Sviđalo se to nama ili ne, ali mi smo davno postali njihova Severina, lakše bi nam bilo da gostujemo na Marakani men se čini
To što se tiče utakmica sa ovima dole....dalje, I dalje nastavljamo biti mentalno ograničeni I pravi patuljci kada povedemo i kada se čini da bi mogli uzeti...nije prvi put, spomenuću komšiluk pa neka to shvati kako hoće, a ne mislim ništa loše...Nisu nikakva Barcelona, niti im imam na čemu zavidit, ali oni kad povedu na gostovanju, mislim na ova jača gostovanja, uključujući I Široki onda po pravilu tu utakmicu i dobijaju...I puno bolje se u takvim situacijama znaju odbraniti i sačuvati rezultat i pored toga što ni oni u polju nisu igrali ništa specijalno odigrali i imali možda max. tri šuta za 90 minuta, ali pokupe bodove
Sreća pa nije bilo euforisanja zbog priprema ko prije, mada je bilo optimističnih i onih koji su pomislili imamo novo Sarajevo
Dakle moram se malo istresti, dovoljn je gorkih pilula popijeno da bi se dramilo, jer ko što rekoh ovo je svakodnevnica i očekivano, a ne nešto šo ismo navikli pa sad kao nećemo moći spavati....Biće bolje, nekad...možda...