KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Ali_G

#2451 Re: KUP BiH

Post by Ali_G »

Šibicar wrote:
Ali_G wrote:Boli vas briga, nastavili ste niz nepobjedivosti u kupu.

Pa što ga ne prekinuste mangupi? :izet:
To cemo ostaviti kad bude takmicenje u prekidanju kojekakvih nizova. Pusica

Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk
todd_smith

#2452 Re: KUP BiH

Post by todd_smith »

Pristalice Željezničara su razvalile zaštitnu ogradu i počupali stolice na južnoj tribini zbog čega su morali djelovati specijalci
:oops:

Image

:lol: :lol: :lol: pa jbte sacekaj sutra pa kreni sa propagandom, nemoj odmah :lol: :lol:

Sudija mater ti ***em! Ne mogu da vjerujem da je Bucan zavrsio utakmicu na terenu i to samo 1 zuti, ono nije normalno PA GDJE SI TI SUDIO fuj!

Realno lik je trebao 2 crvena dobiti, lakat na Bilbiji, nista faul je ali nista, nogom kasni na Tatomirovica, nista faul je ali nista, Velkoskog cupa i gura za dres ALI TO JE ZUTI :-)

Da je Zeljo bio bolji :lol: :lol: uozbiljite se

Iskreno mislim da nas je svaka ekipa ovog proljeca vise namucila nego vi veceras i na Grbavici

Gledam sada statistike sa Arene 70ta minuta imali smo 300 dodavanja, vi samo 160 :-)

Da smo vas ubili nismo, sve je bilo tu negdje, ali vidjelo se da mi igramo u drugoj dok vasi u cetvrtom verglaju. Hodzic imao najbolju priliku, ali nije se jos u jednoj velikoj utakmici dokazao mali, iako je mozda najbolji mladi igrac lige

Stojcev (mislim da je ono on bio) glavom po sred gola sa 5m :-) da je lijevo/desno malo usla bi 100%

Ovi sto pametuju samo cu reci zdra`o, ma zdra`ooo :kiss:

MOSALJOZE jedini konkretan komentar :thumbup:
rajv0sa

#2453 Re: KUP BiH

Post by rajv0sa »

MOSALJOZE wrote:
rajv0sa wrote:Molio bih vrle poznavatelje inostranog nogometa da odjebu sa teme, i prepuste sve rasprave premijerasima.
Bravo Zdravko
Hvala lijepo 8-)
SmokingMan

#2454 Re: KUP BiH

Post by SmokingMan »

Tanak derbi,tanak,da ne bi navijanja zaspao bi defintivno,halalim cenera,ako ništa prosli smo.Jarni udri im trening svako jutro i večer. 8-)
Šibicar

#2455 Re: KUP BiH

Post by Šibicar »

Baltazar_khan wrote:poželit ću vam i dalje da ovako "dominirate" kup takmičenjem bez poraza :mrgreen:
I ja vama da prikazujete ovako veličanstvene partije i dominaciju na terenu. :mrgreen:
Maharadza

#2456 Re: KUP BiH

Post by Maharadza »

Image

:kakoste:
JThomas

#2457 Re: KUP BiH

Post by JThomas »

ko o čemu, a objavljivači već zaboravljenog rata protiv korupcije o propagandi.

inače se vrati u drugu brzinu kad bi te jedan primljeni gol izbacio, jelde?
emigrazione

#2458 Re: KUP BiH

Post by emigrazione »

Opste je poznato da FKS tesko igra protiv ovakvog bunkera, u prvom pol. igraci ž. svi iza lopte
Charuga
Globalni moderator

#2459 Re: KUP BiH

Post by Charuga »

PriNc_ba wrote:jel dobio ovaj majmun golman zelje zuti za ovo dolazenje sa svog gola do pomocnog gore ? znaci zuti 10000000% je morao dobiti za ovo...
I dobio je.
armin071 wrote:Loša,do bola loša utakmica. Prvo poluvrijeme većinom željini svi u 16(a njima treba go?!). Drugo se naši jal usrali jal naš strateg povukao ručnu do kraja. Željo drugo puno bolji i konkretniji na našu sreću Dino je bio tu da ih umrtvi kad je bilo najpotrebnije :D . Par detalja koji su obilježili utakmicu:

Bučan je kao zadnji morao dobiti crveni karton u prvom poluvremenu za onaj start, kao i drugi žuti u drugom nakon lakta nad Bilbijom. Većeg seljaka Željo u ekipi odavno nije imao. Svaki drugi start mu je laktom bio večeras.

Hodžićev promašaj sa 1 metar od gola :shock:

Dinine izmjene u drugom poluvremenu :lol:

Jarnijeva "taktika" :lol:

Gledati Dinu kako se raduje "golu" neopisivo :D

Čestitam komšijama na "nastavku niza nepobjedivosti" :thumbup:

Bilbija će večeras trebati dosta leda namarisali su ga maleni ko velikog al nema veze idemo dalje...

Ulazak Travančića unio je "preokret" u igri Sarajeva :D
To je to ... :thumbup:
todd_smith

#2460 Re: KUP BiH

Post by todd_smith »

JThomas wrote:ko o čemu, a objavljivači već zaboravljenog rata protiv korupcije o propagandi.

Vama je trebao gol nama nije. Zasto forsirati kada ti protivnik ganja igru a ne ti?

Uredu brate, vama je ovo super mislim ovo je plafon sto vasa ekipa ovo proljece moze uraditi. I to je sve iz petnih zila bilo.

Ne znam koji mi je komentar drazi, idete od bolji smo do nismo izgubili do karnuli smo ih, a opet ste ispali, nastavite, odoh da jedem i da stavim seriju na torrente, taman da se skupi humora ovdje :)
Šibicar

#2461 Re: KUP BiH

Post by Šibicar »

JThomas wrote:ko o čemu, a objavljivači već zaboravljenog rata protiv korupcije o propagandi.

Pa kako nisi odma uvidio da su oni igrali sa 20% svojih mogućnosti a mi sa 200%,takav je pitarski mozak i to se nikad neće promijeniti. ;-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2462 Re: KUP BiH

Post by Velkoski »

Jarni jednostavno drugo poluvrijeme vazda 'postavi' pičkasto, evo već četiri utakmice zaredom, vjerujem da će ga neko od novinara nalijepit' pred Borac. :mrgreen:

Željezničar nema šanse ni protiv Čelika ovakvom igrom, živi bili pa vidjeli.
Mračajski proto

#2463 Re: KUP BiH

Post by Mračajski proto »

:***** (da pukne).
Ali_G

#2464 Re: KUP BiH

Post by Ali_G »

Šibicar wrote:

Pa kako nisi odma uvidio da su oni igrali sa 20% svojih mogućnosti a mi sa 200%,takav je pitarski mozak i to se nikad neće promijeniti. ;-)
S kol'ko je ko snage odigrao necu da racunam. Ono sto se fino moglo vidjeti je da je vama trebao gol, a niste bili u stanju napraviti pritisak.
Doduse sad vam se otvara sansa za prvenstvo, plus niz

PriNc_ba

#2465 Re: KUP BiH

Post by PriNc_ba »

nisam vidio jel dobio pa zato i pitam. tacno mi hoce nesto biti kad vidim golmana da ide nesto pametovati. da se mene pita crveni karton bi golman dobijao kad bi isao na drugu polovinu nesto da sere sudijama :D
JThomas

#2466 Re: KUP BiH

Post by JThomas »

todd_smith wrote:

Vama je trebao gol nama nije. Zasto forsirati kada ti protivnik ganja igru a ne ti?

Uredu brate, vama je ovo super mislim ovo je plafon sto vasa ekipa ovo proljece moze uraditi. I to je sve iz petnih zila bilo.

Ne znam koji mi je komentar drazi, idete od bolji smo do nismo izgubili do karnuli smo ih, a opet ste ispali, nastavite, odoh da jedem i da stavim seriju na torrente, taman da se skupi humora ovdje :)
kako ja shvatam to s brzinama, to bi trebalo da se odnosi na snagu, a ne na ofanzivnost ili defanzivnost. tako je bar u mehanici.

i k'o biva, po tebi je sarajevo odigralo onako s pola ili 1/3 gasa, ha?
Butmiran

#2467 Re: KUP BiH

Post by Butmiran »

Ekstra, ekstra :izet:
Alfa159

#2468 Re: KUP BiH

Post by Alfa159 »

Kazu, drotovi ubise manijake!
A specijalci su se naostrili od paljevine na kome ce se malo istresti i ispade na slabijem :)
Sloboda Navijacima!
Tekma ... Nek smo prosli!!!
Impavidus

#2469 Re: KUP BiH

Post by Impavidus »

Cossack

#2470 Re: KUP BiH

Post by Cossack »

Senf wrote:
Zeljo_do_groba wrote: Sada prizeljkujem Sarajevo-Siroki ili Sarajevo-Zrinjski, svi iz vrha su prosli tako da cemo imati vise dana odmora i pripreme za prvenstvo koje sada ima najvise sansi da ostane kod nas... I prosle godine smo izgubili kup, nema veze, ostaje niz i realne sanse za titulu... FORZA ZELJO !
Joj tjesenja :lol: :lol: :lol: :lol:
Oni su namjerno ispali iz kupa, kako to ne vidiš? :lol:
Ali_G

#2471 Re: KUP BiH

Post by Ali_G »

Ja sad procitah ganjetin komentar na njihovoj temi i skontah da su nas razvalili. Sjevalo nam je pred golom. Jos sad kad se fokusiraju na prvenstvo, kukala nam majka

Charuga
Globalni moderator

#2472 Re: KUP BiH

Post by Charuga »

Nastavite sa normalnom raspravom, nemojte da me ujutro dočeka 15 prijava i da mi se crveni forum .. 8-)
Mračajski proto

#2473 Re: KUP BiH

Post by Mračajski proto »

Što nas ne dobiše? Nisu popili tzv. čarobni napitak''Željina djeca''?
Last edited by Mračajski proto on 26/03/2014 22:30, edited 1 time in total.
Cossack

#2474 Re: KUP BiH

Post by Cossack »

leškarenje wrote:Ja koja je ovaj zeljeznicar kurceva ekipa,sabani koji su udarali cim su imali priliku...ali karina,Bucan papak kakav se jednom radja...lafo ono igra fudbal,mrs u picku materinu bijednice jedan mamice ti se najebem...

Sa kim igraju nepobjedivi u polufinalu ?
Gledati ih kako se raduju ,pa onda hladan tus...neprocjenjivo...
Trebalo bi neki klip napraviti... :mrgreen: Iz neopisive radosti do očaja u čitavih 10 sekundi! 8-)
duminjo

#2475 Re: KUP BiH

Post by duminjo »

I opet bilbija nije zabio. Jebeno jest na derbiju zabit, al treba mu go sto prije. Mozda ga borcu uvali, hajd znaj.
I nervira me ova prica oko zeljinog niza u kupu. Ispadose prosle godine, evo i sad pa se spominje taj niz. Sta imas od jebenog niza ako vec ispadnes? :-)

Vrhunac utakmice "olimpijska drenaza" :lol:
Post Reply