Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
beni-bu-man

#24351 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

Naslovnica wrote:Ajde tamo, vi sve neki đentlmenovi i gospodini?
Naravno da nikada nisam digao ruku na žensko (niti bih digao), ali kada me pošalje u mačku piterinu (bez ikakvog razloga), ja ću nju poslati u 3 mačke piterine. I nju, i bilo koga, pa makar fasov'o batine.
Jarane, ja sve na finjaka, "išao, pišao", a ono mi majku spominje bez ikakvog razloga, dapače, krava 100% u krivu, ali jok.
Nadobudne kalašture kontaju ako im je glavonja kupio auto od 50 hiljada da mogu raditi i gaziti kako i koga hoće.
Ma odjebi ba više.
Klasicna kurva u saobracaju
Throttle

#24352 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Throttle »

Pa ima par tih polovnjača u dobrim autima po Zenici što "uvijek imaju prednost" i što misle da su iznad svih
Nijednu nisam propustio niti ću ikad.
Naslovnica

#24353 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Naslovnica »

Throttle wrote:Pa ima par tih polovnjača u dobrim autima po Zenici što "uvijek imaju prednost" i što misle da su iznad svih
Nijednu nisam propustio niti ću ikad.
Ma o tome ja i govorim drug, ali vidiš, odma ide "đeš na žensko, ravnopravnost, đender, folovi-golovi".
A ja što sam stariji manje mogu da saburam i manje mi može stati pod kapu.
Throttle

#24354 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Throttle »

Ma nije stvar saburanja, cesto propustim nekog ako mogu, ako ne kocim druge, pogotovo u radakovu na iskljucenju sa m17 iz pravca doboja, al kad se djonom uvaljuje i na silu e onda se zainatim pa sta bude. Ne samo zenama nego inace. Isto tako kad vidim curu da je nesigurna al nije bezobrazna, ako mogu omogucim joj da se ukljuci, iskljuci, skrene itd. Bitno je samo da nema bezobrazne namjere
Naslovnica

#24355 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Naslovnica »

Throttle wrote:Ma nije stvar saburanja, cesto propustim nekog ako mogu, ako ne kocim druge, pogotovo u radakovu na iskljucenju sa m17 iz pravca doboja, al kad se djonom uvaljuje i na silu e onda se zainatim pa sta bude. Ne samo zenama nego inace. Isto tako kad vidim curu da je nesigurna al nije bezobrazna, ako mogu omogucim joj da se ukljuci, iskljuci, skrene itd. Bitno je samo da nema bezobrazne namjere
Ama normala, sve jasno. I ja često pustim kada vidim da je frka, gužva, malo da otčepi, vozačka solidarnost. Ali kada mi prosipaš neku silu i bahatiš se, e onda ne'š proći i kapak.
Bar je u Zenici skoro pa milina voziti u odnosu na Sarajevo, stati pješaku i sl. Sarajevo je za Zenicu, što se tiče saobraćaja, Divlji Zapad.
Bakir1

#24356 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

kad je za volanom zar je bitno ko je?
prije par dana, ima jedna duga jednosmjerna ulica u Visokom, koja vodi kroz jedno veliko naselje.
ja u dozvoljenom pravcu a u zabrani ona, drito na mene.
pomaknem se malo u stranu da moze proci jer nemam vremena da gubim na budale kadli krenu sviranje blicanje gestikulacije, pitam sta je problem, kaje da se ne pravim budala i idiot nego da se vratim da moze proci. gospodjo vi ste u zabrani, kaje sta te briga u cemu sam ja vrati se da prodjem.
jel jest :D
vratim se i stanem uz branik i ugasim auto, zapalim cigaru i pricekam :D
da skratim pricu gospodja je zvala policiju, meni, i dobila prekrsajni nalog :lol:
vozilo audi Q3 :lol:
Naslovnica

#24357 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Naslovnica »

Ma jok ba, trebao si je pustiti, đeš na ženu...
:lol: :thumbup:
Bakir1

#24358 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

pa to nas je i dovelo do toga da svaka suga s parama misli da je bolja od ostatka dunjaluka. princip je princip, ako ja postujem pravila i propise ne vidim zasto bi neko drugi mogao mimo istih.
u visokom pred mupom imaju dva pjesacka u razmaku 10 metara, preko puta je parking PU. jedan lokalni serif, koji je umislio da je agent "cije" ide izmedju ta dva, ja ga normalno nisam pustio :D
poslije kaze sto se ti pravis budala :lol:
drug_profi

#24359 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by drug_profi »

Mislim pominjes zensko sto je nebitno za cijelu pricu.
Da si sve to ispricao bez pominjanja roda, onda bi ti svi rekli - nek si.
A cim rod stavis u pricu, ispadas papak. Jbg tako ti je. U principu ce se samo papak i budala verbalno i prosto konfrontirati sa zenskim rodom u javnosti.
Nikako, ali nikako, ne postoji nacin da se prica zavrsi tako sto ces ti ispasti frajer, a ona primitivka.
Jednostavno, kad ti zensko pocne prosipati svoje frustracije, iskuliras je. Budi dingospo, a nek ona ostane kalastura u skupom trofeju.
A bakir je ispao dingospo. To je nacin, a ne psovanje i fizicka konfrontacija.
Qler

#24360 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Qler »

Jutros, mali kruzni tok kod otvorene pijace na cvili, lik u kruznom sa onim captour, kadjar sta li je, manji renault SUV, novi, i sred kruznog stao i propusta ove iz pravca otoke sto idu prem B.potoku... kreten...
drug_profi

#24361 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by drug_profi »

PuštaĆi... pored Pravnika glavni uzrok gužvi u gradu i na magistralama.
beni-bu-man

#24362 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

Bakir1 wrote:kad je za volanom zar je bitno ko je?
prije par dana, ima jedna duga jednosmjerna ulica u Visokom, koja vodi kroz jedno veliko naselje.
pomaknem se malo u stranu da moze proci jer nemam vremena da gubim na budale kadli krenu sviranje blicanje gestikulacije, pitam sta je problem, kaje da se ne pravim budala i idiot nego da se vratim da moze proci. gospodjo vi ste u zabrani, kaje sta te briga u cemu sam ja vrati se da prodjem.
da skratim pricu gospodja je zvala policiju, meni, i dobila prekrsajni nalog :lol:
Trebio si kurvu spucat frontalno :mrgreen:
Bakir1

#24363 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

nije registrovana corsa, da sam s njom bio uzeo bih i zaleta :D
hopi

#24364 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by hopi »

hha čuj kraljice kroz zabranu i još zvala muriju, baš mi je žao :-)

znate da murija često stoji tamo kod pijace kvadrant, tj ne smije se skrenuti lijevo iz pravca buća p. u ulicu onog doktora ferhata kako se već zove.
I jučer baš tu prealzim pješački. i haj lik me istina mogoa pusiti nego je požurio malo. I naravno odmah ga je murija tu dočekala. I nije samo to lik je:
-skrenuo pored zabrane
-mogao je i mene propustiti prvo
-nije dao žmigavac
-pričao je na mob
-nije se zavezao
Znači jedno skretanje napravio je nekoliko prekršaja, baš bi me zanimalo kako je prošao šta su mu sve pisali.
Naslovnica

#24365 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Naslovnica »

hopi wrote:hha čuj kraljice kroz zabranu i još zvala muriju, baš mi je žao :-)

znate da murija često stoji tamo kod pijace kvadrant, tj ne smije se skrenuti lijevo iz pravca buća p. u ulicu onog doktora ferhata kako se već zove.
I jučer baš tu prealzim pješački. i haj lik me istina mogoa pusiti nego je požurio malo. I naravno odmah ga je murija tu dočekala. I nije samo to lik je:
-skrenuo pored zabrane
-mogao je i mene propustiti prvo
-nije dao žmigavac
-pričao je na mob
-nije se zavezao
Znači jedno skretanje napravio je nekoliko prekršaja, baš bi me zanimalo kako je prošao šta su mu sve pisali.
Cvaja i otišli na masan burek i na po tiket, smijem se kladiti u brdo karamela!
drug_profi

#24366 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by drug_profi »

Previse bi cvaja bila jeftina, tu se mogla i petoba traziti.
Evo ovako naoko bez konsultacije ZOBS-a vidim da ima za 250-300 maraka minimalno kazni. pa eto nek je i 50% popust, opet je cvaja malo. da se izvuče. A da sam drot, ja bih posebno takve boliqurce derao. Hajd jedan prekrsaj, ali sve moguce lik naredao...
Last edited by drug_profi on 11/11/2019 11:00, edited 1 time in total.
Naslovnica

#24367 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Naslovnica »

drug_profi wrote:Previse bi cvaja bila jeftina, tu se mogla i petoba traziti.
Doduše. :thumbup:
BadBoy

#24368 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

Stvar je vrlo jednostavna.

Ti si ispao gospodin par ekselans jer nisi povisio ton, psovao i pičketao. Skulirao si i pustio si je da se sama izofira. Naslovnica je ispao papak jer, da mu je umjeto žene izletio neki bimbo od 120 kila, čisto sumjam da bi bio tako brz na jeziku. Svjedočim tome svaki dan.

Sumirano: nemoj se odnositi prema slabijima onako kako se ne bi odnosio prema jačima od sebe. Kraj priče.
Naslovnica

#24369 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Naslovnica »

BadBoy wrote:
Stvar je vrlo jednostavna.

Ti si ispao gospodin par ekselans jer nisi povisio ton, psovao i pičketao. Skulirao si i pustio si je da se sama izofira. Naslovnica je ispao papak jer, da mu je umjeto žene izletio neki bimbo od 120 kila, čisto sumjam da bi bio tako brz na jeziku. Svjedočim tome svaki dan.

Sumirano: nemoj se odnositi prema slabijima onako kako se ne bi odnosio prema jačima od sebe. Kraj priče.
Čuj ja isp'o papak?! :lol: :lol: :lol:
Kada slabiji koji misle da su jači zbog toga što imaju bolji auto, više para i famAliju na položajima prestanu da tlače i teroriziranju okolo sebe, onda ću i ja prema njima da se odnosim na fin i uljudan način.
Ja sam za tu marvu gospodin čovjek, svi koji me znaju će to potvrditi, ali postoje situacije kada im treba dati do znanja što je previše - previše je, i uzvratiti istom mjerom.
Jer te papanke i njihovi bivoli koje su nedavno šljegli iz kojekakvih vukojebina u kalošama i dočepali se vlasti i sile, ne poznaju drugi jezik osim jezika sile. To nisu bića kojima možeš normalno objasniti, "gospođo draga, vi ste u zabrani", jok. Vidiš ti da ono zove policiju jer misli da je u pravu, i plati kaznu.
To su spodobe koje razumiju jedino jezik sile i zakon jačega.
A ti ako dozvoljavaš da se svakojak papanke i papci istresaju na tebe, a ti ni kriv ni dužan, onda je, drug moj, problem u tebi.
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#24370 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Romeo 80 »

Naslovnica@

Pusti bolan Bad boya. Zar nisi do sad skontao da je lik glavni pravnik foruma i moralna vertikala. Tebi je rekao da si papak, a sad ce dici nos sto cu mu ja reci da je pickonja :-D

On topic, postupio si dobro. Mani se toga sta forumski englezi baljezgaju. Prema damama budi dzentlmen, prema kurvama drvosjeca!
Popustajuci svakome i biti ljubazan prema djubradima koja ljubaznost ne razumiju i ne cijene je recept za propast! Nekad se nazalost mora spustiti na njihov nivo da bi primitivci shvatili poruku. Ta zenska ce slijedeci put dobro razmisliti da li da opet ucini istu stvar.

Samo opusteno :wink:
BadBoy

#24371 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

Naslovnica wrote: Čuj ja isp'o papak?! :lol: :lol: :lol:
Kada slabiji koji misle da su jači zbog toga što imaju bolji auto, više para i famAliju na položajima prestanu da tlače i teroriziranju okolo sebe, onda ću i ja prema njima da se odnosim na fin i uljudan način.
Ja sam za tu marvu gospodin čovjek, svi koji me znaju će to potvrditi, ali postoje situacije kada im treba dati do znanja što je previše - previše je, i uzvratiti istom mjerom.
Jer te papanke i njihovi bivoli koje su nedavno šljegli iz kojekakvih vukojebina u kalošama i dočepali se vlasti i sile, ne poznaju drugi jezik osim jezika sile. To nisu bića kojima možeš normalno objasniti, "gospođo draga, vi ste u zabrani", jok. Vidiš ti da ono zove policiju jer misli da je u pravu, i plati kaznu.
A ti ako dozvoljavaš da se svakojak papanke i papci istresaju na tebe, a ti ni kriv ni dužan, onda je, drug moj, problem u tebi.
Mijesaš situacije. Bakir1 je gospodski riješio svoj problem. Ti si ispao papak u svojoj situaciji. Možda si inače gospodin veliki ali u situaciji koju si opisao nisi bio. I znam da su na forumu svi najjači uvijek i da bi fol svima odbrusili, ali odgovorno tvrdim da u stvarnosti svi šute nabildanim brudama u bijesnim autima a tersaju onima koje percipiraju slabijim od sebe (u ovom slučaju žene).

Hiljadu puta vidio i lično doživio.
BadBoy

#24372 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

Romeo 80 wrote:Naslovnica@

Pusti bolan Bad boya. Zar nisi do sad skontao da je lik glavni pravnik foruma i moralna vertikala. Tebi je rekao da si papak, a sad ce dici nos sto cu mu ja reci da je pickonja :-D

On topic, postupio si dobro. Mani se toga sta forumski englezi baljezgaju. Prema damama budi dzentlmen, prema kurvama drvosjeca!
Popustajuci svakome i biti ljubazan prema djubradima koja ljubaznost ne razumiju i ne cijene je recept za propast! Nekad se nazalost mora spustiti na njihov nivo da bi primitivci shvatili poruku. Ta zenska ce slijedeci put dobro razmisliti da li da opet ucini istu stvar.

Samo opusteno :wink:
Hahah ovi Internet mangupi su najjači :lol:

Samo nastavite tersati ženama a lijepo šutite i izvinite se bivolima.
Naslovnica

#24373 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Naslovnica »

BadBoy wrote:
Naslovnica wrote: Čuj ja isp'o papak?! :lol: :lol: :lol:
Mijesaš situacije. Bakir1 je gospodski riješio svoj problem. Ti si ispao papak u svojoj situaciji. Možda si inače gospodin veliki ali u situaciji koju si opisao nisi bio. I znam da su na forumu svi najjači uvijek i da bi fol svima odbrusili, ali odgovorno tvrdim da u stvarnosti svi šute nabildanim brudama u bijesnim autima a tersaju onima koje percipiraju slabijim od sebe (u ovom slučaju žene).

Hiljadu puta vidio i lično doživio.
Ne miješam ja situacije, nego ti.
Da mi se desila situacija kao Bakiru, i ja bih sjeo i kulirao. Ja sam se našao u skroz drugačijoj situaciji, koju sam već opisao. Ali je džaba tebi pričati.
I naravno da bih šutio pred nabildanim brudama, u čemu je problem? Isto tako ne bih tersao i jebendao nekome za koga znam da me može sa zemljom sastaviti. A to je ova kobila upravo uradila. Najmanje što sam mogao uraditi je da je zaćeram u 3 mačke piterine.
Ne znam šta ti nije jasno?!
Bakir1

#24374 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

i ja sam tersao i jebavao svima od reda, medjutim samo sam skontao da sebe jedim, tako da ne tersam uopste.
zene za volanom skupljeg auta su bezobrazne i za samara, ali nisu vrijedne nerviranja.
sabur samo :D
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#24375 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Romeo 80 »

Sta ja rekoh za Bad boya?! Uvrijedila se pahuljica :D Pritom mu ne smeta druge nazivati papacima i to prvi!

Naslovnice, kao sto rekoh, postupio si dobro. Don't worry, be happy :wink:
Post Reply