Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
djkurt

#24351 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by djkurt »

Ja vam predlažem da promijenite naziv teme u podjebavanje hafisa i ismijavanje trećeg entiteta, jer zadnjih 20 stranica samo podjebovote hafisa.
Hafis

#24352 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

djkurt wrote:Ja vam predlažem da promijenite naziv teme u podjebavanje hafisa i ismijavanje trećeg entiteta, jer zadnjih 20 stranica samo podjebovote hafisa.
Vidiš, ja imam osjećaj da ja njih podjebavam.
Za tvoju informaciju, 75% njih uopće ne vidim što pišu pošto su mi na opciji foe. Džaba se trude.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#24353 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote:
djkurt wrote:Ja vam predlažem da promijenite naziv teme u podjebavanje hafisa i ismijavanje trećeg entiteta, jer zadnjih 20 stranica samo podjebovote hafisa.
Za tvoju informaciju, 75% njih uopće ne vidim što pišu pošto su mi na opciji foe. Džaba se trude.

tako je afizaga samo :izet: biĆe treĆi akobogda insallah :thumbup:
Hafis

#24354 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:
Hafis wrote:

tako je afizaga samo :izet: biĆe treĆi akobogda insallah :thumbup:
Semizovac nećemo i da nam ga nudiš. Tko bi tekbiranje slušao :D
tandmand

#24355 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tandmand »

Image
Hafis

#24356 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Nemoj da ja svoje ratne slike ovdje izbacujem 8)
madner

#24357 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by madner »

Treca liga ima svoje asove. :D
Hafis

#24358 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

madner wrote:Treca liga ima svoje asove. :D
Jebat ga. Dobro smo opstali kako je moglo biti. Pa eno gledaj, samo Tuzla i regija, tj. II Korpus pa 120 000 pripadnika. Još kad ostali korpusi izbace brojke, bit će tu gotovo milijun duša. Pa ti gledaj pajdo.
stari grad Visegrad

#24359 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by stari grad Visegrad »

Ovi BH Hrvati nemaju pojma sta je domokratija i ravnopravnost. Jedino ih zanima da otmu 24% FBiH teritorije. Stalno lazu koliko ih je bilo a koliko ih je sad. I to lazu zvanicnici. Biraju koje vijesti ce da objave Hrvatima nacinalistima, znaci ne govore potpunu istinu. Ali hajd i to koliko ih je bilo, ne bune sto su ocisceni u rs-u.
I sto sam imao visoko mislnje o Hrvatima priej rata sam mislim najgore, toliko su se pretvorili u pashiste i lazove. Nije cudo sto im je HDZ politika napravila da mrze BiH. Mrzite i jos vise mrzite, i dalje glasovajte za HDZ, dno dna.
Hafis

#24360 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

stari grad Visegrad wrote:Ovi BH Hrvati nemaju pojma sta je domokratija i ravnopravnost. Jedino ih zanima da otmu 24% FBiH teritorije. Stalno lazu koliko ih je bilo a koliko ih je sad. I to lazu zvanicnici. Biraju koje vijesti ce da objave Hrvatima nacinalistima, znaci ne govore potpunu istinu. Ali hajd i to koliko ih je bilo, ne bune sto su ocisceni u rs-u.
I sto sam imao visoko mislnje o Hrvatima priej rata sam mislim najgore, toliko su se pretvorili u pashiste i lazove. Nije cudo sto im je HDZ politika napravila da mrze BiH. Mrzite i jos vise mrzite, i dalje glasovajte za HDZ, dno dna.
Super tekst ! Pravi multietniĆki. Kradem ovo i šeram na FB. :thumbup:
mO k3

#24361 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

palermo wrote:
mO k3 wrote:jeli to oni ponovo strajkuju u boljem dijelu mostara ??

:mrgreen:
i u gorem moke, i u gorem......dakle, zaista nema potrebe da se jedna zajednička akcija (što god mi mislili o doktorima) koja je okupila doktore i iz SKB i iz Južnog logora, i iz Konjica i Jablanice dobija negativan kontekst, posebno od ljudi koji su hiljadama kilometara daleko od naše stvarnosti.

Ovdje su stvari jasne, na jednoj strani su doktori, na drugoj strani su zajedno HDZ i SDA koji čine vladu HNK. U ovoj priči nema Hrvata i Bošnjaka nego se radi o običnoj zajedničkoj sindikalnoj borbi. Koju ti možeš podržati ili ne podržati, ali ne možeš poturati nešto što to uopšte nije.

Nekad me kao Bošnjaka, mostarca, čovjeka koji je prošao rat u čitavom njegovom obimu, bude sramota od nekih postova na ovoj temi. (ne mislim samo na tebe moke)
Nemas se ti sta stidi za mene i druge na ovoj temi svaki komentar je osobni stav forumasa , ali kada cemo da kritikujemo druge da te pitam u svemu tome gdje si ti u ovoj povorki , osim sto sjedis kod kuce na jeli onoj istocnoj strani grada Mostara i kukas kako ti je lose , jos u svemu ovome krivis druge ...
Izvoli @palermo pridruzi se @hafizu povedi i familiju , povedi komsije izadjite na ulice , borite se za svoja prava u Mostaru , skinite vladu koja vas jebe 8 godina...
stari grad Visegrad

#24362 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by stari grad Visegrad »

Hafis wrote:
stari grad Visegrad wrote:Ovi BH Hrvati nemaju pojma sta je domokratija i ravnopravnost. Jedino ih zanima da otmu 24% FBiH teritorije. Stalno lazu koliko ih je bilo a koliko ih je sad. I to lazu zvanicnici. Biraju koje vijesti ce da objave Hrvatima nacinalistima, znaci ne govore potpunu istinu. Ali hajd i to koliko ih je bilo, ne bune sto su ocisceni u rs-u.
Istina boli. Ne vidjeh da si sherovao na FB. Livno i Siroki Brijeg najmultietnicki gradovi/mjesta. :oops: Mozda da ih obrazujes o demokratiji ? Sta oni znaju o multi-kulti?
kakabanja213

#24363 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by kakabanja213 »

mO k3 wrote:
palermo wrote:
mO k3 wrote:jeli to oni ponovo strajkuju u boljem dijelu mostara ??

:mrgreen:
i u gorem moke, i u gorem......dakle, zaista nema potrebe da se jedna zajednička akcija (što god mi mislili o doktorima) koja je okupila doktore i iz SKB i iz Južnog logora, i iz Konjica i Jablanice dobija negativan kontekst, posebno od ljudi koji su hiljadama kilometara daleko od naše stvarnosti.

Ovdje su stvari jasne, na jednoj strani su doktori, na drugoj strani su zajedno HDZ i SDA koji čine vladu HNK. U ovoj priči nema Hrvata i Bošnjaka nego se radi o običnoj zajedničkoj sindikalnoj borbi. Koju ti možeš podržati ili ne podržati, ali ne možeš poturati nešto što to uopšte nije.

Nekad me kao Bošnjaka, mostarca, čovjeka koji je prošao rat u čitavom njegovom obimu, bude sramota od nekih postova na ovoj temi. (ne mislim samo na tebe moke)
Nemas se ti sta stidi za mene i druge na ovoj temi svaki komentar je osobni stav forumasa , ali kada cemo da kritikujemo druge da te pitam u svemu tome gdje si ti u ovoj povorki , osim sto sjedis kod kuce na jeli onoj istocnoj strani grada Mostara i kukas kako ti je lose , jos u svemu ovome krivis druge ...
Izvoli @palermo pridruzi se @hafizu povedi i familiju , povedi komsije izadjite na ulice , borite se za svoja prava u Mostaru , skinite vladu koja vas j.ebe 8 godina...
Ti si neki teoretičar. Da ti je bilo do borbe nebi bio tamo gdje jesi.
mO k3

#24364 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

@kaka a ko si ti ?? :shock: .... neznas ti nista o meni ni gdje sam ni sta sam , koji sam spol ...
Benjo34

#24365 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Benjo34 »

Pričaju o tekbirima oni kojim je normalno uzvikivanje " za dom spremni" bem ti civilizaciju.. :-)
Hafis

#24366 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

stari grad Visegrad wrote:
Hafis wrote:
Istina boli. Ne vidjeh da si sherovao na FB. Livno i Siroki Brijeg najmultietnicki gradovi/mjesta. :oops: Mozda da ih obrazujes o demokratiji ? Sta oni znaju o multi-kulti?
Bola, otkud tebe iz Podrinja sa situacijom o Livnu ili Hrvatima općenito. Vidio si prvi put Hrvata u životu kada si na graničnom prijelazu davao pasoš na pregled.
Jebo te, ovdje sve neki strućnjaci za fašizam, ljudska prava, segregaciju i multietnićnost.
mO k3

#24367 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Benjo34 wrote:Pričaju o tekbirima oni kojim je normalno uzvikivanje " za dom spremni" bem ti civilizaciju.. :-)
uzp....
Hafis

#24368 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/bozo-lj ... /180312097

ROK DO 8. MAJA
Božo Ljubić: Dejton je dogovoren za tri sedmice, tako ima vremena i za Izborni zakon

Bogami, sitno se broji.
Samo, jest da će biti proljeće uveliko, ali tko će hladni Rubikon forsirati. Trebat će dobrih šlaufa od FAP-a :)
GeeTnT

#24369 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by GeeTnT »

Hafis wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/bozo-lj ... /180312097

ROK DO 8. MAJA
Božo Ljubić: Dejton je dogovoren za tri sedmice, tako ima vremena i za Izborni zakon

Bogami, sitno se broji.
Samo, jest da će biti proljeće uveliko, ali tko će hladni Rubikon forsirati. Trebat će dobrih šlaufa od FAP-a :)
Bice...bice..
Alighieri

#24370 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alighieri »

ROK DO 8. MAJA

Bogami, sitno se broji.
Haj mi reci jednog bošnjačkog političara koji će pristati na ovo što želi HDZ? Evo ne mora pojedinac, može i stranka?

SDA ne
SDP ne
DF ne
BPS ne
SBB ne
NS ne
SBiH ne

"prodržavničke" stranke.
madner

#24371 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by madner »

Hafis wrote:
Jebat ga. Dobro smo opstali kako je moglo biti. Pa eno gledaj, samo Tuzla i regija, tj. II Korpus pa 120 000 pripadnika. Još kad ostali korpusi izbace brojke, bit će tu gotovo milijun duša. Pa ti gledaj pajdo.
Pa jeste, razmatralo se da li da se zavrsi prica ili ne. Izvukli su vas Hrvati iz Sarajeva i okruzenje.
GeeTnT

#24372 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by GeeTnT »

...i uleti Inzko klizeci i u poslednjoj sekundi zabije strankama vadeci joker na kojem pise „Bonske ovlasti“...
Hafis

#24373 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Alighieri wrote:

ROK DO 8. MAJA

Bogami, sitno se broji.
Haj mi reci jednog bošnjačkog političara koji će pristati na ovo što želi HDZ? Evo ne mora pojedinac, može i stranka?

SDA ne
SDP ne
DF ne
BPS ne
SBB ne
NS ne
SBiH ne

"prodržavničke" stranke.
Pa ne bih ni ja na njihovom mjestu pristao.
Prvo iz ideoloških razloga - kosi se s bošnjačkim političkim konceptom koji želi pretvoriti FBiH u jednonacionalni, to jest građanski entitet.
A drugo - onaj koji bi pristao bio bi osuđen od ostalih za izdaju Bosne, fašizam, nacizam, ekstremizam i ostale izme.
Hafis

#24374 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

madner wrote:
Hafis wrote:
Pa jeste, razmatralo se da li da se zavrsi prica ili ne. Izvukli su vas Hrvati iz Sarajeva i okruzenje.
Jest to...u zadnji tren. Taman smo traktore palili kad dođe radosna vijest.
mO k3

#24375 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Evo ga sa stajka :)
Post Reply