BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Edin H.

#24376 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Edin H. »

cyprus wrote:alban

Begovićev učinak za reprezentaciju nije ništa bolji nego Hasagićev

Latentno guranje jarana Hasagica of strane Dzeke i Spahe u odnosu na to vrijeme suverenog Begovica i Safetovo nezainteresovanost i nesnalazenje da se tome odupre nas je kostalo plasmana na Evropsko prvenstvo - Albanija na strani, Francuska, Rumunija... :roll:
Korisničkoime

#24377 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

cyprus wrote:
Korisničkoime wrote:E jbg ga sada vi koji kao pratite PL ste mene koji kao ne prati PL ubjedjivali da je Sesar najbolji igrac PL, za Svraku ne mogu duse grijesit cak su se i Zeljini sprdali sa tika-taka Svraka.
Ne pobijam jbg ga ti, kad tad ce cijelu repku ili 90% nje da cine igraci iz PL-a ali jadna nam mati tada ako se nesto ne promjeni a sa ovakvim stavom nece se nista promjeniti.
Begovic, Bicakcic, Kolasinac, Lulic (ako se vrati), Pjanic, Besic (ako pocne da igra) su ustvari igraci koji nemaju veze sa PL-om a koji ustvari nose s Dzekom najveci teret, prije je tu bio jos i Ibisevic pa Salihovic pa Misimovic, sve imena oko kojih se igra reprezentacije vrtila a sve redom su igraci koji nisu imali veze sa PL-om. Imas ljudi koji tu neku vezu Dzeke sa PL-om vide vise kao simbolicnu buduci da je otisao sa 19 godina a strucnjaci iz Zelje su to slavili kao dobar posao sto ocigledno svjedoci da nisu imali blage veze sta uopste imaju u svojim redovima. Dio tvrdi da Dzeko nikad nebi postao ovaj igrac danas da je ostao jos 2-3 godine u PL-u.
U zadnjih par godina najjace pojacanje repki je bio Kolasinac koji nema veze sa PL-om i kada se ovdje spominjao bilo je price daj jestel ludi takvih u PL ima na bacanje. Kolasinac sada igra u Arsenalu a ti svi koji su bili bolji od njega iz PL-a njima se vise ne zna ni ime a kamoli gdje su.
Nevedi mi smo jednog igraca iz PL osim Dzeke koji je imao ucinak na repku kao Pjanic, Kolasinac, Spahic, Begovic (kada se sjetim Guse zlo mu dodje), Ibisevic.
Begovićev učinak za reprezentaciju nije ništa bolji nego Hasagićev... Raju ponese razlika u klupskoj karijeri, pa pomisle da su i u reprezentativnom dresu bili nebo i zemlja, međutim - nisu...

Spahić je debitirao u reprezentaciji kao igrač Zagreba (prethodno je bio i član Čelika)... I trebalo mu je poslije toga još 5-6 godina da se probije na najviši nivo...

Bičakčić se u reprezentaciji nije pokazao ništa bolje nego štoperi koji su potekli iz ove lige...

Luliću, Kolašincu i Pjaniću svaka čast, ali tvoja priča bi stajala da nam je čitava reprezentacija sastavljena od igrača kao što su oni...
Ne shvatam sta si htjeo da kazes, da je Spahic nasatao u PL-u ili sta, pa vise je Modric vremena proveo u PL-u od Spahica, ono u cemu je poenta spominjanja Saphica jer Spahic ima veze s PL-om kao ti i ja.
Sto se tice Begovica i Hasagica @Edin.H ti je pojasnio, ne ponese raju nista, sta je mjerilo kvalitete igraca, vlastita subjektivna ocjena, tvoja ocjena, moja, kako se mjeri onda kvalitet igraca jer ispade da klubovi u kojima je igrao, lige u kojima je igrao da to haman nista ne znaci, cuj raju ponese klupska karijera jok eto to nije nikakav pokazatelj nego je tvoje ili moje misljenje pokazatelj kvalitete.
Bicakcic je doktor fudbala za Sunjica i Vranjesa.
Nasu reprezentaciju godinama nose igraci koje je neko vani naucio da igraju lopte to je sustina, na zalost jos malo pa je tih igraca nestalo, kada spademo samo na talente iz PL vidit cemo gdje ce repka biti.
Bazinga1234

#24378 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bazinga1234 »

Korisničkoime wrote: Bicakcic je doktor fudbala za Sunjica i Vranjesa.
Po nastupima za reprezentaciju sva trojica su u 5 deka, a Sunjic je na SP bio i bolji od Bicakcica.
Korisničkoime

#24379 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

Bazinga1234 wrote:
Korisničkoime wrote: Bicakcic je doktor fudbala za Sunjica i Vranjesa.
Po nastupima za reprezentaciju sva trojica su u 5 deka, a Sunjic je na SP bio i bolji od Bicakcica.
Ovisi po meni ni Sunjic ni Vranjes nisu za reprezentacije, Vranjesa vadi jedino sto moze da zakrpi i poziciju desnog beka. Postavljanje Sunjica u prostoru te ponasenje kod iole brze akcije protivnika je kriminalno. Kada se "hrvati" s nekim klasicnim centarforom pa i ok medjutim kod brzih napdaca, ekipa koje igraju na kontru Sunjic je teret za svaku odbranu.
leškarenje

#24380 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by leškarenje »

Imamo Jozu :thumbup: valjda ce debitovati za koju godinu :D
Bazinga1234

#24381 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bazinga1234 »

Korisničkoime wrote: Ovisi po meni ni Sunjic ni Vranjes nisu za reprezentacije, Vranjesa vadi jedino sto moze da zakrpi i poziciju desnog beka. Postavljanje Sunjica u prostoru te ponasenje kod iole brze akcije protivnika je kriminalno. Kada se "hrvati" s nekim klasicnim centarforom pa i ok medjutim kod brzih napdaca, ekipa koje igraju na kontru Sunjic je teret za svaku odbranu.
Tu si upravu, mada eto ni Bicakcic nije narocito brz, a ni ostali nisu mnogo brži. Podsjeti me na drugi gol Kipra. :roll:
Korisničkoime

#24382 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

Bazinga1234 wrote:
Korisničkoime wrote: Ovisi po meni ni Sunjic ni Vranjes nisu za reprezentacije, Vranjesa vadi jedino sto moze da zakrpi i poziciju desnog beka. Postavljanje Sunjica u prostoru te ponasenje kod iole brze akcije protivnika je kriminalno. Kada se "hrvati" s nekim klasicnim centarforom pa i ok medjutim kod brzih napdaca, ekipa koje igraju na kontru Sunjic je teret za svaku odbranu.
Tu si upravu, mada eto ni Bicakcic nije narocito brz, a ni ostali nisu mnogo brži. Podsjeti me na drugi gol Kipra. :roll:
Niko od nasih stopera nije Nesta ali jbg po meni je Sunjic katastrofa ali ako moram biti iskren iz nekog nepoznatog razloga od lika mi je muka, stvarno se jezim na svaki njegov kontakt s loptom, mozda previse ali jbg.
Sto se tice Kipra svi igraci su bili za upucati, svi.
Korisničkoime

#24383 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

leškarenje wrote:Imamo Jozu :thumbup: valjda ce debitovati za koju godinu :D
Ma bice valjda neko iz akademije FKS prije Joze, ah da nula bodova po tom pitanju, to ste mjesto popunili polovnjakom iz Crne Gore ... a pored toliko mladih i talentovanih igraca bolji od mnogih koji igraju vani ...
leškarenje

#24384 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by leškarenje »

Korisničkoime wrote:
leškarenje wrote:Imamo Jozu :thumbup: valjda ce debitovati za koju godinu :D
Ma bice valjda neko iz akademije FKS prije Joze, ah da nula bodova po tom pitanju, to ste mjesto popunili polovnjakom iz Crne Gore ... a pored toliko mladih i talentovanih igraca bolji od mnogih koji igraju vani ...
Ti jarane imas neki problem vezan za FKS :lol: kazem imamo Jozu valjda ce debitovati, ti poceo o FKS....oca mi hrasno 2 :lol:
Bazinga1234

#24385 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bazinga1234 »

Demirovic ce izgleda igrati oko pola sata u kupu, zbog produzetaka.
Prenos na Areni 3!
Logovan

#24386 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Evo "naše najbolje krilo" napušta Werder. :skoljka:
Bazinga1234

#24387 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bazinga1234 »

Logovan wrote:Evo "naše najbolje krilo" napušta Werder. :skoljka:
Image :mrgreen:
leškarenje

#24388 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by leškarenje »

Cimirot prelazi u Standard Lijez .
leškarenje

#24389 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by leškarenje »

Logovan wrote:Evo "naše najbolje krilo" napušta Werder. :skoljka:
:-)
Dzeko onda treba imati 20 miliona :thumbup:
Hajrović u Njemačkoj zarađuje 2,6 miliona eura godišnje, što je Werderu veliki iznos za fudbalera koji je u drugom planu, tako da je za obje strane najbolje da se raziđu već u januaru
luckylaka

#24390 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

leškarenje wrote:Cimirot prelazi u Standard Lijez .
Jel ozbiljno Ako je tacno nije mu neki veliki napredak mozda samo vise para.
luckylaka

#24391 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

imal kakvog habera za Besica
Muhamed Đakmić

#24392 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Muhamed Đakmić »

luckylaka wrote:
Realno, i nije. Možda precjenjujem naše igrače, ali više sam očekivao i od njeg i od Kapića.
Logovan

#24393 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Muhamed Đakmić wrote:
luckylaka wrote:
Realno, i nije. Možda precjenjujem naše igrače, ali više sam očekivao i od njeg i od Kapića.
Pa ostat će na istom, Grčka i Belgija su tu negdje, ako ne griješim.

Solidan transfer.
Bazinga1234

#24394 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bazinga1234 »

Belgija je svakako bolja od Grčke, ali za mene je razočarenje da predje iz tima koji ima velike šanse za titulu u Grčkoj u tim zakucan na sredini tabele u Belgiji.
luckylaka

#24395 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Muhamed Đakmić wrote:
luckylaka wrote:
Jesam neki dan pisao o ovome.Nasi igraci izgleda trce za prvom ponudom.Sve imam osjecaj da ce i Duljevic ovako nekako zavrsiti.Ili je do nesposobnih agenata.Kaze onaj srpski komentator na Sport klub realna cijena Milinkovica-Savica(Lazio) je oko 100-150 miloina eura :-) .Nista bolji igrac od Cimija ili Dulje
Bazinga1234

#24396 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bazinga1234 »

luckylaka wrote:.Nista bolji igrac od Cimija ili Dulje
Pretjeruješ.
Bazinga1234

#24398 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bazinga1234 »

Ne vjerujem. :facepalm:

Ako je istina da je visina transfera 2,5 mil. eura, koliko će FKS dobiti?
Logovan

#24399 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Bazinga1234 wrote:Ne vjerujem. :facepalm:

Ako je istina da je visina transfera 2,5 mil. eura, koliko će FKS dobiti?
Valjda oko 300 hiljada eura + fond solidarnosti (50 hiljada eura). Leotar dobija oko 70 hiljada eura.

Iako se negdje spominje da ćemo dobiti i više od 300 milja, ali ne vjerujem.
Post Reply