Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- djkurt
#24351 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ja vam predlažem da promijenite naziv teme u podjebavanje hafisa i ismijavanje trećeg entiteta, jer zadnjih 20 stranica samo podjebovote hafisa.
-
Hafis
#24352 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Vidiš, ja imam osjećaj da ja njih podjebavam.djkurt wrote:Ja vam predlažem da promijenite naziv teme u podjebavanje hafisa i ismijavanje trećeg entiteta, jer zadnjih 20 stranica samo podjebovote hafisa.
Za tvoju informaciju, 75% njih uopće ne vidim što pišu pošto su mi na opciji foe. Džaba se trude.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#24353 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Vidiš, ja imam osjećaj da ja njih podjebavam.djkurt wrote:Ja vam predlažem da promijenite naziv teme u podjebavanje hafisa i ismijavanje trećeg entiteta, jer zadnjih 20 stranica samo podjebovote hafisa.
Za tvoju informaciju, 75% njih uopće ne vidim što pišu pošto su mi na opciji foe. Džaba se trude.
tako je afizaga samo
-
Hafis
#24354 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Semizovac nećemo i da nam ga nudiš. Tko bi tekbiranje slušaopici wrote:Hafis wrote:Vidiš, ja imam osjećaj da ja njih podjebavam.djkurt wrote:Ja vam predlažem da promijenite naziv teme u podjebavanje hafisa i ismijavanje trećeg entiteta, jer zadnjih 20 stranica samo podjebovote hafisa.
tako je afizaga samobiĆe treĆi akobogda insallah
- tandmand
-
Hafis
#24356 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nemoj da ja svoje ratne slike ovdje izbacujem 
- madner
#24357 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Treca liga ima svoje asove. 
-
Hafis
#24358 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jebat ga. Dobro smo opstali kako je moglo biti. Pa eno gledaj, samo Tuzla i regija, tj. II Korpus pa 120 000 pripadnika. Još kad ostali korpusi izbace brojke, bit će tu gotovo milijun duša. Pa ti gledaj pajdo.madner wrote:Treca liga ima svoje asove.
-
stari grad Visegrad
#24359 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ovi BH Hrvati nemaju pojma sta je domokratija i ravnopravnost. Jedino ih zanima da otmu 24% FBiH teritorije. Stalno lazu koliko ih je bilo a koliko ih je sad. I to lazu zvanicnici. Biraju koje vijesti ce da objave Hrvatima nacinalistima, znaci ne govore potpunu istinu. Ali hajd i to koliko ih je bilo, ne bune sto su ocisceni u rs-u.
I sto sam imao visoko mislnje o Hrvatima priej rata sam mislim najgore, toliko su se pretvorili u pashiste i lazove. Nije cudo sto im je HDZ politika napravila da mrze BiH. Mrzite i jos vise mrzite, i dalje glasovajte za HDZ, dno dna.
I sto sam imao visoko mislnje o Hrvatima priej rata sam mislim najgore, toliko su se pretvorili u pashiste i lazove. Nije cudo sto im je HDZ politika napravila da mrze BiH. Mrzite i jos vise mrzite, i dalje glasovajte za HDZ, dno dna.
-
Hafis
#24360 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Super tekst ! Pravi multietniĆki. Kradem ovo i šeram na FB.stari grad Visegrad wrote:Ovi BH Hrvati nemaju pojma sta je domokratija i ravnopravnost. Jedino ih zanima da otmu 24% FBiH teritorije. Stalno lazu koliko ih je bilo a koliko ih je sad. I to lazu zvanicnici. Biraju koje vijesti ce da objave Hrvatima nacinalistima, znaci ne govore potpunu istinu. Ali hajd i to koliko ih je bilo, ne bune sto su ocisceni u rs-u.
- mO k3
#24361 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nemas se ti sta stidi za mene i druge na ovoj temi svaki komentar je osobni stav forumasa , ali kada cemo da kritikujemo druge da te pitam u svemu tome gdje si ti u ovoj povorki , osim sto sjedis kod kuce na jeli onoj istocnoj strani grada Mostara i kukas kako ti je lose , jos u svemu ovome krivis druge ...palermo wrote:i u gorem moke, i u gorem......dakle, zaista nema potrebe da se jedna zajednička akcija (što god mi mislili o doktorima) koja je okupila doktore i iz SKB i iz Južnog logora, i iz Konjica i Jablanice dobija negativan kontekst, posebno od ljudi koji su hiljadama kilometara daleko od naše stvarnosti.mO k3 wrote:jeli to oni ponovo strajkuju u boljem dijelu mostara ??
Ovdje su stvari jasne, na jednoj strani su doktori, na drugoj strani su zajedno HDZ i SDA koji čine vladu HNK. U ovoj priči nema Hrvata i Bošnjaka nego se radi o običnoj zajedničkoj sindikalnoj borbi. Koju ti možeš podržati ili ne podržati, ali ne možeš poturati nešto što to uopšte nije.
Nekad me kao Bošnjaka, mostarca, čovjeka koji je prošao rat u čitavom njegovom obimu, bude sramota od nekih postova na ovoj temi. (ne mislim samo na tebe moke)
Izvoli @palermo pridruzi se @hafizu povedi i familiju , povedi komsije izadjite na ulice , borite se za svoja prava u Mostaru , skinite vladu koja vas jebe 8 godina...
-
stari grad Visegrad
#24362 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Istina boli. Ne vidjeh da si sherovao na FB. Livno i Siroki Brijeg najmultietnicki gradovi/mjesta.Hafis wrote:Super tekst ! Pravi multietniĆki. Kradem ovo i šeram na FB.stari grad Visegrad wrote:Ovi BH Hrvati nemaju pojma sta je domokratija i ravnopravnost. Jedino ih zanima da otmu 24% FBiH teritorije. Stalno lazu koliko ih je bilo a koliko ih je sad. I to lazu zvanicnici. Biraju koje vijesti ce da objave Hrvatima nacinalistima, znaci ne govore potpunu istinu. Ali hajd i to koliko ih je bilo, ne bune sto su ocisceni u rs-u.
-
kakabanja213
#24363 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ti si neki teoretičar. Da ti je bilo do borbe nebi bio tamo gdje jesi.mO k3 wrote:Nemas se ti sta stidi za mene i druge na ovoj temi svaki komentar je osobni stav forumasa , ali kada cemo da kritikujemo druge da te pitam u svemu tome gdje si ti u ovoj povorki , osim sto sjedis kod kuce na jeli onoj istocnoj strani grada Mostara i kukas kako ti je lose , jos u svemu ovome krivis druge ...palermo wrote:i u gorem moke, i u gorem......dakle, zaista nema potrebe da se jedna zajednička akcija (što god mi mislili o doktorima) koja je okupila doktore i iz SKB i iz Južnog logora, i iz Konjica i Jablanice dobija negativan kontekst, posebno od ljudi koji su hiljadama kilometara daleko od naše stvarnosti.mO k3 wrote:jeli to oni ponovo strajkuju u boljem dijelu mostara ??
Ovdje su stvari jasne, na jednoj strani su doktori, na drugoj strani su zajedno HDZ i SDA koji čine vladu HNK. U ovoj priči nema Hrvata i Bošnjaka nego se radi o običnoj zajedničkoj sindikalnoj borbi. Koju ti možeš podržati ili ne podržati, ali ne možeš poturati nešto što to uopšte nije.
Nekad me kao Bošnjaka, mostarca, čovjeka koji je prošao rat u čitavom njegovom obimu, bude sramota od nekih postova na ovoj temi. (ne mislim samo na tebe moke)
Izvoli @palermo pridruzi se @hafizu povedi i familiju , povedi komsije izadjite na ulice , borite se za svoja prava u Mostaru , skinite vladu koja vas j.ebe 8 godina...
- mO k3
#24364 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
@kaka a ko si ti ??
.... neznas ti nista o meni ni gdje sam ni sta sam , koji sam spol ...
-
Benjo34
#24365 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pričaju o tekbirima oni kojim je normalno uzvikivanje " za dom spremni" bem ti civilizaciju.. 
-
Hafis
#24366 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bola, otkud tebe iz Podrinja sa situacijom o Livnu ili Hrvatima općenito. Vidio si prvi put Hrvata u životu kada si na graničnom prijelazu davao pasoš na pregled.stari grad Visegrad wrote:Istina boli. Ne vidjeh da si sherovao na FB. Livno i Siroki Brijeg najmultietnicki gradovi/mjesta.Hafis wrote:Super tekst ! Pravi multietniĆki. Kradem ovo i šeram na FB.stari grad Visegrad wrote:Ovi BH Hrvati nemaju pojma sta je domokratija i ravnopravnost. Jedino ih zanima da otmu 24% FBiH teritorije. Stalno lazu koliko ih je bilo a koliko ih je sad. I to lazu zvanicnici. Biraju koje vijesti ce da objave Hrvatima nacinalistima, znaci ne govore potpunu istinu. Ali hajd i to koliko ih je bilo, ne bune sto su ocisceni u rs-u.
I sto sam imao visoko mislnje o Hrvatima priej rata sam mislim najgore, toliko su se pretvorili u pashiste i lazove. Nije cudo sto im je HDZ politika napravila da mrze BiH. Mrzite i jos vise mrzite, i dalje glasovajte za HDZ, dno dna.Mozda da ih obrazujes o demokratiji ? Sta oni znaju o multi-kulti?
Jebo te, ovdje sve neki strućnjaci za fašizam, ljudska prava, segregaciju i multietnićnost.
- mO k3
#24367 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
uzp....Benjo34 wrote:Pričaju o tekbirima oni kojim je normalno uzvikivanje " za dom spremni" bem ti civilizaciju..
-
Hafis
#24368 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
https://www.klix.ba/vijesti/bih/bozo-lj ... /180312097
ROK DO 8. MAJA
Božo Ljubić: Dejton je dogovoren za tri sedmice, tako ima vremena i za Izborni zakon
Bogami, sitno se broji.
Samo, jest da će biti proljeće uveliko, ali tko će hladni Rubikon forsirati. Trebat će dobrih šlaufa od FAP-a
ROK DO 8. MAJA
Božo Ljubić: Dejton je dogovoren za tri sedmice, tako ima vremena i za Izborni zakon
Bogami, sitno se broji.
Samo, jest da će biti proljeće uveliko, ali tko će hladni Rubikon forsirati. Trebat će dobrih šlaufa od FAP-a
- GeeTnT
#24369 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bice...bice..Hafis wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/bozo-lj ... /180312097
ROK DO 8. MAJA
Bogami, sitno se broji.
- Alighieri
#24370 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Haj mi reci jednog bošnjačkog političara koji će pristati na ovo što želi HDZ? Evo ne mora pojedinac, može i stranka?Hafis wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/bozo-lj ... /180312097
ROK DO 8. MAJA
Bogami, sitno se broji.
SDA ne
SDP ne
DF ne
BPS ne
SBB ne
NS ne
SBiH ne
"prodržavničke" stranke.
- madner
#24371 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa jeste, razmatralo se da li da se zavrsi prica ili ne. Izvukli su vas Hrvati iz Sarajeva i okruzenje.Hafis wrote:Jebat ga. Dobro smo opstali kako je moglo biti. Pa eno gledaj, samo Tuzla i regija, tj. II Korpus pa 120 000 pripadnika. Još kad ostali korpusi izbace brojke, bit će tu gotovo milijun duša. Pa ti gledaj pajdo.madner wrote:Treca liga ima svoje asove.
- GeeTnT
#24372 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
...i uleti Inzko klizeci i u poslednjoj sekundi zabije strankama vadeci joker na kojem pise „Bonske ovlasti“...
-
Hafis
#24373 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa ne bih ni ja na njihovom mjestu pristao.Alighieri wrote:Haj mi reci jednog bošnjačkog političara koji će pristati na ovo što želi HDZ? Evo ne mora pojedinac, može i stranka?Hafis wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/bozo-lj ... /180312097
ROK DO 8. MAJA
Bogami, sitno se broji.
SDA ne
SDP ne
DF ne
BPS ne
SBB ne
NS ne
SBiH ne
"prodržavničke" stranke.
Prvo iz ideoloških razloga - kosi se s bošnjačkim političkim konceptom koji želi pretvoriti FBiH u jednonacionalni, to jest građanski entitet.
A drugo - onaj koji bi pristao bio bi osuđen od ostalih za izdaju Bosne, fašizam, nacizam, ekstremizam i ostale izme.
-
Hafis
#24374 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jest to...u zadnji tren. Taman smo traktore palili kad dođe radosna vijest.madner wrote:Pa jeste, razmatralo se da li da se zavrsi prica ili ne. Izvukli su vas Hrvati iz Sarajeva i okruzenje.Hafis wrote:Jebat ga. Dobro smo opstali kako je moglo biti. Pa eno gledaj, samo Tuzla i regija, tj. II Korpus pa 120 000 pripadnika. Još kad ostali korpusi izbace brojke, bit će tu gotovo milijun duša. Pa ti gledaj pajdo.madner wrote:Treca liga ima svoje asove.
- mO k3
#24375 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Evo ga sa stajka