To cemo ostaviti kad bude takmicenje u prekidanju kojekakvih nizova. PusicaŠibicar wrote:Ali_G wrote:Boli vas briga, nastavili ste niz nepobjedivosti u kupu.
Pa što ga ne prekinuste mangupi?
Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk
Moderators: Charuga, Tomahawk11
To cemo ostaviti kad bude takmicenje u prekidanju kojekakvih nizova. PusicaŠibicar wrote:Ali_G wrote:Boli vas briga, nastavili ste niz nepobjedivosti u kupu.
Pa što ga ne prekinuste mangupi?
Pristalice Željezničara su razvalile zaštitnu ogradu i počupali stolice na južnoj tribini zbog čega su morali djelovati specijalci

Hvala lijepoMOSALJOZE wrote:Bravo Zdravkorajv0sa wrote:Molio bih vrle poznavatelje inostranog nogometa da odjebu sa teme, i prepuste sve rasprave premijerasima.
I ja vama da prikazujete ovako veličanstvene partije i dominaciju na terenu.Baltazar_khan wrote:poželit ću vam i dalje da ovako "dominirate" kup takmičenjem bez poraza
I dobio je.PriNc_ba wrote:jel dobio ovaj majmun golman zelje zuti za ovo dolazenje sa svog gola do pomocnog gore ? znaci zuti 10000000% je morao dobiti za ovo...
To je to ...armin071 wrote:Loša,do bola loša utakmica. Prvo poluvrijeme većinom željini svi u 16(a njima treba go?!). Drugo se naši jal usrali jal naš strateg povukao ručnu do kraja. Željo drugo puno bolji i konkretniji na našu sreću Dino je bio tu da ih umrtvi kad je bilo najpotrebnije. Par detalja koji su obilježili utakmicu:
Bučan je kao zadnji morao dobiti crveni karton u prvom poluvremenu za onaj start, kao i drugi žuti u drugom nakon lakta nad Bilbijom. Većeg seljaka Željo u ekipi odavno nije imao. Svaki drugi start mu je laktom bio večeras.
Hodžićev promašaj sa 1 metar od gola![]()
Dinine izmjene u drugom poluvremenu![]()
Jarnijeva "taktika"![]()
Gledati Dinu kako se raduje "golu" neopisivo![]()
Čestitam komšijama na "nastavku niza nepobjedivosti"![]()
Bilbija će večeras trebati dosta leda namarisali su ga maleni ko velikog al nema veze idemo dalje...
Ulazak Travančića unio je "preokret" u igri Sarajeva
Vama je trebao gol nama nije. Zasto forsirati kada ti protivnik ganja igru a ne ti?JThomas wrote:ko o čemu, a objavljivači već zaboravljenog rata protiv korupcije o propagandi.
inače se vrati u drugu brzinu kad bi te jedan primljeni gol izbacio, jelde?
JThomas wrote:ko o čemu, a objavljivači već zaboravljenog rata protiv korupcije o propagandi.
S kol'ko je ko snage odigrao necu da racunam. Ono sto se fino moglo vidjeti je da je vama trebao gol, a niste bili u stanju napraviti pritisak.Šibicar wrote:JThomas wrote:ko o čemu, a objavljivači već zaboravljenog rata protiv korupcije o propagandi.
Pa kako nisi odma uvidio da su oni igrali sa 20% svojih mogućnosti a mi sa 200%,takav je pitarski mozak i to se nikad neće promijeniti.
kako ja shvatam to s brzinama, to bi trebalo da se odnosi na snagu, a ne na ofanzivnost ili defanzivnost. tako je bar u mehanici.todd_smith wrote:Vama je trebao gol nama nije. Zasto forsirati kada ti protivnik ganja igru a ne ti?JThomas wrote:ko o čemu, a objavljivači već zaboravljenog rata protiv korupcije o propagandi.
Uredu brate, vama je ovo super mislim ovo je plafon sto vasa ekipa ovo proljece moze uraditi. I to je sve iz petnih zila bilo.
Ne znam koji mi je komentar drazi, idete od bolji smo do nismo izgubili do karnuli smo ih, a opet ste ispali, nastavite, odoh da jedem i da stavim seriju na torrente, taman da se skupi humora ovdje
Oni su namjerno ispali iz kupa, kako to ne vidiš?Senf wrote:Joj tjesenjaZeljo_do_groba wrote: Sada prizeljkujem Sarajevo-Siroki ili Sarajevo-Zrinjski, svi iz vrha su prosli tako da cemo imati vise dana odmora i pripreme za prvenstvo koje sada ima najvise sansi da ostane kod nas... I prosle godine smo izgubili kup, nema veze, ostaje niz i realne sanse za titulu... FORZA ZELJO !![]()
![]()
![]()
Trebalo bi neki klip napraviti...leškarenje wrote:Ja koja je ovaj zeljeznicar kurceva ekipa,sabani koji su udarali cim su imali priliku...ali karina,Bucan papak kakav se jednom radja...lafo ono igra fudbal,mrs u picku materinu bijednice jedan mamice ti se najebem...
Sa kim igraju nepobjedivi u polufinalu ?
Gledati ih kako se raduju ,pa onda hladan tus...neprocjenjivo...