Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pitanje: Kada ce se desiti preuzimanje HS-a, jer ovi iz HS-a govore da se ocekuje preuzimanje krajem 2015. godine, i pocetak telemacha sa pocetkom nove godine. Pa me interesuje kakva su vasa saznanja u vezi ovoga? Kada da ocekuju da korisnici HS-a dobiju programsku semu i ostalo od telemacha.
PS: Da li mi mozete reci kolika bi bila cijena pretplate Duo net grande sa svim kanalima koje imate u ponudi i obicni i HD. Tako isto za Duo net? Za novog korisnika. To sve na tri cam modula za jednog pretplatnika u stanu.
Hvala i pozdrav
Za sada nemamo preciznijih informacija. Svakako da ćemo Vas obavještavati o svim novitetima
Ima li makar okvirno vrijeme koje znate da bi se mozda moglo desiti?
Da li mi takodjer mozete odgovoriti na PS pitanje, sa datom ponudom.
Pitanje: Kada ce se desiti preuzimanje HS-a, jer ovi iz HS-a govore da se ocekuje preuzimanje krajem 2015. godine, i pocetak telemacha sa pocetkom nove godine. Pa me interesuje kakva su vasa saznanja u vezi ovoga? Kada da ocekuju da korisnici HS-a dobiju programsku semu i ostalo od telemacha.
PS: Da li mi mozete reci kolika bi bila cijena pretplate Duo net grande sa svim kanalima koje imate u ponudi i obicni i HD. Tako isto za Duo net? Za novog korisnika. To sve na tri cam modula za jednog pretplatnika u stanu.
Hvala i pozdrav
Za sada nemamo preciznijih informacija. Svakako da ćemo Vas obavještavati o svim novitetima
Ima li makar okvirno vrijeme koje znate da bi se mozda moglo desiti?
Da li mi takodjer mozete odgovoriti na PS pitanje, sa datom ponudom.
Hvala
U narednom periodu ćemo se oglasiti sa zvaničnim informacijama i svim detaljima ponude i usluga.
Ne bismo željeli unaprijed govorili jer do zvanične obavijesti sve ostale bi bile nagađanja.
Zdravo sizifinho,
UNIFI mreža je vrlo jednostavna za korištenje. Kad se nađete na nekoj od UNIFI lokacija, potrebno je da na svom uređaju pronađete listu dostupnih mreža i odaberete UNIFI.
Više detalja možete pogledati na http://www.telemach.ba/Internet/1993/UN ... av_start=0
Da li mi mozete reci kolika bi bila cijena pretplate Duo net grande sa svim kanalima koje imate u ponudi i SD i HD. Tako isto za Duo net? Za novog korisnika. To sve na tri cam modula za jednog pretplatnika u stanu.
Da li mi mozete reci kolika bi bila cijena pretplate Duo net grande sa svim kanalima koje imate u ponudi i SD i HD. Tako isto za Duo net? Za novog korisnika. To sve na tri cam modula za jednog pretplatnika u stanu.
Ocekujem da mi date ponude za ovo sto trazim
Hvala unaprijed
Pozdrav
preko 150km mjesečno ako ćeš uzeti i module tj 3 jer moraš za svaki modul posebno nadoplatit paket usluga koje želiš da gledaš.
To je sve rekla kazala, oni ce mi tacno reci koliko cu mjesecno placati za ovo .
Cekam njihovu ponudu da me obavjeste, jer trebam da uvedem u stan gdje su dostupni sa uslugama.
Maharadza wrote:Dobar UNIFI, isprobao jutros kod pingvina kraj Vječne, DL 25mbps, UL 3mbps - najs. Nadam se da će se UNIFI mreža dalje širiti i van čaršije.
Ocekujem da mi date ponude za ovo sto trazim
Hvala unaprijed
Pozdrav
Ja mislim ovako:
Modul 1 cijena duo net paketa (plus ako hoces premium hbo ili full hd doplatis po cjenovniku)
Modul 2 posebno placas prosireni paket + hbo premium + HD paket (vidi na sajtu cjenovnik)
Modul 3 isto kao za modul 2