Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Averus
#24326 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A bolji je Morrowind 
- Bloo
- Globalna šefica
#24327 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Averus wrote:A bolji je Morrowind
- Dope_Man
#24328 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni najdraza igra svih vremena.. ali radije reinstaliram Skyrim, pa cak i dosadni Oblivion, nego njega... Morrowind najbolje da zivi u sjecanju. Zadnjih put ga igrao ljeto prije izlaska Skyrima. Uzivio se i sve, ali ipak je gameplay svih igrica, cak i iz ere Morrowinda a kamoli kasnije, jednostavno milion puta fluidniji i ono fulanje crva kad ga pokusavam nabosti na razanj u pocetku igre jednostavno previse nervira.Averus wrote:A bolji je Morrowind
- Averus
#24329 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Slažem se 
Potrošio sam hiljade i hiljade sati na tu igru, što mi je donekle pokvarilo ćejf sa Oblivionom (5 sati) i Skyrim (37 sati), jer sam već degustirao godinama Morrowind
Što je najtužnije, čak i da urade pravi remake sa predobrom grafikom i popravkama gameplay-a, ne bi mi bio kao onda...
Tačno kako si rekao, najbolje je da ostane u lijepom sjećanju
Potrošio sam hiljade i hiljade sati na tu igru, što mi je donekle pokvarilo ćejf sa Oblivionom (5 sati) i Skyrim (37 sati), jer sam već degustirao godinama Morrowind
Što je najtužnije, čak i da urade pravi remake sa predobrom grafikom i popravkama gameplay-a, ne bi mi bio kao onda...
Tačno kako si rekao, najbolje je da ostane u lijepom sjećanju
-
Mega Man X
#24330 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Gledam klip, i od svega navedenog samo me je zainteresovao DragonBall: FighterZ i nakon 7 godina čekanja: Mega Man 11.
I Super Meat Boy, da njega ne zaboravim.
Ovo ostalo ni trunke uzbuđenja..
I Super Meat Boy, da njega ne zaboravim.
Ovo ostalo ni trunke uzbuđenja..
- Averus
#24331 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Prije petnaestak godina bih bio oduševljen i jedva čekao Biomutant, Code Vein, Shenmue i Monster Hunter
Sad mi onako zanimljivi Sea of Thieves, Skull & Bones i naravno Final Fantasy XV (@Bloo: ni riječi!)
Sad mi onako zanimljivi Sea of Thieves, Skull & Bones i naravno Final Fantasy XV (@Bloo: ni riječi!)
- AhmetShabo
#24332 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pitanje za Fifa 18, my player career mode
zavrsio prvu sezonu
Prvak sam sa Darmstadtom druge bundeslige. uzeo sam i kup , zabio 26 golova u ligi i 6 u kupu
Pocinje nova sezona, sad me zanima. Da li aj dobijam ponude od drugih timova za transfer u neku jacu ekipu ili moram sam zatrazit transfer?
zavrsio prvu sezonu
Prvak sam sa Darmstadtom druge bundeslige. uzeo sam i kup , zabio 26 golova u ligi i 6 u kupu
Pocinje nova sezona, sad me zanima. Da li aj dobijam ponude od drugih timova za transfer u neku jacu ekipu ili moram sam zatrazit transfer?
- Bloo
- Globalna šefica
#24333 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
But but....Averus wrote:Prije petnaestak godina bih bio oduševljen i jedva čekao Biomutant, Code Vein, Shenmue i Monster Hunter![]()
Jarane, sve ljude koje znam da igraju FF su gay.
- Averus
#24334 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Bloo wrote:But but....Averus wrote:Prije petnaestak godina bih bio oduševljen i jedva čekao Biomutant, Code Vein, Shenmue i Monster Hunter![]()
Pod jedan: 2018. je godina, nema ništa loše u tome što je neko gay - njihova stvar
Pod dva: Odigraj FF7 i FF8, ali baš odigraj, bez predrasuda, bez očekivanja ili ciničnog stava, pa se onda javi
Pod tri: Franšiza od 15 (i više) igara, a koja je i dalje uspješna i svakom novom igrom osvaja nove fanove (iako su sve poslije FF9 malo 'opale') može da ti se ne svidi, ali ne može biti nazvana lošom isl.
- Bloo
- Globalna šefica
#24335 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja se zajebavalaAverus wrote:Bloo wrote:But but....Averus wrote:Prije petnaestak godina bih bio oduševljen i jedva čekao Biomutant, Code Vein, Shenmue i Monster Hunter![]()
Pod jedan: 2018. je godina, nema ništa loše u tome što je neko gay - njihova stvar![]()
Pod dva: Odigraj FF7 i FF8, ali baš odigraj, bez predrasuda, bez očekivanja ili ciničnog stava, pa se onda javi![]()
Pod tri: Franšiza od 15 (i više) igara, a koja je i dalje uspješna i svakom novom igrom osvaja nove fanove (iako su sve poslije FF9 malo 'opale') može da ti se ne svidi, ali ne može biti nazvana lošom isl.
ti ozbiljan
zar mozre FF7 na PC?
- AhmetShabo
#24336 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
zatpase mi pitanjeAhmetShabo wrote:Pitanje za Fifa 18, my player career mode
zavrsio prvu sezonu
- Averus
#24337 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ima FF7 i FF8 čak i na steam-u (stare verzije naravno) sa achievmentima...Bloo wrote:ja se zajebavala
ti ozbiljan![]()
zar mozre FF7 na PC?
Doduše, vrijeme je pregazilo grafiku i gameplay
Ma ja ih igram zato što mi poslije njih bude osjećaj kao da sam knjigu pročitao, baš dobre priče
Ahmede Oprosti
Trebao bi i dobiti ponude, a možeš i ti podnijeti zahtjev za transfer.AhmetShabo wrote:Pitanje za Fifa 18, my player career mode
zavrsio prvu sezonu
-
febo_acm
#24338 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Imas ono request a transfer...
- arnes_king
#24339 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Raja je li kod od vas igrao Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII. To je jedini final fantasy koji sam igrao, i kako vidim on je skroz drugaciji od standardnih FF igara.
Meni je bio odlican, drug i ja 7 dana nismo spavali i igrali smo skoro po cijeli dan
Meni je bio odlican, drug i ja 7 dana nismo spavali i igrali smo skoro po cijeli dan
- House
#24340 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
takoe kolegiceBloo wrote:The evil withinAhmetShabo wrote:ovo je?House wrote:
završeno. jedva čekam trojku
- Averus
#24341 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igrao ja nekih 2-3 sata i odustao, nije mi legla...arnes_king wrote:Raja je li kod od vas igrao Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII. To je jedini final fantasy koji sam igrao, i kako vidim on je skroz drugaciji od standardnih FF igara.
Doduše, igrao sam je 10ak godina nakon što je izašla
- Averus
- ferratilis
#24343 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igra stara 16 godina
pcmasterrace <3
- Averus
#24344 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Neko baš imao viška vremena
- rajv0sa
- avaks
#24346 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Half Life 2 garant...
-
ShprenX
- Averus
#24348 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pitanje
Stavim iteme na Steam-u na prodaju (oko 40 itema)
Traži mi da potvrdim kroz aplikaciju. Uradim i to
Sad mi piše da su "on hold" dok ne potvrdim u aplikaciji... A potvrđeno
- Bloo
- Globalna šefica
#24349 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jok baavaks wrote:Half Life 2 garant...
vidi donji lijevi cosak
- REDDEVILS
#24350 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Slicno je i kod mene ja sam s jaranom htjeo obaviti razmjenu medjutim posto je on tek aktivirao Steam Guard Mobile Authenticator moram sacekati petnaest dana da bi izvrsili zamjenu Bedjeva i sad mi stoji Hold i ako sam ja sve potvrdio s moje strane.Averus wrote:Pitanje
Uglavnom ja sve duple bedjeve prodajem preko marketa i tako uzimam koji mi trebaju za steam level up