Pa ko gura onog lika ?
Da je bila kakva vazna utakmica iznervirao bih se kao malo kad, ovako sam plakao od smijeha
Probali preko Kolasinca proci 2-3 puta ne ide, poslije svaka lopta na nasu desnu stranu se napamet salje
Moderators: Charuga, Tomahawk11
limeni wrote:poraz ocekivan, argentinci su ipak malo bolji od nas..
begovic- taj covjek ne brani bez razloga u engleskoj 8.5
vrsajevic- on je amater, to sam govorio od prve utakmice..ne zna aut izvesti, ne zna nista! 4
bicakcic- solidan, ali mu fali iskustvo 6.0
spahic- kapitenski, nekada se zajebaje previse 6.5
kolasinac- eh, ovo su igraci koji dizu kvalitet, strasno je odigrao! 7.5
medunjanin- vrlo dobar, ali nije on za zadnjeg veznog. 7.0
visca- odigrao iznad svojih mogucnosti 6.5
miske- po meni nije bio los 6.5
pjanic- nije mi se juce svidio, jedna od losijih partija princa de roma..6.0
ibisevic- trudio se, nije lose--6.5
dzeko- igra nakon dugo vremena klupe u citiju, a nece da se trudi..5.5
Igraca kao sto je Dzeko ne mozes 'hladiti' na klupi! Halo ba pa nije junior jbt, zna i on sam da treba bolje igrati. Jednostavno malo je van forme i bas mu treba utakmica, a ne da ga ostavljas na klupi, pa dovoljno sjedi na klupi u Citiju. Sta ces postici s tim ako ga stavis na klupu, sljedecu ce ti bit jos gori.Itakoto wrote:Eno opet. Morate razlikovati izmjedju opravdane kritike i pljuvanja. Ko pljuje po igracima i selektoru je hinjo i nije dobrodosao na temu, to je valjda svima jasno. Ali vecina ovdje kritikuje argumentovano i veoma opravdano. Posto vidim da se pojedincima kosa dize na glavi kad se kritikuje Edin Dzeko, samo da ponovimo: Edin se je nocas vukao poput prebijene macke po terenu i to se je vidilo vise puta. Ne vidim razlog zasto se ovo ne smije otvoreno napisati i traziti od Papeta da ga malo "ohladi" na klupi. Ne zbog samog Edina vec zbog viseg cilja zvana "reprezentacija BiH"! Umjesto Vede, koji nikad nece biti talenat kao Edin da se razumijemo, trebao je upravo izaci on jer nije imao ni jedan sut na gol a o njegovom presingu na argentinsku zadnju liniju da i ne govorimo. Nije mi jasno zasto Edin uziva posebne privilegije kad je u pitanju repka?
zbog ovog posta je vrijedilo procitati 10 stranica...fantom slobode wrote:Opet ponavljam samo da nam ne dodju juzno-americke ekipe za nosioca grupe. Argentina je u zadnje vrijeme sve utakmice dobila protiv evropskih reprezentacija, pa mi napravili bili izuzetak. Drago mi je sto je Susic svojom izjavom stao iza tima, rekao da je to sto bi moguce. Mislim da Dzeko stvarno treba da pocne da trci, bas me je nervirao sa svojom nepokretnoscu.
Ova utakmica bi u sklopu priprema, tacnije, valjda je oznacila pocetak istih za Brazil. Susic rece falio Lulic, dijelim njegovo misljenje. Sad je da Pape i stab to organizuju sto bolje mogu, da se proba jos vise izgraditi timska saradnja i izvuci maksimalno od ovoga sto imamo u vremenu kad pocne prvenstvo. Dobitak bi SEO, a kriticari Begovica trebaju da sute. Sve u svemu pozitivno me iznenadila odbrana, negativno nas napad.
Bice ih milina gledati u Brazilu...malo piva, kakvo dobro drustvo i ljepota poroka...
Procitaj moj naredni post pa ce ti biti sve jasno. Tu smo mi negdje.OldMayor wrote:Igraca kao sto je Dzeko ne mozes 'hladiti' na klupi! Halo ba pa nije junior jbt, zna i on sam da treba bolje igrati. Jednostavno malo je van forme i bas mu treba utakmica, a ne da ga ostavljas na klupi, pa dovoljno sjedi na klupi u Citiju. Sta ces postici s tim ako ga stavis na klupu, sljedecu ce ti bit jos gori.Itakoto wrote:Eno opet. Morate razlikovati izmjedju opravdane kritike i pljuvanja. Ko pljuje po igracima i selektoru je hinjo i nije dobrodosao na temu, to je valjda svima jasno. Ali vecina ovdje kritikuje argumentovano i veoma opravdano. Posto vidim da se pojedincima kosa dize na glavi kad se kritikuje Edin Dzeko, samo da ponovimo: Edin se je nocas vukao poput prebijene macke po terenu i to se je vidilo vise puta. Ne vidim razlog zasto se ovo ne smije otvoreno napisati i traziti od Papeta da ga malo "ohladi" na klupi. Ne zbog samog Edina vec zbog viseg cilja zvana "reprezentacija BiH"! Umjesto Vede, koji nikad nece biti talenat kao Edin da se razumijemo, trebao je upravo izaci on jer nije imao ni jedan sut na gol a o njegovom presingu na argentinsku zadnju liniju da i ne govorimo. Nije mi jasno zasto Edin uziva posebne privilegije kad je u pitanju repka?
Svi se pravite treneri i psiholozi, ono ma ja bi njega na klupu, pa nek kuci onako seta. Ne radi se to tako u profesionalnom fudbalu. Dzeko je najbolje sto imamo, sta god ko pricao. Jeste sinoc bio jedan od losijih, ali i on ima pravo na losu partiju.
I bilo kojoj odbrani nije svejedno kad ima ispred sebe dres na kojem pise Dzeko.
Ko ima još.Zahirovic je nesto malo igrao ali on je klasicni defanzivni vezniItakoto wrote:Pa nije bas ni Vrsajevic jedina opcija na desnom beku.
Kvržić je drugo najbolje (pravo) desno krilo koje imamo... Smatram da on ima mjesta u ovoj reprezentaciji... Sinoć pa eto, nije napravio ništa sjajno, ali nije bio ni gori od ostalih... Od sinoć se jedino sjećam da je dodao loptu Džeki u solidnoj situaciji, kada je ovaj izgubio, umjesto da je proslijedio dalje... A ne možeš jbte na osnovu 20 minuta protiv Argentine za nekog igrača reć ''šta će nam on''...Herr Flick wrote:Vršajevića i Kvržića Safet gura.To je sad već svima jasno.Ja fakat ali stvarno ne znam sta ce nama taj Kvržić pored toliko veznih igrača.Za Vršajevića mogu shvatit,nema Mujdže i on je jedina opcija za desni bok ali za Kvržića ne mogu nikako.
MOSALJOZE wrote:Rezultatom sam zadovoljan,dobili smo jedan lagani šamar,nije ni nokdaun,a ni nokaut,već elegantno spuštanje
A šta ako u Njemačkoj reprezentaciji, u prvoj postavi, ne bi igrali Ezil, Lahm, Švajnštajger i Miler, nemaju ni oni dostojne zamjene za te igrače, a Njemačka ima 80 miliona stanovnika. Mi sa naših 3 miiona i 800 hiljada državljana, imamo reprezentaciju koja se plasirala na SP, to je pokazatelj da smo mi jako talentovani za fudbal.Tuzla111 wrote:haha a sta kad igra Njemacka il Argentina najbolje sto mogu.Great Cornholio wrote:Da, ogroman je uspijeh da se reprezenatcija države koja nema ni 4 miliona stanovnika kvalifikuje na SP. Njemačka ima 20 puta više stanovnika nego što ih mi imamo, Argentina 10 puta, Španija 12 puta, Engleska isto tako, Holandija 4 puta...animals wrote:Ne znam sta vi hocete..prvi se put plasirali na neko takmicenje uopce..to je vec uspjeh nad uspjesima..pa pocelo, najaci smo na Balkanu..imamo najbolji fond igraca po broju stanovnika, pa ovo , pa ono..spustite se malo na zemlju, radujte se SP, sto uopce ucestvujemo..igraci su dali maksimum, bice jos radosti i tuge..nema BIH, fond igraca kao Njemacka ili Engleska ili NIzozemska..niti tradiciju ucestvovanja na turnirima..zato uzivajte u ovom postignutom..kritike su dobrodosle uvijek, ali dobronamjerne..
Ako usporedimo našu reprezentaciju ( kad igra u najkvalitenijem sastavu) i reprezentacije gore navedenih država, moglo bi se zaključiti da smo mi puno talentovaniji za fudbal, jer na tako malo stanovnika imati tako mnogo kvalitenih fudbalera je ipak uspjeh, i to nije samozavaravanje, to je realnost.
Nego, treba nam Ciro da napuca ove kornjace malo da potrce.
Pa mala smo država, koji qrac hoćeš? Izgleda da nije dovoljno to smo se plasirali na SP, nego moramo mlatnut i Argentinu da bi neki bili zadovoljniCVIKERASH wrote:MOSALJOZE wrote:Rezultatom sam zadovoljan,dobili smo jedan lagani šamar,nije ni nokdaun,a ni nokaut,već elegantno spuštanje
Amerika,Slovacka,Argentina.Mi bas nesto cesto dobijamo te samare.