Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Registarska oznaka wrote: ↑22/10/2021 13:15
- Vodili smo raspravu u skupštinskim hodnicima, kao što to obično i radimo, na marginama sjednice o nekim temama. Između ostalog Elmedin Konaković mi je rekao da smo mi skrenuli s Alijinog puta. Ja sam njega pitao zašto nije došao na mezar na godišnjicu smrti Alije Izetbegovića, a on mi je odgovorio da neće da stoji u redu s kriminalcima - rekao nam je Zahiragić.
madesa wrote: ↑22/10/2021 13:17
ovaj konakovic je najvece zlo za Bosnu. Gori i od Dodika i od Covica
šejtan glavom i bradom ,haman će dokrajčiti bošnjake ,nema nam spasa
jošna lijepi petak postavio srpkinju za ministricu u Sarajevu ,kakvo poniženje za islam i muslimane!!!
madesa wrote: ↑22/10/2021 13:17
ovaj konakovic je najvece zlo za Bosnu. Gori i od Dodika i od Covica
Za vas sigurno jeste. Ova dva su koalicioni partneri, a ovaj se odmetnuo i jebe, pa jos usi zavrce…
To možda kod tebe u paralelnom svemiru.Realno,Zahiragić argumentirano pomjera guzove nekim zastupnicima,a Wiki Boy i Mekić mu se unose u lice,psuju majku i prijete "štocevima".I to još sve dolazi iz glavnog grada gdje vlada "najbolja vlada svih vremena".Bruka i sramota
Cipiripi2 wrote: ↑22/10/2021 14:34
To možda kod tebe u paralelnom svemiru.Realno,Zahiragić argumentirano pomjera guzove nekim zastupnicima,a Wiki Boy i Mekić mu se unose u lice,psuju majku i prijete "štocevima".I to još sve dolazi iz glavnog grada gdje vlada "najbolja vlada svih vremena".Bruka i sramota
"argumentirano", lik bukvalno nikad nijedan argument ne ponudi, samo ponavlja prazne floskule
Ako je to argumentirano, jasno mi je zašto je Bakir tako popularan. Ista škola.
Za vas sigurno jeste. Ova dva su koalicioni partneri, a ovaj se odmetnuo i jebe, pa jos usi zavrce…
E ako je realno, onda je garant tako.
Zahiragic laje u prazno iz opozicije, zato je i postavljen. Za to vrijeme karavani prolaze.
Ja to vako nekako gledam. Ova trojka je ubleharenje tesko, vidi se to. Ali eto kao tek su krenuli i mozda ipak ne bude nekad u buducnosti isto. Sda su uhlebe vec 30 godina i uniste sve sto dotaknu. Uglavnom, to je to sto imamo i bolje nece biti. Ubleharenje, sitni interesi, lopovluk i slicno. Za bolje nismo i cao. Kome smeta siroka su vrata ali fakat. Kome je ok i kome ne smeta sretno i dug zivot.
Pitao sam se što nepoznatog Zahirahića guraju u predsjedništvo stranke, u zadnjih pola godine vidim zašto, parira trojkašima odlično da im se zgadi DIF što su završili.
Karikaturist wrote: ↑22/10/2021 14:54
Ja to vako nekako gledam. Ova trojka je ubleharenje tesko, vidi se to. Ali eto kao tek su krenuli i mozda ipak ne bude nekad u buducnosti isto. Sda su uhlebe vec 30 godina i uniste sve sto dotaknu. Uglavnom, to je to sto imamo i bolje nece biti. Ubleharenje, sitni interesi, lopovluk i slicno. Za bolje nismo i cao. Kome smeta siroka su vrata ali fakat. Kome je ok i kome ne smeta sretno i dug zivot.
Kupiše ublehaši tramvaje i trole, raskopaše prugu, baš užasna ubleha
Karikaturist wrote: ↑22/10/2021 14:54
Kupiše ublehaši tramvaje i trole, raskopaše prugu, baš užasna ubleha