sa havaza
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-
vade_mecum
#24376 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sa havaza
- karanana
#24377 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
zna li se na osnovu kojih dokaza su skontali da su to bili ovi?
alfa? nesto drugo?
gdje je lova? jos jednom da upitam, zar je realno da se lole lezerno vozaju sa trebama po gradu dan nakon pljacke ili bi malo negdje chuchnuli i vidjeli kako se situacija razvija?
alfa? nesto drugo?
gdje je lova? jos jednom da upitam, zar je realno da se lole lezerno vozaju sa trebama po gradu dan nakon pljacke ili bi malo negdje chuchnuli i vidjeli kako se situacija razvija?
- relativno84
#24378 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Svakako nisu svi ni uhvaceni, osim ako Nizama nije bila vozac u toku pljacke 
-
julisiz es grant
#24379 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pitaj ultima palabrukaranana wrote:a gdje je onaj creasy?
-
mario001
#24380 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Troll_Happens wrote:Znaci njega ni krivog ni neduznog nabubali tako da mu je glava ko u bumbara bila sva umotana a covjek nije ni bio na mjestu desavanja.... Ne kontam![]()
Jos mjesecar nije ni zalet uzeo do kraja nedelje su na slobodi. Dok on malo prokrmelja i prelista dnevnu stampu i forume i nabije ego ima da ih pobaca sve na sudu
Ja ga vidio danas kod Hitne, ne izgleda dobro
- karanana
#24381 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
kako covjek stigne sve slucajeve?
ima li ijedan drugi advokat kojeg ovi biraju za branioca po sluzbenoj duznosti?
ima li ijedan drugi advokat kojeg ovi biraju za branioca po sluzbenoj duznosti?
-
mario001
#24382 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
karanana wrote:zna li se na osnovu kojih dokaza su skontali da su to bili ovi?
alfa? nesto drugo?
.Ono što je zanimljivo je da je, prema također nezvaničnim informacijama, upravo zapaljeni automobil istražiteljima dao početne informacije, koje su im otkrile identitet pljačkaša. Navodno je policija saznala da je zapaljeni automobil kupila sestra uhapšenih Sejfovića.
Pljačka banke dogodila se u četvrtak oko 8.50 sati u ilidžanskoj ulici Rustempašina, nakon čega su pljačkaši, bježeći prema izletištu Stojčevac od zaštitara koji su krenuli za njima, pucali i ubili slučajnog prolaznika na biciklu.
Pljačku su očigledno pomno planirali, jer su u banku upali naoružani automatskim puškama i pancirnim prslucima. Unutar banke su pucali u plafon i udarali dvije radnice, kako bi ih primorali da otvore sef s novcem. Cijela pljačka trajala je oko dvije minute, a ispred banke ih je čekao saučesnik u automobilu koji ih je odvezao Velikom alejom prema Stojčevcu
-
calculator
#24383 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ako se ustanovi - dokaže apsolutna nevinost ovo dvoje uhapšenih, hoće li policija odgovarati ikome zbog pretjerane upotrebe sile, odnosno zbog nehumanog postupanja sa ljudima?

-
calculator
#24384 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
.....dupli
- jao_situacije
#24385 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
abakus ti si neki dog trast za ljude ?
transparensi ?
hoćel pancir-kalaš boy odgovarati za dosije od 3 toma ?
da Bog da ih svaki dan kundacima u čvalje i glavuše udarali dok im ne polome vilice i sve sinusne kosti
transparensi ?
da Bog da ih svaki dan kundacima u čvalje i glavuše udarali dok im ne polome vilice i sve sinusne kosti
- insaneinthebrain
#24386 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
naravno da nece,
udri milicijo
udri milicijo
-
calculator
#24387 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ko je policiji dao pravo na pretjeranu silu prilikom hapšenja? Ko ima pravo "lomiti ruke" uhapšenim zbog sumnje da je počinilac kriminalnog djela?jao_situacije wrote:abakus ti si neki dog trast za ljude ?
transparensi ?
- jao_situacije
#24388 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ja sam im dao pravo.calculator wrote:Ko je policiji dao pravo na pretjeranu silu prilikom hapšenja? Ko ima pravo "lomiti ruke" uhapšenim zbog sumnje da je počinilac kriminalnog djela?jao_situacije wrote:abakus ti si neki dog trast za ljude ?
transparensi ?
imaš li još neko pitanje ?
- O'zone
- Globalni moderator
#24389 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Iiiii tako je počelo......
- hornet
#24390 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jebo to, nego jesil' ti gled'o dnevnik FTV?jao_situacije wrote:ja sam im dao pravo.calculator wrote:Ko je policiji dao pravo na pretjeranu silu prilikom hapšenja? Ko ima pravo "lomiti ruke" uhapšenim zbog sumnje da je počinilac kriminalnog djela?jao_situacije wrote:abakus ti si neki dog trast za ljude ?
transparensi ?
imaš li još neko pitanje ?
-
julisiz es grant
#24391 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ne vidim da ovdje neko nekome lomi ruke, ali je i meni bezveze što im ovako savijaju glave, što nije nimalo bezbolno, a ni bezopasno, ako se ljudi ne opiru (a ne opiru se). Primijetio sa da ovo uvijek rade. Je li ovako sprovođenje ispravna procedura koja je propisana nekim pravilnikom, ili samo policijsko samovoljno kurčenje?
- jao_situacije
#24392 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
mene pitaš ?hornet wrote: Jebo to, nego jesil' ti gled'o dnevnik FTV?
- hornet
#24393 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jeste.jao_situacije wrote:mene pitaš ?hornet wrote: Jebo to, nego jesil' ti gled'o dnevnik FTV?
- shalla
#24394 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jao dobre policajke, aaaaaaaaa šta je ono
Nego, jel postoji mogućnost da su ove pustili da bi malo pratili njihove aktivnosti, koga će nazvati, gdje se kretati i sl. Ili bi to bilo prefilmski
Nego, jel postoji mogućnost da su ove pustili da bi malo pratili njihove aktivnosti, koga će nazvati, gdje se kretati i sl. Ili bi to bilo prefilmski
- jao_situacije
#24395 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nisam, štohornet wrote:Jeste.jao_situacije wrote:mene pitaš ?hornet wrote: Jebo to, nego jesil' ti gled'o dnevnik FTV?
-
calculator
#24396 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Što ne ode u Sandžak, u Srbiju, pa se tamo kurči državi i samoproglašava najopasnijimBarbarino wrote:Uhapseni Anel Hajrovic - Na FB profilu " Svrstan među 10 najopasnijih Sandžaklija u Sarajevu "
- hornet
#24397 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa bio ti fin snimak ove inspektorke.jao_situacije wrote:nisam, štohornet wrote:Jeste.jao_situacije wrote:
mene pitaš ?
- jao_situacije
#24398 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jebem ti bošnjaćku "dijasporu" direkt iz pazaaaaaraAlen Albinović
1 hr ·
Hvala Uzvišenom Gospodaru. Anel Sejfovic ❤
NAKON PLJAČKE BANKE U SARAJEVU Anel Sejfović pušten na slobodu, ima alibi!
Anel Sejfović ima alibi. U petak, dan nakon pljačke, pušten je iz zatvora u Ustikolini gdje izdržava kaznu, kazao je njegov advokat Mirsad Sipović
M.AVAZ.BA
Like Share
27 people like this.
Comments
Amera Sabitovic
Amera Sabitovic Subhanallah
Like · 1 · 1 hr
Alen Albinović
Alen Albinović SubhanAllah
Like ·
-
archi_a
#24399 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
O ovome se govorilo već. Kad ne hapse, što ne hapse?Kad hapse, kako ovo hapse?
Pametnjakovića prepuna zemlja, a sve daleko na jedan klik. Bez odgovornosti.
Onaj spominje zamotanu glavu ovog "oslobođenog" neandertalca, kao da su ga policajci prebili onako.... Mislim, da li iko sumnja da nije bilo: ša je, ša me zaustavljaš, vidjet ćeš ti, ocam. Naći će te na kraj svijeta,bratam.
Dva brata imaju djela ko da su u favelama rođeni. Taman da su ih cijelu noć tabali, ne bi pogriješili. Liku alibi da je taj dan bio u zatvoru. Halo, momčina bio u zatvoru. Nije zatvoren zbog gaženja cvijeća u parku, već zbog malo težeg krivičnog djela. I ovo je jedan vid borbe protiv kriminala. Jednom si hapšen zbog neke krađe. Od sad svaki put kad se desi krađa, tebi će zakucati na vrata.
Haj malo brudaaa do stanice da se upitamo.
Ja se ne brinem jer nemam oraha u džepu. Neće biti priveden onaj koji nema razloga da bude priveden. Rijetko se desi takva greška.
Pametnjakovića prepuna zemlja, a sve daleko na jedan klik. Bez odgovornosti.
Onaj spominje zamotanu glavu ovog "oslobođenog" neandertalca, kao da su ga policajci prebili onako.... Mislim, da li iko sumnja da nije bilo: ša je, ša me zaustavljaš, vidjet ćeš ti, ocam. Naći će te na kraj svijeta,bratam.
Dva brata imaju djela ko da su u favelama rođeni. Taman da su ih cijelu noć tabali, ne bi pogriješili. Liku alibi da je taj dan bio u zatvoru. Halo, momčina bio u zatvoru. Nije zatvoren zbog gaženja cvijeća u parku, već zbog malo težeg krivičnog djela. I ovo je jedan vid borbe protiv kriminala. Jednom si hapšen zbog neke krađe. Od sad svaki put kad se desi krađa, tebi će zakucati na vrata.
Haj malo brudaaa do stanice da se upitamo.
Ja se ne brinem jer nemam oraha u džepu. Neće biti priveden onaj koji nema razloga da bude priveden. Rijetko se desi takva greška.
- jao_situacije
#24400 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
hornet wrote:
Pa bio ti fin snimak ove inspektorke.
dnevnik 2 ili 3