"Nece me...nacionalnost...ovo...ono..." blabla
Pokerao 10 godina i sad bi kao nesto radio.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nije lose, hoce da eliminisu prijateljske utakmice. Imat ces prvi sesir , drugi, treci itd. U prvom sesiru ce igrati najbolji, ali ako zavrsis zadnji u prvom ides u drugi sesir. A prvi iz drugog upada u prvi. I tako iz drugog ispadas u treci itd. Hoce da daju sansu i malim reprezetacijama, jer svaki pobjednik svog sesira automatski se plasira na evropsko. Tako da je vrlo moguce da imamo nekad i san marino na evropskom
Ja koliko sam skonto, nema više klasičnog baraža. I nek ga nema, jebo ga ko ga izmisli.Rob_Atl wrote:Nije lose, hoce da eliminisu prijateljske utakmice. Imat ces prvi sesir , drugi, treci itd. U prvom sesiru ce igrati najbolji, ali ako zavrsis zadnji u prvom ides u drugi sesir. A prvi iz drugog upada u prvi. I tako iz drugog ispadas u treci itd. Hoce da daju sansu i malim reprezetacijama, jer svaki pobjednik svog sesira automatski se plasira na evropsko. Tako da je vrlo moguce da imamo nekad i san marino na evropskom. Al i dalje cemo imati kvalifikacije posebno. Ako u slucaju pobjedis svoj sesir a i kroz kvalifikacije se plasiras na evropsko onda drugi najbolji iz tvog sesira ide na evropsko.
Bravo Savezluckylaka wrote:Da ima imalo drzave i zakona vi bi se ovome cudili iz Zenice
Članovi Izvršnog odbora su iznenađeni informacijama o preprodaji ulaznica za kvalifikacionih utakmicu BiH-Belgija, osuđuju takve pojave i očekuju da državne institucije poduzmu neophodne zakonske radnje.
(Reprezentacija.ba)
Sto ce biti gotovo.I poslije Dzeke bice Dzeko,Vedo,Mire ali nece uhljupoi da traze.Desetine nasih je u europi .Eno Buric se nudi nece ga,Kodro igra pet minuta pa ga mjenja,Krunica zove pet puta pa ga vrati...ima jos stopfa vani ali ko ce .nece niko da igra za mafijase mamu im jebeminsomnia78 wrote:S kime ces napasti, s Cimirotima? Kad odu Dzeka i Pjanić to ce biti gotova stvar
Pa jebemtidatijebem nekada si medju prvima vikao,,Savez napolje"Daj mi bar jednog postenog u ovom jebenom grotlu mafijasa.Ogadili mi reprezentaciju zbog svojih marifetluka.Edin H. wrote:Bravo Savezluckylaka wrote:Da ima imalo drzave i zakona vi bi se ovome cudili iz Zenice
Članovi Izvršnog odbora su iznenađeni informacijama o preprodaji ulaznica za kvalifikacionih utakmicu BiH-Belgija, osuđuju takve pojave i očekuju da državne institucije poduzmu neophodne zakonske radnje.
(Reprezentacija.ba)![]()
![]()
![]()
Ne kontaju raja da je dobre rezultate ove reprezentacije digao Dzeko uz jos par dobrih pojedinaca.insomnia78 wrote:S kime ces napasti, s Cimirotima? Kad odu Dzeka i Pjanić to ce biti gotova stvar
To je bio stari Savez.luckylaka wrote:Pa jebemtidatijebem nekada si medju prvima vikao,,Savez napolje"Daj mi bar jednog postenog u ovom jebenom grotlu mafijasa.Ogadili mi reprezentaciju zbog svojih marifetluka.Edin H. wrote:Bravo Savezluckylaka wrote:Da ima imalo drzave i zakona vi bi se ovome cudili iz Zenice
(Reprezentacija.ba)![]()
![]()
![]()
luckylaka wrote:![]()
![]()
Možda, moguće je da si u pravu, ali zato možemo imati ekipu.cyprus wrote:Nažalost, ja mislim da će proći još puno puno vremena prije nego opet budemo imali klasu kakav je Džeko...
Ono, dodaju se, a ne zna niko opucati po golu?Logovan wrote:Možda, moguće je da si u pravu, ali zato možemo imati ekipu.cyprus wrote:Nažalost, ja mislim da će proći još puno puno vremena prije nego opet budemo imali klasu kakav je Džeko...
Ekipa koja će biti dobro posložena, sa odličnom atmosferom između igrača, kao i između igrača i selektora, bez uzdizanja pojedinaca, borbena, sa pobjedničkim mentalitetom, itd.
Jebi ga liku dadnu određen iznos novca da im ustupio dio karti koje savez uzme "za svoje potrebe".Neko poslije toga sebi može uplatit 15 dana odmora u Antaliji All inclusive.condy wrote:To je ustaljena praksa NS, pola karti podijele sebi i svojima. Tako su radili i u Zenici. Dodaj još gostujuće karte.relativno84 wrote:Mamu vam jebem neposredno u skladu sa pravilnikom.Neposredna prodaja 4.750 ulaznica rezervisana je za potrebe NSBiH, u skladu sa Pravilnikom o ulaznicama, koji je usvojio Izvršni odbor NSBiH. Te ulaznice će pripasti igračima i stručnom štabu reprezentacije, organizovanim i registrovanim navijačkim grupama, stručnim štabovima ostalih reprezentacija, kantonalnim i područnim savezima, klubovima Premijer lige BiH, članovima organa i tijela NSBiH, zaslužnim nogometnim radnicima i bivšim reprezentativcima, sponzorima i partnerima NSBiH, organima i institucijama državnog i entitetskog nivoa te administraciji NSBiH.
Pa od onih što ostanu u prodaji njih oko 4.500 hiljada, pola i više ide švercerima koji dođu kupit karte sa štekom ličnih karti ili ako su malo organizovaniji u biznis ako imaju nekog iznutra jave telefonom brojeve ličnih karti, i kasnije pokupe bunt karti kad se svi raziđu, tako da će oko 2 hiljade karti se pošteno kupit od ljudi, koji će se gužvati i mrcvariti noć i pola dana. Od te dvije hiljade pola ide van Sarajeva. Tako je bilo i u Zenici, najmanje ljudi iz Zenice na stadionu. Tako da će i dalje biti krkanjac i teferić na stadionu, kao i u Zenici. Biće 90% istih likova na stadionu, samo na drugom stadionu.
Da.shake69 wrote:Neka je sa srecom okupljanje za Belgiju a mene zanima zna li neko ko je vlasnik ovog hotela ''Austrija'' na Ilidzi gdje ce se okupiti reprezentacija? Posto im ne valja Trening centar BiH u Zenici zanimljivo je cuti ko ce profitirati iz ove selidbe repke. Da nije i ovdje Budnjo?
O pa to su ti klasicne malverzacije o kojima u javnosti ili niko ne razmislja ili ni ne dodje do javnosti.shake69 wrote:Neka je sa srecom okupljanje za Belgiju a mene zanima zna li neko ko je vlasnik ovog hotela ''Austrija'' na Ilidzi gdje ce se okupiti reprezentacija? Posto im ne valja Trening centar BiH u Zenici zanimljivo je cuti ko ce profitirati iz ove selidbe repke. Da nije i ovdje Budnjo?
Jaoo, pa mi se fakat ne možemo odmaknuti od tih šema nikako! Mogu misliti taj bi sutra rekao u tv kameru kako je najjeftiniji pa njemu dolaze!ultima_palabra wrote:Da.shake69 wrote:Neka je sa srecom okupljanje za Belgiju a mene zanima zna li neko ko je vlasnik ovog hotela ''Austrija'' na Ilidzi gdje ce se okupiti reprezentacija? Posto im ne valja Trening centar BiH u Zenici zanimljivo je cuti ko ce profitirati iz ove selidbe repke. Da nije i ovdje Budnjo?
Sjo kad se nocas skaut skocka...