Sead Kolašinac
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Partijaner
- Logovan
#2452 Re: Sead Kolašinac
Naježih se od ovog što je napisao.
Seo
Seo
- Šibicar
#2453 Re: Sead Kolašinac
Seo jeste pomalo krkanski sirov i ne djeluje mi da je pretjerano inteligentan u igri s obzirom kako se zalijeće na protivnika(hastra me da nekom ne izvali nogu iz kuka,ili da će ga neko baciti na nos
)ali sve te nedostatke nadomjesti svojom,za fudbalera,nadprosječnom snagom i muskulaturom,podsjeća me na Javu iz Marti(n) Misterije.
Jebiga,Gatuzo je bio jedan od najvećih fudbalskih anititalenata ali je Milan bez njega bio druga ekipa,ne moraju svi u ekipi biti tehničari i golgeteri,u svakoj ekipi je najvažnije imati par radilica i trkača a mislim da smo sa Seom definitivno dobili jednog.A što se tiče autogola,to je nesretan slučaj i ništa više,jer niko ne može reagovati u djeliću sekunde pogotovo kad lopta u svojoj putanji malo promijeni smijer.
- addem
#2454 Re: Sead Kolašinac
SEO i BESIC dvije premije koje smo dobili a da toga nismo jos ni svjesni. Buducnost ove reprezentacije. Uvijek nam je odbrana bila taraba prvi put meljemo.
- noiserr
#2455 Re: Sead Kolašinac
Najezi se jbte... "90 minuta borbe za citav zivot ponosa i slave!" kakav ce tek biti u slijedecoj utakmici. Ne krivim ga ni sekunde za auto gol, jbga. Desi se najboljima. Ako nista Bico ju je trebao glavom, ali nije ni on igrao dugo zbog povrjede.Kinaski wrote:
Kao sto sam uvjek govorio, rezultati nisu ni vazni. Samo da se zalazemo na terenu. I po tome nemam ni jedne zamjerke. Momci su krajnje borbeno odigrali, sve do jednog.
-
maher
#2456 Re: Sead Kolašinac
podrska kolasincu...treba sto prije zaboraviti ovaj autogol i ici dalje, a ne traziti krivca...
naravno, mujdza je mogao pravovremeno intervenisati bez faula, u zidu je mogao biti jos neko, spaha je mogao bolje skociti, mozda je i begovic mogao uhvatiti loptu na petercu, bicakcic se nije morao izmaknuti...
fudbal je kolektivna igra u kojoj se i grijesi...ali i sejo mora priznati svoj dio krivice...stopera ne smije pogoditi i iznenaditi lopta u svom petercu ili sesnestercu...sta god da se desi...tako je i on morao biti malo koncentrisaniji na ovom prekidu, jer kao sto je loptu pustio bicakcic moze je pustiti i protivnicki igrac...nek mu je za nauk...i da bogda nam sejo svako svjetsko prvenstvo protiv argentine po jedan autogol davao...
naravno ovo se moglo svakome desiti i nekome ko ima desetine ovakvih utakmica u nogama, a ne momku koji igra prvu zvanicnu utakmicu za reprezentaciju...
naravno, mujdza je mogao pravovremeno intervenisati bez faula, u zidu je mogao biti jos neko, spaha je mogao bolje skociti, mozda je i begovic mogao uhvatiti loptu na petercu, bicakcic se nije morao izmaknuti...
fudbal je kolektivna igra u kojoj se i grijesi...ali i sejo mora priznati svoj dio krivice...stopera ne smije pogoditi i iznenaditi lopta u svom petercu ili sesnestercu...sta god da se desi...tako je i on morao biti malo koncentrisaniji na ovom prekidu, jer kao sto je loptu pustio bicakcic moze je pustiti i protivnicki igrac...nek mu je za nauk...i da bogda nam sejo svako svjetsko prvenstvo protiv argentine po jedan autogol davao...
naravno ovo se moglo svakome desiti i nekome ko ima desetine ovakvih utakmica u nogama, a ne momku koji igra prvu zvanicnu utakmicu za reprezentaciju...
- insomnia78
#2457 Re: Sead Kolašinac
Kako su francuski komentatori odusevljeno skocili na ovaj startPartijaner wrote:Ne treba meni gif jer sam gledao tekmu i iz ove situacije se ne moze najbolje vidjeti jer je skroz malo krznuo i to je bilo dovoljno da ga izbaci iz takta, ako ti mislis da je mogao bolje reagovati onda nemamo mi rodjak sta dalje pricati, ovo su sekunde u pitanju to ti je tako, sad sto si ti naporan to je druga stvar.madner wrote:Pa ja sam postavio gif, gdje ti vidis promjenu putanje tako ti frljavih ociju?
Zabaleta ce pamtiti Sea.![]()
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- Kinaski
#2458 Re: Sead Kolašinac
Ma ne samo Bico i Spahic ju je propustio iako je skocio na nju. Losa sreca, jebiga desi se... bilo proslo.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2459 Re: Sead Kolašinac
Ne okreći se sine! šo bi Murphy reko Shit happens i najboljima...samo ruši ko i do sadSead Kolašinac: U trećoj minuti mi se svijet srušio
- It_is_a_Leclerc
#2460 Re: Sead Kolašinac
Seo
Jebat je. Dešava se i najvećima.

Jebat je. Dešava se i najvećima.
- hodža
#2461 Re: Sead Kolašinac
ne bih volio biti u koži onih čamuga u subotu 
- Kemal Malovčić
#2462 Re: Sead Kolašinac
Nemač pojma.madner wrote:Vidim ovdje ovi coravi traze moderaciju a ujedno vrijedjaju na licnoj osnovi. Sta reci, doza objektivnosti bi im dobro dosla. I naravno cvike.
-
todd_smith
#2463 Re: Sead Kolašinac
I ja sam isto kontao dok nisam skontao da NITI JEDNOM kada se zaleti ne promasi, kupi loptu odlicno.Šibicar wrote:Seo jeste pomalo krkanski sirov i ne djeluje mi da je pretjerano inteligentan u igri s obzirom kako se zalijeće na protivnika(hastra me da nekom ne izvali nogu iz kuka,ili da će ga neko baciti na nos)ali sve te nedostatke nadomjesti svojom,za fudbalera,nadprosječnom snagom i muskulaturom,podsjeća me na Javu iz Marti(n) Misterije.
Jebiga,Gatuzo je bio jedan od najvećih fudbalskih anititalenata ali je Milan bez njega bio druga ekipa,ne moraju svi u ekipi biti tehničari i golgeteri,u svakoj ekipi je najvažnije imati par radilica i trkača a mislim da smo sa Seom definitivno dobili jednog.A što se tiče autogola,to je nesretan slučaj i ništa više,jer niko ne može reagovati u djeliću sekunde pogotovo kad lopta u svojoj putanji malo promijeni smijer.
Sinoc je svaki put kad je uletio pokupio loptu, igrac koji ide sa njom je kolateralna steta
Slusam sinoc Engleze svi ga hvale, em fizickom spremom em psihicki kako se nosi nakon autogola
- Edin H.
#2464 Re: Sead Kolašinac
Jeste je Argentinac kresno.madner wrote:Mislim da nije niko prije njega loptu zakacio. Ispade da ga napadam ako kazem sto je ocito, covjek lose reagovo i to je to.
Bicakcic kloc
Last edited by Edin H. on 16/06/2014 17:35, edited 1 time in total.
- Mali_Vuk
#2465 Re: Sead Kolašinac
SEO, lave naš, ništa se ti ne sekiraj

- SmokingMan
#2466 Re: Sead Kolašinac
Sportsman...Kinaski wrote:
-
todd_smith
#2467 Re: Sead Kolašinac
Jarane lopta uleti ko metak, svi skoce ne vidis od njih nista i onda te pogodi u koljeno. Koljeno se savija samo u jednom pravcu, nije apsolutno nista mogao uraditi u onoj situaciji. Da je zamahnuo nogom pa promasio ili glavom gurnuo hajde, ali pogodila ga tacno u koljeno.madner wrote:Mislim da nije niko prije njega loptu zakacio. Ispade da ga napadam ako kazem sto je ocito, covjek lose reagovo i to je to.
- shalla
#2468 Re: Sead Kolašinac
Rojo je nadskocio Spahica (greska 1) i promijenio je putanju lopte, Bicakcic se sageo u zadnji cas (greska 2) tako da je Seo imao 1 sekundu da skloni nogu. Ne bi se muha stigla izmaknuti a ne covjek njegove konstitucije, jebo mater ne mogu da vjerujem da ga neko krivi za autogol...
Sent from my HTC One
Sent from my HTC One
- insomnia78
#2469 Re: Sead Kolašinac
Ma trolaju ba
-
cindrlimindrli
#2470 Re: Sead Kolašinac
Nije samo tebi Sejo, i meni je. Meni je bar bilo lakse, napio sam se i isplako k'o godina.JoseMujica wrote:Ne okreći se sine! šo bi Murphy reko Shit happens i najboljima...samo ruši ko i do sadSead Kolašinac: U trećoj minuti mi se svijet srušio
-
nebitan lik
#2471 Re: Sead Kolašinac
oN i Besic su vrhunski odigrali,Mesija najbolji odbrambeni igraci cuvaju pa su ispadali smijesno po 4 komada im je zabijao,takodje i Aguero a jucse bukvalno vidjeli nisu,Kolasinac milion klizecih i to dobijenih startova,o duelima necemo ni pricati nije lako Mesija cijelu tekmu cuvat samo sto mi neznamo nase cijenit svaka cast momci ja sam ponosan dali ste zadni atOm snage juce
-
ameel1
#2472 Re: Sead Kolašinac
sejo majstor, zao mi je sto se taj peh desio ali realno svima bi, ko god da je na njegovom mjestu, a i napisao je poruku za navijače - http://www.---/buzz/sead-kolas ... avijacima/
- Impavidus
#2473 Re: Sead Kolašinac
Glavu gore SEO majstore!
- Kal El
#2474 Re: Sead Kolašinac
Nije seJo nego SEO! (Sead) bez J!
- hodža
#2475 Re: Sead Kolašinac
"Da se nisam odlučio za BiH, babo bi me se odrekao."