nosara wrote:Vodite ga, turite mu krunu, pa skupa vrtite lovu... Hvala unaprijed...
Eto druze nosara, covjek ti se zahvalio i kaze da navratis opet. Boli njega klinac za Komsicem.Telemah wrote:Ništa, i drugi put
nosara wrote:Vodite ga, turite mu krunu, pa skupa vrtite lovu... Hvala unaprijed...
Eto druze nosara, covjek ti se zahvalio i kaze da navratis opet. Boli njega klinac za Komsicem.Telemah wrote:Ništa, i drugi put
Vidim, zato visi povazdan na ovoj temi...cindrlimindrli wrote:nosara wrote:Vodite ga, turite mu krunu, pa skupa vrtite lovu... Hvala unaprijed...Eto druze nosara, covjek ti se zahvalio i kaze da navratis opet. Boli njega klinac za Komsicem.Telemah wrote:Ništa, i drugi put
Dobro, sta predlazes, osnivacka skupstina u Skenderiji, dragi Bosanci dobro vece, Bosna je neunistiva...rednosara wrote:Vidim, zato visi povazdan na ovoj temi...
Ko i oni sto su tamo rodjeni... Zaobilazit...cindrlimindrli wrote:Dobro, sta predlazes, osnivacka skupstina u Skenderiji, dragi Bosanci dobro vece, Bosna je neunistiva...rednosara wrote:Vidim, zato visi povazdan na ovoj temi...
aplauza, red klicanja i haj` kuci.
Sta ces sa Grudama?
Aha, staviti na ignore i nadati se da ce se jednog dana iz cistog mira pojaviti na godisnjici osnivanja strankenosara wrote:Ko i oni sto su tamo rodjeni... Zaobilazit...
Tu si u pravu... Grude su Pariz, kakvih dole vukojebina ima...Telemah wrote:Da su samo Grude, ni po jada.
Grude su samo personifikacija krkanluka kojeg se ignorise, u pravu si, ima toga masa.Telemah wrote:Da su samo Grude, ni po jada.
Tito ih je drzao na ignore 45 godina, naviklo je to...cindrlimindrli wrote:Aha, staviti na ignore i nadati se da ce se jednog dana iz cistog mira pojaviti na godisnjici osnivanja strankenosara wrote:Ko i oni sto su tamo rodjeni... Zaobilazit...
koja nas povela u svijetlu buducnost. Pa ima smisla...
E pa stvarno, treba li napominjati kako je to ignorisanje zavrsilo?nosara wrote:Tito ih je drzao na ignore 45 godina, naviklo je to...
Sto se mene tice, traje i dalje...cindrlimindrli wrote:E pa stvarno, treba li napominjati kako je to ignorisanje zavrsilo?nosara wrote:Tito ih je drzao na ignore 45 godina, naviklo je to...
A nista onda, relacija Kozija Cuprija-Vjecna Vatra i paraj vazduh nosom. Dobro njima, dobro tebi.nosara wrote:Sto se mene tice, traje i dalje...
Kakvi oni i multietnicnost...udrch wrote:nek si ga skino nosara, ali tako se ne gradi multietničnost, ali ovaj je to zaslužio..povazdan podjebaje, a ništa konkretno ne predlaže..
I tako im je i pomogao, i ne htijući.nosara wrote:Tito ih je drzao na ignore 45 godina, naviklo je to...cindrlimindrli wrote:Aha, staviti na ignore i nadati se da ce se jednog dana iz cistog mira pojaviti na godisnjici osnivanja strankenosara wrote:Ko i oni sto su tamo rodjeni... Zaobilazit...
Ti si se jedini uzjebao glede gruda... Oni ovdje salju svoju magarad da balegaju po parlamentu, a rodjeni sarajlija treba stranku da promovise u toj zabiti...cindrlimindrli wrote:A nista onda, relacija Kozija Cuprija-Vjecna Vatra i paraj vazduh nosom. Dobro njima, dobro tebi.nosara wrote:Sto se mene tice, traje i dalje...
Aha...Telemah wrote:I tako im je i pomogao, i ne htijući.nosara wrote:Tito ih je drzao na ignore 45 godina, naviklo je to...cindrlimindrli wrote: Aha, staviti na ignore i nadati se da ce se jednog dana iz cistog mira pojaviti na godisnjici osnivanja stranke
Pazi, ljudima...!Telemah wrote:A šta ćeš. Ima čovjek ambicija i ne treba se pokolebati. Treba obići čitavu zemlju i ljudima pojasniti svoju misiju.
Evo ja prvi ne znam šta hoće
Ma rekoh ja, besmisleno gubljenje vremena i prostora. Pa sta ima tebi objasnjavati da ti je BiH domovina? Ti sinosara wrote:Ti si se jedini uzjebao glede gruda... Oni ovdje salju svoju magarad da balegaju po parlamentu, a rodjeni sarajlija treba stranku da promovise u toj zabiti...
Šta pjenite,čovjek je u pravu,Željko i ne dobacuje dalje od Kozje ćuprije i plamena.nosara wrote:Ti si se jedini uzjebao glede gruda... Oni ovdje salju svoju magarad da balegaju po parlamentu, a rodjeni sarajlija treba stranku da promovise u toj zabiti...cindrlimindrli wrote:A nista onda, relacija Kozija Cuprija-Vjecna Vatra i paraj vazduh nosom. Dobro njima, dobro tebi.nosara wrote:Sto se mene tice, traje i dalje...
Ne trebas meni objasnjavat gdje mi je domovina, vec njima... Ali to je gubljenje vremena, tako da nema smisla trosit energiju...cindrlimindrli wrote:Ma rekoh ja, besmisleno gubljenje vremena i prostora. Pa sta ima tebi objasnjavati da ti je BiH domovina? Ti sinosara wrote:Ti si se jedini uzjebao glede gruda... Oni ovdje salju svoju magarad da balegaju po parlamentu, a rodjeni sarajlija treba stranku da promovise u toj zabiti...
toga vec svjestan, klimaces slavodobitnicki sretan sto se nisi rodio u nekoj hercegovackoj vukojebini i cim
fizicki napustis svoj stan na dvadesetom spratu opet te ceka lokalni krkan. Sta ces mu reci u odbranu svojih
uvjerenja? Ja sam nosara iz Sarajeva ti si glup k`o qrac, Tito te nije bendo pa sto bih i ja?
Usput, samo zbog zapisnika: I ja sam srtetan što sam se rodio u Mostaru a ne u nekoj gore vlažnoj vukojebini.cindrlimindrli wrote:Ma rekoh ja, besmisleno gubljenje vremena i prostora. Pa sta ima tebi objasnjavati da ti je BiH domovina? Ti sinosara wrote:Ti si se jedini uzjebao glede gruda... Oni ovdje salju svoju magarad da balegaju po parlamentu, a rodjeni sarajlija treba stranku da promovise u toj zabiti...
toga vec svjestan, klimaces slavodobitnicki sretan sto se nisi rodio u nekoj hercegovackoj vukojebini i cim
fizicki napustis svoj stan na dvadesetom spratu opet te ceka lokalni krkan. Sta ces mu reci u odbranu svojih
uvjerenja? Ja sam nosara iz Sarajeva ti si glup k`o qrac, Tito te nije bendo pa sto bih i ja?