Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danguba wrote:Koja seljacina pleme mu jebem...i stranku...i onoga ko mu dade poslanicko mjesto.
BH pjesnici mu dali mandat.....prešli iz njegove ruke u ruke nekih naivaca koji su zaokruzili njegovu stranku
ili ljudi glasali za Radeljaša a u selu ili zabačenom dijelu grada neko dopisao na listu boss-a glasove Bizonu,te proskočio našeg Essu
Blago nama kad poslanici Naše Stranke nemaju važnijih tema od tog gdje se ko parkira i kako su tobože trudnice ovog grada ugrožene zbog jednog automobila, ovaj incident je isceniran, naš Rasim je isprovociran i izmanipulisan a sve da bi jedna snažna i dobra partija kao što je BOSS izgubila glasače na predstojećim izborima...
__Phoenix__ wrote:Blago nama kad poslanici Naše Stranke nemaju važnijih tema od tog gdje se ko parkira i kako su tobože trudnice ovog grada ugrožene zbog jednog automobila, ovaj incident je isceniran, naš Rasim je isprovociran i izmanipulisan a sve da bi jedna snažna i dobra partija kao što je BOSS izgubila glasače na predstojećim izborima...
svoj vi pos'o i nemojte protiv janjetine. janjetina je gospodsko jelo.
evo i na ovoj temi ću reći, svijetla obraza - upravo zbog ovoga NS ima moj bjanko glas koga god da predloži u mojoj opštini. samo zato što je bizon popizdio i što će neke sankcije morati snositi čak i u ovoj državi. to je za mene dovoljno jer mi druge stranke nikad nisu dale ni toliko.
JThomas wrote:svoj vi pos'o i nemojte protiv janjetine. janjetina je gospodsko jelo.
evo i na ovoj temi ću reći, svijetla obraza - upravo zbog ovoga NS ima moj bjanko glas koga god da predloži u mojoj opštini. samo zato što je bizon popizdio i što će neke sankcije morati snositi čak i u ovoj državi. to je za mene dovoljno jer mi druge stranke nikad nisu dale ni toliko.
neće snositi sankcije jer
-zastupnik je
-ako bude sudski prekršajni ili krivični postupak ,dobit će uvjetnu
JThomas wrote:svoj vi pos'o i nemojte protiv janjetine. janjetina je gospodsko jelo.
-zastupnik je
bizon je mala riba ( ) i on bi mogao fino najebati za ovo. "temeljna" stranka će ovdje nastojati da prikaže da kao ima države i tako pokupi poene.
-zastupnik je
bizon je mala riba ( ) i on bi mogao fino najebati za ovo. "temeljna" stranka će ovdje nastojati da prikaže da kao ima države i tako pokupi poene.
Novak20 wrote:Podrška gosp. Kojoviću za ponašanje na sjednici KS, za spremnost da brani koleginicu pa i da primi batine ako treba zbog toga. Podrška NS za javno prozivanje i raskrinkavanje primitivca.
putokaz1 wrote:Pa ko će bossu ostat onda ,Faruk u zatvoru,Mirnes ko zna gdje ,Radeljaš u nekoj fotelji
Ne sekiraj se, imaju oni jos regrutovanih u steku, samo se ceka da ih se aktivira. Uostalom kao i kod svih drugih stranaka slicnih ovoj.
Mislim da nestaju ko zna
Nebitno da li ce nestati ovi likovi ili stranka kao stranka, oni koji stoje iza njih nece nestati, pa ce sukladno tome nastati i nova stranka s istim ciljevima. Isto kao sto je nastala i ova o kojoj je pedja otvorio temu na forumu.
Mada se boss ne moze porediti sa tanovicevom, gracicevom i kojovicevom strankom po kvaliteti kadrova.