Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
dječak sa šibicama

#24376 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by dječak sa šibicama »

Mustang1 wrote:Najjace je sto ovdje non stop pricaju o tome kako trebaju igrati igraci koji su trenutno dobri, koji imaju minutazu i sve to, i onda se priziva Hajrovic da igra umjesto Visce i to u prvoj postavi i to sa obrazlozenjem da ce igrati u buducim utakmicama kluba i biti najbolji :lol:
Ovakve stvari ostavljaju bez rijeci :D

Cuj treba igrati Hajrovic, frajer u Werderu usijao klupu.
Bazinga1234

#24377 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bazinga1234 »

Super nek nam igra Visca koji ne pravi razliku protiv Gibraltara.
Logovan

#24378 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

Bazinga1234 wrote:Super nek nam igra Visca koji ne pravi razliku protiv Gibraltara.
Ne pravi razliku Višća, a Boga mi ne pravi ni Hajrović. Ovaj ako ništa igra redovno, dok ovaj drugi ne može 5 utakmica sastaviti. Obojica nisu za reprezentacije, da se razumijemo.
Fudo387

#24379 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

dječak sa šibicama wrote:
Mustang1 wrote:Najjace je sto ovdje non stop pricaju o tome kako trebaju igrati igraci koji su trenutno dobri, koji imaju minutazu i sve to, i onda se priziva Hajrovic da igra umjesto Visce i to u prvoj postavi i to sa obrazlozenjem da ce igrati u buducim utakmicama kluba i biti najbolji :lol:

Razlog tome je povreda, inace je kompletniji fudbaler od Visce u svakom pogledu.
Grean

#24380 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Grean »

Jedini koji pravi razliku je Duljevic :mrgreen: ali on nije u planu kod selektora
Bazinga1234

#24381 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bazinga1234 »

Fudo387 wrote:
dječak sa šibicama wrote:

Razlog tome je povreda, inace je kompletniji fudbaler od Visce u svakom pogledu.
Napokon da se neko slozi sa mnom!
:D
Fudo387

#24382 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

Grean wrote:Jedini koji pravi razliku je Duljevic :mrgreen: ali on nije u planu kod selektora
Duljevic je protiv Spanije odigrao odlicnu utakmicu, on je za Viscu i Hajrovica, a pogotove one balvane tipa Cimirot, Mesi. Ne kontam sto poslije toga nije dobijao sansu.
AmiĐa_Idriz

#24383 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by AmiĐa_Idriz »

Hasagić - Vranješ - Spaha - Pandža - Papac - Rahimić - Pjanić - Hajrović - Višća - Muratović - Đurić.

Mislim da ovih 11 ima kvalitetu da skine skalp maloj Belgiji. Cisto da ove standardne odmorimo za Estoniju.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#24384 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by malakh »

Bazinga1234 wrote: Ne provaljuj se živ bio
vidio sam šta pišeš i da ti samo kažem da nije fudbal za tebe. uhvati se ti bočanja ili baleta.

ne mogu da vjerujem koji mozak može reći da je hajrović bolji od lulića i višće, a lik doživio apsolutni pad u karijeri. a lulić kapiten lacija, a drugi u top 5 najboljih igrača turske lige.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#24385 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by malakh »

ne ne, nego umjesto i višeće i lulića i duljevića i miličevića. i još kažu da boljeg od njega na toj poziciji nemamo... :lol:
Bazinga1234

#24386 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bazinga1234 »

malakh wrote:
vidio sam šta pišeš i da ti samo kažem da nije fudbal za tebe. uhvati se ti bočanja ili baleta.

ne mogu da vjerujem koji mozak može reći da je hajrović bolji od lulića i višće, a lik doživio apsolutni pad u karijeri. a lulić kapiten lacija, a drugi u top 5 najboljih igrača turske lige.
Ne mogu da vjerujem da si negdje pročitao da sam napisao da je bolji od Lulica?
Pitam i tebe, kakve koristi imamo od toga sto je Visca u top 5 igrača turske lige kad je u reprezentaciji smiješan?
malakh

#24387 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by malakh »

Bazinga1234 wrote:
malakh wrote:

Ne mogu da vjerujem da si negdje pročitao da sam napisao da je bolji od Lulica?
Pitam i tebe, kakve koristi imamo od toga sto je Visca u top 5 igrača turske lige kad je u reprezentaciji smiješan?
kakav god da je, smiješan, retardiran, smotan, nazovi to kako hoćeš, u zadnjih 10 utakmica reprezentativnih je dao više i golova i asistencija od hajrovića. da raspravljamo dalje?

a ti mi reci parametar koji je mjerilo ta dva igrača i po kojem paramteru je hajrović bolji...
Bosanski_kralj

#24388 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bosanski_kralj »

Znači novi aduti za pobjedu protiv Belgije su Duljević i Salihović. :bih: :bih:
Logovan

#24389 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

Bosanski_kralj wrote:Znači novi aduti za pobjedu protiv Belgije su Duljević i Salihović. :bih: :bih:
Do utakmice nakupit će se 20-tak aduta. :D :D
Mustang1

#24390 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Mustang1 »

Pa Salihovic je realniji od Hajrovica ako cemo realno :D On ne mora ni igrati, nek se cijelu utakmica zagrijava i kada bude slobodnjak neka ga ubaci i nakon toga izbaci :D
Laertes

#24391 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Laertes »

Evo ja predlažem Zorana Kvržića. Momak je bolji od Višće i Izeta zajedno :mrgreen:
tap3ah75

#24392 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by tap3ah75 »

A gdje nam je Avdija?
AmiĐa_Idriz

#24393 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by AmiĐa_Idriz »

Kakvi vi nebuloze pisete. Pa znatel vi kakav je mec Prcic odigrao neki dan? :-) :mrgreen:
incognito071

#24394 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by incognito071 »

AmiĐa_Idriz wrote:Kakvi vi nebuloze pisete. Pa znatel vi kakav je mec Prcic odigrao neki dan? :-) :mrgreen:
AmiĐa, kako bi ti igro da cujem?
Muhamed Đakmić

#24395 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Muhamed Đakmić »

Nama treba pobjeda, moramo igrati sa tri centarfora sa njuhom za gol.
Mustang1

#24396 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Mustang1 »

Mi nemamo dva centarfora bez njuga za gol :D :oops:
spree

#24397 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by spree »

:lol:

Ja bi igrao bez mese. To bi nam bio najjaci adut. Sto je najgore i kad imamo neke adute nikako da ih iskoristimo :skoljka:
AmiĐa_Idriz

#24398 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by AmiĐa_Idriz »

incognito071 wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Kakvi vi nebuloze pisete. Pa znatel vi kakav je mec Prcic odigrao neki dan? :-) :mrgreen:
AmiĐa, kako bi ti igro da cujem?
AmiĐa_Idriz wrote:Hasagić - Vranješ - Spaha - Pandža - Papac - Rahimić - Pjanić - Hajrović - Višća - Muratović - Đurić.

Mislim da ovih 11 ima kvalitetu da skine skalp maloj Belgiji. Cisto da ove standardne odmorimo za Estoniju.
Evo AmiĐino :bih: :mrgreen:
Bosanski_kralj

#24399 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Bosanski_kralj »

Već vidim taktiku sa Vedom po krilu ili gdje već. U veznom redu Pjanić i Jajalo. Stoperi Bičakčić i Šunjić. Lijevi bek Zukanović, pošto će se Kološinac povrijediti.
Grean

#24400 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Grean »

Mesa pravi balkanski politicar, vazna nam je podrska FSBiH, mi podrzavamo njih, stvorili su idealne uslove, bilo je i prije teskih situacija i radom sam izvukao ekipu iz njih, nekad ne ide dobro ali vazno je raditi i tako dalje....

Vidim Misimovic seta sa njim, obilazi Grbavicu, "sportski savjetnik za fudbal izvrsnog odbora", do sad najmisterioznija uloga u FSBiH...opis posla, obaveze, duznosti, prava???

Naravno, nije se zaboravilo da on nije ucestvovao u onom bojkotu, vjerovatno je zato brzo uletio ali sa druge strane Papac jeste pa su ga angazovali kao skauta.

Da ne bi bio pogresno shvacen, podrzavam angazman bivsih reprezentativaca ali se nadam da se ne biraju samo podobni. Barbarez recimo nije nika ni u sta bio ukljucen kao ni mnogi drugi.
Post Reply