U situaciji u kakvoj je Zeljo, zvizduci i psovke koje igraci dobijaju od navijaca im samo stvaraju dodatni pritisak, a to im nikako nije dobro u borbi za opstanak.last mohicans wrote: ↑29/03/2024 22:49
Je li ih stid platu uzeti?
Nisam znao da i kone imaju svoj analitični Zapad, ovaj pri kraju klipa baš reve. Zamolite partnere iz saveza da vam suspenduju ovaj Zapad, loše utiče na igrače.![]()
Realno Zeljo i nije mogao puno protiv Veleza, Velez je bolji, rastereceniji (da su i izgubili ne bi bio smak svijeta), bolja atmosfera u klubu... dok igraci Zelje ono i sto znaju, ne mogu pokazati jer su pod strasnim pritiskom.
Jedna od najvecih gresaka Zelje je tjeranje Mulalica. Pricao sam sa jednim od trenutnih igraca Igmana i dohvatili se Mulalica, kaze da je Mulalic za nase prilike jako dobar trener, da su mu treninzi bas jaki i da je odlican motivator, iz igraca izvlaci maksimum.
Siguran sam da bi danas Zeljo bolje izgledao pod njegovim vodstvom nego sto je izgledao kad ih je vodio onaj saudijac ili sad Bruno, ali dobro, nije da ni mi nismo imali fula u tjeranju trenera i u dovodjenju/teranju mnogih igraca.
Uglavnom zafrkana situacija kod Zelje, idu Zvijezdi, Gosku, Posusju, Igmanu, Slogi, kuci protiv Borca, sirokog, nas