Ja odavno gluplji odgovor na komentar ne pročitah.
Od ljubljenja Bakirove guzice usne su ti požutile.
Nemoj se sabirati. Oduzmi se i ne odgovaraj na komentare, ako nemaš ništa pametno za napisati. Lijep pozdrav
Ja odavno gluplji odgovor na komentar ne pročitah.
1.Da li smatrate da je i HDZ bio dio tr koruptivne i mafijaske vlasti s obzirom da su bili dio iste?drug_profi wrote: ↑18/11/2022 21:11Nisam gledao jer me pravo ne zanima.
Ali pretpostavljam da je nesto rekao o relaksaciji sa HDZ ili sl, pa je to izdaja logicno.
Pa sta ocekujes da odgovori dok se prave pregovori oko vlasti?Spit_fire wrote: ↑18/11/2022 21:531.Da li smatrate da je i HDZ bio dio tr koruptivne i mafijaske vlasti s obzirom da su bili dio iste?drug_profi wrote: ↑18/11/2022 21:11
Nisam gledao jer me pravo ne zanima.
Ali pretpostavljam da je nesto rekao o relaksaciji sa HDZ ili sl, pa je to izdaja logicno.
2.Da li postoji ista sto zamjerete HDZu ?
I jedno i drugo je odgovorio sa Ne
Ovo mogu samo SDAovci.drug_profi wrote: ↑18/11/2022 22:00Pa sta ocekujes da odgovori dok se prave pregovori oko vlasti?
Potpuno je nevazno sta neko govori. Bakir recimo predivno govori.
Pa sta ti ocekujes onda da neko misli o njemu nakon ovakvog odgovara? Plus jos kaze "Ne treba birat hrvatima predtavnike i da ke covic zrtva"drug_profi wrote: ↑18/11/2022 22:00Pa sta ocekujes da odgovori dok se prave pregovori oko vlasti?
Potpuno je nevazno sta neko govori. Bakir recimo predivno govori.
Pa jel trebao reci: treba majorizirat hrvate?Spit_fire wrote: ↑18/11/2022 22:48Pa sta ti ocekujes onda da neko misli o njemu nakon ovakvog odgovara? Plus jos kaze "Ne treba birat hrvatima predtavnike i da ke covic zrtva"drug_profi wrote: ↑18/11/2022 22:00
Pa sta ocekujes da odgovori dok se prave pregovori oko vlasti?
Potpuno je nevazno sta neko govori. Bakir recimo predivno govori.![]()
Sta tebi sad nije jasno?
Aha znaci kad neko uvrijedi SDA majorizirao je Bosnjake? Kako ih majoriziraju? Mogao je i sutit na tu temu ako vec nije imal sta pametno rec..al nejsedrug_profi wrote: ↑18/11/2022 22:54
Pa jel trebao reci: treba majorizirat hrvate?
Pitam za jarana. Njemu nije jasno.
Je li treba reći da su majorizirani da hrvatska javnost bude zadovoljna?drug_profi wrote: ↑19/11/2022 01:37Sta tebi sad nije jasno?
Jel trebao to reci da bude kvazipatriotska javnost zadovoljna?
Nisam rekao da jesu majorizirani.
Iz njihove perspektive smatraju da jesu, iz neke realne nisu nikako. Ovdje su, cini mi se, najvise majorizirani Ostali, pa zatim proporcionalno svom broju Bosnjaci.
Hajde sve, ali zar moraš i slagati da bi navukao na svoj mlin? Rekao je da zamjera HDZ-u četiri godine blokada kao odgovor na to pitanje. Nije rekao "Ne". Hvataš čovjeka koji nije gledao emisiju sa lažima i poluistinama. Odvratno!Spit_fire wrote: ↑18/11/2022 21:531.Da li smatrate da je i HDZ bio dio tr koruptivne i mafijaske vlasti s obzirom da su bili dio iste?drug_profi wrote: ↑18/11/2022 21:11
Nisam gledao jer me pravo ne zanima.
2.Da li postoji ista sto zamjerete HDZu ?
I jedno i drugo je odgovorio sa Ne
Reci ce i to. Sacekaj malo.Point. wrote: ↑19/11/2022 11:08Je li treba reći da su majorizirani da hrvatska javnost bude zadovoljna?drug_profi wrote: ↑19/11/2022 01:37
Sta tebi sad nije jasno?
Jel trebao to reci da bude kvazipatriotska javnost zadovoljna?
Nisam rekao da jesu majorizirani.
Iz njihove perspektive smatraju da jesu, iz neke realne nisu nikako. Ovdje su, cini mi se, najvise majorizirani Ostali, pa zatim proporcionalno svom broju Bosnjaci.
Izradiće ga robovlasnik ko mlado june. Bitno je liderisati procesima pa jel.drug_profi wrote: ↑20/11/2022 00:38Pa bio HDZ prije par dana u Sarajevu. Valjda je red da se naizmjenice drzi domacinstvo.
Mislim kakve su to zamjerke?![]()
Sacekacemo da vidimo pa cemo da komentarisemo.Point. wrote: ↑20/11/2022 00:41Izradiće ga robovlasnik ko mlado june. Bitno je liderisati procesima pa jel.drug_profi wrote: ↑20/11/2022 00:38
Pa bio HDZ prije par dana u Sarajevu. Valjda je red da se naizmjenice drzi domacinstvo.
Mislim kakve su to zamjerke?![]()
Tad možda bude kasne, no bumo videl'.
Nije Dino mudar k'o Bake i Željko. Kako je samo Željko bio mudar 2014. u Širokom Brijegu kada je predsjedništvo predao Čoviću i isturio jakog kandidata za člana Predsjedništva iz bošnjačkog naroda da pomogne Baketu da uđe i on. Kako je samo to mudar potez bio. Zamislio da je neko drugi u te 4 godine stekao simpatije raje? Ne bi onda Željko ponovo dobio dupli mandat. Odigrao dupli sa Čovićem, dobio dupli mandat, pomogao Bakiru, Čović kmeku o majorizaciji kojom je homogenizirao javnost. I vuk sit i ovce na broju. Dakako, ove ovce koje puše priče o građanskoj državi sa listića, 100% BiH i slične patriotske šuplje. Uvijek se nađe dovoljno levata da popuše lupanje šakom po stolu i svojim prsima i zaokruže stranku koja na listiću napiše da se bori za građansku državu.