Istina nisu postenjacine, istina hvataju levate ali sve dok ti isporuce tacno ono sto su oglasili ili ponudili nisu prevaranti, druga stvar je tvoje poimanje prevaranta u kojem si kao sto vidis usamljen.djeco rucak je gotov wrote: Pa nisu ni postenjacine.Sta drugo rade nego hvataju levate pa kad vide da je levata malo onda su kao neke akcije 40-50%![]()
sve go prevarant.
Prevaranti na PIK-u
-
goran16v
#2451 Re: Prevaranti na PIK-u
- djeco rucak je gotov
#2452 Re: Prevaranti na PIK-u
sam oglas je prevara a to sto se oni drze onog sto su naveli u oglasu je druga stvar to niko ne spori.goran16v wrote:Istina nisu postenjacine, istina hvataju levate ali sve dok ti isporuce tacno ono sto su oglasili ili ponudili nisu prevaranti, druga stvar je tvoje poimanje prevaranta u kojem si kao sto vidis usamljen.djeco rucak je gotov wrote: Pa nisu ni postenjacine.Sta drugo rade nego hvataju levate pa kad vide da je levata malo onda su kao neke akcije 40-50%![]()
sve go prevarant.
ja to tako smatram ako ti tako ne smatras mene u suprotno ne mozes ubjediti isto kao sto ja tebe ne mogu.
-
goran16v
#2453 Re: Prevaranti na PIK-u
Eno sad je sam oglas prevara? Ako mislis da je prevara prijavi PIKu-u i policiji.djeco rucak je gotov wrote: sam oglas je prevara a to sto se oni drze onog sto su naveli u oglasu je druga stvar to niko ne spori.
ja to tako smatram ako ti tako ne smatras mene u suprotno ne mozes ubjediti isto kao sto ja tebe ne mogu.
Uprvo to sto se oni drze onoga sto su naveli u oglasu znaci da tu NEMA prevare.
- djeco rucak je gotov
#2454 Re: Prevaranti na PIK-u
Nemam ja kome sta prijavljivat,mogu reci svoje misljenje kao sto sad kazem i to je sve.Nastojim da ne dopustim prevarantima na meni da profitiraju i ne samo meni nego i meni blizim.Za sada uspjevam sto mi je jako bitno.goran16v wrote:Eno sad je sam oglas prevara? Ako mislis da je prevara prijavi PIKu-u i policiji.djeco rucak je gotov wrote: sam oglas je prevara a to sto se oni drze onog sto su naveli u oglasu je druga stvar to niko ne spori.
Uprvo to sto se oni drze onoga sto su naveli u oglasu znaci da tu NEMA prevare.
- djeco rucak je gotov
#2455 Re: Prevaranti na PIK-u
ma jooook ispo je posten jel ti je nabavio stvar koju ti nisi mogao jel ti je bilo mrsko otici do bankeuskrsno_respo wrote:Ja narucim tu stvar koja mi treba od x forumasa
Cijena te stvari je 300 maraka sa postarinom
I xy kaze 450 je sa uslufom sa svim
Je li me prevario ako kupim?
jebes 150 maraka sta je to za hadziju.
-
Lopov-eliminator
#2456 Re: Prevaranti na PIK-u
Respo, i ostali isto, sve se vise cini da @djeco rucak je gotov lozi sve ovdje bezveze, ne moze neko biti ovoliko ogranicen da i pored 100 objasnjenja ne moze da shvati. Ili da je lozionicka ili lik stvarno ne shvata osnovne principe ekonomije, covjek je ranije poistovijetio ulje u ratu i ovo sa satom, sta dalje reci od toga.uskrsno_respo wrote:Ja narucim tu stvar koja mi treba od x forumasa
- djeco rucak je gotov
#2457 Re: Prevaranti na PIK-u
kakve nebuloze ste vi ovde poistovjecivali sa satom pa?Lopov-eliminator wrote:Respo, i ostali isto, sve se vise cini da @djeco rucak je gotov lozi sve ovdje bezveze, ne moze neko biti ovoliko ogranicen da i pored 100 objasnjenja ne moze da shvati. Ili da je lozionicka ili lik stvarno ne shvata osnovne principe ekonomije, covjek je ranije poistovijetio ulje u ratu i ovo sa satom, sta dalje reci od toga.uskrsno_respo wrote:Ja narucim tu stvar koja mi treba od x forumasa
moje misljenje ako ti se ne dopada niko te ne tjera da ga tako prihvatas ka srcu ne samo ti nego bilo ko.ja koliko znam nikog nisam od vas nazvao nit ogranicem nit bilo kako ruzno a to je vidim kao i uvijek.... u nedostatku argumenata pojedini kontaju kako ce nesto uvredama rijesiti.
Last edited by djeco rucak je gotov on 11/11/2013 18:05, edited 1 time in total.
- djeco rucak je gotov
#2458 Re: Prevaranti na PIK-u
pa ok samo ti plati daj mu jos stoju za kafe kad si hadzouskrsno_respo wrote:Pa ako sam ja spreman platiti to zasto me je prevario?djeco rucak je gotov wrote:ma jooook ispo je posten jel ti je nabavio stvar koju ti nisi mogao jel ti je bilo mrsko otici do bankeuskrsno_respo wrote:Ja narucim tu stvar koja mi treba od x forumasa
Je li me prevario ako kupim?![]()
jebes 150 maraka sta je to za hadziju.
mozes sve niko ti nista ne brani.
-
Lopov-eliminator
#2459 Re: Prevaranti na PIK-u
Za ovo ogranicen ti se izvinjavam, tu sam mozda pretjerao, ali pokusavam provaliti u cemu je fazon zasto mislis tako, mada se cini da se zezas. Reci nam jesi li se ikada bavio prodajom u smislu da si radio za neku radnju i sl, i jesi li neki ekonomski fakultet zavrsio ili srednju ekonomsku ?djeco rucak je gotov wrote:kakve nebuloze ste vi ovde poistovjecivali sa satom pa?Lopov-eliminator wrote:Respo, i ostali isto, sve se vise cini da @djeco rucak je gotov lozi sve ovdje bezveze, ne moze neko biti ovoliko ogranicen da i pored 100 objasnjenja ne moze da shvati. Ili da je lozionicka ili lik stvarno ne shvata osnovne principe ekonomije, covjek je ranije poistovijetio ulje u ratu i ovo sa satom, sta dalje reci od toga.uskrsno_respo wrote:Ja narucim tu stvar koja mi treba od x forumasa
moje misljenje ako ti se ne dopada niko te ne tjera da ga tako prihvatas ka srcu ne samo ti nego bilo ko.ja koliko znam nikog nisam od vas nazvao nit ogranicem nit bilo kako ruzno a to je vidim kao i uvijek.... u nedostatku argumenata pojedini kontaju kako ce nesto uvredama rijesiti.
Sto se mene tice ka srcu ovdje na forumu nemam sta prihvatati jer je ovo forum na kraju krajeva.
- djeco rucak je gotov
#2460 Re: Prevaranti na PIK-u
Sve ok, nista ja nisam zavrsio, od skole imam samo veliki odmor.Lopov-eliminator wrote: Za ovo ogranicen ti se izvinjavam, tu sam mozda pretjerao, ali pokusavam provaliti u cemu je fazon zasto mislis tako, mada se cini da se zezas. Reci nam jesi li se ikada bavio prodajom u smislu da si radio za neku radnju i sl, i jesi li neki ekonomski fakultet zavrsio ili srednju ekonomsku ?
Sto se mene tice ka srcu ovdje na forumu nemam sta prihvatati jer je ovo forum na kraju krajeva.
Zdravo
-
Lopov-eliminator
#2461 Re: Prevaranti na PIK-u
Toliko o tome ko sta shvata licno. Pitam te fino nesto a ti odgovaras polovicno, namjerno te pitam za skolu i iskustvo, da vidim jel imas neke osnove za to sto tvrdis,ili radno iskustvo a ti takodjeco rucak je gotov wrote:Sve ok, nista ja nisam zavrsio, od skole imam samo veliki odmor.Lopov-eliminator wrote: Za ovo ogranicen ti se izvinjavam, tu sam mozda pretjerao, ali pokusavam provaliti u cemu je fazon zasto mislis tako, mada se cini da se zezas. Reci nam jesi li se ikada bavio prodajom u smislu da si radio za neku radnju i sl, i jesi li neki ekonomski fakultet zavrsio ili srednju ekonomsku ?
Sto se mene tice ka srcu ovdje na forumu nemam sta prihvatati jer je ovo forum na kraju krajeva.Uzivajte u daljoj diskusiji ja kao ne kompetentan i glup-ogranicen.....nemam sta trazit ovde sa vama.
![]()
Zdravo
-
BadBoy
#2462 Re: Prevaranti na PIK-u
@Djeco
Kako ne možeš da uvidiš jednu jednostavnu stvar. Ovo što ovaj radi sa satom jeste preskupo, jeste bezobrazno i jeste pohlepno.... ali nije prevara. Možemo li se oko toga složiti?
Kako ne možeš da uvidiš jednu jednostavnu stvar. Ovo što ovaj radi sa satom jeste preskupo, jeste bezobrazno i jeste pohlepno.... ali nije prevara. Možemo li se oko toga složiti?
- zmajadaH
#2463 Re: Prevaranti na PIK-u
Bar nam napiši da li ti lijepo stoji sat od 80 KM ?djeco rucak je gotov wrote: Sve ok, nista ja nisam zavrsio, od skole imam samo veliki odmor.Uzivajte u daljoj diskusiji ja kao ne kompetentan i glup-ogranicen.....nemam sta trazit ovde sa vama.
![]()
Zdravo
Last edited by zmajadaH on 11/11/2013 19:04, edited 1 time in total.
- djeco rucak je gotov
#2464 Re: Prevaranti na PIK-u
Cuj toliko o tome ko sta shvata licno a vrijeđasLopov-eliminator wrote:Toliko o tome ko sta shvata licno. Pitam te fino nesto a ti odgovaras polovicno, namjerno te pitam za skolu i iskustvo, da vidim jel imas neke osnove za to sto tvrdis,ili radno iskustvo a ti takodjeco rucak je gotov wrote:Sve ok, nista ja nisam zavrsio, od skole imam samo veliki odmor.Lopov-eliminator wrote: Za ovo ogranicen ti se izvinjavam, tu sam mozda pretjerao, ali pokusavam provaliti u cemu je fazon zasto mislis tako, mada se cini da se zezas. Reci nam jesi li se ikada bavio prodajom u smislu da si radio za neku radnju i sl, i jesi li neki ekonomski fakultet zavrsio ili srednju ekonomsku ?
Sto se mene tice ka srcu ovdje na forumu nemam sta prihvatati jer je ovo forum na kraju krajeva.Uzivajte u daljoj diskusiji ja kao ne kompetentan i glup-ogranicen.....nemam sta trazit ovde sa vama.
![]()
Zdravo
Nebitno... do tad smo mogli voditi neku diskusiju sad vec ne mozemo i to je to.
- djeco rucak je gotov
#2465 Re: Prevaranti na PIK-u
predivan je.zmajadaH wrote: Bar nam napiši da li ti lijepo stoji sat od 80 KM ?
- zmajadaH
#2466 Re: Prevaranti na PIK-u
djeco rucak je gotov wrote:predivan je.zmajadaH wrote: Bar nam napiši da li ti lijepo stoji sat od 80 KM ?
Pa šta se onda buniš, eto sviđa ti se, jeste da si ga malo preplatio, tj. delgat je dobro zaradio, ali na kraju ti si ipak zadovoljan .
Drago mi je zbog tebe
- djeco rucak je gotov
- djeco rucak je gotov
#2468 Re: Prevaranti na PIK-u
nemozemo jel citavo vrijeme pricam da je prevaraBadBoy wrote:@Djeco
-
goran16v
#2469 Re: Prevaranti na PIK-u
Pa u datom slucaju ocigledno je da tvoje misljenje ne odgovara cinjenicnom stanju, istina je da je covjek klasicni preprodavac koji ceka zrtvu da mu proda sat sa 400% profita, ali nije prevarant.djeco rucak je gotov wrote: Nemam ja kome sta prijavljivat,mogu reci svoje misljenje kao sto sad kazem i to je sve.Nastojim da ne dopustim prevarantima na meni da profitiraju i ne samo meni nego i meni blizim.Za sada uspjevam sto mi je jako bitno.
- djeco rucak je gotov
#2470 Re: Prevaranti na PIK-u
sutra cu hvala ti za savjet.uskrsno_respo wrote:Onda se preseli u kinu tamo je sve jeftinije i nema prevara u prodaji
-
goran16v
#2471 Re: Prevaranti na PIK-u
@djeco
Ako ti je to rezon, ne samo da ne uspjevas da sprjecis prevaratne da na tebi profitiraju nego te veoma uspjesno varaju svaki dan nebrojeno puta, cim dignes slusalicu, cim sjednes u auto, cim uradis 1001. drugu stvar, ali je tvoja sreca sto za te prevare nema ebaya da provjeris pravu vrijednost inace ce bi pao u veliku depresiju ili bi uslijedio fiiiik sa balkona.
Ako ti je to rezon, ne samo da ne uspjevas da sprjecis prevaratne da na tebi profitiraju nego te veoma uspjesno varaju svaki dan nebrojeno puta, cim dignes slusalicu, cim sjednes u auto, cim uradis 1001. drugu stvar, ali je tvoja sreca sto za te prevare nema ebaya da provjeris pravu vrijednost inace ce bi pao u veliku depresiju ili bi uslijedio fiiiik sa balkona.
- djeco rucak je gotov
#2472 Re: Prevaranti na PIK-u
evo taman kontam da se heknem kroz prozor
rekli ste sto ste imali nismo se razumjeli niti cemo i nema potrebe produzavat diskusiju.
rekli ste sto ste imali nismo se razumjeli niti cemo i nema potrebe produzavat diskusiju.
- Arslan_11
#2473 Re: Prevaranti na PIK-u
Tapatalk
-
shandrprcSA
#2474 Re: Prevaranti na PIK-u
http://www.klix.ba/forum/prevaranti-na- ... l#p9313720Arslan_11 wrote:a o kakvom satu razglabate svo vrijeme
da vidim to cudo.
Tapatalk
8 str. rasprave
- Arslan_11
#2475 Re: Prevaranti na PIK-u
Jbg ima samo link zaslike.comshandrprcSA wrote:http://www.klix.ba/forum/prevaranti-na- ... l#p9313720Arslan_11 wrote:a o kakvom satu razglabate svo vrijeme
da vidim to cudo.
Tapatalk
8 str. rasprave
Tapatalk