Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Melbourne_Australia

#24476 Re: Sarajevski derbi

Post by Melbourne_Australia »

Tomahawk11 wrote:Dzabe ti sve, lesko i hrasno sad grickaju kospice i nokte, oni su pali za slobodu prije ovog derneka :lol: :lol:

:lol: :lol: Jesu to popusili ban :lol: :lol:
emigrazione

#24477 Re: Sarajevski derbi

Post by emigrazione »

LSD wrote:Emigrant,

Zna li se šta je u pitanju na Jugu? vidim da su jako ozbiljni radovi u pitanju u neodloživo vrijeme :lol:

Nešto vodokotlići propušaju vodu, mijenjaju se pipe ili se štemaju stare pločice da bi se stavile nove ?

:mrgreen:
Nemamo mi nista s tim, pitaj Alaima i ove iz CSR :novine:
nema me tamo

#24478 Re: Sarajevski derbi

Post by nema me tamo »

Pa to i hocu da ti kazem i oni imaju 150 pravih..
Ono za akcijanja ti je 150 ljudi i to ti je to..
Pogledaj Delije kad su dosle grobarima pred stadion i to..
Ma masu primjera..

Tako da kakvi crni Manijaci i neki belaj od njih da kao oni mogu doc od skenderije pa vamo s 150 ljudi pa probit ulaz ili nesto..
DA se razumijemo ne pricaju ovo pravi manijaci pricaju ovi po forumu koji nisu vidjeli belaja u osnovnoj školi a ne u odraslom zivotu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#24479 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

Melbourne_Australia wrote:
Tomahawk11 wrote:Dzabe ti sve, lesko i hrasno sad grickaju kospice i nokte, oni su pali za slobodu prije ovog derneka :lol: :lol:

Jasta su, oni su svoje juce ispucali, na zagrijavanju za ovo sijelo :lol: :lol:
Melbourne_Australia

#24480 Re: Sarajevski derbi

Post by Melbourne_Australia »

Tomahawk11 wrote:

Jasta su, oni su svoje juce ispucali, na zagrijavanju za ovo sijelo :lol: :lol:

:thumbup: :thumbup: :lol: Vidim ja da nije to to bez njih :lol: :lol:
last mohicans

#24481 Re: Sarajevski derbi

Post by last mohicans »

5%
:izet:
omega369

#24482 Re: Sarajevski derbi

Post by omega369 »

Istok je samo navlakusa. Odavno se sprema pohod na zapad :wink: Medjutim, na zapadu ima jedna ekipa koju nije bas pametno "predvidjeti" pa bi veoma lako moglo doci do belaja zescih razmjera. onda bi i sama utakmica mogla postati upitna. mislim, bujrum...
LSD

#24483 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

last mohicans wrote:5%
Mislim da vam je ovo vrhunac sezona i najveća pobjeda :thumbup: slavite zasluženo.

Vidim Omegica priziva i najavljuje neke "belaje žestokih razmjera" ovo ono, drž nedaj :fight: :fight: juce je još jedan balio za fajtovima :lol: to su ti uticaji stranih filmova engleske produkcije tipa Green street hooligans, pa se raja nafura ali samo preko tastature :nargila:
Last edited by LSD on 16/05/2017 16:44, edited 1 time in total.
rage_guy

#24484 Re: Sarajevski derbi

Post by rage_guy »

Ma to, napravite jos problema, ogadite ljudima stadione jos vise. :D Hocel bit koji topovski udar na zapadu?
Nadzorna_ploca

#24485 Re: Sarajevski derbi

Post by Nadzorna_ploca »

Tebe cekamo tebe volimo.. tvoji strit grin holigans. :izet:
nema me tamo

#24486 Re: Sarajevski derbi

Post by nema me tamo »

LSD wrote:
Mislim da vam je ovo vrhunac sezona i najveća pobjeda :thumbup: slavite zasluženo.

Vidim Omegica priziva i najavljuje neke "belaje žestokih razmjera" ovo ono, drž nedaj :fight: :fight: juce je još jedan balio za fajtovima :lol: to su ti uticaji stranih filmova engleske produkcije tipa Green street hooligans, pa se raja nafura ali samo preko tastature :nargila:

DOĐI NA ZAPAD DRŽI PAPIR JA SAM LSD S KLIXA MOLIM TE PONAVLJAM TI OD JUCE MOLIM TE
SmokingMan

#24487 Re: Sarajevski derbi

Post by SmokingMan »

Jebem ti Deja Vu,isto ko da je iznad navedeno LSD nekada u bliskoj prošlosti napisao. :D
Sa_u_srcu

#24488 Re: Sarajevski derbi

Post by Sa_u_srcu »

Ide nagradna igra u organizaciji FK Sarajevo u cilju što bolje organizacije derbija i informisanja navijača. Potrebno je lajkati stranicu FK Sarajevo, šerovati obavijest o broju mjesta i automatski si učesnik u nagradnoj igri " Lajkaj i šeruj i na derbi putuj", budi jedan od 1725 sretnika. :lol:
LSD

#24489 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

nema me tamo wrote:
LSD wrote:

DOĐI NA ZAPAD DRŽI PAPIR JA SAM LSD S KLIXA MOLIM TE PONAVLJAM TI OD JUCE MOLIM TE
Image
To je to

Al realno nije loš film :thumbup:

Vidim da se furaš na ovog u sredini, ma najjaci si u raji :thumbup: to smo vec juce ustanovili :mrgreen: Omega je isto zayeban lik :thumbup: cijenim to
emigrazione

#24490 Re: Sarajevski derbi

Post by emigrazione »

omega369 wrote:Istok je samo navlakusa. Odavno se sprema pohod na zapad :wink: Medjutim, na zapadu ima jedna ekipa koju nije bas pametno "predvidjeti" pa bi veoma lako moglo doci do belaja zescih razmjera. onda bi i sama utakmica mogla postati upitna. mislim, bujrum...
Belaj znaci momentalno izbacivanje nezeljenih gostujucih navijaca sa te tribine i to je to, nista se drugo ne bi desilo...raja su kivna zbog svih ovih godina maltretiranja i ponizavanja dole, iskreno mislim da ce svaki plavi sal ili dres na nekoj tribini izazvati reakciju, sto je u normalnim okolnostima apsolutno nevazno...sve je pocelo od Amarovih ''kraj price'', on se cak tada pravdao neuslovnim istokom, a gledaj sada jebote istok renoviran nama jos manje karata :roll:
Last edited by emigrazione on 16/05/2017 16:52, edited 1 time in total.
Nadzorna_ploca

#24491 Re: Sarajevski derbi

Post by Nadzorna_ploca »

Dje ce bolan sa salEm.. on je lud on je jak on je zeljkanov manijaaak..
last mohicans

#24492 Re: Sarajevski derbi

Post by last mohicans »

kudrilo wrote:Živ ti meni bio @Sa_u_srcu, ti si stvarno u nekom svom svijetu. Znači ti bi pustio u slobodnu prodaju ulaznice, pa nek dođe ko hoće gdje hoće :lol: :lol: :lol:

Ja nisam protiv toga da što više bude i jednih i drugih, ali ti ne shvataš ili nećeš da shvatiš. FK Sarajevo je gostujuće na Grbavici.

Imaš dva stadiona. Razlika kapaciteta je dvadesetak hiljada. Prvi stadion mogu napuniti domaći navijači, znači taman gostujući ne došli. Drugi stadion ne mogu napuniti domaći navijači. U prvom slučaju ti je potražnja veća od ponude, a u drugom ti je ponuda veća od potražnje. Logično je da moraš odrediti koliko kome na manjem stadionu, a da to isto ne moraš na onom koji će svakako ostati djelimično prazan. Da je Koševo kapaciteta Grbavice, IDENTIČNA STVAR BI SE DESILA.
Ovo sto si ti napisao je za vecinu njih filozofija :lol: :lol:
Netačna tvrdnja. Niste bili u stanju popuniti ni 10 000. Bum vidjeli koliko ce navijača FKS biti na AFH
Nadzorna_ploca

#24493 Re: Sarajevski derbi

Post by Nadzorna_ploca »

Puna zdenka bila na zadnjem derbiju. Vecina njih je to vidjela. :-)
LSD

#24494 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Nadzorna_ploca wrote:Tebe cekamo tebe volimo.. tvoji strit grin holigans. :izet:
Skupite konacno muda, nađite neku lokaciju i pomarišite se ko ljudi :meza1: mi cemo uživati u tome i davati vam podršku :hajmooo: ...al nemojte raju smarati ovdje po forumu sa tim vašim tastatura huligans furkama :sleep:
Nadzorna_ploca

#24495 Re: Sarajevski derbi

Post by Nadzorna_ploca »

LSD wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Tebe cekamo tebe volimo.. tvoji strit grin holigans. :izet:
Skupite konacno muda, nađite neku lokaciju i pomarišite se ko ljudi :meza1: mi cemo uživati u tome i davati vam podršku :hajmooo: ...al nemojte raju smarati ovdje po forumu sa tim vašim tastatura huligans furkama :sleep:
:jbt:
Daj nam jos koju sliku stavi da vidimo koji je to film, 5 puta si ga spomenuo.
LSD

#24496 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Nadzorna_ploca wrote:
LSD wrote:
:jbt:
Daj nam jos koju sliku stavi da vidimo koji je to film, 5 puta si ga spomenuo.
Dokad planirate prijetiti nekim belajima po forumima :facepalm: :lol: previše ste napeti, relax :gunjastajl:
Nadzorna_ploca

#24497 Re: Sarajevski derbi

Post by Nadzorna_ploca »

Ti poznajes materiju vidi se. :skoljka: :mrgreen:
LSD

#24498 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Nadzorna_ploca wrote:Ti poznajes materiju vidi se. :skoljka: :mrgreen:
Nego, šta kae Amidža pasojed na ove vaše visprene doskočice oko karata :per:
Maharadza

#24499 Re: Sarajevski derbi

Post by Maharadza »

Gdje su stručnjaci iz novog sarajeva koji su ovdje i na PL temi pulsirali radosno tvrdeći kako mi ne određujemo broj karata jer CSR upravlja stadionom... :lol:
Nadzorna_ploca

#24500 Re: Sarajevski derbi

Post by Nadzorna_ploca »

LSD wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Ti poznajes materiju vidi se. :skoljka: :mrgreen:
Nego, šta kae Amidža pasojed na ove vaše visprene doskočice oko karata :per:
Cekam da se smiluje i odgovori na mail. :evil:
Post Reply