Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote: ↑10/12/2019 09:12
Aj ne lupaj zivota ti, jesi na nekim opijatima u zadnje vrijeme????
Znam iz iskustva. Dok smo u firmi imali Ducata 2.3 Mjet nikad mehaničkim problema sa kombijem. Zadnja nabavka Jumper 2.0 HDI, problemi sa motorom već od 140000 km (na jednom EGR, na drugom vakum ventil ili kako se već zove na turbini), a da ne govorim da ne vuče ni prazan ni natovaren kao 2.3 Mjet.
O Masteru možeš da pitaš vozače EuroExpresa i XExpresa sta misle.
ne izgleda lose, dobro provjeriti je li udarana. ovaj stiker "diesel" na satu, mozda je sat mijenjan
Sad za ostalo, ne znam oko opela i ovih njihovih 2.0 nista tako da nek neko drugi kaze
ne izgleda lose, dobro provjeriti je li udarana. ovaj stiker "diesel" na satu, mozda je sat mijenjan
Sad za ostalo, ne znam oko opela i ovih njihovih 2.0 nista tako da nek neko drugi kaze
Što se stikera tiče, to je od rentacara stiker, 100%.
A što se motora tiče, pripremi para za servise i novu radilicu i miran si
Što se stikera tiče, to je od rentacara stiker, 100%.
A što se motora tiče, pripremi para za servise i novu radilicu i miran si
ElRe wrote: ↑10/12/2019 18:34
Insignie bas gube cijenu na trzistu polovnih. Procula se prica o radilicama na 2.0 CDTI motoru do 2014 i lancem/lancanikom na 1.6 CDTI motoru.
konektovan wrote: ↑10/12/2019 20:13
odredjenu vrijednost, za koju moram isprazniti novcanik...
jbga to je jedino sto jebe vas jevreje ,pare moras ispljunut ako hoces da imas nesto
Nije problem ispljunuti pare za nesto sto volis, kad imas pare, ali kad nemas dovoljno da bi vozio ono sto volis, onda ide kompromis, i zavrsis da izvines na fordu, opelu, citroenu, kia......vozilu.
konektovan wrote: ↑10/12/2019 20:22
Nije problem ispljunuti pare za nesto sto volis, kad imas pare, ali kad nemas dovoljno da bi vozio ono sto volis, onda ide kompromis, i zavrsis da izvines na fordu, opelu, citroenu, kia......vozilu.
pa ako nemas dovoljno, zaradi sebi,radi 2 posla...opcija uvijek ima sem kompromisa..
konektovan wrote: ↑10/12/2019 20:22
pa ako nemas dovoljno, zaradi sebi,radi 2 posla...opcija uvijek ima sem kompromisa..
Taman posla da radim dva posla za auto, jok, moRe se goniti i ova konjica,....
xoklix wrote: ↑09/12/2019 16:30
Jesam učestio na ovoj temi u zadnje vrijeme
Trebao bih izvršiti zamjenu motora na vozilu Renault Master pa me zanima mogu li motor od facelifta M9T 706(BITURBO 170 KS) staviti umjesto trenutnog motora M9T 702(BITURBO 165 KS) ?
Imam prilično dobru cijenu i motor je nov novcat, na fabrickoj paleti sa svim dodacima osim turbine,a i nju bih mogao nabaviti.
Polovan M9T 702 bi me došao više nego nov M9T 706...
Kako ce sljakati sa ECU? Ili koriste istu?
Kako to da saznam? Ovi Guma M govore 99% da može,ali meni tih 1% zvuči puno jer nije mala cifra u pitanju.
Taj ECU, ima li još neki naziv i gdje se nalazi? Da ga usporedim po kataloškom broju.