Sve po 0,05€, ponešto ima i skuplje...
Kaže moram čekati do 29. januara da bi se postavilo na marketu
Što je najgore, koristio sam Steam App i prije, ali ga uklonio baš zato što me nerviralo što sve moram confirm-ati
Moderator: Benq
Djeluje kao Postal 2.
Trebo si samo zapisati My Recovery Code uslucaju gubitka mobitela il ako se uradi hard reset mobitelaAverus wrote:Ja stavio 43 karte sad na market
Sve po 0,05€, ponešto ima i skuplje...
Kaže moram čekati do 29. januara da bi se postavilo na marketu![]()
Što je najgore, koristio sam Steam App i prije, ali ga uklonio baš zato što me nerviralo što sve moram confirm-ati
nisam nikad igrao legends, ali sam zato sa rodjakom origins prekucavao.ShprenX wrote:Strasna igra![]()
![]()
Ima na Steam-u popust za Rayman Legends 6.79 eura jos 5 sati. Ja sam za 10 eura kupio bundle: Rayman Raving Rabbids, Rayman Origins i Rayman LegendsBazinga1234 wrote:nisam nikad igrao legends, ali sam zato sa rodjakom origins prekucavao.ShprenX wrote:Strasna igra![]()
![]()
![]()
bas cu je sad skinut![]()
Btw zna li neko neki dobar RPG, do 2 GBr rama,nesto na fazon elder scrollsa
Igrao sam Oblivion( odlicna igra) i skyrim.
mass effect takodjer.
Dragon Age: Origins (i cijeli serijal)Bazinga1234 wrote: Btw zna li neko neki dobar RPG, do 2 GBr rama,nesto na fazon elder scrollsa
mass effect takodjer.
Igrao sam DAO, zaboravio sam dodati.Averus wrote:Dragon Age: Origins (i cijeli serijal)Bazinga1234 wrote: Btw zna li neko neki dobar RPG, do 2 GBr rama,nesto na fazon elder scrollsa
mass effect takodjer.
Vidi hoće li ti se svidjeti Dungeon Siege 1, 2, 3
Znam da nije isti fazon RPG-a, ali ako možeš probaj odigrati neki od Final Fantasy naslova, možda ti se i svideBazinga1234 wrote: Igrao sam DAO, zaboravio sam dodati.![]()
Probacu i to, hvala.
Hvala na preporukama, cuo sam za FF, samo ne znam koji je najbolji.Averus wrote:Znam da nije isti fazon RPG-a, ali ako možeš probaj odigrati neki od Final Fantasy naslova, možda ti se i svideBazinga1234 wrote: Igrao sam DAO, zaboravio sam dodati.![]()
Probacu i to, hvala.
Imaš i Neverwinter koji je zasnovan na pravim D&D pravilima, može i co-op.
Pretpostavljam da ti je engleski dobar, čim voliš RPG-ove, pa ako hoćeš da se pišaš od šege zaigraj prvu Magicku
Bazinga1234 wrote: Hvala na preporukama, cuo sam za FF, samo ne znam koji je najbolji.
Sto se tice engleskog, onako solidan mi je.
Averus wrote:
FF7 je definitivno najbolji, ali je star k'o grčka pa ti se vjerovatno zbog grafike i gameplay-a neće previše svidjeti. Priča je izvrsna.
Za FF8 vrijedi isto, samo je grafika mrvicu manje stara haha
Od novijih mogu izdvojiti FF13 (prvi dio), možda i FFX iako je malo više limunada nego FF igra.
FF12 je odličan RPG sa elementima Final Fantasyja, pa možda bi najbolje bilo da njega probaš http://store.steampowered.com/app/595520/. Po meni najbolji FF otkako je Square Enix preuzeo
Otvori li se neka desperado?IstinitaPoruka wrote:Igra li ko pubga?
Haj da uletimo skupa, dosadiše ovi kinezi i rusi koji ne znaju engleski
?relativno84 wrote:Otvori li se neka desperado?IstinitaPoruka wrote:Igra li ko pubga?
Haj da uletimo skupa, dosadiše ovi kinezi i rusi koji ne znaju engleski
nešto se iza brda valjaWe.Are.Here-CPY
Jel'de da je predobar? Jel'de?AhmetShabo wrote:Samo da napisem, Rise od the Tomb Raider je savrsenstvo od igre