Kandidat za gradsko vijece ispred NS.VjecitiStudent wrote:Da li će kandidatske liste NS-a, nakon ovog incidenta biti radikalno promijenjene?

Kandidat za gradsko vijece ispred NS.VjecitiStudent wrote:Da li će kandidatske liste NS-a, nakon ovog incidenta biti radikalno promijenjene?

-LIBERO- wrote:Pedja Kojovic wrote:Sve ok.
p.k.
Samo hrabro i ostro..cak i ostrije Pedja.
Ima nas, itekako, koji smo uz tebe

"aj ne seri"VjecitiStudent wrote:Sve mi se čini da će za pristojan rezultat NS na sljedećim izborima u Sarajevu najzaslužniji biti ... Rasim Smajić.
U čemu se sastoji taj 'elitizam'? Stvarno me ovo interesuje. Sve vrijeme imam utisak da se 'elitizam' koji se spočitava NS-u zapravo odnosi na prihvatanje jedne sveopšte degradacije društva u kojoj neko ko stremi nečem širem ili drugačijem biva proglašen nepoželjnom 'elitom' kojoj treba postaviti 'mjeru' i 'medju' - da se zna dokle se smije razlikovati i dokle se smije stremiti. Šta je na stvari?walk_M-A-N wrote:nekavog neopravdanog elitizma
Ovakvi ljudi i nesmiju biti samisabina1 wrote:-LIBERO- wrote:Pedja Kojovic wrote:Sve ok.
p.k.
Samo hrabro i ostro..cak i ostrije Pedja.
Ima nas, itekako, koji smo uz tebe![]()
![]()
![]()
Pedja bravo i bravo i bravo i bravo i samo hrabro sami niste i bravo i bravo i bravo....
...pa sigurno ga ne zovu "profesor", knjizevnik...ultima_palabra wrote:Jel ovog Smajića zovu Bizon?
ultima_palabra wrote:Peđa,
Drago mi je da si ok. Nadam se da ćeš pokrenuti tužbu, inače će kabadahije dobiti još jedno ohrabrenje.
Ma kakav humor... Sa ološem i siledžijama samo silom.-LIBERO- wrote:Prijedlog.
Dajte kakve fizicki jace kandidate, djeluje da bi moglo biti sve vise fizickih obracuna, narocito na vas racun
P.s 'crni humor', naravno
Ako Bizona ukinu kao političara ima li načina da kompletiraju Klub Srba u SKS ?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Na jednoj od tema kaže Peđa loše glumi padanje k'o Ronaldo u šesnaesteracu.![]()
Šalu na stranu, ovo ne smije tek tako proći, da ima države Smajić iza ovog ne bi trebao obnašati bilo kakvu javnu ili političku funkciju do kraja života.
To neka patrijahalna organizacija ili inace glasas za sve?Challenger__ wrote:Ma kakav humor... Sa ološem i siledžijama samo silom.-LIBERO- wrote:Prijedlog.
Dajte kakve fizicki jace kandidate, djeluje da bi moglo biti sve vise fizickih obracuna, narocito na vas racun
p.s.
Nisam mislio glasati ali radi ovog bahatog ćelavog majmuna, Peđa i raja iz NS će imati glas od mene, moje najuže familije i dijela moje raje. 15-ak ljudi, imate moju riječ.
Haj da se i stobom slozimChallenger__ wrote:Ma kakav humor... Sa ološem i siledžijama samo silom.-LIBERO- wrote:Prijedlog.
p.s.
Nisam mislio glasati ali radi ovog bahatog ćelavog majmuna, Peđa i raja iz NS će imati glas od mene, moje najuže familije i dijela moje raje. 15-ak ljudi, imate moju riječ.
To ti krivo što u familiji, među prijateljima i poznanicima neću lobirati za SDP?madner wrote:To neka patrijahalna organizacija ili inace glasas za sve?
Opet citat posuđen s Wikipedije?madner wrote:Ako ne vidis koliziju ta dva paragrafa, nemoj se baviti ni jacim teorijama.
i meni to pade na pametDrvosjeca iz Dejcica wrote:Na jednoj od tema kaže Peđa loše glumi padanje k'o Ronaldo u šesnaesteracu.![]()