ima i medjunarodni znak,ne moras psovat

sto se tice zena,ne izlazit iz auta nikako jer ce odma rec napao me jadnu
Moderators: _BataZiv_0809, anex

amar1994 wrote:
ima i medjunarodni znak,ne moras psovat![]()
sto se tice zena,ne izlazit iz auta nikako jer ce odma rec napao me jadnu
Bakir1 wrote:kad je za volanom zar je bitno ko je?
prije par dana, ima jedna duga jednosmjerna ulica u Visokom, koja vodi kroz jedno veliko naselje.
ja u dozvoljenom pravcu a u zabrani ona, drito na mene.
pomaknem se malo u stranu da moze proci jer nemam vremena da gubim na budale kadli krenu sviranje blicanje gestikulacije, pitam sta je problem, kaje da se ne pravim budala i idiot nego da se vratim da moze proci. gospodjo vi ste u zabrani, kaje sta te briga u cemu sam ja vrati se da prodjem.
jel jest![]()
vratim se i stanem uz branik i ugasim auto, zapalim cigaru i pricekam![]()
da skratim pricu gospodja je zvala policiju, meni, i dobila prekrsajni nalog![]()
vozilo audi Q3
I ja kazem nek je kurvi jebo materRomeo 80 wrote:Sta ja rekoh za Bad boya?! Uvrijedila se pahuljicaPritom mu ne smeta druge nazivati papacima i to prvi!
Naslovnice, kao sto rekoh, postupio si dobro. Don't worry, be happy
What a plonker!Bakir1 wrote:kad je za volanom zar je bitno ko je?
prije par dana, ima jedna duga jednosmjerna ulica u Visokom, koja vodi kroz jedno veliko naselje.
ja u dozvoljenom pravcu a u zabrani ona, drito na mene.
pomaknem se malo u stranu da moze proci jer nemam vremena da gubim na budale kadli krenu sviranje blicanje gestikulacije, pitam sta je problem, kaje da se ne pravim budala i idiot nego da se vratim da moze proci. gospodjo vi ste u zabrani, kaje sta te briga u cemu sam ja vrati se da prodjem.
jel jest![]()
vratim se i stanem uz branik i ugasim auto, zapalim cigaru i pricekam![]()
da skratim pricu gospodja je zvala policiju, meni, i dobila prekrsajni nalog![]()
vozilo audi Q3
Za ove prekrsaje kad bi mu pisao jedino bi mogla ici premrsajna prijava a ne na nalog zbog bodovahopi wrote:hha čuj kraljice kroz zabranu i još zvala muriju, baš mi je žao
znate da murija često stoji tamo kod pijace kvadrant, tj ne smije se skrenuti lijevo iz pravca buća p. u ulicu onog doktora ferhata kako se već zove.
I jučer baš tu prealzim pješački. i haj lik me istina mogoa pusiti nego je požurio malo. I naravno odmah ga je murija tu dočekala. I nije samo to lik je:
-skrenuo pored zabrane
-mogao je i mene propustiti prvo
-nije dao žmigavac
-pričao je na mob
-nije se zavezao
Znači jedno skretanje napravio je nekoliko prekršaja, baš bi me zanimalo kako je prošao šta su mu sve pisali.
tempuser wrote:On je vise za zene u mirovanju, tj parkinzi i sl!basicm wrote:Zdruzdjo se klonirao
Mislis nesto kao ovaj na 03:23...petunija wrote:Ne mogu da skontam ove papanoide što dok čekaju na crvenom stanu na pola pješačkog, pa nit pješak može normalno preći ulicu nit ovaj vidi semafor.
A šta ćeš im ? ... ja svaki dan na semaforu trebam lijevo i ta strelica radi do aktiviranja zelenog svjetla za pravo i tada se gasi... i svaki dan neki lik ispred mene koji hoće pravo upravo to radi, migolji se i zablokira meni prolaz u lijevu traku iako mi je slobodno na semaforu...Industrialyzer wrote:A sta cemo sa onima sto vide crveno na semaforu i 50 metara prije spuste brzinu na 2km/h i lagano migolje do semafora i ti ko budala moras ici iza njih
daTravnički Noćni Šetač wrote:Mislis nesto kao ovaj na 03:23...petunija wrote:Ne mogu da skontam ove papanoide što dok čekaju na crvenom stanu na pola pješačkog, pa nit pješak može normalno preći ulicu nit ovaj vidi semafor.
ili ovaj na 03:03
Da, zato ja vise nikog ne pustamConcord wrote:Desava li se i vama da kada nekoga pustite, uskoro zbog njega ili ostanete na semaforu, ili sporo vozi ispred, ili on pusti nekoga ili se neko njemu ubaci ili nastane bilo kakav zajeb koji se ne bi desio da ga niste pustili? Ja u 80% slucajeva zazalim sto pustim nekoga
Travnički Noćni Šetač wrote:To je u 90% slučajeva redovna pojava... U onoj nekadašnjoj vojsci smo radili principe vođenja kolone vozila( tada smo radili sa 200 - 300 vozila u koloni) i to je neminovna činjenica... da kod usporavanja ili zaustavljanja kolone svaki slijedeći u koloni duže stoji, odnosno ranije koči i kasnije kreće... i u organizovanim kolonama je taj efekat teško izbjeći a kamoli u ovoj džungli vani na cestama...
Da, ali ja kao npr. sedmi krenem prije trećeg u koloni, naravno moram opet stati jer ovi ispred (nešto) čekaju.kakaljin wrote:Travnički Noćni Šetač wrote:To je u 90% slučajeva redovna pojava... U onoj nekadašnjoj vojsci smo radili principe vođenja kolone vozila( tada smo radili sa 200 - 300 vozila u koloni) i to je neminovna činjenica... da kod usporavanja ili zaustavljanja kolone svaki slijedeći u koloni duže stoji, odnosno ranije koči i kasnije kreće... i u organizovanim kolonama je taj efekat teško izbjeći a kamoli u ovoj džungli vani na cestama...
Kada se razmislja i upali mozak i gleda dalje a ne samo auto ispred, moze se krenuti u isto vrijeme sa prvim da bude kao voz.
to mi se par puta desilo kod izlaza iz importanea, meni crveno i ostavim prostor da se ukljuci lik, i onda on hoce prema zeljeznickoj i blokira me. tako da bas rijetko koga pustim u zadnje vrijeme.Concord wrote:Desava li se i vama da kada nekoga pustite, uskoro zbog njega ili ostanete na semaforu, ili sporo vozi ispred, ili on pusti nekoga ili se neko njemu ubaci ili nastane bilo kakav zajeb koji se ne bi desio da ga niste pustili? Ja u 80% slucajeva zazalim sto pustim nekoga
Sve to stoji, ali opet se vracamo na moju konstataciju koju sam rekao da svi prate saobracaj a ne zvjeraju okoloLaplace wrote:Da, ali ja kao npr. sedmi krenem prije trećeg u koloni, naravno moram opet stati jer ovi ispred (nešto) čekaju.kakaljin wrote:Travnički Noćni Šetač wrote:To je u 90% slučajeva redovna pojava... U onoj nekadašnjoj vojsci smo radili principe vođenja kolone vozila( tada smo radili sa 200 - 300 vozila u koloni) i to je neminovna činjenica... da kod usporavanja ili zaustavljanja kolone svaki slijedeći u koloni duže stoji, odnosno ranije koči i kasnije kreće... i u organizovanim kolonama je taj efekat teško izbjeći a kamoli u ovoj džungli vani na cestama...
Kada se razmislja i upali mozak i gleda dalje a ne samo auto ispred, moze se krenuti u isto vrijeme sa prvim da bude kao voz.
Slažem se. Dovoljno je da svi prate i kolona može da krene baš kako si opisao.kakaljin wrote:Sve to stoji, ali opet se vracamo na moju konstataciju koju sam rekao da svi prate saobracaj a ne zvjeraju okoloLaplace wrote:Da, ali ja kao npr. sedmi krenem prije trećeg u koloni, naravno moram opet stati jer ovi ispred (nešto) čekaju.kakaljin wrote:
Moze dosta brzo i to je sigurno jedan od uslova brzeg prolaska... ali fizicki ne moze istovremeno sa prvim... no veca protocnost zahtijeva upravo to o cemu govoris, koncentraciju svih ucesnika...kakaljin wrote:
Znam da fizicki ne mogu u isto vrijeme, i da su zakaceni jedni za druge nece krenuti u isto vrijeme, ali ovo sto pisemo je bas ono presporo kretanje i stvaranje guzvi, jer se pocelo misliti ja sam sam na cesti i briga me za ostaleTravnički Noćni Šetač wrote:Moze dosta brzo i to je sigurno jedan od uslova brzeg prolaska... ali fizicki ne moze istovremeno sa prvim... no veca protocnost zahtijeva upravo to o cemu govoris, koncentraciju svih ucesnika...kakaljin wrote: