Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
black_adrian wrote: ↑03/12/2021 13:22
Ja tulumbe volim, al ne volim kad je previše agde. Ako ima previše onda je iscjedim. A baklave isto mogu tepsiju pojest, kad neko napravi dobru balkavu. Samo je ne volim u gostima jest kad se krene rasipat dođe mi da je kroz prozor bacim.
drug_profi wrote: ↑27/11/2021 00:41
Jebiga upravo kupili 3 tankera derivata da im bude do ljeta.... ko bi se nadao.
Interesantno je da "nepogrešiv nos da kupi kad je jeftino a proda kad je skupo" uvijek zalihe goriva kupuje kad je gorivo skupo. Nešto je truhlo u državi Danskoj.
black_adrian wrote: ↑03/12/2021 13:22
Ja tulumbe volim, al ne volim kad je previše agde. Ako ima previše onda je iscjedim. A baklave isto mogu tepsiju pojest, kad neko napravi dobru balkavu. Samo je ne volim u gostima jest kad se krene rasipat dođe mi da je kroz prozor bacim.
Čim udjes, otvori prozor za svaki slučaj.
Stvarno poskupio Pazaric tulumbe?
Eto vidiš šta piše vitrini.
Zato je Željo iz Tarčina vratio na pola marke.
Pazarić vs. Tarčin, rat tulumbi.
_BataZiv_0809 wrote: ↑03/12/2021 23:40De se malo uozbiljite
nekome je i agda gorivo
Ima li neko da mi objasni fenomen skupoće, Tz vs ostatak BiH? Pa cijene su kod nas "pale" sa 2.46 na 2.41 dok evo čovjek piše npr u Ilijašu možeš nasuti za 2.16 ili 2.216?! Plin na INAi je 1.61, kućeš dalje? Kakvo mi to gorivo točimo?
Ima li neko da mi objasni fenomen skupoće, Tz vs ostatak BiH? Pa cijene su kod nas "pale" sa 2.46 na 2.41 dok evo čovjek piše npr u Ilijašu možeš nasuti za 2.16 ili 2.216?! Plin na INAi je 1.61, kućeš dalje? Kakvo mi to gorivo točimo?
Slažem se.
Kad dođe vakat za sipanje goriva otvorim aplikaciju i pogledam gdje je najskuplje gorivo. Nakon toga, uputim se na tu pumpu i naspem najfinijeg dizela u svog ljubimca.