cyprus wrote:Korisničkoime wrote:E jbg ga sada vi koji kao pratite PL ste mene koji kao ne prati PL ubjedjivali da je Sesar najbolji igrac PL, za Svraku ne mogu duse grijesit cak su se i Zeljini sprdali sa tika-taka Svraka.
Ne pobijam jbg ga ti, kad tad ce cijelu repku ili 90% nje da cine igraci iz PL-a ali jadna nam mati tada ako se nesto ne promjeni a sa ovakvim stavom nece se nista promjeniti.
Begovic, Bicakcic, Kolasinac, Lulic (ako se vrati), Pjanic, Besic (ako pocne da igra) su ustvari igraci koji nemaju veze sa PL-om a koji ustvari nose s Dzekom najveci teret, prije je tu bio jos i Ibisevic pa Salihovic pa Misimovic, sve imena oko kojih se igra reprezentacije vrtila a sve redom su igraci koji nisu imali veze sa PL-om. Imas ljudi koji tu neku vezu Dzeke sa PL-om vide vise kao simbolicnu buduci da je otisao sa 19 godina a strucnjaci iz Zelje su to slavili kao dobar posao sto ocigledno svjedoci da nisu imali blage veze sta uopste imaju u svojim redovima. Dio tvrdi da Dzeko nikad nebi postao ovaj igrac danas da je ostao jos 2-3 godine u PL-u.
U zadnjih par godina najjace pojacanje repki je bio Kolasinac koji nema veze sa PL-om i kada se ovdje spominjao bilo je price daj jestel ludi takvih u PL ima na bacanje. Kolasinac sada igra u Arsenalu a ti svi koji su bili bolji od njega iz PL-a njima se vise ne zna ni ime a kamoli gdje su.
Nevedi mi smo jednog igraca iz PL osim Dzeke koji je imao ucinak na repku kao Pjanic, Kolasinac, Spahic, Begovic (kada se sjetim Guse zlo mu dodje), Ibisevic.
Begovićev učinak za reprezentaciju nije ništa bolji nego Hasagićev... Raju ponese razlika u klupskoj karijeri, pa pomisle da su i u reprezentativnom dresu bili nebo i zemlja, međutim - nisu...
Spahić je debitirao u reprezentaciji kao igrač Zagreba (prethodno je bio i član Čelika)... I trebalo mu je poslije toga još 5-6 godina da se probije na najviši nivo...
Bičakčić se u reprezentaciji nije pokazao ništa bolje nego štoperi koji su potekli iz ove lige...
Luliću, Kolašincu i Pjaniću svaka čast, ali tvoja priča bi stajala da nam je čitava reprezentacija sastavljena od igrača kao što su oni...
Ne shvatam sta si htjeo da kazes, da je Spahic nasatao u PL-u ili sta, pa vise je Modric vremena proveo u PL-u od Spahica, ono u cemu je poenta spominjanja Saphica jer Spahic ima veze s PL-om kao ti i ja.
Sto se tice Begovica i Hasagica @Edin.H ti je pojasnio, ne ponese raju nista, sta je mjerilo kvalitete igraca, vlastita subjektivna ocjena, tvoja ocjena, moja, kako se mjeri onda kvalitet igraca jer ispade da klubovi u kojima je igrao, lige u kojima je igrao da to haman nista ne znaci, cuj raju ponese klupska karijera jok eto to nije nikakav pokazatelj nego je tvoje ili moje misljenje pokazatelj kvalitete.
Bicakcic je doktor fudbala za Sunjica i Vranjesa.
Nasu reprezentaciju godinama nose igraci koje je neko vani naucio da igraju lopte to je sustina, na zalost jos malo pa je tih igraca nestalo, kada spademo samo na talente iz PL vidit cemo gdje ce repka biti.