Spoke to Syrian rebels & civilians in an Israeli hospital: "We were lied to all our lives. Israel isn't that bad."
Najbolji komentar na ovaj twit:

Komentator je Jevrej

Kakvim bolam temeljima islama?sarajevoxxxx wrote:Allah je stvorio i Kurde i sve druge. Kada nešto želi da bude to se i ostvari.U to vjeruje svaki vjernik i to što pišeš nema veze sa Isilom već sa temeljima Islama.Ti Kurdi koji se na taj način ismijavaju oni se se ismijavaju sa Isilom već sa Islamom.
Prenositi takve stvari i još kao smješno ti je vrhunac oholosti i otvoreno izazivanje Gospodara koji je i tebe i mene Kiki stvorio i kojem ćemo se vratiti.
Interesantno, ali ovaj put (bar za sada) savoxxx je u pravu, pripadnici iranske republikanske garde su maloprije demantirali da su zauzeli cijeli grad, ali vode se borbe u i oko mjesta, strateski vazno brdo i dalje kontrolisu kozojebi.DaysleepeR wrote:čim ovaj tvrdi da Al Ais nije pao, pao je garant
dječak sa šibicama wrote:#SAA & allies have regained control of Al-Eis town and hill, bombardment of southern #Aleppo is ongoing
Reports of #JN withdraw from Al-Eis due to heavy bombardment
zadnje vijesti govore da SAA nakon vracanja Al Eisa, krecu na ICARDU.
500 SAA vojnika upalo u zamku i zarobljeno u Qalamunu pozivaju bratsku FSA da ih spasi od ISILA.Bosno Sinj @BosnjoBoy 17h17 hours ago
Total Escalation in E.Qalamoun #Damascus province. 500 #SAA soldiers trapped as they call Opposition for help #Syria
Kolega ti imaš problema sa mržnjom i ti si taj koji se trebaš liječiti a ne Sirijci. Prezireš bilo šta što ima veze sa muslimanima.Ne poštuješ svetinje, ismijavaš se sa islamskim svetinjama a nemaš hrabrosti da to priznaš već se kriješ iza kritike Isila ili režima. Takve kao ti Allah dž.š. je opisao u Kur'anu riječima:"Mržnja izbija iz njihovih usta a još je gore ono što kriju njihova prsa". A tu tvoju priču o tvojim prijateljima muslimanima možeš prodavati nekome drugom. To što ti radiš na forumu je obična jadna islamofobija, govor mržnje, vrijeđanje nečijih svetinja itd. A ti se slobodno i dalje nastavi praviti lud kao da se ništa nije desilo.Kikibombona wrote:Kakvim bolam temeljima islama?sarajevoxxxx wrote:Allah je stvorio i Kurde i sve druge. Kada nešto želi da bude to se i ostvari.U to vjeruje svaki vjernik i to što pišeš nema veze sa Isilom već sa temeljima Islama.Ti Kurdi koji se na taj način ismijavaju oni se se ismijavaju sa Isilom već sa Islamom.
Prenositi takve stvari i još kao smješno ti je vrhunac oholosti i otvoreno izazivanje Gospodara koji je i tebe i mene Kiki stvorio i kojem ćemo se vratiti.
Uvjerenja sam da su sve religije izmisljotina, ali sve i da nisu, da podjemo od pretpostavke da Bog postoji i da je islam poslan ljudima, OVA OLINJALA STOKA KOJA SE ISIL ZOVE NE MOZE BITI REPREZENT BOGA I ISLAMA. S time se slaze i velika vecina muslimana, koji su dominantno normalni ljudi. Vecina muslimana sa gnusanjem odbacuje ISIL i smatra ih neprijateljima islama, sto oni svakako jesu, iako toga vjerovatno nisu svjesni.
ISILovci su obicna skupina idiota koja je odvojena od realnosti. Da li ti vjerujes da je Bog pomracio nebo kako bi sabotirao americku avijaciju u Shadadiju?
A vidi sta su normalni ljudi. Moze li se zamisliti da ISIL, Ahrar Sham i ostala bagra organizuju nesto ovako, sto bi sluzilo boljim odnosima medju razlicitim etnickim i vjerskim grupama? Oni samo znaju za zabrane, klanja, bicevanja i sl.
Skola u Rojavi organizuje posjetu crkvi!
https://twitter.com/DrPartizan_/status/ ... 9368807426
Narod u Siriji je potrebno lijeciti od mrznje!
Kurdistane!
Ironmen wrote:500 SAA vojnika upalo u zamku i zarobljeno u Qalamunu pozivaju bratsku FSA da ih spasi od ISILA.Bosno Sinj @BosnjoBoy 17h17 hours ago
Total Escalation in E.Qalamoun #Damascus province. 500 #SAA soldiers trapped as they call Opposition for help #Syria

Čovek se izvinjava što vas je doveo u zablududječak sa šibicama wrote:40 tenkova T-72 i 180 T-90 + na hiljade oklopnih vozila
dječak sa šibicama wrote:40 tenkova T-72 i 180 T-90 + na hiljade oklopnih vozila
Mark @markito0171 17m17 minutes ago
#Breaking: #ISlamicState took over Tishreen Power plant in eastern #Damascus ~12km east of International airport http://wikimapia.org/#lang=de&lat=33.42 ... 8&z=13&m=b …
Jesu li "Apache"?sarajevoxxxx wrote:International Coalition Helicopters Arrive in Ain Arab.
3 helicopters of the International Coalition Forces arrived on Sunday evening near the cement factory "Lafarge" in Kharab Ishik village, 35 km southwest to Ain Arab "Kobani" city, where the forces take it as a headquarter.
LCC was informed by a private source that foreign officers were on board in a tour for Ain Arab city. It's most likely, according to the source, that they wanted to build an airbase near the factory, since the Self-Administration sold vast lands right there.
Kako jadan prezirem sve sto ima veze sa muslimanima kada na ovoj temi podrzavam Kurde koji su muslimani? Vidis li kakvu si glupost izvalio?sarajevoxxxx wrote:Kolega ti imaš problema sa mržnjom i ti si taj koji se trebaš liječiti a ne Sirijci. Prezireš bilo šta što ima veze sa muslimanima.Ne poštuješ svetinje, ismijavaš se sa islamskim svetinjama a nemaš hrabrosti da to priznaš već se kriješ iza kritike Isila ili režima. Takve kao ti Allah dž.š. je opisao u Kur'anu riječima:"Mržnja izbija iz njihovih usta a još je gore ono što kriju njihova prsa". A tu tvoju priču o tvojim prijateljima muslimanima možeš prodavati nekome drugom. To što ti radiš na forumu je obična jadna islamofobija, govor mržnje, vrijeđanje nečijih svetinja itd. A ti se slobodno i dalje nastavi praviti lud kao da se ništa nije desilo.
Ovo se komotno moze reci domace vjerske fanatike. Pogledajmo samo selefije kolika mrznja izbija iz njihovih usta kada govore o Djeda mrazu, o muzici, o alkoholu, o seksu, o nevjernicima... ma o svemu... a to je nista u odnosu na ono sto kriju njihova prsa. U Siriji i Iraku selefijske skupine pokazuju svoje pravo, zlocudno lice.Takve kao ti Allah dž.š. je opisao u Kur'anu riječima:"Mržnja izbija iz njihovih usta a još je gore ono što kriju njihova prsa".

Ismijavam borce ISILa koji su napravili video koji navodno pokazuje kako je Bog zamracio nebo iznad Shadadija kako bi spasio lavove hilafeta od najezde PKK ciji su gospodari Amerikanci.sarajevoxxxx wrote:Kiki koliko znam tema je Sirija a ne ismijavanje sa vjerom. AKo želiš da vrijeđaš osjećaje muslimane reci to jasno i glasno. Koga se bojiš?
I moj i tvoj Gospodar je Allah dž.š. Amerikanci nisu ničiji gospodari, već su i oni samo ljudi, Božija stvorenja kao i svi ostali narodi.Kikibombona wrote:Ismijavam borce ISILa koji su napravili video koji navodno pokazuje kako je Bog zamracio nebo iznad Shadadija kako bi spasio lavove hilafeta od najezde PKK ciji su gospodari Amerikanci.sarajevoxxxx wrote:Kiki koliko znam tema je Sirija a ne ismijavanje sa vjerom. AKo želiš da vrijeđaš osjećaje muslimane reci to jasno i glasno. Koga se bojiš?![]()
![]()
Par dana poslije PKK je obrisao pod sa njima, a zena je crnu zastavu bacila i umjesto nje postavila zastavu SDF.
Ista ekipa ce ih skrsiti u njihovom glavnom i najvecem gradu, Raki i Mosulu! Nema tih bogova koji ce ih spasiti od sigurnog poraza. A kada njih ne bude, svijet ce biti normalnije mjesto za zivot.
Ne znam za tebe, ali ja nemam gospodara. Slobodan sam ka' ptica! Al' nije to ni bitno...sarajevoxxxx wrote: I moj i tvoj Gospodar je Allah dž.š. Amerikanci nisu ničiji gospodari, već su i oni samo ljudi, Božija stvorenja kao i svi ostali narodi.
Ismijavanjem sa Allahom dž.š. samo pokazuješ koliko zaista mrziš muslimane i otkrivaš svoje pravo lice.
A to što poričeš da mrziš muslimane govori samo da nemaš hrabrosti (ili jednostavno se osjećaš komotnije da pljuješ po islamu a i da ponekad onako kolfol izigravaš pristojno čeljade) staneš iza svojih bolesnih stavova već ih pokušavaš sakriti iza tvojih nekakvih prijatelja muslimana ili Kurda muslimana koji nemaju nikakve veze sa tvojim ismijavanjem Allaha dž.š.

Imaš, imaš. I tvoj i moj Gospodar ili Stvoritelj je Allah dž.š. pred kojeg ćemo stati na Sudnjem danu i odogovarati za svoje postupke ili naša djela. I da, ti ne ismijavaš Isil već si se ismijavao sa Allahom dž.š. Dovoljno si pametan da znaš šta to vrijeđa osjećaje muslimana ne moram ti ja to govoriti.Kikibombona wrote:Ne znam za tebe, ali ja nemam gospodara. Slobodan sam ka' ptica! Al' nije to ni bitno...sarajevoxxxx wrote: I moj i tvoj Gospodar je Allah dž.š. Amerikanci nisu ničiji gospodari, već su i oni samo ljudi, Božija stvorenja kao i svi ostali narodi.
Ismijavanjem sa Allahom dž.š. samo pokazuješ koliko zaista mrziš muslimane i otkrivaš svoje pravo lice.
A to što poričeš da mrziš muslimane govori samo da nemaš hrabrosti (ili jednostavno se osjećaš komotnije da pljuješ po islamu a i da ponekad onako kolfol izigravaš pristojno čeljade) staneš iza svojih bolesnih stavova već ih pokušavaš sakriti iza tvojih nekakvih prijatelja muslimana ili Kurda muslimana koji nemaju nikakve veze sa tvojim ismijavanjem Allaha dž.š.
Moras shvatiti da je BiH sekularna i slobodna drzava. Kao sto Kuduzovic ima pravo brbljati o kjafirima, o nevjernickim religijama, tako i Kiki ima pravo brbljati o svakoj vjeri, ukljucujuci islam. Ti bi dopustio Kuduzovicu da sere a Kikiju zabranio!?? Jbg jarane, nije ovo Raka, i nikada nece biti.
Nego sta su ovo mracne sile napisale na zidu u Han Sejhunu?
I ti onda kazes nemoj ismijavati?
Pa cijeli svijet ih ismijava, zato sto su zaostali i udareni u mozak.