BAKIRE ODLAZI

Post Reply
Novak20

#2451 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Novak20 »

Pojmanemam0 wrote:Ko radi taj i grijesi,Sda je sigurno pravila neke greske,ali su one spram dobro uradjenih stvari,spram vrijednosti i znacaja organizovanja ocuvanja drzave za vrijeme agresije,smijesne.
Opravdana kritika je pozeljna i neka je,ali izmisljanje i lazne konstrukcije su za povratiti.
Vec sam u ranijim postovima napisao kako ova mrznja spram Sda je inicirana od cetnika,promovisana od izdajnika ovog naroda,a prihvacena od naivnih ljudi.
Ovdje je navodno tema Bakir,al svako malo napada se Sda i Alija,a prikriveno ili u nekim slucajevima otvoreno i Bosnjaci,pa ih se prikazuje slikama ovaca.Pokusavaju natjerati Bosnjake da se stide svoje i uloge SDA.Pokusavaju da nam vrate komplekse iz proslosti,da se stidimo sebe i da se odricemo sebe,da bi "komsije" bile zadovoljne,a kao sto ranije rekoh i da se odreknemo i Bakira i Sda,sta bi bilo slijedece cega bi smo se trebali odreci.Vjere,sebe,Bosne?Zivota?
Ma hajde :lol:
Dozvoliti sebi da ti propaganda toliko ispere mozak,da ne razmislis,vec samo prihvatis laz je zalosno.
Ovdje je masa kamufliranih cetnika i cetnoidnih komunista,a pojedini naivci se lijepe na njihove lazi.Poput jednog koji masovne grobnice,agresiju,Markale,genocid veze za Sda,poturajuci nam kako smo mi sami sebe napali i sami sebe ubijali,a mene poredi s ratnim zlocincima inputirajuci nam i to.A kad mu je odgovoreno da je ocito on rastao medju ratnim zlocincima tj da je cetalj usutio se.
Kritikujte i Sda i svakog ko je grijesio,ali za istinske propuste,a ne izmisljotine koje veze nemaju s razumom.
Evo primjer ovih "zlatnih kasika" to nikad niko nije izjavio,a neko je samo prisio rah.Aliji,a sad evo i Bakira prozivaju s tim glupostima."Zlatne kasike" izmisljenje,al se ponavljaju s nadom da ce 100 puta ponovljena laz postati istina,ali laz nikad ne moze biti istina.A ima "strucnjaka" koji to ciljano ubace,a naivci se uhvate toga i ponavljaju kao papige,ne provjerivsi tu informaciju.Al ko zeli da siri smutnju i ne zanima se previse tacnoscu odredjenih informacija.
Na kraju ta konstrukcija "zlatne kasike" mozda vise govori o onima kojji to "traze",jer normalni ljudi ne bi ni pomislili da ti neko to moze obecati niti bi normalnom covjeku bilo potrebno takvo obecanje.
Istina, svega ima na dunjaluku. Pretjerivanja i laži ponajviše. Pogotovo pred izbore. Da li je to namjerno ili slučajno, sa kojom svrhom, zna onaj koji piše takve stvari. Nije zabranjeno pisati na forumu a ljudi sa formiranim stavom ili oni koji su upoznati sa pravim stanjem stvari uglavnom prepoznaju i odbace laž i pretjerivanje.
Dvije su , čini mi se, grupe ljudi ovde. Oni koji se riječima bore i navijaju za ovu ili onu stranku (koristeći se svim i svačim) i oni koji su poprilično frustrirani stanjem u državi i svojim položajem u njoj (i koji traže ukidanje uzroka frustracije). Nikakvi kamuflirani četnici, četnoidni komunisti, izdajnici, mrzitelji vjere, naroda ili Bosne. Ako i ima poneki takav, prije je izuzetak nego pravilo.
Ali da se držim teme. Bakir I. i SDA su stalni dio neuspješne vlasti koja dvadeset godina od rata nije uspjela da odgovori skoro ni jednom pravom izazovu koji je stavljen pred nju. Da ne nabrajam i da se ne ponavljam, rezultati vlasti su vidljivi svima bez obzira ko šta piše. Pali smo na dno sa tendencijom pada prema dnu dna. Ne može nas sa dna iščupati neko ko 20 godina uspostavlja i nema namjeru mijenjati godinama uspostavljene šeme i stil vladanja.
Nije stranka država u državi, nije vlast monopol, nije institucija sistema babovina, ne može se više raditi bez odgovornosti i rezultata.
Zato Bakir I. i SDA trebaju otići u opoziciju barem na četiri godine. Da se preispitaju, da vide gdje su griješili, da se očiste od kukolja. Sa programom pisanim iz ugla jake opozicije vratiće se na vlast bolji nego su bili. Ovako kako je sad....patnja se nastavlja.
HM 2011

#2452 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

Eurosa wrote:
HM 2011 wrote:
Eurosa wrote:

samo da se ponovim :D

da razjasnim - koliko kosta moj obraz - nisam prodavao moj je i dalje .....

Koliko kosta tvoj ?

Koliko kosta raskusurivanje sa unesrecejim na podrucju opcine Zepce - ZE DO Kanton -Federalna vlada (linija odgovornosti)....
sto to stavljas uopste u raspravu o SDA a znas da ce SDA opet najvise pomoci...
Ako iko zna odgovor na tvoja pitanja zna Adil Osmanovic Federalno ministarstvo raseljenih lica i izbjeglica - pa fino telefon u ruke i zovi - odgovor te u predizborno vrijeme moze zestoko iznenaditi (inace su to zli zlikovci koji uzivaju kad ljudi nemaju krov nad glavom - prema tvojoj percepciji) ....

istrazivacko novinaratvo dudla u mkestu niko nema odgovore na tvoja pitanja...

a kazes da se brukam.... i sad sam prema tvom shvatanju jadnik -postavila si pitanje dobila si odgovor - sta sad - problem u obrazima - previse avaz citala ,sta je, reci ti meni...

za ovo sto govoris da te boli briga za bilo koga ili lazes ili draga ne znas....

ako te boli briga neces glasati ako ne glasas zasto se brines i sto trazis odgovornost

ako na drugu pak stranu glasas - za koga glasati - za podmladak stranke penzionera ? ako je ista lose ti biras i gore od toga i onda se cudis ?

A sve go guzicar niti hoda niti radi a plata lijeze...

sad mene interesuje ta donatorska konferencija jel govoris o onoj za povratnike ili o onoj za pogodjene poplavama - adresa je na vijecu ministara i entitetskim vladama - i opet ti samo i iskljucivo po SDA..... jer niti sam u vijecu ministara niti u vladi fbih niti u rukovodecim strukturama - ne pitaj mene pitaj federalnu vladu u kojoj sjede ljudi od tvog povjerenja za koje si glasala ako si uopste glasala.....

a SDA - nema ti SDA nigdje - i sama prodajes ublehe o nekoj boljoj BIH u kojoj ce sunce ponovno zasjati ako ne bude SDA - kao sto vidis sunce te nije ogrijalo kada ce osim od SDA i to sferama gdje te moze ogrijati to cemo vidjeti ....

naivan je tvoj stav - i jos me pitas za obraz....

eto fahro ce u ovoj zabokrecini da rjesava probleme pro bono.......

na temu bakire odlazi ja jasno pisem
BAKIRE DOLAZI ....

Ovdje sam JA ta koja pita, i IMAM PRAVO NA TO,Jer meni niko nije kupio posao,niko mi nije platio da serem po forumu,niko me nije uhljebio i jer ti ovdje poturas svoj obraz Bakira radi, e pa kad je tako, bujrum odgovaraj a ne lupetaj bezveze, samo konkretno molim. Hvala. 8-)
niko mi nije kupuo posao, niko mi nije paltip da pisem po firumu nema uhljeblkenja samo rad irazvoj... obraz ne poturam pitaj ljude iz federalne vlade a ne mene...

pitaj fucking istraz9vacke novinare sto do sads ljudi nisu dobiki domove i krovove nad glavom...

reci ti meni el el smatras da velika zelja kulja u ministrima da ljudi nemaju krov nad glavom ako smatras griješiš....

i dalje na temi bakore odlazo pisem Bakire dolazi
HM 2011

#2453 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

Novak20 wrote:
Pojmanemam0 wrote:Ko radi taj i grijesi,Sda je sigurno pravila neke greske,ali su one spram dobro uradjenih stvari,spram vrijednosti i znacaja organizovanja ocuvanja drzave za vrijeme agresije,smijesne.
Opravdana kritika je pozeljna i neka je,ali izmisljanje i lazne konstrukcije su za povratiti.
Vec sam u ranijim postovima napisao kako ova mrznja spram Sda je inicirana od cetnika,promovisana od izdajnika ovog naroda,a prihvacena od naivnih ljudi.
Ovdje je navodno tema Bakir,al svako malo napada se Sda i Alija,a prikriveno ili u nekim slucajevima otvoreno i Bosnjaci,pa ih se prikazuje slikama ovaca.Pokusavaju natjerati Bosnjake da se stide svoje i uloge SDA.Pokusavaju da nam vrate komplekse iz proslosti,da se stidimo sebe i da se odricemo sebe,da bi "komsije" bile zadovoljne,a kao sto ranije rekoh i da se odreknemo i Bakira i Sda,sta bi bilo slijedece cega bi smo se trebali odreci.Vjere,sebe,Bosne?Zivota?
Dozvoliti sebi da ti propaganda toliko ispere mozak,da ne razmislis,vec samo prihvatis laz je zalosno.
Ovdje je masa kamufliranih cetnika i cetnoidnih komunista,a pojedini naivci se lijepe na njihove lazi.Poput jednog koji masovne grobnice,agresiju,Markale,genocid veze za Sda,poturajuci nam kako smo mi sami sebe napali i sami sebe ubijali,a mene poredi s ratnim zlocincima inputirajuci nam i to.A kad mu je odgovoreno da je ocito on rastao medju ratnim zlocincima tj da je cetalj usutio se.
Kritikujte i Sda i svakog ko je grijesio,ali za istinske propuste,a ne izmisljotine koje veze nemaju s razumom.
Evo primjer ovih "zlatnih kasika" to nikad niko nije izjavio,a neko je samo prisio rah.Aliji,a sad evo i Bakira prozivaju s tim glupostima."Zlatne kasike" izmisljenje,al se ponavljaju s nadom da ce 100 puta ponovljena laz postati istina,ali laz nikad ne moze biti istina.A ima "strucnjaka" koji to ciljano ubace,a naivci se uhvate toga i ponavljaju kao papige,ne provjerivsi tu informaciju.Al ko zeli da siri smutnju i ne zanima se previse tacnoscu odredjenih informacija.
Na kraju ta konstrukcija "zlatne kasike" mozda vise govori o onima kojji to "traze",jer normalni ljudi ne bi ni pomislili da ti neko to moze obecati niti bi normalnom covjeku bilo potrebno takvo obecanje.
Istina, svega ima na dunjaluku. Pretjerivanja i laži ponajviše. Pogotovo pred izbore. Da li je to namjerno ili slučajno, sa kojom svrhom, zna onaj koji piše takve stvari. Nije zabranjeno pisati na forumu a ljudi sa formiranim stavom ili oni koji su upoznati sa pravim stanjem stvari uglavnom prepoznaju i odbace laž i pretjerivanje.
Dvije su , čini mi se, grupe ljudi ovde. Oni koji se riječima bore i navijaju za ovu ili onu stranku (koristeći se svim i svačim) i oni koji su poprilično frustrirani stanjem u državi i svojim položajem u njoj (i koji traže ukidanje uzroka frustracije). Nikakvi kamuflirani četnici, četnoidni komunisti, izdajnici, mrzitelji vjere, naroda ili Bosne. Ako i ima poneki takav, prije je izuzetak nego pravilo.
Ali da se držim teme. Bakir I. i SDA su stalni dio neuspješne vlasti koja dvadeset godina od rata nije uspjela da odgovori skoro ni jednom pravom izazovu koji je stavljen pred nju. Da ne nabrajam i da se ne ponavljam, rezultati vlasti su vidljivi svima bez obzira ko šta piše. Pali smo na dno sa tendencijom pada prema dnu dna. Ne može nas sa dna iščupati neko ko 20 godina uspostavlja i nema namjeru mijenjati godinama uspostavljene šeme i stil vladanja.
Nije stranka država u državi, nije vlast monopol, nije institucija sistema babovina, ne može se više raditi bez odgovornosti i rezultata.
Zato Bakir I. i SDA trebaju otići u opoziciju barem na četiri godine. Da se preispitaju, da vide gdje su griješili, da se očiste od kukolja. Sa programom pisanim iz ugla jake opozicije vratiće se na vlast bolji nego su bili. Ovako kako je sad....patnja se nastavlja.
jedini koji i moze ponuditi odgovornost jeste SDA - i tacno je to za svakog kandidata se moze navesti karcinom drustva najveci lopov....

Ne pobjedi li SDA Bosnjaci gube jako puno - a rezultati rada i pronalska fiktivnih milijardi ce ih dotuci jos vise - unistiti ce jedinu jaku stranku koju su imali i ostaju kusur da od njih radi sta god ko hoce....

iz tog a i iz bezbroj razloga svi moraju glasati za SDA i SDA bez obzira jesu li kandidati mogli biti bolji mora osvojiti maksimalan broj mandata na svim nivoima------

jedino na taj nacin mozemo ispraviti nase interne probleme i napokon krenuti naprijed - bez toga samo nam je nazad.....

i usput - ako do sada nismo dobili nove kandidate za najvece lopove - dobit cemo ih na novim izborima....

uglavnom ili max SDA ili smo svi donji...

ako izborni rezultari budu mjesani kao do sada koalicija ko god da bude u istoj ce dokosuriti sve bez ikakve odgovornosti.....

zalosno je sta je od pojedinaca kiji ucestvuju na forumskim raspravama ostalo - a posebno od sistema izbora u kojem su svi potencijalni spasioci....

nisu svi niti imaju svi taj kapacitet

SAMO SDA U JEDINSTVU JE SNAGA...
baxus

#2454 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by baxus »

Najveći lopov je Bakir.
Najveći lopov mora biti povaljen, onda padaju svi ostali.

:bih:
starisalko

#2455 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by starisalko »

Danas procita Bakirov intervju na klix-u,i u drugoj ili trecoj recenici se zahvaljuje aktivistima sda koji su aktivni na drustvenim mrezama pogotovo aktivnosti na klix-u.
Ps. HM,weredsf,wolf,Ben... Bakir vas prati i ozbiljno racuna na vas
VjecitiStudent

#2456 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by VjecitiStudent »

starisalko wrote:Danas procita Bakirov intervju na klix-u,i u drugoj ili trecoj recenici se zahvaljuje aktivistima sda koji su aktivni na drustvenim mrezama pogotovo aktivnosti na klix-u.
Ps. HM,weredsf,wolf,Ben... Bakir vas prati i ozbiljno racuna na vas
Sa'će oni, čim skontaju anti-tamponsku strategiju.
starisalko

#2457 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by starisalko »

Njihova strategija podsjeca na Moniku Levinski
zippoo87

#2458 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by zippoo87 »

HM 2011 wrote:
Novak20 wrote:
jedini koji i moze ponuditi odgovornost jeste SDA - i tacno je to za svakog kandidata se moze navesti karcinom drustva najveci lopov....

Ne pobjedi li SDA Bosnjaci gube jako puno - a rezultati rada i pronalska fiktivnih milijardi ce ih dotuci jos vise - unistiti ce jedinu jaku stranku koju su imali i ostaju kusur da od njih radi sta god ko hoce....

iz tog a i iz bezbroj razloga svi moraju glasati za SDA i SDA bez obzira jesu li kandidati mogli biti bolji mora osvojiti maksimalan broj mandata na svim nivoima------

jedino na taj nacin mozemo ispraviti nase interne probleme i napokon krenuti naprijed - bez toga samo nam je nazad.....

i usput - ako do sada nismo dobili nove kandidate za najvece lopove - dobit cemo ih na novim izborima....

ako izborni rezultari budu mjesani kao do sada koalicija ko god da bude u istoj ce dokosuriti sve bez ikakve odgovornosti.....

zalosno je sta je od pojedinaca kiji ucestvuju na forumskim raspravama ostalo - a posebno od sistema izbora u kojem su svi potencijalni spasioci....

SAMO SDA U JEDINSTVU JE SNAGA...
jest tebi dobro u zivotu jbte...ni brige ni pameti :D
cuj bogati sta napisa...ja da pristanem da me vodi jedan coban Bakir ili cobanijada i telece glave sa onih plakata...samo ukrasti znaju,hljeba se ne znaju najesti
bake se ne smije pojaviti ni u jednoj debatnoj emisiji,da ga neko nesto pita...on palamudi samo sa placenih portala i televizija i novina
pa kandidati drugih stranaka stoje na standovima,razgovaraju,nude rjesenja a ovaj debilko ne smije ni u emisiji da se pojavi,a kamoli na carsiji
ti i tebi slicni,najbolje bi bilo da se vratite u sumu iz koje ste i izasli i da ne moram citati vase gluposti
eto ti i tebi slicni ste proizvod SDA i napretka,sto intelektualnog,sto svakog drugog...dno dna
proizvod je 400 000 nepismenih,500000 nezaposlenih,milion protjeranih,milion na ivici gladi,znaci ne siromasnih,nego na ivici gladi,pitanje opstanka
90% naroda se muci a 10% oko tajkuna uzivaju u ukradenim milionima
IcedMFEarth

#2459 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by IcedMFEarth »

starisalko wrote:Njihova strategija podsjeca na Moniku Levinski
:lol:
baxus

#2460 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by baxus »

Dzaba strategija kad se zna ko je najveći lopov.
HM 2011

#2461 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

Zato Bakir I. i SDA trebaju otići u opoziciju barem na četiri godine. Da se preispitaju, da vide gdje su griješili, da se očiste od kukolja. Sa programom pisanim iz ugla jake opozicije vratiće se na vlast bolji nego su bili. Ovako kako je sad....patnja se nastavlja.[/quote]

SAMO SDA U JEDINSTVU JE SNAGA...[/quote]
jest tebi dobro u zivotu jbte...ni brige ni pameti :D
cuj bogati sta napisa...ja da pristanem da me vodi jedan coban Bakir ili cobanijada i telece glave sa onih plakata...samo ukrasti znaju,hljeba se ne znaju najesti
bake se ne smije pojaviti ni u jednoj debatnoj emisiji,da ga neko nesto pita...on palamudi samo sa placenih portala i televizija i novina
pa kandidati drugih stranaka stoje na standovima,razgovaraju,nude rjesenja a ovaj debilko ne smije ni u emisiji da se pojavi,a kamoli na carsiji
ti i tebi slicni,najbolje bi bilo da se vratite u sumu iz koje ste i izasli i da ne moram citati vase gluposti
eto ti i tebi slicni ste proizvod SDA i napretka,sto intelektualnog,sto svakog drugog...dno dna
proizvod je 400 000 nepismenih,500000 nezaposlenih,milion protjeranih,milion na ivici gladi,znaci ne siromasnih,nego na ivici gladi,pitanje opstanka
90% naroda se muci a 10% oko tajkuna uzivaju u ukradenim milionima[/quote]
----------------------

sto je bakir coban i sto su to glave na SDA plakatima telece - - j3su li razlicite od ostalih glava nisu - jesu li to glave iz drugih naroda - nisu - samo sipas uvrede bez ikakvog osnova eno Radjo ce u federalnom parlamentu pomoci ah ja samo sebi...

bake se pojavljuje u debatnim emisijama tacno onoliko koliko se pojavljuju ostali kandidati - evo radarom trazim radoncica i suljagica na bht1 - i nema ih...

i komsic stoji na standu kako da ne.... clan predsjednistva stoji na standu kako da ne - sigurnosna prijetnja broj 1 - nije mu dopusteno....

sto sam dno dna - nisam proizvod SDA nego svojih roditelja i socijalnog okruzenja...

od tih 500000 nezaposlenih slobodno odbij 100000 radnika na crno....

a kad smo kod tajkuna - sve sdaovi tajkuni zar ne ? sve ih SDA proizvela.....j3st al u k......

proizvod svih pausalnih tvrdnji koje si naveo moze i mora biti samo stvaranje ljubavi kod mene i svakog imalo razumnog covjeka prema svakom pa i provjereno najgorem SDA kandidatu - nemas argumenata samo sipas uvrede.....

stavljas brojeve gladnih i nezaposlenih sa Fahrinog pamfleta lazi - a ako se taj covjek bavi takvim aktivnostima u predizbornoj sta ce raditi u vlasti ne pitas se....

vrijedas sve unaokolo i zelis rezultat ja samo vidim da je opozicija SDA puno gora od same SDA kroz tebe i takve kao ti.....

i iz tog razloga tebi i tvojim bliznjima preporucujem da svi glasaju za SDA .....

Bakire - DOLAZI SA SVOJIM MEDJUNARODNIM UGLEDOM SA SVOJIM VEZAMA SA ISKUSTVOM SA SVOJOM STRANKOM I SVOJIM PORIJEKLOM.....

BAKIRE DOLAZI NAROD TE TREBA A NIJE NITI SVJESTAN KOLIKO....
Better Man

#2462 BAKIRE ODLAZI

Post by Better Man »

Kakav ba medjunarodni ugled? Taj ga nema. On je obični polupismeni kriminalac koji je učestvovao u pravljenju ovakvog nakaradnog sistema u kojem on i njemu slični se bogate na muci jadnih gradjana. Ti lažeš da te SDA nije zaposlila i da nisi na njenom platnom spisku, jer da je tako ne bi ovako žestoko branio kriminalce i pozivao da se glasa za njih.

Sent from my iPhone using Tapatalk
starisalko

#2463 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by starisalko »

Better Man wrote:Kakav ba medjunarodni ugled? Taj ga nema. On je obični polupismeni kriminalac koji je učestvovao u pravljenju ovakvog nakaradnog sistema u kojem on i njemu slični se bogate na muci jadnih gradjana. Ti lažeš da te SDA nije zaposlila i da nisi na njenom platnom spisku, jer da je tako ne bi ovako žestoko branio kriminalce i pozivao da se glasa za njih.

Bakir kriminalac, To je jedan veliki gospodin,brizan suprug i otac koji ispunjava sve zelje svoje supruge i kcerke.Ujedno ne zapostavlja ni sestre i zetove.Jedina mu je zamjerka sto je zapostavio Mirnesa Ajanovica iako su posljedne Alijne rjeci bile cuvajte mi Mirnesa
sigh

#2464 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sigh »

Jah, eto budale smo i ne sjecamo se svega sto su unistili i pokrali SDA-ovi nacelnici u postratnoj BiH, pa nakon toga pobjegli iz svojih gradova. Primjera mali milion. Pod cijom palicom su bili i kome su polagali racune? Pa i dan danas to rade. Licno sam pogodjen negativnim posljedicama njihovih malverzacija. Njihovo jedinstvo i snagu mogu strpati znas gdje vec, od mene nikad nece dobiti glas a svaku priliku cu koristiti da lose odnosno istinito govorim o njima. :wink:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2465 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Danas u haustoru nadjem, svjeze ubacili omladinci Bakirovu veliku sliku, puno malih neke novine sa slikom rahmetli Predsjednika, i kontam kako nisu bili ovako agilni u vrijeme poplava.Jer, dan uoci Bajrama su kitili auta po ulici. Uzmem sve i odnesem u kontejner, oslobodim komsije smeca i jednako kao i razultate u nedelju ceam na cikovoj stranici vidjeti rzulatee sa birackih mjesta u Maglaju i Topcic Polju
ilkbahar

#2466 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by ilkbahar »

Ne kontam zasto se uporno tvri da je Bakir spasitelj BOSNJAKA i da svi drugi bosnjacki kandidati prema tome nece raditi u interesu Bosnjaka? Zasto se uporno tvrdi da nas jedino SDA moze spasiti od DODIKA? E pa nije nas Bakir branio od Karadzica u ratu, znamo gdje se krio, pa vjerovatno nece ni sada ako dodje do belaja kao sto to SDA uporno najavljuje. Ima Bosnjaka hvala bogu dovoljno da se mogu sami braniti kao i 92.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2467 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

ilkbahar wrote:Ne kontam zasto se uporno tvri da je Bakir spasitelj BOSNJAKA i da svi drugi bosnjacki kandidati prema tome nece raditi u interesu Bosnjaka? Zasto se uporno tvrdi da nas jedino SDA moze spasiti od DODIKA? E pa nije nas Bakir branio od Karadzica u ratu, znamo gdje se krio, pa vjerovatno nece ni sada ako dodje do belaja kao sto to SDA uporno najavljuje. Ima Bosnjaka hvala bogu dovoljno da se mogu sami braniti kao i 92.
Ne kontam zasto isto pitas na svakoj temii :roll:
mirsek

#2468 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by mirsek »

ilkbahar wrote:Ne kontam zasto se uporno tvri da je Bakir spasitelj BOSNJAKA i da svi drugi bosnjacki kandidati prema tome nece raditi u interesu Bosnjaka? Zasto se uporno tvrdi da nas jedino SDA moze spasiti od DODIKA? E pa nije nas Bakir branio od Karadzica u ratu, znamo gdje se krio, pa vjerovatno nece ni sada ako dodje do belaja kao sto to SDA uporno najavljuje. Ima Bosnjaka hvala bogu dovoljno da se mogu sami braniti kao i 92.
Tačno. :thumbup:
Zara ce da nas spasava a ni na tv duel ne smije da ode. :-)
starisalko

#2469 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by starisalko »

KatarinaKosaca wrote:Danas u haustoru nadjem, svjeze ubacili omladinci Bakirovu veliku sliku, puno malih neke novine sa slikom rahmetli Predsjednika, i kontam kako nisu bili ovako agilni u vrijeme poplava.Jer, dan uoci Bajrama su kitili auta po ulici. Uzmem sve i odnesem u kontejner, oslobodim komsije smeca i jednako kao i razultate u nedelju ceam na cikovoj stranici vidjeti rzulatee sa birackih mjesta u Maglaju i Topcic Polju
Vidicemo jesul dosli tobe.Allah ih je dvaput opomenuo treci put im je kazna
GoldenSpoon

#2470 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by GoldenSpoon »

traume sa debate iz 2010 su ostavile traga

relativno84

#2471 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by relativno84 »

GoldenSpoon wrote:traume sa debate iz 2010 su ostavile traga

Eh da je Željko bar bio ovako zestok sa svojima tesko bi onako podvijenog repa napustio svetinju :oops:

Tolika pompa oko tv debata, kao da su one nekad od nas imale presudnu ulogu, pa nismo amerika jbte :-)
Ljudi su vec svjesni ko ce za koga glasati, razlozi idu od logicnih do jednostavno ja tako naviko pa kakav god da je, i to je to. Sta oni nama mogu reci novo na debati kad svaki supljira kako ce biti bolje, od kad to ova funkcija kroji zakone koji ce popraviti stanje u drustvu :?

I svake izbore se sva paznja posveti ovoj debilnoj funkciji a ovamo ko se smjesti u parlament nije vazno, pa imamo pjevaljke sto u tangama se setkaju, glumce koji glume politicare, doktore koji bi kako da regulisu sebi jos povlastica itd, a narodu se samo servira ko ce da nas vodi :roll: pitam se samo gdje :?
HM 2011

#2472 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

Better Man wrote:Kakav ba medjunarodni ugled? Taj ga nema. On je obični polupismeni kriminalac koji je učestvovao u pravljenju ovakvog nakaradnog sistema u kojem on i njemu slični se bogate na muci jadnih gradjana. Ti lažeš da te SDA nije zaposlila i da nisi na njenom platnom spisku, jer da je tako ne bi ovako žestoko branio kriminalce i pozivao da se glasa za njih.

ne lazem te covjece ne placa me SDA placa me forma u kojoj radim za posao koji radim - ovo me niko ne placa ....

ti tvrdis da je clan predsjednistva polupismeni krimos ucesnik u pravljenju nakaradnog sistema - a sistem star oko 100 godina...

ja pak tvrdim da je lik 25 godina znanja i iskustva stavio na raspolaganje svom narodu i da ovaj narod nema bolje od njega...

eto ti sam procjeni sta je ispravno....

moje misljenje je da ti ili si neprijatelj samome sebi ili samo mom narodu - nema trece....

svi junaci nikom ponikose....
HM 2011

#2473 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

GoldenSpoon wrote:traume sa debate iz 2010 su ostavile traga

Sta kaze Zeljko koliko vozila djete prati u skolu u miru ?

jel otplatio stan, jel mu donirano staklo....

ciganija brale od samog pocetka...

Velike traume... toliko velike da ljiljana treba oduzeti zeljki i dodjeliti bakiru za sutnju....
GoldenSpoon

#2474 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by GoldenSpoon »

HM 2011 wrote: ja pak tvrdim da je lik 25 godina znanja i iskustva stavio na raspolaganje svom narodu i da ovaj narod nema bolje od njega...
jeli mozda znas da li mu se onaj staz u trezoru vodi kao beneficirani ili?
XXS

#2475 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by XXS »

mirsek wrote: Zara ce da nas spasava a ni na tv duel ne smije da ode. :-)
Mrsko mi pisati ozbiljan post o SDA kriminalnoj organizaciji. Ovo je sasvim dovoljno!
Heroj iz trezora ima konekcije, ugled, porijeklo i rjesenje za sve nase probleme.

Pa, Rambo, sto mi se ranije nisi javio, prije nego si 20 godina u trezoru prespavao?

Pa sta je kreten, lopov, radio zadnjih 20 godina na minderu sa kojeg se odlucivalo o sudbini i stanju u ovoj zemlji.
Gdje su te konekcije, veze i rjesenja u zadnjih 20 godina minderovanja?
Gdje su rezultati?

Na kraju dolazimo do ogromnih para, deviza, za koji se zna da je 'familija' skupila ili raspolagala u ime svih nas.
Gdje je racun o potrosnji nasih Para? 20 godina cekamo izvjestaj i razduzenje?
Kakav obraz trebas imati da trazis jos 4 godine bez poravnanja racuna iz zadnjih 20?

Moras Imati SDA, Izetbegovicev, obraz i pobjeci sa svih debata jer te mogu pitati za racun.
Post Reply