Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
putokaz1
#24426 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ja želim da prodju.
Ali...
Jednostavno od izbora do izbora u ruralnim sredinama to ide 1% pa 1,5% pa 2%...dok dodje na 3.
Ideja je dobra,Ponašanje zastupnika je takođe dobro.
Druge stranke imaju primat zbog infrastrukture,te njihove ''lafine'' nacionalne ili post komunističke priče,neki koriste i parole 100% BH,odbranimo republiku BH,Cunami privrednog razvoja... i tako prođu,malo potplate....
Narodu je lakše glasat za sdp ili df(ili druge crvene opcije) koji imaju šanse da se približe sda u nego NS koja ganja prag.A te crvene opcije odma uđu u koaliciju s sda,ili ako prigrabe vlast liče na Staljina.
Mene mole sda da glasam za njih obećavaju asfalt,rasvjetu...bla bla....
A ja da mi je za stranku koja će proć prag,ne ući sa sda,i boriti se za sve nas.
Ali...
Jednostavno od izbora do izbora u ruralnim sredinama to ide 1% pa 1,5% pa 2%...dok dodje na 3.
Druge stranke imaju primat zbog infrastrukture,te njihove ''lafine'' nacionalne ili post komunističke priče,neki koriste i parole 100% BH,odbranimo republiku BH,Cunami privrednog razvoja... i tako prođu,malo potplate....
Narodu je lakše glasat za sdp ili df(ili druge crvene opcije) koji imaju šanse da se približe sda u nego NS koja ganja prag.A te crvene opcije odma uđu u koaliciju s sda,ili ako prigrabe vlast liče na Staljina.
A ja da mi je za stranku koja će proć prag,ne ući sa sda,i boriti se za sve nas.
-
Novak20
#24427 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Podrška gosp. Kojoviću za ponašanje na sjednici KS, za spremnost da brani koleginicu pa i da primi batine ako treba zbog toga.
Podrška NS za javno prozivanje i raskrinkavanje primitivca.
http://www.radiosarajevo.ba/vijesti/lok ... ica/230270
-
Novak20
#24428 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
putokaz1 wrote:Ja želim da prodju.
Ali...
Pa učlani se u NS, formiraj organizaciju i radi. Ne pada ništa s neba.
-
Pedja Kojovic
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#24430 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Naravno najbolje zelje Pedji i zaljenje sa kojim i kakvim prrimitivcima zivimo. Pedja je jos jednom podmetnuo svoja ledja za Sabinu kao sto je bezbroj puta cinio do sada. Sabina ako nije u stanju sama da se brani i verbalno i fizicki neka se ne obracunava sa primitivcima najgoreg soja.Ovo jeste od Pedje viteski i ovo i ono sto uvijek stane iza Sabininog i Fortinog neponasanja, ali to oni za njega ne bi ucinili.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#24431 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pedja Kojovic wrote:Sve ok.
p.k.
Samo hrabro i ostro..cak i ostrije Pedja.
Ima nas, itekako, koji smo uz tebe
- Banksy
#24432 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Dobro je, živa glava ...Pedja Kojovic wrote:Sve ok.
p.k.
Kad će imena kandidata?
-
VjecitiStudent
#24433 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Da prvo prežive Skupštinu i radikalne Srbe u njoj ...Banksy wrote:Dobro je, živa glava ...Pedja Kojovic wrote:Sve ok.
p.k.![]()
Kad će imena kandidata?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#24434 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Prijedlog.
Dajte kakve fizicki jace kandidate, djeluje da bi moglo biti sve vise fizickih obracuna, narocito na vas racun
P.s 'crni humor', naravno
Dajte kakve fizicki jace kandidate, djeluje da bi moglo biti sve vise fizickih obracuna, narocito na vas racun
- agent_zero
#24435 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Novak20 wrote:Podrška gosp. Kojoviću za ponašanje na sjednici KS, za spremnost da brani koleginicu pa i da primi batine ako treba zbog toga.Podrška NS za javno prozivanje i raskrinkavanje primitivca.
I samo radikalno, što kaže Reuf Bajrović nedavno, sa svim ološem i primitivcima koji su se nakotili u neviđenim razmjerima.
- Dr. Kuca
- Banksy
#24437 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Gdje je to rekao?agent_zero wrote:
![]()
I samo radikalno, što kaže Reuf Bajrović nedavno, sa svim ološem i primitivcima koji su se nakotili u neviđenim razmjerima.
-
hizo ramidovic
#24438 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
svaki normalan i posten gradzanin treba podrzat rasima smajica smajketa uovom slucaju panemere sabina odredzivat dzecese neko parkirat
- ultima_palabra
#24439 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Peđa,
Drago mi je da si ok. Nadam se da ćeš pokrenuti tužbu, inače će kabadahije dobiti još jedno ohrabrenje.
Drago mi je da si ok. Nadam se da ćeš pokrenuti tužbu, inače će kabadahije dobiti još jedno ohrabrenje.
- kamen spoticanja
#24440 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
+1Novak20 wrote:Podrška gosp. Kojoviću za ponašanje na sjednici KS, za spremnost da brani koleginicu pa i da primi batine ako treba zbog toga.Podrška NS za javno prozivanje i raskrinkavanje primitivca.
-
sumirprimus
#24441 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ebo tuzbu , udri ga po autu tu ga najvise boli. 
- Banksy
#24442 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ultima_palabra wrote:Peđa,
Da, to je jedina normalna i pametna reakcija.
Valjda su nas seljačine već navikli na ovakvo ponašanje, pa ogorčeni, nemoćni i jadni, sve okrećemo na šalu.
-
putokaz1
#24443 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa da me linčuje narod...malo se šalim...prijedlog ja na mjestu.Bio sam u drugim strankama,nisam dovoljno dobar da radim za takvu stranku,tu treba posebna osoba,s stavom,kvalitetom,bez ranijih političkih mrlja,karizmom,možda pomognem samo kao glasač.Novak20 wrote:putokaz1 wrote:Ja želim da prodju.
Ali...
A ja da mi je za stranku koja će proć prag,ne ući sa sda,i boriti se za sve nas.![]()
Pa učlani se u NS, formiraj organizaciju i radi. Ne pada ništa s neba.
-
walk_M-A-N
#24444 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Peđa je odlično reagovao i postupio prvo kao predsjednik kluba, a i džentlmen. Svaka čast. Nadam se da ćemo vidjeti neku sankciju za onog.KatarinaKosaca wrote:Naravno najbolje zelje Pedji i zaljenje sa kojim i kakvim prrimitivcima zivimo. Pedja je jos jednom podmetnuo svoja ledja za Sabinu kao sto je bezbroj puta cinio do sada. Sabina ako nije u stanju sama da se brani i verbalno i fizicki neka se ne obracunava sa primitivcima najgoreg soja.Ovo jeste od Pedje viteski i ovo i ono sto uvijek stane iza Sabininog i Fortinog neponasanja, ali to oni za njega ne bi ucinili.
Nemam visoko mišljenje o Sabini iz više razloga, radi njenih ograničenih interesovanja i nekavog neopravdanog elitizma. Ali ovdje je uradila dobru stvar, njeno je bilo da pita čemu služe te propusnice i jesu li to dozvole za iživljavanje ovakvih kao Boss-ovci. Ne treba se valjda ona ili neko braniti fizički pored čitavog sistema koji štiti red i mir.
A daleko smo od toga da se preispitaju i druge privilegije zastupnika, kao što su recimo firme koje imaju i gdje za dobivanje posla koriste svoj političku poziciju.
PS Čestitam Forti na interesu i raspravi u vezi ovih zdravstvenih tačaka. Uglavnom ima pravo i poentu. Jedino što sve to treba pretočiti u konkretnu inicijativu zastupnika ili prijedloge izmjena propisa. Ove Skupštine su inače monotone, sve je unaprijed stranački dogovoreno, svi za ili svi protiv i gotovo, završen rad jednom mjesečno. Tako da dobro dođe kad neko nešto smisleno kaže.
-
Hakiz
#24445 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Obavezno tužba. Ako ne zbog sebe, onda zbog principa.ultima_palabra wrote:Peđa,
- GeeTnT
#24446 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
NS treba da povuku zastupnike iz sks i traze hitno razjesenje kabadahije...inace cijela skupstina ce biti gledanija od farme..
-
VjecitiStudent
#24447 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Da li će kandidatske liste NS-a, nakon ovog incidenta biti radikalno promijenjene? 
-
bob_rock
#24448 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Strasno je ovo bilo vidjeti. Zao mi je sto siledjiju nisu istjerali iz skupstine i ako moze oduzeti mu se mandat.Pedja Kojovic wrote:Sve ok.
p.k.
Podrska za tebe majstore i nemoj dozvoliti na sebe.
-
artime
#24449 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Komentar je suvisan. Kako se stiti pesnicom kada ih bocnes gdje ih najvise boli. Pedja je odlicno stao u stranu svoje kolegice.
Nadam se ide tuzba i to odmah!
Nadam se ide tuzba i to odmah!
- General War
#24450 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Uh j'bote, kad vako za parkinge reaguju kako ce tek za kriminal...@pedja ako zatreba imam pancir i sljem za donirati-LIBERO- wrote:Prijedlog.
salim se, pedja po ko zna koji put pokazuje svoju velicinu kao covjek...samo u pogresnom vremenu i pogresnom mjestu...da bi se sa seljacinama obracunalo moras biti jos veci seljak, recimo u ovom primjeru da je Pedja parkirao svoje auto tik uz auto ovog debila i blokirao mu izlaz do sljedece sjednice.