FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
5 0 5

#24426 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

ostali od prvih 10 za najboljeg fudbalera evrope:

4 lewandowski
5 robben
6 muller
7 bale
8 schweinsteiger
9 ibrahimovic
10 van persie
Kemal Malovčić

#24427 Re: FC Barcelona

Post by Kemal Malovčić »

skenderija04 wrote:
Kemal Malovčić wrote:Ne znate vi šta se događa iza zavjese...
Da nisu slelektoru Sejsla promijenili glas.......E drug moj :D
Uefalona - jer je Guardilina jetrva rodica Platiniju. :mrgreen:
skenderija04

#24428 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

DonVito wrote:
skenderija04 wrote:
DonVito wrote:Tri od cetri Mesijeve nagrade su nastimane.
Kraj price.
A koja je bila postena?
Znas i sam.
Zadnje 4 sigurno nisu. Bagra lopovska
Ja te pitam za one prije :D
DonVito

#24429 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

Mislim, koji je faktor kapiten Guama i selektor Andore da odlučuje o bilo čemu? I ove nacionalne nagrade su korumpirane, ova je samo vrh brijega.
:thumbup:

O tome sam vec pisao.
Zmijuga loma

#24430 Re: FC Barcelona

Post by Zmijuga loma »

ultima_palabra wrote:
kisni indijanac wrote:a da je uzeo ronaldo koju, ne bi ih tretirao kao naštimane, pošteno ?
Ne bih... mislim da je Sneijder morao uzeti 2010., i od tada me apsolutno ne zanimaju.

Mislim, koji je faktor kapiten Guama i selektor Andore da odlučuje o bilo čemu? I ove nacionalne nagrade su korumpirane, ova je samo vrh brijega.
Kako je morao uzeti kad je dobio manje glasova?

Pa veća sranja sa glasanjima rade ove 'jače' zemlje i glasanje na jaransko-patriotskoj osnovi. Koji je faktor Del Bosque kad glasa za svoje reprezentativne miljenike ili igrač X kad glasa za klupskog kolegu Y?
kisni indijanac

#24431 Re: FC Barcelona

Post by kisni indijanac »

DonVito wrote:

O tome sam vec pisao.
jesi li ? joj jest mi vokri što sam to propustio :mrgreen:
Kemal Malovčić

#24432 Re: FC Barcelona

Post by Kemal Malovčić »

Zmijuga loma wrote:
ultima_palabra wrote:
kisni indijanac wrote:a da je uzeo ronaldo koju, ne bi ih tretirao kao naštimane, pošteno ?
Ne bih... mislim da je Sneijder morao uzeti 2010., i od tada me apsolutno ne zanimaju.

Pa veća sranja sa glasanjima rade ove 'jače' zemlje i glasanje na jaransko-patriotskoj osnovi. Koji je faktor Del Bosque kad glasa za svoje reprezentativne miljenike ili igrač X kad glasa za klupskog kolegu Y?
da. a sveukupan dojam svih selektora i kapitena ne može biti u cjelosti "korumpiran". ne može se svaki glas kupiti (?) niti dobiti na osnovi prijateljskih simpatija

uostalom, danas svi imaju mogućnost da gledaj izvedbe i ronalda i messija, i čovjek u papua novoj gvineji i neko iz luksemburga, pa je stoga ovaj način odabira najboljeg igrača najrealniji, najdemokratičniji
Layne

#24433 Re: FC Barcelona

Post by Layne »

Utajivač 8-)

Kupio babo nagrade parama od poreza.
Mokes

#24434 Re: FC Barcelona

Post by Mokes »

Zmijuga loma wrote:
ultima_palabra wrote:

R9..

#24435 Re: FC Barcelona

Post by R9.. »

505sCrtom wrote:
R9.. wrote: Imena..
koga god ti zelis. npr. ja kad postavim nesto na ovoj temi, potrudim se da provjerim svoj izvor. da ne bi dobio reputaciju trola koji lupa okolo. ako nisam siguran u istinitost, to i naglasim. eto. potrudi se i ti da nadjes neki izvor koji je postovan, od ozbiljnog sportskog novinara, novina, portala, sta god. a ne iz najvece zute stampe na svijetu, sto dailymail jeste. hajde, bas me zanima s cim ces doci.
Zasto bi ti dobio reputaciju trolla ako samo citiras nekog....znaci ne bacas iz svoje glave....
ultima_palabra

#24436 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Zato što su ti iz tih malenih zemalja fanboysi i čobani koji ne gledaju performanse u datoj godini. Oni će glasati za Messija (ili Ronalda) kad budu imali 40 i pivski stomak :D
Kemal Malovčić

#24437 Re: FC Barcelona

Post by Kemal Malovčić »

ultima_palabra wrote:Zato što su ti iz tih malenih zemalja fanboysi i čobani koji ne gledaju performanse u datoj godini. Oni će glasati za Messija (ili Ronalda) kad budu imali 40 i pivski stomak :D
:-) i mi smo iz male zemlje, dakle čobani smo i fanboysi. pape i spaha nemaju pojma šta se dešava u fudbalu...
Mokes

#24438 Re: FC Barcelona

Post by Mokes »

ultima_palabra wrote:Zato što su ti iz tih malenih zemalja fanboysi i čobani koji ne gledaju performanse u datoj godini. Oni će glasati za Messija (ili Ronalda) kad budu imali 40 i pivski stomak :D
A ko bi po tebi treb'o odlucivati???
TheHound

#24439 Re: FC Barcelona

Post by TheHound »

Pa eto bas ako je sve nastimano i lopovluk zasto vam je toliko krivo ako ce Messi dobiti ili sto Ribery nece dobiti.

Svakako ce biti lopovluk ako i Ribery osvoji (po vasem).

From Tapatalk4 Beta
kory_galaktikos

#24440 Re: FC Barcelona

Post by kory_galaktikos »

sta je messi uradio i cime je zasluzio te nagrade? sta je uradio bolje od ronalda npr,ili riberija eto,sta je uradio oblje od lewandonskog,koji je igro u finalu LP,u polufinalu zabio 4 gola
Mokes

#24441 Re: FC Barcelona

Post by Mokes »

kory_galaktikos wrote:sta je messi uradio i cime je zasluzio te nagrade? sta je uradio bolje od ronalda npr,ili riberija eto,sta je uradio oblje od lewandonskog,koji je igro u finalu LP,u polufinalu zabio 4 gola
Zabio vise golova i upis'o vise asistencija, i osvojio vise trofeja od Ronalda i Lewandowskog
kisni indijanac

#24442 Re: FC Barcelona

Post by kisni indijanac »

kory_galaktikos wrote:sta je messi uradio i cime je zasluzio te nagrade? sta je uradio bolje od ronalda npr,ili riberija eto,sta je uradio oblje od lewandonskog,koji je igro u finalu LP,u polufinalu zabio 4 gola
namještao zajedno sa babom, eto šta je uradio :-D
DonVito

#24443 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

Lahko je pitanje ali tezak odg. :mrgreen:
kory_galaktikos

#24444 Re: FC Barcelona

Post by kory_galaktikos »

Mokes wrote:
Zabio vise golova i upis'o vise asistencija, i osvojio vise trofeja od Ronalda i Lewandowskog
ok i reci da ga u 5-6 extra vaznih utakmica uopste nije bilo,tj bio je on tu al samo fizicki nijedan pas nijedan sut..ne kazem treba znat dat go i fenjerasima al dobit nagradu na osnovu tih golova,ne znam bas...
ronaldo je jedne godine dao vise golova od messi-a pa je bila prica bitni su trofeji ok ronaldo sledece god osvoji vise trofeja onda prica bitni su golovi .ma bitno je ba da messi osvoji :d
sad se nece vazit ni njemacki kup ni liga to je smijesno,a LP ma hebo to messi je bio povrijedjen on da je igro barsa bi njih razbila...
snajder je osvojio u jednoj godini bruku trofeja pa je opet ne osvoji pored messi-a
plus sve one spekulacije oko namjestanja glasova od prosle godine sjecatel se??
eto dosta od mene za ovu temu,kad nabacite drugu javim se..pozz
TheHound

#24445 Re: FC Barcelona

Post by TheHound »

Sam je uradio vise nego Ribery ili Ronaldo (kad se gleda ono sto igrac treba da radi - daje golove i asistira).

Samo ove nagrade ocigledno nisu definisane po cemu se dodjeljuju da li po klupskom uspjehu ili licnom. Ako je po klupskom onda Messi nije zasluzio zlatnu loptu 2010. godine. Ali ako je vec dobio onda znaci da se ne gleda klupski uspjeh, e pa ako se gleda individualni ucinak onda nema dileme ko je najbolji.

Cinjenice:
zadnje tri sezone najbolji asistenti 1.Ozil 2.Messi (Ronalda ni na mapi),
najbolji strijelci 1.Messi 2.Ronaldo.

From Tapatalk4 Beta
skenderija04

#24446 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Da tebi ponude, koga bi ti doveo u svoju ekipu
Mesija,Riberya,Sneider, Lewandovskog, Ronalda ?
TheHound

#24447 Re: FC Barcelona

Post by TheHound »

kory_galaktikos wrote: ok i reci da ga u 5-6 extra vaznih utakmica uopste nije bilo,tj bio je on tu al samo fizicki nijedan pas nijedan sut..ne kazem treba znat dat go i fenjerasima al dobit nagradu na osnovu tih golova,ne znam bas...
ronaldo je jedne godine dao vise golova od messi-a pa je bila prica bitni su trofeji ok ronaldo sledece god osvoji vise trofeja onda prica bitni su golovi .ma bitno je ba da messi osvoji :d
sad se nece vazit ni njemacki kup ni liga to je smijesno,a LP ma hebo to messi je bio povrijedjen on da je igro barsa bi njih razbila...
snajder je osvojio u jednoj godini bruku trofeja pa je opet ne osvoji pored messi-a
plus sve one spekulacije oko namjestanja glasova od prosle godine sjecatel se??
eto dosta od mene za ovu temu,kad nabacite drugu javim se..pozz
Ima samo jedan odgovor: zato sto je Messi najbolji :)

From Tapatalk4 Beta
Madrid

#24448 Re: FC Barcelona

Post by Madrid »

skenderija04 wrote:Da tebi ponude, koga bi ti doveo u svoju ekipu
Mesija,Riberya,Sneider, Lewandovskog, Ronalda ?
Ronaldo je dokazan igrac u 2 lige, Messi vec u reprezentaciji izgleda dosta tanje, u Manchesteru bi bio blize nivou reprezentacije vec Barcelone...
Messi ima srecu sto je imao onakvu generaciju iza sebe, i to je glavna nijansa između njega i Ronalda, inace su obojica nedostizna za ove ostale.
agent_001

#24449 Re: FC Barcelona

Post by agent_001 »

Može kristina vrećat ko' jarac, ali da bi dobila zlatnu loptu mora biti bolja od messija, nikakvi lobiji i murinjovska taktika, kad ja pobjeđujem sve ok, ako nisam onda masoni, svmirci, zavjere i tako... Znači fudbal, a ne marketing ili kako već...
solo2

#24450 Re: FC Barcelona

Post by solo2 »

Nemogu da shvatim toliku dozu mrznje prema jednom covjeku... ok, ne volite Barcu ali ako svi na svijetu koji se razumiju u fudbal/nogomet/soccer GODINAMA govore da je on najbolji igrac svijeta i to svih vremena (jos je mlad da ta prica ozbiljnije krene) nadju se opet pojedinci koji u isti kos sa njim trpaju nekog Ronalda C(nafuranog glumca), Riberyja, Robbena, ili jos gore Muller-a, Mandzukica i govna pasija sto neznaju koja im je desna a koja lijeva kopacka. Jedno je zavist a drugo bezobrazluk, jedini koji se moze sa njim porediti u poslijednjih 20 godina je Ronaldinho, pa onda Zidane i Ronaldo (fenomeno) a ostalo truba i to zesca - izvucite vec jednom glavu iz guzice i pocnite uzivati u igrama ovog covjeka o kojem cete pricati unucima...

O&O
Post Reply