Farma
Moderator: anex
- Kal El
#2451 Re: AW: Farma
Vi mislite Memiš glumi...on zna da ne može pobjediti zato zakuhava sada, prvo sa onim kada je Radojku pitao ima li Dule šanse da pobjedi,čekaj te i vidjet će te;) Skontao je da je svima pobjeda u glavi,zato ih polako spušta i podjebava..
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2452 Re: Farma
Što si bolji sa više ljudi, to ti je manja mogućnost da budeš sluga, dakle, nominiran i više dnevnica ubodeš.. Uvijek imaš rizik da budeš onaj najmanje glasan od publike, ali to je manji procenat vjerovatnoće od onog da budeš sluga.Gospodin_bez_kravate wrote:Al vidi sta on dobiva sa tim sto je sa vise ljudi dobar?Osim "mira u kuci", eventualno stapica i da bude sluga al publika je ta koja donosi konacnu odluku.Dzaba ti sve ako nemas veliku podrsku iz vana.Svjesni su i oni toga pa nije se dzaba zoka smirila nakon arene.
- Neradnik
#2453 Re: Farma
Al vidi i milos bojanic je bio sluga u farmi x puta....provociro koga je stigo....na kraju uze levat pare.KatarinaKosaca wrote:Što si bolji sa više ljudi, to ti je manja mogućnost da budeš sluga, dakle, nominiran i više dnevnica ubodeš.. Uvijek imaš rizik da budeš onaj najmanje glasan od publike, ali to je manji procenat vjerovatnoće od onog da budeš sluga.Gospodin_bez_kravate wrote:Al vidi sta on dobiva sa tim sto je sa vise ljudi dobar?Osim "mira u kuci", eventualno stapica i da bude sluga al publika je ta koja donosi konacnu odluku.Dzaba ti sve ako nemas veliku podrsku iz vana.Svjesni su i oni toga pa nije se dzaba zoka smirila nakon arene.
- KatarinaKosaca
#2454 Re: Farma
Mislim da je spomenuti dobio na kartu nacionalizma, a ne žrtve kao što se često predstavlja. On je na tu kartu igrao, a ona uvijek dobiva..
-
dječak sa šibicama
#2455 Re: Farma
Postujem tvoje misljenje, cijenim da si malo starija od mene, mozda i dosta starija, i vjerovatno bolje procjenjujes ljude.KatarinaKosaca wrote:Ma, nemam ja neku podjelu na mlade i stare. Samo jako ne volim (da ne napišem mrzim) lijene ljude općenito u životu. I Era je bio u pravu kada je za Akija rekao "radne navike nula bodova".. a mali se ufurao da je zvijezda, pa ko dira njega dira i gran produkciju, ko dira grand produkciju dir ai pink, ko dira pink guši medijske slobode.. ma, haos. Dečku je Boga dao valjda glas, pa mu se život svodi da spava do 16h, popije kafu, ide na svirku do zore naredne, uzme lovu it ako.. Danas kad su šišali ovcu, svi zgrčeni, kičma ih mora boliti, on uzeo jedini stolicu, sjedi i gleda. Pa, kako ga nije sramota? Ono, svatko je bio mlad, išao po kafanama, volio ovo ili ono, ali ovo je pojam truleži i ljenosti, a by the way i bezobrazluka i sujete.
Zorica očito, žena ima zdravstveni mentalno problem, ne znam koje vrste, ali je napravila po meni, potez farme kada je mimo svih očekivanja stavila Ljubu i Ša za sluge. Mogla je ona, komotno u tom klanu vegetirati do kraja Farme i puno bi joj bilo komotnije. Mislim da je bolesna (da ne kažem luda), ali da ima osjećaj za pravdu dosta izražen. Saška mi je dno dna.. od riječnika, ponašanja.. Dakle, najgori su mi Ša i Ljuba. Poslje njih po najgorem su mi Aki i Saška. Poslije Jovana, Stanija i 2 Filipa.. poslije tek ostali.. tako da i Memo spada u gornji dio, ali to ne znači da mi je favorit i da mi je drag. Daleko od toga.. Bebi Dol je super cura, ali je gudra toliko izjela da .. van konkurencije u priči, potpuno. Era je pokvaren, ljakser, sujetan, ali i vrijedan i domaćin nije mu ništa teško raditi.
Pa se i mogu sloziti sa vecinom napisanog.
Eto ti Vesna, ako gledas upravo sada, slagala je da su iz Merkura uopce spomenuli Eru. Njeno podmetanje Memi je dno dna, zena laze na tone.
- Neradnik
#2456 Re: Farma
ih da je tako sad u vb nebi ovaj zarko dobio...bilo je kvalifikovanih cetnika pa nistaKatarinaKosaca wrote:Mislim da je spomenuti dobio na kartu nacionalizma, a ne žrtve kao što se često predstavlja. On je na tu kartu igrao, a ona uvijek dobiva..
publika je svetinja dzaba ti sve.
- KatarinaKosaca
#2457 Re: Farma
Eh sad, čuj puno starijadječak sa šibicama wrote:Postujem tvoje misljenje, cijenim da si malo starija od mene, mozda i dosta starija, i vjerovatno bolje procjenjujes ljude.
Pa se i mogu sloziti sa vecinom napisanog.
Eto ti Vesna, ako gledas upravo sada, slagala je da su iz Merkura uopce spomenuli Eru. Njeno podmetanje Memi je dno dna, zena laze na tone.
Gledam dva i pol muškarca.. ipak je bolje.. nego nisam ja hvalila Vesnu... vidjećemo večeras šta su ljudi rekli. Ali šta god Erina reakvija je bila što bi rekli overreacted...
Meni je Vesne kao žrtve a to jeste bila u par navrata (zato što je sama zaiskala ili ne, nebitno) bilo žao.
- KatarinaKosaca
#2458 Re: Farma
Nisam to gledala, pa ne mogu ništa reći..Gospodin_bez_kravate wrote:ih da je tako sad u vb nebi ovaj zarko dobio...bilo je kvalifikovanih cetnika pa nistaKatarinaKosaca wrote:Mislim da je spomenuti dobio na kartu nacionalizma, a ne žrtve kao što se često predstavlja. On je na tu kartu igrao, a ona uvijek dobiva..
publika je svetinja dzaba ti sve.
- KatarinaKosaca
#2459 Re: Farma
Bebi Dol nije mogla da izdrži u kući tokom žurke koja je priređena za Danijelov rođendan pa je izašla napolje.
"Gospode, o Bože. Haos", komentarisla je Bebi Dol pesme koje su treštale iz kuće, dok je ona sedela na dvorištu imanja u Lisoviću. Iako je pojedine pesme i pevušila, Bebi nije mogla da dođe sebi.
Smenjivali su se pesme Mikija Mećave, Vesne Rivas i ostalih farmera, a pop pevačica nije mogla da dođe sebi kakve tekstove sluša.
-
dječak sa šibicama
#2460 Re: Farma
Maloprije je Dorica iznijela na tapet problem stekovanja hrane... svi joj skocili u oci ko svrake. Mislim, svi ovi sto stekuju.
Gladne usi.
Gladne usi.
- Neradnik
#2461 Re: Farma
preseravanje,pa ko je sviro u onoj farmi kad je bila? mocart?folira se lujka 
-
dječak sa šibicama
#2462 Re: Farma
Pa ne znam, starija jesi po mojoj procjeniKatarinaKosaca wrote:
Eh sad, čuj puno starija![]()
![]()
Gledam dva i pol muškarca.. ipak je bolje.. nego nisam ja hvalila Vesnu... vidjećemo večeras šta su ljudi rekli. Ali šta god Erina reakvija je bila što bi rekli overreacted...Kako sujeta radi, to je čudo..
Meni je Vesne kao žrtve a to jeste bila u par navrata (zato što je sama zaiskala ili ne, nebitno) bilo žao.
A Era, ona njegova rekacija meni je vise nazor i na silu, on fura taj stil "primjetice me kad urlam i lupam". Kad zvoni zvono, on izlijece i kao juri ove iz zadruge, lupa od sto, dere se, ali sve namjesteno. Ja bi rekao da je i ono urlanje na Merkur, njegova igrica.
Maloprije se izvinjavao.
Kenja Era malo.
Mislim, ima on sujetu bez pogovora, ali Era je stvorio sebi, ja ne znam sa ce on ovdje jer covjek ima svoj hotel Era, ima biznis, ko je gledao Paparazzo lov ili bar najavu kao ja, vidio je kakva zmajska kola vozi, BMW nemampojmakojaklasa ali nesto novo glanc.
Njemu ne treba vise nista, covjek je pun ko brod, samo dopunjuje
- KatarinaKosaca
#2463 Re: Farma
Ko sve šteka? Znam za LJubu i Sašku, čak i ne kriju. Ljuba je zlo jer šteka kafu i ne da popiti ljudima kojima ona ne da. Ja bih je za to nokautirala.. ne mogu početi dan bez kafe i da mi stoka sakriva kao da je kupila. a najgore od svega mi je kad kažu kako to oni ustvari podijeledječak sa šibicama wrote:Maloprije je Dorica iznijela na tapet problem stekovanja hrane... svi joj skocili u oci ko svrake. Mislim, svi ovi sto stekuju.
Gladne usi.
Ne znam zašto to Zadruga ne zabrani? Meni je to klasična krađa..
- Artest
#2464 Re: Farma
Meni je Memo zanimljiviji od Mace. Maca dosta galami i glumi.
Nasao se Ša-om na istom fonu. Nema tu nista lose. I nema neki izbor drustva.
I Ljuba je Ok.
Nasao se Ša-om na istom fonu. Nema tu nista lose. I nema neki izbor drustva.
I Ljuba je Ok.
- kupačica
#2466 Re: Farma
Bebi četiri dana nije popila ni šoljicu kafe. Nije mi jasno kako se ne dignu farmeri i ne zabrane Ljubi da otima kafu.
Nego, bio mi je malo jadan Memo kad je komentarisao Bebi.
Iz njega je govorila čista ljubomora jer mu je poljuljana pozicija alfa umjetnika na Farmi.
Istini za volju, Bebici je svaka na mjestu i oduvijek je imala zapažanje i rezonovanje za 10.
Može ona biti na čemu hoće, ali je moralna vertikala za veliku većinu farmera.
Moje najveće simpatije za Bebi
i Gocu glumicu
. Dvije žene gromade od umjetnica.
Iz njega je govorila čista ljubomora jer mu je poljuljana pozicija alfa umjetnika na Farmi.
Istini za volju, Bebici je svaka na mjestu i oduvijek je imala zapažanje i rezonovanje za 10.
Moje najveće simpatije za Bebi
- area51
#2467 Re: Farma
Zna li ko ovog Mema kakav je "ovako",meni izgleda simpa lik.Dal se "prodaje" ili je stvarno ok...
- KatarinaKosaca
#2468 Re: Farma
Pogotovo poslije ovog videa Vesne Rivas (prvi put čujem nju kako pjeva), Bebi Dol je nesumnjivo jedina muzičarka tamo. Ovo ostalo je šator, magistrala, sem tog Ša, jer ne znam njegov opus..
Ako je Memo tračario Bebi Dol, onda je zaista odron od čovjeka, jer kao prvo narkomani su bolesnici i zadnje je komentirati nečiju bolest, a kao važnije je to da se ta žena u prošloj Farmi jasno odredila šta misli o ratu u BIH i da se stidi u ime svojih sunarodnjaka. Govorila je to Tanji Đurović i time izgubila, sigurno, glasove.
Ako je Memo tračario Bebi Dol, onda je zaista odron od čovjeka, jer kao prvo narkomani su bolesnici i zadnje je komentirati nečiju bolest, a kao važnije je to da se ta žena u prošloj Farmi jasno odredila šta misli o ratu u BIH i da se stidi u ime svojih sunarodnjaka. Govorila je to Tanji Đurović i time izgubila, sigurno, glasove.
-
dječak sa šibicama
#2469 Re: Farma
Na moje iznenadjenje, Danijel.KatarinaKosaca wrote:Ko sve šteka? Znam za LJubu i Sašku, čak i ne kriju. Ljuba je zlo jer šteka kafu i ne da popiti ljudima kojima ona ne da. Ja bih je za to nokautirala.. ne mogu početi dan bez kafe i da mi stoka sakriva kao da je kupila. a najgore od svega mi je kad kažu kako to oni ustvari podijeledječak sa šibicama wrote:Maloprije je Dorica iznijela na tapet problem stekovanja hrane... svi joj skocili u oci ko svrake. Mislim, svi ovi sto stekuju.
Gladne usi.![]()
Ne znam zašto to Zadruga ne zabrani? Meni je to klasična krađa..
I to onako bahato "ja stekujem i to je moje, ja cu tebi dati, ja moram, jer ce drugi uzeti, mi svi uzimamo" i tako to.
Ljuba je stekovala kafu, Sha stekuje pive kao i ovaj Danijel, po krevetima skrivaju to sam vidio, Saska je najveci steker ja mislim da ona negdje u kuci skriva hrane za omanji bataljon, onako ispod daski, u zemlji.
I onda im se ta hrana pokvari, pa smrdi, jer su im oci gladne. Neko je cak tortu bacao u wc, pa su se ose i pcele skupljale, Memo se prepo da ce ga ujesti za... onu stvar
Stanija, naravno, ona to onako hinjski, a stalno kafu sakriva, ona ima negdje sakriveno jedno dvije kile kafe, glavu dajem. Zenska ko hrcak.
- KatarinaKosaca
#2470 Re: Farma
Kako napisah ... sve od zla oca i gore matere.. i upravo se opredjeljujem onako utopijski.. moj favorit Bebi Dol
- kupačica
#2471 Re: Farma
Ne, nije išao tako nisko, ali je komentarisao kako se Bebi izvija kad priča, a svaki put kad se izvije, farmeri se naklone onome što ona priča. Sve je bilo propraćeno Meminom pretjeranom čaršijanerskom mimikom izvijanja pa poklona, izvijanja pa poklona. Prenaglašenom baš.KatarinaKosaca wrote: Ako je Memo tračario Bebi Dol, onda je zaista odron od čovjeka, jer kao prvo narkomani su bolesnici i zadnje je komentirati nečiju bolest
Kao otkud da se toliko klanjaju Bebici, ko je ona da joj se klanjaju.
A da je samo malo zavirio u šarenu čarobnu kutiju zvanu Bebi Dol, i poslušao njene misli, bar bi sam za sebe priznao njenu veličinu. A možda je i svjestan svega pa ne može da savlada osjećanje inferiornosti...
Last edited by kupačica on 09/05/2013 18:40, edited 1 time in total.
-
dječak sa šibicama
#2472 Re: Farma
Kupacice mojakupačica wrote:Bebi četiri dana nije popila ni šoljicu kafe. Nije mi jasno kako se ne dignu farmeri i ne zabrane Ljubi da otima kafu.
Moje najveće simpatije za Bebii Gocu glumicu
. Dvije žene gromade od umjetnica.
Pa Goca glumica je jedna od najvecih licemjerki, kad je ispala pljuvala je po svima, na stranu novine sta pisu oni mogu izmisliti stosta, ja sam je gledao na tv-u.
Ok, reklo bi se stav, sve pet... ali kad se vratila na farmu, opet je sa tim istim ljudima koje je pljuvala, prijatna, prisna, draga, kao ona se nije pozdravila jer je eto to bila njena igra... a u studiju je nakon izlaska sa gnusanjem pricala o nekim ljudima, i to onako "ne pada mi na pamet da se pozdravljam sa tim ljudima, oni su odvratni".
Karakter...
- Artest
-
dječak sa šibicama
#2474 Re: Farma
https://www.youtube.com/watch?v=BiPOVLEYZ_g
ovo je Mia nabrala 8 miliona klikova... a Sha ko da ga je Psy pravio
ovo je Mia nabrala 8 miliona klikova... a Sha ko da ga je Psy pravio
- Herr Flick
#2475 Re: Farma
Od ovih svih koji su na farmi jednio sam cuo ali iskreno za:Memu,Danijela,Mikija,Staniju,Nazifa,Eru,Zoricu,Tarota,Gocu B. i Ekrema.Za ove ostale ja nikad cuo,mozda ce nekome biti smijesno ali tako je