FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
5 0 5
#24426 Re: FC Barcelona
ostali od prvih 10 za najboljeg fudbalera evrope:
4 lewandowski
5 robben
6 muller
7 bale
8 schweinsteiger
9 ibrahimovic
10 van persie
4 lewandowski
5 robben
6 muller
7 bale
8 schweinsteiger
9 ibrahimovic
10 van persie
- Kemal Malovčić
#24427 Re: FC Barcelona
Uefalona - jer je Guardilina jetrva rodica Platiniju.skenderija04 wrote:Da nisu slelektoru Sejsla promijenili glas.......E drug mojKemal Malovčić wrote:Ne znate vi šta se događa iza zavjese...
- skenderija04
#24428 Re: FC Barcelona
Zadnje 4 sigurno nisu. Bagra lopovskaDonVito wrote:Znas i sam.skenderija04 wrote:A koja je bila postena?DonVito wrote:Tri od cetri Mesijeve nagrade su nastimane.
Kraj price.
Ja te pitam za one prije
- DonVito
#24429 Re: FC Barcelona
Mislim, koji je faktor kapiten Guama i selektor Andore da odlučuje o bilo čemu? I ove nacionalne nagrade su korumpirane, ova je samo vrh brijega.
O tome sam vec pisao.
- Zmijuga loma
#24430 Re: FC Barcelona
Kako je morao uzeti kad je dobio manje glasova?ultima_palabra wrote:Ne bih... mislim da je Sneijder morao uzeti 2010., i od tada me apsolutno ne zanimaju.kisni indijanac wrote:a da je uzeo ronaldo koju, ne bi ih tretirao kao naštimane, pošteno ?
Mislim, koji je faktor kapiten Guama i selektor Andore da odlučuje o bilo čemu? I ove nacionalne nagrade su korumpirane, ova je samo vrh brijega.
Pa veća sranja sa glasanjima rade ove 'jače' zemlje i glasanje na jaransko-patriotskoj osnovi. Koji je faktor Del Bosque kad glasa za svoje reprezentativne miljenike ili igrač X kad glasa za klupskog kolegu Y?
- kisni indijanac
#24431 Re: FC Barcelona
jesi li ? joj jest mi vokri što sam to propustioDonVito wrote:Mislim, koji je faktor kapiten Guama i selektor Andore da odlučuje o bilo čemu? I ove nacionalne nagrade su korumpirane, ova je samo vrh brijega.![]()
O tome sam vec pisao.
- Kemal Malovčić
#24432 Re: FC Barcelona
da. a sveukupan dojam svih selektora i kapitena ne može biti u cjelosti "korumpiran". ne može se svaki glas kupiti (?) niti dobiti na osnovi prijateljskih simpatijaZmijuga loma wrote:Kako je morao uzeti kad je dobio manje glasova?ultima_palabra wrote:Ne bih... mislim da je Sneijder morao uzeti 2010., i od tada me apsolutno ne zanimaju.kisni indijanac wrote:a da je uzeo ronaldo koju, ne bi ih tretirao kao naštimane, pošteno ?
Pa veća sranja sa glasanjima rade ove 'jače' zemlje i glasanje na jaransko-patriotskoj osnovi. Koji je faktor Del Bosque kad glasa za svoje reprezentativne miljenike ili igrač X kad glasa za klupskog kolegu Y?
uostalom, danas svi imaju mogućnost da gledaj izvedbe i ronalda i messija, i čovjek u papua novoj gvineji i neko iz luksemburga, pa je stoga ovaj način odabira najboljeg igrača najrealniji, najdemokratičniji
- Layne
#24433 Re: FC Barcelona
Utajivač
Kupio babo nagrade parama od poreza.
Kupio babo nagrade parama od poreza.
-
Mokes
#24434 Re: FC Barcelona
Zmijuga loma wrote:Kako je morao uzeti kad je dobio manje glasova?ultima_palabra wrote:Ne bih... mislim da je Sneijder morao uzeti 2010., i od tada me apsolutno ne zanimaju.kisni indijanac wrote:a da je uzeo ronaldo koju, ne bi ih tretirao kao naštimane, pošteno ?
- R9..
#24435 Re: FC Barcelona
Zasto bi ti dobio reputaciju trolla ako samo citiras nekog....znaci ne bacas iz svoje glave....505sCrtom wrote:koga god ti zelis. npr. ja kad postavim nesto na ovoj temi, potrudim se da provjerim svoj izvor. da ne bi dobio reputaciju trola koji lupa okolo. ako nisam siguran u istinitost, to i naglasim. eto. potrudi se i ti da nadjes neki izvor koji je postovan, od ozbiljnog sportskog novinara, novina, portala, sta god. a ne iz najvece zute stampe na svijetu, sto dailymail jeste. hajde, bas me zanima s cim ces doci.R9.. wrote: Imena..
- ultima_palabra
#24436 Re: FC Barcelona
Zato što su ti iz tih malenih zemalja fanboysi i čobani koji ne gledaju performanse u datoj godini. Oni će glasati za Messija (ili Ronalda) kad budu imali 40 i pivski stomak 
- Kemal Malovčić
#24437 Re: FC Barcelona
ultima_palabra wrote:Zato što su ti iz tih malenih zemalja fanboysi i čobani koji ne gledaju performanse u datoj godini. Oni će glasati za Messija (ili Ronalda) kad budu imali 40 i pivski stomak
-
Mokes
#24438 Re: FC Barcelona
A ko bi po tebi treb'o odlucivati???ultima_palabra wrote:Zato što su ti iz tih malenih zemalja fanboysi i čobani koji ne gledaju performanse u datoj godini. Oni će glasati za Messija (ili Ronalda) kad budu imali 40 i pivski stomak
- TheHound
#24439 Re: FC Barcelona
Pa eto bas ako je sve nastimano i lopovluk zasto vam je toliko krivo ako ce Messi dobiti ili sto Ribery nece dobiti.
Svakako ce biti lopovluk ako i Ribery osvoji (po vasem).
From Tapatalk4 Beta
Svakako ce biti lopovluk ako i Ribery osvoji (po vasem).
From Tapatalk4 Beta
-
kory_galaktikos
#24440 Re: FC Barcelona
sta je messi uradio i cime je zasluzio te nagrade? sta je uradio bolje od ronalda npr,ili riberija eto,sta je uradio oblje od lewandonskog,koji je igro u finalu LP,u polufinalu zabio 4 gola
-
Mokes
#24441 Re: FC Barcelona
Zabio vise golova i upis'o vise asistencija, i osvojio vise trofeja od Ronalda i Lewandowskogkory_galaktikos wrote:sta je messi uradio i cime je zasluzio te nagrade? sta je uradio bolje od ronalda npr,ili riberija eto,sta je uradio oblje od lewandonskog,koji je igro u finalu LP,u polufinalu zabio 4 gola
- kisni indijanac
#24442 Re: FC Barcelona
namještao zajedno sa babom, eto šta je uradiokory_galaktikos wrote:sta je messi uradio i cime je zasluzio te nagrade? sta je uradio bolje od ronalda npr,ili riberija eto,sta je uradio oblje od lewandonskog,koji je igro u finalu LP,u polufinalu zabio 4 gola
- DonVito
#24443 Re: FC Barcelona
Lahko je pitanje ali tezak odg.kory_galaktikos wrote:sta je messi uradio i cime je zasluzio te nagrade? sta je uradio bolje od ronalda npr,ili riberija eto,sta je uradio oblje od lewandonskog,koji je igro u finalu LP,u polufinalu zabio 4 gola
-
kory_galaktikos
#24444 Re: FC Barcelona
ok i reci da ga u 5-6 extra vaznih utakmica uopste nije bilo,tj bio je on tu al samo fizicki nijedan pas nijedan sut..ne kazem treba znat dat go i fenjerasima al dobit nagradu na osnovu tih golova,ne znam bas...Mokes wrote:Zabio vise golova i upis'o vise asistencija, i osvojio vise trofeja od Ronalda i Lewandowskogkory_galaktikos wrote:sta je messi uradio i cime je zasluzio te nagrade? sta je uradio bolje od ronalda npr,ili riberija eto,sta je uradio oblje od lewandonskog,koji je igro u finalu LP,u polufinalu zabio 4 gola
ronaldo je jedne godine dao vise golova od messi-a pa je bila prica bitni su trofeji ok ronaldo sledece god osvoji vise trofeja onda prica bitni su golovi .ma bitno je ba da messi osvoji :d
sad se nece vazit ni njemacki kup ni liga to je smijesno,a LP ma hebo to messi je bio povrijedjen on da je igro barsa bi njih razbila...
snajder je osvojio u jednoj godini bruku trofeja pa je opet ne osvoji pored messi-a
plus sve one spekulacije oko namjestanja glasova od prosle godine sjecatel se??
eto dosta od mene za ovu temu,kad nabacite drugu javim se..pozz
- TheHound
#24445 Re: FC Barcelona
Sam je uradio vise nego Ribery ili Ronaldo (kad se gleda ono sto igrac treba da radi - daje golove i asistira).kory_galaktikos wrote:sta je messi uradio i cime je zasluzio te nagrade? sta je uradio bolje od ronalda npr,ili riberija eto,sta je uradio oblje od lewandonskog,koji je igro u finalu LP,u polufinalu zabio 4 gola
Samo ove nagrade ocigledno nisu definisane po cemu se dodjeljuju da li po klupskom uspjehu ili licnom. Ako je po klupskom onda Messi nije zasluzio zlatnu loptu 2010. godine. Ali ako je vec dobio onda znaci da se ne gleda klupski uspjeh, e pa ako se gleda individualni ucinak onda nema dileme ko je najbolji.
Cinjenice:
zadnje tri sezone najbolji asistenti 1.Ozil 2.Messi (Ronalda ni na mapi),
najbolji strijelci 1.Messi 2.Ronaldo.
From Tapatalk4 Beta
- skenderija04
#24446 Re: FC Barcelona
Da tebi ponude, koga bi ti doveo u svoju ekipu
Mesija,Riberya,Sneider, Lewandovskog, Ronalda ?
- TheHound
#24447 Re: FC Barcelona
Ima samo jedan odgovor: zato sto je Messi najboljikory_galaktikos wrote: ok i reci da ga u 5-6 extra vaznih utakmica uopste nije bilo,tj bio je on tu al samo fizicki nijedan pas nijedan sut..ne kazem treba znat dat go i fenjerasima al dobit nagradu na osnovu tih golova,ne znam bas...
ronaldo je jedne godine dao vise golova od messi-a pa je bila prica bitni su trofeji ok ronaldo sledece god osvoji vise trofeja onda prica bitni su golovi .ma bitno je ba da messi osvoji :d
sad se nece vazit ni njemacki kup ni liga to je smijesno,a LP ma hebo to messi je bio povrijedjen on da je igro barsa bi njih razbila...
snajder je osvojio u jednoj godini bruku trofeja pa je opet ne osvoji pored messi-a
plus sve one spekulacije oko namjestanja glasova od prosle godine sjecatel se??
eto dosta od mene za ovu temu,kad nabacite drugu javim se..pozz
From Tapatalk4 Beta
-
Madrid
#24448 Re: FC Barcelona
Ronaldo je dokazan igrac u 2 lige, Messi vec u reprezentaciji izgleda dosta tanje, u Manchesteru bi bio blize nivou reprezentacije vec Barcelone...skenderija04 wrote:Da tebi ponude, koga bi ti doveo u svoju ekipu
Messi ima srecu sto je imao onakvu generaciju iza sebe, i to je glavna nijansa između njega i Ronalda, inace su obojica nedostizna za ove ostale.
-
agent_001
#24449 Re: FC Barcelona
Može kristina vrećat ko' jarac, ali da bi dobila zlatnu loptu mora biti bolja od messija, nikakvi lobiji i murinjovska taktika, kad ja pobjeđujem sve ok, ako nisam onda masoni, svmirci, zavjere i tako... Znači fudbal, a ne marketing ili kako već...
-
solo2
#24450 Re: FC Barcelona
Nemogu da shvatim toliku dozu mrznje prema jednom covjeku... ok, ne volite Barcu ali ako svi na svijetu koji se razumiju u fudbal/nogomet/soccer GODINAMA govore da je on najbolji igrac svijeta i to svih vremena (jos je mlad da ta prica ozbiljnije krene) nadju se opet pojedinci koji u isti kos sa njim trpaju nekog Ronalda C(nafuranog glumca), Riberyja, Robbena, ili jos gore Muller-a, Mandzukica i govna pasija sto neznaju koja im je desna a koja lijeva kopacka. Jedno je zavist a drugo bezobrazluk, jedini koji se moze sa njim porediti u poslijednjih 20 godina je Ronaldinho, pa onda Zidane i Ronaldo (fenomeno) a ostalo truba i to zesca - izvucite vec jednom glavu iz guzice i pocnite uzivati u igrama ovog covjeka o kojem cete pricati unucima...
O&O
O&O