Dodješ na razmjenu i garantujem ti sve ćeš zamjenit.[/quote]
Daleko sam od Sa.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
hebi ga... nemam te cime usreciti... od ovih sto si naveo da ti fale imam samo ove dvije...WildRedRose wrote:ma ljubi te ruzathe_stick wrote:gdje se ti nalazis? ovi iznad mi fale... imam 60ak duplih... imas spisak koje tebi fale?WildRedRose wrote:Novo stanje duplih, ako nekome trebaju neka se javi![]()
635,
584, 506
382,
259, 227, 219, 213,
161,133, 130,
88, 85, 83, 81, 68![]()
uh, evo spisak koji imam kod sebe da mi FALE , ali jos ih ima da fale![]()
565, 17,
imas spisak koje su ti duple, da pregledam ?the_stick wrote:
hebi ga... nemam te cime usreciti... od ovih sto si naveo da ti fale imam samo ove dvije...
upravo kreiran...WildRedRose wrote:imas spisak koje su ti duple, da pregledam ?the_stick wrote:
hebi ga... nemam te cime usreciti... od ovih sto si naveo da ti fale imam samo ove dvije...
Vid', meni trebaju ove od tvojih:the_stick wrote: upravo kreiran...
17, 42, 43, 58, 64, 73, 74, 78, 131, 148, 154, 160, 166, 174, 176, 189, 198, 200, 203, 210, 216, 218, 221, 225, 229, 244, 251, 254, 255, 266, 301, 325, 328, 334, 365, 373, 381, 388, 400, 406, 427, 437, 469, 475, 491, 517, 519, 562, 565, 571, 580, 637
a u 12 imam dogovorenu razmjenu u bbi, tako da vjerovatno nece sve biti dostupne poslije
Jebo ti svoj telefonKemal Malovčić wrote:Kad će Coca-Cola sličice?
Nisam s emogo u pozorištu javit.duminjo wrote:Jebo ti svoj telefonKemal Malovčić wrote:Kad će Coca-Cola sličice?
13 Eura ja našao, ja ću naručiti ovo pa nek jebe rak raka...Rossonero86 wrote:Upravo gledam i ima preko ebaya da se naruci album,izadje te mozda nekih 16-17 eura sa postarinom ali meni to vrijedi s obzirom da ovakav historijski album zasluzuje da izgleda kao knjiga .Ovi SC cim se malo vise popune postaju teski i jebeno ih je listati ,da ne spominjem guzvanje listova,korica i slicno.Kemal Malovčić wrote:Kako se lik provaljuje sa ovim zastavama![]()
Ali album je odličan! Ako neko skonta gdje se može nabaviti, možda da počnem opet skupljati.
Moram ovo danas zaganjati
ja kontam... koji klinac govori za Pizzara da je slovenacKemal Malovčić wrote:Kako se lik provaljuje sa ovim zastavama![]()
Ali album je odličan! Ako neko skonta gdje se može nabaviti, možda da počnem opet skupljati.
Pa šta ćete onda? Odljepljivati sličice iz onih slikovnica ili skupljati ponovo?shalla wrote:13 Eura ja našao, ja ću naručiti ovo pa nek jebe rak raka...Rossonero86 wrote:Upravo gledam i ima preko ebaya da se naruci album,izadje te mozda nekih 16-17 eura sa postarinom ali meni to vrijedi s obzirom da ovakav historijski album zasluzuje da izgleda kao knjiga .Ovi SC cim se malo vise popune postaju teski i jebeno ih je listati ,da ne spominjem guzvanje listova,korica i slicno.Kemal Malovčić wrote:Kako se lik provaljuje sa ovim zastavama![]()
Ja sam nasao 9,50 eura i postarina 4 eura iz njemacke,jel ti 13 eura sa postarinom?shalla wrote:13 Eura ja našao, ja ću naručiti ovo pa nek jebe rak raka...Rossonero86 wrote:Upravo gledam i ima preko ebaya da se naruci album,izadje te mozda nekih 16-17 eura sa postarinom ali meni to vrijedi s obzirom da ovakav historijski album zasluzuje da izgleda kao knjiga .Ovi SC cim se malo vise popune postaju teski i jebeno ih je listati ,da ne spominjem guzvanje listova,korica i slicno.Kemal Malovčić wrote:Kako se lik provaljuje sa ovim zastavama![]()
daj linkRossonero86 wrote:
Ja sam nasao 9,50 eura i postarina 4 eura iz njemacke,jel ti 13 eura sa postarinom?
Lik je provjeren prodavac na ebayu ,znaci album sa tvrdim koricama i 4 paketica sa postarinom izadje 27km sto je bar meni jako povoljno,album je perverzija cini mi se da je i papir unutra tvrdjiMaystor wrote:daj linkRossonero86 wrote:
Ja sam nasao 9,50 eura i postarina 4 eura iz njemacke,jel ti 13 eura sa postarinom?
Hvala. KupioRossonero86 wrote:Lik je provjeren prodavac na ebayu ,znaci album sa tvrdim koricama i 4 paketica sa postarinom izadje 27km sto je bar meni jako povoljno,album je perverzija cini mi se da je i papir unutra tvrdjiMaystor wrote:daj linkRossonero86 wrote:
http://www.ebay.com/itm/Panini-WM-2014- ... 5406a0133d

To je isti ovaj prodavac koji sam i ja nasao i postavio link goreshalla wrote:Ja imam trenutno oko 200 duplih, daće mi kum i njegov brat još oko 300![]()
Ma narucis,kod njih 10 eura,kad narucis 13,5 jebo te 7kmhorion_bosona wrote:nema druge ili naručivati ili da ti neko donese iz švabije
ovaj drugi album ću skupljati umjerenije, taman do SP