Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne znam sta onaj komentator na areni lupeta. bili smo bolji barem duplo. dobra kombinatorika, a i borbenost na nivou kao uostalom cijele ove sezone. mogli smo rijesiti ovu utakmicu u prvom, ali nema veze sad cemo u drugom im zabiti koji. forza juve!
spree wrote:ne znam sta onaj komentator na areni lupeta. bili smo bolji barem duplo. dobra kombinatorika, a i borbenost na nivou kao uostalom cijele ove sezone. mogli smo rijesiti ovu utakmicu u prvom, ali nema veze sad cemo u drugom im zabiti koji. forza juve!
Kako to mister diriguje sa klupe, grande Conte. Rutinski, pametno, kvalitetno. Lazio dosta dobar, imali svoje prilike, vrlo lahko mogli dati gol, međutim i mi smo imali šanse da pobjeda bude i ubjedljivija. Sve u svemu, stabilan Juve kakav je bio u najboljim danima.
Kad kažemo ''mi'' mislimo na zajednicu Juve, a toga smo definitivno, mi Juventini dio. Nije Juventus samo na terenu.
spree wrote:ne znam sta onaj komentator na areni lupeta. bili smo bolji barem duplo. dobra kombinatorika, a i borbenost na nivou kao uostalom cijele ove sezone. mogli smo rijesiti ovu utakmicu u prvom, ali nema veze sad cemo u drugom im zabiti koji. forza juve!
Na kojoj ti poziciji igras,cuj bili smo bolji
haj malo prosetaj.
mucno drugo poluvrijeme, ali zlata vrijedna pobjeda nad cvrstim laziom.
forza conte!
forza juve!!!
Na kojoj ti poziciji igras,cuj bili smo bolji
haj malo prosetaj.
mucno drugo poluvrijeme, ali zlata vrijedna pobjeda nad cvrstim laziom.
forza conte!
forza juve!!!
Vucinic je tip igraca koji igra kad mu se igra, kad ne onda se samo setka. Tako je bilo u Romi, reprezentaciji (zato ga navijaci ne vole i vrijedjaju gazbog cega se najvjerovatnije povlaci iz CG) i evo sad u Juventusu.
Jedini klub gdje je gazio na svakoj utakmici je bi Zemanov Lecce, a tu su igrali jos i Bojinov, Chevanton, Konan...ekipa za 4+ gola na svakoj utakmici.
još je isuviše rano o tome pričati. tek je 11 utakmica iz nas, imamo još 27 odigrati tako da je još 81 bod u igri
za sada ovo izgleda dobro, mislim da nam Lacio i udineze nisu konkurenti, već jedino Milan, Napoli i Inter koji je možda već i otpisan.
ako ovako nastavimo sigurno da će se slaviti na kraju sezone, e sad hoće li to biti titula ili nešto manje od toga nebitno je, bitno je da je ovo opet onajs tari juve gdje u svakom meču očekuješ ništa manje od pobjede