SDA-All about

Post Reply
Drvenija87

#24326 Re: SDA-All about

Post by Drvenija87 »

It_is_a_Leclerc wrote:Netačno. To što vi pišete je klasična malograđanska ksenofobija koja tukne dovde na govor mržnje. Navodite mjesta, pa onda upirete prstom u stanovnike istih optužujući ih da su - korov i ološ koji razvaljuje ugledne, gradske, sarajevske manire, i takorekoć urođenu ljubav prema socijaldemokratiji.

Pogledajte malo ko su i odakle su kandidati SDA na svakim izborima, i malo pogledajte rezultate izbora, pa ćete vidjeti kako to što pišete i nema baš veze sa istinom.
Mani se ispraznog filozofiranja.
O kakvoj ti ksenofobiji i govoru mrznje govoris?
To je BOLAN realna slika naseg danasnjeg drustva.
Gradski sibicarski maniri su uz pomoc doticnih koje sam navela i doveli na vlast kalkulante i hapadzije poput Dzevada Radeljasa,Safeta Kese,ALije Budnje,kojekakvih Cengica i mnogih drugih.
HM 2011

#24327 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

malakh wrote:
HM 2011 wrote:
stanje u drustvu u kojem je SDA stanka lider i odluke koje su donesene u odredjenom vremenskom periodu ogledalo su situacije a ne stranke....

Kadrovi stranke SDA su iz najgorih situacija ispregovarali ono sto je u najboljem interesu naseg naroda....
Hajde molim te prosvijetli me i reci šta su to oni ispregovarali i kada?

Samo nemoj spominjati period od 1991. - 1995. godine, jer ćeš morati spomenuti i aktere koji nisu bili u SDA.
od daytona pa dalje.....
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#24328 Re: SDA-All about

Post by pici »

PotpisHi Alija makar bila Avlija... :bih:
jefff

#24329 Re: SDA-All about

Post by jefff »

Šta njih košta da potpisuju, seru, lažu, obečavaju? Ništa? Njima od hajra.
HM 2011

#24330 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

almir90 wrote:
malakh wrote:

Samo nemoj spominjati period od 1991. - 1995. godine, jer ćeš morati spomenuti i aktere koji nisu bili u SDA.
Šta se bolan raspravljaš sa ovakvim ulizicama i beskičmenjacima? Pusti debila, dobri su ovakvi za ismijavanja jedino, šteta pa u životu nikad neće saznati šta je to imati karakter i biti čovjek, biti pošten, i da te drugi smatraju čovjekom. Teške su muke ovakvih otirača, šupčanih uvlakača, valja cijeli život biti gmaz, svojevoljno trpiti i gledati kako neko stalno s tobom briše pod.
ulizica beskicmenjak debil otirac supcani uvlakac covjek za brisanje poda....

malo je reci da pisem na forumu pod pseudonimom i zalazem se napredak i razvoj postujuci ustavno uredjenje drustva te rezultate popisa stanovnistva i ne vrijedjajuci nikoga....

sve sto radim je suprotstavljanje pokusajima blacenja nase SDA a i to radim prateci najbolji interes naseg naroda - za razliku od tebe - koji si spreman plasirati ovakve uvrede....

shvati covjece - nema vise vremena za experimente - kao narod se moramo politicki uozbiljiti - podrzi SDA na svim nivoima - i kada pruzis podrsku - trazi odgovornost....

Samo SDA na svim nivoima - u jedinstvu je snaga...
almir90

#24331 Re: SDA-All about

Post by almir90 »

HM 2011 wrote:

malo je reci da pisem na forumu pod pseudonimom i zalazem se napredak i razvoj postujuci ustavno uredjenje drustva i ne vrijedjajuci nikoga....

sve sto radim je suprotstavljanje pokusajima blacenja nase SDA a i to radim prateci najbolji interes naseg naroda - za razliku od tebe - koji si spreman plasirati ovakve uvrede....

shvati covjece - nema vise vremena za experimente - kap narod se moramo politicki uozbiljiti - podrzi SDA na svim nivoima - i kada pruzis podrsku - trazi odgovornost....

Ja kad izađem u grad vidim (doduše slabije sada) SDA ministra koji je u ratu krao oružje od Armije i preprodavao, ja kad izađem u grad vidim najmanje 20 ljudi koji su istaknuti članovi i donatori SDA stranke koji su do rata bili prosijaci, pa se u ratu obogatiše švercajući naftu, šećer, kafu, ulje, brašno. Isti ti "istaknuti" članovi SDA koji imaju "kompanije" koje zapošljavaju po 50-200 radnika na crno, čije su plate 300-400 KM za minimalno 12 sati svakodnevnog mukotrpnog rada. Kad izađem u grad, vidim djecu istih tih "elitnih" smradova koji se iživljavaju nad svima, i za njih ne važi zakon. Kad slušam sjednicu Opštinskog vijeća preko radia, mogu jedino čuti "hOOjj, ne mOreššš" itd..

I da, jesi gmaz koji brani iste te smradove, i jesi osoba bez karaktera, i nema toga što ti možeš ovdje napisati da odbraniš ono što se ne može odbraniti, i ono što čovjek vidi svojim očima!
HM 2011

#24332 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

almir90 wrote:
HM 2011 wrote:

malo je reci da pisem na forumu pod pseudonimom i zalazem se napredak i razvoj postujuci ustavno uredjenje drustva i ne vrijedjajuci nikoga....

shvati covjece - nema vise vremena za experimente - kap narod se moramo politicki uozbiljiti - podrzi SDA na svim nivoima - i kada pruzis podrsku - trazi odgovornost....

Ja kad izađem u grad vidim (doduše slabije sada) SDA ministra koji je u ratu krao oružje od Armije i preprodavao, ja kad izađem u grad vidim najmanje 20 ljudi koji su istaknuti članovi i donatori SDA stranke koji su do rata bili prosijaci, pa se u ratu obogatiše švercajući naftu, šećer, kafu, ulje, brašno. Isti ti "istaknuti" članovi SDA koji imaju "kompanije" koje zapošljavaju po 50-200 radnika na crno, čije su plate 300-400 KM za minimalno 12 sati svakodnevnog mukotrpnog rada. Kad izađem u grad, vidim djecu istih tih "elitnih" smradova koji se iživljavaju nad svima, i za njih ne važi zakon. Kad slušam sjednicu Opštinskog vijeća preko radia, mogu jedino čuti "hOOjj, ne mOreššš" itd..

I da, jesi gmaz koji brani iste te smradove, i jesi osoba bez karaktera, i nema toga što ti možeš ovdje napisati da odbraniš ono što se ne može odbraniti, i ono što čovjek vidi svojim očima!
ja kada izadjemnna ulicu vidim ugledne privrednike podobne svakoj vlasti koji su prije rata bili dio upravnog sistema a danas, bez obzira nanpromjene u politici rukovode vlastitim privrednim imperijama.... i oni i njihova djeca su nosiovi privrednog razvoja lijepe nase....na sjednicama opcinskih vijecani jancujem svakakve izraze ali ti izrazi nisu samo iz SDA nego iz svih stranki koje ucestvuju u politickom zivotu i poticu iz naroda....

ja tebe vrijedjati necu necu ti ni govoriti da si plitak i da si ispranog moyga od strane kmera - ali ti slobodno mogu reci nisi upravu.....

razmisli i podrzi SDA na svim nivoima - pokazi odgovornost - trazi odgovornost - nemoj dijeliti ovajnnarod na stranke i nemoj ih onemogucavati u politickom razvoju.... za promjenu drustvenog stanja - najbitnija je tvoja podrska...

u jedistvu je snaga.
jefff

#24333 Re: SDA-All about

Post by jefff »

Nakon svih ovih godina za kojih nas je SDA klika svela ni do šta, dosjetili su se novoj zvrčki, za predsjednika nekakvog sabora, nekakve Islamske Zajednice postavili su osobu sa crne liste u USA i time nas približili i međunarodnoj izolaciji pored svih drugih nedača.
Osim Hasana Čengića, od Bošnjaka na američkoj "crnoj listi" nalaze se još Nusret Imamović, Bakir Alispahić i Senad Šahinpašić.
Predsjednik Sabora Islamske zajednice u BiH na američkoj “crnoj listi”
BiH

Ured za kontrolu stranih sredstava (OFAC) koji funkcioniše pri Ministarstvu finansija SAD-a objavio je takozvanu “crnu listu” fizičkih i pravnih lica na kojoj se nalazi i više imena iz Bosne i Hercegovine koja su SAD-u sumnjiva uglavnom zbog krivičnih djela ratnih zločina, kriminala i terorizma.

Ove godine na listi su se našli Radovan Karadžić, Biljana Plavšić, Sonja Karadžić-Jovićević, Momčilo Krajišnik, Ljiljana Zelen-Karadžić i Aleksandar Karadžić. Pored njih, na spisku se nalaze i imena Milovan Bjelica, Ljubomir Borovčanin, Stojan Župljanin, Duško Sikirica i Milan Simić.

Screenshot_71Također tu su i Stanko Sopta, Dragan Spasojević, Milomir Stakić, Radovan Stanković, Novak Stepanović, Jovan Đogo, Dragan, Drago Nikolić, ali i Naser Keljmendi i njegovi sinovi Besnik i Liridon Keljmendi.

Na spisku se nalaze i Nusret Imamović, Hasan Čengić, Ljubo Ćesić, Valentin Ćorić, Savo Krunić, Zoran Petrić, Senad Šahinpašić, ali i Srpska demokratska stranka (SDS),

Ured za kontrolu stranih sredstava (Office of foreign assets control – OFAC) pri Ministarstvu finansija SAD-a provodi programe ekonomskih sankcija, sveobuhvatnih ili selektivnih, uz blokiranje sredstava i restrikciju trgovine.

“Zabranjene transakcije” su trgovinske ili finansijske transakcije i drugi poslovi u kojima ne mogu učestvovati osobe iz SAD-a, osim ako to OFAC ne odobri.

“Zamrzavanje” predstavlja čin kontrolisanja ciljane imovine. Ove zabrane, variraju od programa do programa, jer je svaki program zasnovan na različitim vanjskopolitičkim i nacionalno sigurnosnim ciljevima SAD-a.

Ono što se u BiH naziva “crna lista” jeste Specially designated nations (SDN). OFAC periodično objavljuje spisak fizičkih ili pravnih osoba (SDN) kojim se zabranuje ulazak u SAD ili zamrzavaju njihova sredstva u SAD-u.

Kompletnu listu možete pogledati ovdje.
almir90

#24334 Re: SDA-All about

Post by almir90 »

Nastavi mahati rukom iz Baketovog šupka, to je sve što znaš. Jadan je čovjek koji kriminalca bez trunke morala smatra "uglednim privrednikom" i djecu istih koji ne poštuju ni jedan zakon.
HM 2011

#24335 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

almir90 wrote:Nastavi mahati rukom iz Baketovog šupka, to je sve što znaš. Jadan je čovjek koji kriminalca bez trunke morala smatra "uglednim privrednikom" i djecu istih koji ne poštuju ni jedan zakon.
Opet se vracas na pocetak sa vrijedjanjem samo ovaj put vrijedas kompletan narod....

radi se o sljedecem

taj privrednik je neka nova elita - podobna svakoj vlasti... njegova djeca su njegovi nasljednici.... nosioci su privrednog razvoja opstine kantona regije.....

zovi ti njih kako god hoces - ali prema nomenklaturi - to su privrednici koji posluju sa dobitkom i placaju poreze i isplacuju plate zaposlenima...

ne zovem ih samo ja uglednim ili kontroverznim privrednicima - od novina do komplet javnog mnijenja taj termin je u upotrebi, placaju oglasavanja u novinama, doniraju izgradnje i rekonstrukcije javnih dobara, pomzu finansiranja predizbornih kampanja od lokalnog do kantolnog i drzavnog nivoa.....

primker uglednog privrednika je stanoviti barbaric dobavljac repro materijala za zdravstvo....

ugledni su dok tuzilastva ne dokazu suprotno...
almir90

#24336 Re: SDA-All about

Post by almir90 »

Imaš li još koju da slažeš? Vidiš, ne plaćaju poreze, ima ih tamo na onom spisku poreznih dužnika, isto tako većina ih ni radnike ne plaća redovno, i ono kad dobije 300-400 km, prijavljeni takođe' nisu, pa svako s posla mogu u mezar direkt, jer penzije neće imati.

Nego, lažovu, nećemo moći sada nastaviti, moram da idem šljakati, jebiga neki moraju i da rade prave poslove. Ali nastavit ćemo mi večeras kad se vratim.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#24337 Re: SDA-All about

Post by malakh »

HM 2011 wrote:
malakh wrote:
HM 2011 wrote:
stanje u drustvu u kojem je SDA stanka lider i odluke koje su donesene u odredjenom vremenskom periodu ogledalo su situacije a ne stranke....

Kadrovi stranke SDA su iz najgorih situacija ispregovarali ono sto je u najboljem interesu naseg naroda....

od daytona pa dalje.....
Konkretno mi reci sta su pregovarali i ispregovarali. Mora biti neka situacija kada su oni pregavarali, pa ti kao njihov fan to bi trebao znati.
Chisum

#24338 Re: SDA-All about

Post by Chisum »

It_is_a_Leclerc wrote:Netačno. To što vi pišete je klasična malograđanska ksenofobija koja tukne dovde na govor mržnje. Navodite mjesta, pa onda upirete prstom u stanovnike istih optužujući ih da su - korov i ološ koji razvaljuje ugledne, gradske, sarajevske manire, i takorekoć urođenu ljubav prema socijaldemokratiji.

Pogledajte malo ko su i odakle su kandidati SDA na svakim izborima, i malo pogledajte rezultate izbora, pa ćete vidjeti kako to što pišete i nema baš veze sa istinom.
Obrisi se oko usta, anadolski cevapojedu. Ono nekom drzi lekcije...

It_is_a_Leclerc wrote:
- Birači u BiH su mahom nepismeni i primitivni. Govorimo o ljudima koji su izabrali Radeljaša, Bahtića, Izetbegovića.

- Meni i poslije 12. ni iz džepa, ni u džep, za razliku od nekih koji anksiozno iščekuju da li će anadolski ćevapojedi pobijediti, ne bi ih, takve kakvi jesu, uvalili na budžet. :)

- To nepismeno stanovništvo možete kupiti ćevapima, Erdoganom i poslom u Vodovodu. A kako ćete vi nekom polupismenom, golobradom stranačkom jurišniku objasniti bilo šta o javnom, vanjskom dugu, o ustavu, o evroatlantskim integracijama. Oni znaju samo viknuti - "SDA, S kao sudba moja, d kao duša moja, A kao Alija" i pitati imaš li ćevap da im daš.

- Ja zapravo želim da Bošnjaci izaberu SDA. Bošnjaci i SDA se međusobno apsolutno zaslužuju. Kakav narod, takva mu i vlast.

Da biste naučili kakav smo narod mi Bošnjaci (većinom), dovoljno je samo da bacite pogled na, zvanično, najsiromašniju, najjadniju i najneprosperitetniju zemlju u Evropi.

- Što SDA nije od USK napravila Eldorado ?! Jesu Bošnjaci većina ? Jesu ! Je li SDA na vlasti ?! Navijeke. Pa zašto je onda USK sredina sa najmanje zaposlenih u cijeloj BiH, sa najmanje firmi i fabrika, sa najmanje obrazovanim stanovništvom, sa najvećim brojem propalih i zatvorenih fabrika ?!
A zašto su Vitez i Široki Brijeg primjeri poduzetničkog uspjeha ?! Jer tamo nema SDA.

- Uistinu je BiH mala država, koliki su SDA-ovci izdajnici.
It_is_a_Leclerc

#24339 Re: SDA-All about

Post by It_is_a_Leclerc »

Chisum wrote:

Obrisi se oko usta, anadolski cevapojedu. Ono nekom drzi lekcije...

It_is_a_Leclerc wrote:
- Birači u BiH su mahom nepismeni i primitivni. Govorimo o ljudima koji su izabrali Radeljaša, Bahtića, Izetbegovića.

- Meni i poslije 12. ni iz džepa, ni u džep, za razliku od nekih koji anksiozno iščekuju da li će anadolski ćevapojedi pobijediti, ne bi ih, takve kakvi jesu, uvalili na budžet. :)

- To nepismeno stanovništvo možete kupiti ćevapima, Erdoganom i poslom u Vodovodu. A kako ćete vi nekom polupismenom, golobradom stranačkom jurišniku objasniti bilo šta o javnom, vanjskom dugu, o ustavu, o evroatlantskim integracijama. Oni znaju samo viknuti - "SDA, S kao sudba moja, d kao duša moja, A kao Alija" i pitati imaš li ćevap da im daš.

- Ja zapravo želim da Bošnjaci izaberu SDA. Bošnjaci i SDA se međusobno apsolutno zaslužuju. Kakav narod, takva mu i vlast.

Da biste naučili kakav smo narod mi Bošnjaci (većinom), dovoljno je samo da bacite pogled na, zvanično, najsiromašniju, najjadniju i najneprosperitetniju zemlju u Evropi.

- Što SDA nije od USK napravila Eldorado ?! Jesu Bošnjaci većina ? Jesu ! Je li SDA na vlasti ?! Navijeke. Pa zašto je onda USK sredina sa najmanje zaposlenih u cijeloj BiH, sa najmanje firmi i fabrika, sa najmanje obrazovanim stanovništvom, sa najvećim brojem propalih i zatvorenih fabrika ?!
A zašto su Vitez i Široki Brijeg primjeri poduzetničkog uspjeha ?! Jer tamo nema SDA.

- Uistinu je BiH mala država, koliki su SDA-ovci izdajnici.
Opet ti ?! Pa dokle ide ova opsjednutost sa mojim likom i djelom, to već dobija ozbiljne crte jednog opsesivnog poremećaja.

Niste trebali tražiti tako stare postove. Isto sam napisao, u većoj ili manjoj mjeri, i prije sedam-deset dana kada smo na nekoj temi govorili o Radončiću, Bakiru kao šupljeglavoj naivčini, hapšenju i državnoj mafiji ;) Samo sam ovdje upozorio na malograđanski pristup po kojem "seljaci glasaju za SDA, a građani ne", ali to je već jedna složena intelektualna operacija, pa se evo, iskreno, nadam da ćete istu u narednom periodu savladati.

Za opsesiju je već kasno. Tu još jedino vrlo ozbiljna terapija pomaže :)
HM 2011

#24340 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

malakh wrote:
HM 2011 wrote:
malakh wrote: Hajde molim te prosvijetli me i reci šta su to oni ispregovarali i kada?

od daytona pa dalje.....
Konkretno mi reci sta su pregovarali i ispregovarali. Mora biti neka situacija kada su oni pregavarali, pa ti kao njihov fan to bi trebao znati.
inzistiranje na nadleznostima BiH Licne pasosi registracija, sud, tuzilastvo, sipa... finansiranje povratka... zastita prava na vjersku pripadnost i vjerske obicaje, jezik naroda, kulturu, obicaje.... ocuvanje cjelovitosti BiH... and so on....
pici

#24341 Re: SDA-All about

Post by pici »

HM 2011 wrote:
inzistiranje na nadleznostima BiH Licne pasosi registracija, sud, tuzilastvo, sipa... finansiranje povratka... zastita prava na vjersku pripadnost i vjerske obicaje, jezik naroda, kulturu, obicaje.... ocuvanje cjelovitosti BiH... and so on....
ovo su visoki predstavnici nametnuli inaĆe aliji to nije bilo ni u malom mozgu :mrgreen:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#24342 Re: SDA-All about

Post by malakh »

HM 2011 wrote:
Ili je to Pedi Esdaun uradio i visoki predstavnici?
Jezik, integritet, kultura, običaji sve su to radile i druge stranke podjednako kao SDA. Ništa SDA specijalno nije uradila više od ostalih - cak su neki i pobijedili obećavajući BiH bez RS-a.

Malo se raspitaj kada pricas o tako ozbiljnim stvarima, jer bi bolje bilo da si spominjao kruzne tokove ;)
HM 2011

#24343 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

malakh wrote:
HM 2011 wrote:
Jezik, integritet, kultura, običaji sve su to radile i druge stranke podjednako kao SDA. Ništa SDA specijalno nije uradila više od ostalih - cak su neki i pobijedili obećavajući BiH bez RS-a.

Malo se raspitaj kada pricas o tako ozbiljnim stvarima, jer bi bolje bilo da si spominjao kruzne tokove ;)
pici mi je najdrazi sa ovom zamjenom teza, odnosno, da budem precizniji - pokusajem....

visoki predstavnici nametali a nama nije bilo u interesu ?????? Hoces da kazes da BiH institucije treba ukinuti i onda jos malo da pokusavas pljuvati po SDA - eto prodaja BiH, begovati i slicno....

kazea svi podjednako a posebno ekipa koja je vristala - eno hin nacijonalisti, pa pljuvanje po rijasetu i slicno.....

ovo su bili samo osnovni pojmovi ima toga jos i vise....

covjek sa mirom ne moze inveatirati u Rostovo kod Bugojna da mu ne pokusaju pakovati nesto negativno....

samo SDA na svim nivoima - u jedinstvu je snaga...
HM 2011

#24344 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

almir90 wrote:Imaš li još koju da slažeš? Vidiš, ne plaćaju poreze, ima ih tamo na onom spisku poreznih dužnika, isto tako većina ih ni radnike ne plaća redovno, i ono kad dobije 300-400 km, prijavljeni takođe' nisu, pa svako s posla mogu u mezar direkt, jer penzije neće imati.

Nego, lažovu, nećemo moći sada nastaviti, moram da idem šljakati, jebiga neki moraju i da rade prave poslove. Ali nastavit ćemo mi večeras kad se vratim.

psihologija ima - ukro - lopov - a nigdje presude....

eno predstavnik NS u skupstini kantona - ima firmu - lopov....

eno na drugoj strani df barbaric ima firmu - lopov.....

odakle im.....

percepcija je cudna stvar...

[youtube]http://youtu.be/W7Z_jICqEKk[/youtube]
Novak20

#24345 Re: SDA-All about

Post by Novak20 »

Percepcija je čudo. :D Sudeći po tome koliko imamo pravosnažnih presuda za privredni kriminal, korupciju, kriminalnu privatizaciju, otimanje javnog dobra, zloupotrebu položaja...., Bosanci i Hercegovci su najpošteniji ljudi na svijetu. :D
HM 2011

#24346 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

Novak20 wrote:Percepcija je čudo. :D Sudeći po tome koliko imamo pravosnažnih presuda za privredni kriminal, korupciju, kriminalnu privatizaciju, otimanje javnog dobra, zloupotrebu položaja...., Bosanci i Hercegovci su najpošteniji ljudi na svijetu. :D

Daleko od toga čovjek je upravu - postoji masa kompanija gdje ljudi rade na crno - neprijavljeni po bilo kojem osnovu, za platu koja je mizerna....

Na taj način šteti se i Zdravstvenom osiguranju i njima samima po osnovu radnog staža penzijskog osiguranja - tome se mora stati u kraj na neki način....

Ok, radnici iz oblasti zanatskih radova sami biraju taj put, takođe i biraju hoće li ili neće uplaćivati bilo koji vid penzijskog osiguranja - to nije sporno...

Međutim regularni poslovi - boga mi problem - ili će raditi po pravilima ili ne bi trebali raditi nikako ako hoćemo da imamo funkcionalan sistem penzionog i funkcionalan sistem zdravstvenog osiguranja - na kraju krajeva to je u interesu i državi i radnicima a kao posljedica svega i poslodavcima....

Najsmješnije od svega je da su sve vlade imale priliku da riješe taj problem - niti jedna nije -

zato podržimo SDA na svim nivoima a nakon toga tražimo odgovornost za rješavanje problema...

U jedinstvu je snaga !
pici

#24347 Re: SDA-All about

Post by pici »

HM 2011 wrote:
malakh wrote:
HM 2011 wrote:

pici mi je najdrazi sa ovom zamjenom teza, odnosno, da budem precizniji - pokusajem....

visoki predstavnici nametali a nama nije bilo u interesu ?????? Hoces da kazes da BiH institucije treba ukinuti i onda jos malo da pokusavas pljuvati po SDA - eto prodaja BiH, begovati i slicno....

kazea svi podjednako a posebno ekipa koja je vristala - eno hin nacijonalisti, pa pljuvanje po rijasetu i slicno.....

ovo su bili samo osnovni pojmovi ima toga jos i vise....

covjek sa mirom ne moze inveatirati u Rostovo kod Bugojna da mu ne pokusaju pakovati nesto negativno....

samo SDA na svim nivoima - u jedinstvu je snaga...
Naravno da su nametnuti pitajte svoje koalicijske partnere... Valjda i oni imaju pravo glasa
almir90

#24348 Re: SDA-All about

Post by almir90 »

HM 2011 wrote:

odakle im.....

Smiješan si, dobro ti znaš da Sudom i Tužilaštvom upravljaju stranke i razno-razni kriminalci. A, ako me pitaš kako to mogu dokazati (znam da hoćeš), evo odmah da ti postavim protupitanje, kako ti možeš dokazati da ne upravljaju. Mogu da vidim šta se sve dešava oko mene, i da zaključim da je sve go lopov i ratni profiter. Teško je biti ti, i takvi kao, ja bih to samo dušmanima poželio. Nikad čovjekom ne biti, eh, teške su te muke.

Evo i Alija je rekao da ne glasam za takve, i ja ću njega poslušati!

Nego, rec' nam jesi l' ljubio gujicu Baketu za laku noć? :lol:
bach

#24349 Re: SDA-All about

Post by bach »

Mr. Ćuna i osam djevica koje govore "Oplodi nas, oplodi nas"
Image
HM 2011

#24350 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

almir90 wrote:
HM 2011 wrote:

odakle im.....

Smiješan si, dobro ti znaš da Sudom i Tužilaštvom upravljaju stranke i razno-razni kriminalci. A, ako me pitaš kako to mogu dokazati (znam da hoćeš), evo odmah da ti postavim protupitanje, kako ti možeš dokazati da ne upravljaju. Mogu da vidim šta se sve dešava oko mene, i da zaključim da je sve go lopov i ratni profiter. Teško je biti ti, i takvi kao, ja bih to samo dušmanima poželio. Nikad čovjekom ne biti, eh, teške su te muke.

Evo i Alija je rekao da ne glasam za takve, i ja ću njega poslušati!

Nego, rec' nam jesi l' ljubio gujicu Baketu za laku noć? :lol:
evo za sud - da bih ti pokazao koliko si upravu ili ukrivu - to pitanje za sud primjeni na komplet sistem - skolstvo, zdravstvo, socijalno, unutrasnji i vanjski poslovi, gradjenje, razvoj, energetika i tako dalje.....

ili su na svim mjestima njihovi ljudi ili su na svim mjestima nasi ljudi - to je definitivno stvar percepcije.....

---------------------------

Vezano za rahmetli predsjednika:

evo da ti pokazem kako sam poslusao....

glasaj za mene - cim budem na listi..... ako ne glasas za mene - to je problem - rahmetli predsjednik ti kaze nemoj glasati za onr koji ti kazu gladaj za mene - ali ti ujedno i kaze nemoj glasati za nikoga - jer cemu onda izborna kampanja i izbori uopste - mozes glasati samo ua one koji su na ponudi.....

bogat da postavljas pitanja o mom bogatstvu nisam....

da puno zujim a da malo meda dajem - nisam ni taj - dobro se napatim da zaradim dnevnicu....

Samo nasa SDA na svim nivoima u jedinstvu je snaga.....
Post Reply