zato razumijem xaviera i ludzaka, odnosno probleme sa kojima se susrecu.