FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
5 0 5

#24376 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

Kemal Malovčić wrote: naravno da neće. izvrčeš činjenice. messi je tek nekoliko sedmica bio povrijeđen, dok je ostatak vremena briljirao. najviše golova. gomila asistencija. da je bio zdrav protiv bayerna mislim da bi pridonio igri barcelone, ali sumnjam da bi to bilo dovoljno za prolaz, pošto je bayern pobijedio barsu, taktikom, snagom, u svakom smislu. ali to ne znači da bi ribery trebao dobiti nagradu, jer on kao pojedinac nju ne zaslužuje. august, septembar, oktobar, novembar... bit će mjeseci u kojim će messi tako igrati da će sve njegove loše partije i odsustvo biti zaboravljeni
messi je i utakmicu protiv milana igrao povrijedjen. samo u toj utakmici se moze vidjeti njegova velicina.

@fixer: necu reagovati na tvoje komentare dok ne prestanes biti nepristojan.
Kemal Malovčić

#24377 Re: FC Barcelona

Post by Kemal Malovčić »

utajivač... :-) :roll: :mrgreen:
Muhamed Đakmić

#24378 Re: FC Barcelona

Post by Muhamed Đakmić »

Pa na osnovu čega se dodjeljuje ova nagrada? Po čemu je to Messi zaslužio istu više od Riberija? Po broju golova? Dobro vam fikser reče, onda je 2009. nagradu trebao dobiti Ronaldo :D
DonVito

#24379 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

505sCrtom wrote:
fixer wrote: Messi je imao odlican pocetak, ali je imao los zavrsetak. Ja mu za ono sto je prezentirao ne bih dao nagradu. Jebote, Bayern izbusi njegovu ekipu, jadnik nije imao potrebe ulaziti, a da neko od njegovih igraca ne osvoji... :shock:
messi je za 3 klase iznad svih ostalih igraca na dunjaluku, danas. za vrijeme utakmica protiv bayerna, covjek je bio povrijedjen. tako da ne znam o cemu pricas. kakav god da je, vidis da je postigao haman isti broj golova koliko i ronaldo i riberry skupa. mada to nije presudno za zlatnu loptu, ipak je nesumnjivo najbolji. riberry ce osvojiti onu nagradu najboljeg fudbalera. to ce mu doci kao utijesna nagrada. dosta.
:shock: :lol: da je povr. nebi igrao a naravno cim se zatvori povr. vjerujem da je tako bilo i kad ga Varane strpao u dzep.
Jeste postigao je isto golova protiv Sp.Moskve, Benfike, Seltika..
Naravno i protiv PSG takodjer bila prica da je povr. ali ovdje je ubo gol.
Last edited by DonVito on 06/08/2013 18:54, edited 1 time in total.
kisni indijanac

#24380 Re: FC Barcelona

Post by kisni indijanac »

fudbal je igra u kojoj je ronaldo "najbolji", ali u kojoj uvijek messi uzima zlatne lopte, ne znam samo što se uglavnom realovci javljaju da spore messijevu genijalnost i nadmoćnost, pa i kad nije njihov fudbaler u konkurenciji....don vitomir i ekipa.... ;-)
R9..

#24381 Re: FC Barcelona

Post by R9.. »

505sCrtom wrote:
Kemal Malovčić wrote: naravno da neće. izvrčeš činjenice. messi je tek nekoliko sedmica bio povrijeđen, dok je ostatak vremena briljirao. najviše golova. gomila asistencija. da je bio zdrav protiv bayerna mislim da bi pridonio igri barcelone, ali sumnjam da bi to bilo dovoljno za prolaz, pošto je bayern pobijedio barsu, taktikom, snagom, u svakom smislu. ali to ne znači da bi ribery trebao dobiti nagradu, jer on kao pojedinac nju ne zaslužuje. august, septembar, oktobar, novembar... bit će mjeseci u kojim će messi tako igrati da će sve njegove loše partije i odsustvo biti zaboravljeni
messi je i utakmicu protiv milana igrao povrijedjen. samo u toj utakmici se moze vidjeti njegova velicina.

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... efeat.html
fixer

#24382 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

505sCrtom wrote:

Wau. Pa to treba nagraditi Nobelom. Pa nije jedini igrac koji je nekad igrao povrijedjen. :lol:

Zanimljivo je vidjeti tebe koji pricas kako je Ronaldo "pola Reala", a onda tom igracini koji je pola tima najboljeg kluba na svijetu oduzimas bilo kakve zasluge. :-)
5 0 5

#24383 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

dailymail :lol: :lol:
kory_galaktikos

#24384 Re: FC Barcelona

Post by kory_galaktikos »

ja ne znam jesam li previse objektivan ali po meni messi nije ni blizu ove godine da osvoji bilo koju individualnu nagradu..pa svaka budala vidi razliku igre barse prosle sezone u odnosu na prosle sezone(mnozina),razlika nebo i zemlja,onda gdje je messi bio protiv milana prvu tekmu,mgdje je bio protiv madrida,protiv parisa,ma imo je bruku losih utakmica...al ja ovu nagradu vec odavno ne uzizam za ozbiljno
cuj onaj postavlja ko je dao najvise golova,pa nije fudbal samo davat golove,i koji da najvise golova on je najbolji? kako je onda dobi canavaro,nedved ??
ronaldo je jedne godine dao vise golova pa nije osvojio
Kemal Malovčić

#24385 Re: FC Barcelona

Post by Kemal Malovčić »

kisni indijanac wrote:fudbal je igra u kojoj je ronaldo "najbolji", ali u kojoj uvijek messi uzima zlatne lopte, ne znam samo što se uglavnom realovci javljaju da spore messijevu genijalnost i nadmoćnost, pa i kad nije njihov fudbaler u konkurenciji....don vitomir i ekipa.... ;-)
suština

kad (ako) ronaldo ode iz reala, a te godine messi bude u konkurenciji za najboljeg igrača zajedno sa ronaldom, realovci će opet biti kontra messija :mrgreen:
Muhamed Đakmić

#24386 Re: FC Barcelona

Post by Muhamed Đakmić »

Evo ja ne simpatišem Real, pa smatram da Messi ne zaslužuje nagradu više od Riberija. Po kojem kriteriju zaslužuje zapravo?
Kemal Malovčić

#24387 Re: FC Barcelona

Post by Kemal Malovčić »

Muhamed Đakmić wrote:Evo ja ne simpatišem Real, pa smatram da Messi ne zaslužuje nagradu više od Riberija. Po kojem kriteriju zaslužuje zapravo?
ti simpatišeš bayern
Muhamed Đakmić

#24388 Re: FC Barcelona

Post by Muhamed Đakmić »

Kemal Malovčić wrote:
Muhamed Đakmić wrote:Evo ja ne simpatišem Real, pa smatram da Messi ne zaslužuje nagradu više od Riberija. Po kojem kriteriju zaslužuje zapravo?
ti simpatišeš bayern
Samo Sarajvo.
R9..

#24389 Re: FC Barcelona

Post by R9.. »

505sCrtom wrote:dailymail :lol: :lol:
Kome onda teba vjerovat...mozda supporterima barcelone....
5 0 5

#24390 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

fixer wrote: Wau. Pa to treba nagraditi Nobelom. Pa nije jedini igrac koji je nekad igrao povrijedjen. :lol:

Zanimljivo je vidjeti tebe koji pricas kako je Ronaldo "pola Reala", a onda tom igracini koji je pola tima najboljeg kluba na svijetu oduzimas bilo kakve zasluge. :-)
ma ja. pravi se naivan. kao, nije jedini igrac koji je igrao povrijedjen. a da je pogodio 2 gola, preokrenuo 0:2 iz prve utakmice, koju niko do tad nije prevrnuo odkad je pravila "gol na strani". no dobro. ipak je to jedna utakmica. pika se cijela godina. vidjet cemo hoce li biti riberry ili messi. ronalda svakako niko ne spominje. a moguce da i on ima neke sanse.

od sad, sve sto mourinho kaze o ronaldu, potpisujem. moze tako?
5 0 5

#24391 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

R9.. wrote:
bilo koji izvor koji drzi do svoje reputacije.
DonVito

#24392 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

R9.. wrote:
:lol: :lol:
Mokes

#24393 Re: FC Barcelona

Post by Mokes »

Muhamed Đakmić wrote:
Kemal Malovčić wrote:
ti simpatišeš bayern
Samo Sarajvo.
:lol: :lol: :lol: :lol: sto ti ga suknu :lol: :lol:
R9..

#24394 Re: FC Barcelona

Post by R9.. »

505sCrtom wrote:
R9.. wrote:
bilo koji izvor koji drzi do svoje reputacije.
Imena..
Kemal Malovčić

#24395 Re: FC Barcelona

Post by Kemal Malovčić »

Mokes wrote:
Muhamed Đakmić wrote:
Kemal Malovčić wrote: ti simpatišeš bayern
Samo Sarajvo.
:lol: :lol: :lol: :lol: sto ti ga suknu :lol: :lol:
okrutan je :mrgreen:
5 0 5

#24396 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

R9.. wrote: Imena..
koga god ti zelis. npr. ja kad postavim nesto na ovoj temi, potrudim se da provjerim svoj izvor. da ne bi dobio reputaciju trola koji lupa okolo. ako nisam siguran u istinitost, to i naglasim. eto. potrudi se i ti da nadjes neki izvor koji je postovan, od ozbiljnog sportskog novinara, novina, portala, sta god. a ne iz najvece zute stampe na svijetu, sto dailymail jeste. hajde, bas me zanima s cim ces doci.
Mokes

#24397 Re: FC Barcelona

Post by Mokes »

Kemal Malovčić wrote: okrutan je :mrgreen:
Mislio sam na tebe, a ne na njega
Muhamed Đakmić

#24398 Re: FC Barcelona

Post by Muhamed Đakmić »

Pa nauči citirati onda :D
skenderija04

#24399 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Dobro, nakon svih ovih teorija pitanje. Zar ovo nije nagrada UEFA a ne zlatna lopta ? :D

Razlika je drasticna. Podsjetimo se proslogodisnjih osvajaca

Image

Image
fixer

#24400 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

505sCrtom wrote: ma ja. pravi se naivan. kao, nije jedini igrac koji je igrao povrijedjen. a da je pogodio 2 gola, preokrenuo 0:2 iz prve utakmice, koju niko do tad nije prevrnuo odkad je pravila "gol na strani". no dobro. ipak je to jedna utakmica. pika se cijela godina. vidjet cemo hoce li biti riberry ili messi. ronalda svakako niko ne spominje. a moguce da i on ima neke sanse.

od sad, sve sto mourinho kaze o ronaldu, potpisujem. moze tako?
Pa ja se slazem da bi trebao neko iz Bayerna. Ronaldo ne zasluzuje ove godine, ali ako ove godine zasluzuje Messi, zasluzuje i Ronaldo.
Post Reply