Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tataćusak wrote:Normalan narod vidi realnost, a to je da mi nismo svjetska velesila u fudbalu, tako da normalan narod i ne očekuje da se dobiju slovaci 5:0 u gostima. Normalan narod je zadovoljila bilo kakva pobjeda, i normalan narod je izašao na ulicu da malo pozitivno ispuše, meni se ne dade jbg. vjerovatno se dobro derneči.
Pa onda ispade da su one liste beskorisne? Zasto se onda kurciti nasim mjestom u top 15 kada nam je lijeva ekipa problem
Daleko od toga da smo velesila, ali ako od ovih nismo bolji... nemamo sta traziti u Brazilu
Ali eto.... uzivajte i slavite ja odo spavati
Muhamed Đakmić wrote:Normala, nemam potrebe za raspravom. Živio
pape mora malo korigovat igru naše repke, pogotovo ovako nespremni ulazit u duele za utakmice koje su jako bitne, slovaci su vidi se iz orion sistema se ozbiljno pripremali za ovaj dvomeč dok poslije deset minuta igranja u zenici sam se hvatao za glavu i ne da nisam prepoznao repku već i igrače...vile su nas nosale od potopa golova...ova večeras je bilo 15minuta ko OK a oda opet te rupe u odbrani i prodori slovaka, nema veza na sredini, napad koda ga i nema itd...ove dvije preostale tekme odigrat hladne glave, kondiciono i tehnički dobro pripremit a onda Brazzzziiilllll...i hrasnicu zaobilazit u širokom luku....na Vašić na pripreme i to trčeći do vrha a ne busom...
Pape je prosječan i ni blizu dobrog trenera i ovo je činjenica, hvala njemu na svemu al' ovdje je sreća odigrala veliku ulogu, napokon nas je Bog pogled'o.
Za početak bi bio red da se pozove Said jer samo budala ne vidi da je bolji igrač od 90% klupe.
Yahel wrote:
Aha upravu si, ja sam teletabis a vi koji falite Susica ste pali sa Marsa
Ne kontam kako ne mozete biti realni ? Vile nas pronosale i vi sada dizete Susica u nebesa, ma de ba...
Odo ja spavati, a vi zivite u tim snovima
Drzi se ti filmova oko, tamo je sve ocekivano i bez velikih iznenadjenja cuj vile nas pronosale, pa nosale su i Portugal u prvom barazu kad smo pogadjali precke i stative, pa kakve koristi imamo od toga... bodovi se pisu, mi smo isli da uzmemo tri boda i to smo uspjeli, prema tome Pape je odradio to sto je trebao... a kasnije ce se on izvinjavati sto neki forumasi istancanog ukusa nisu bili odusevljeni igrom nasih igraca i njegovom taktikom...
jebo mater covjek bi rekao da imamo po tri igraca iz liga petice na svakoj poziciji... pa samo dva nasa reprezentativca ce igrati Ligu Prvaka ove sezone (tri ako i Kolasinca pikamo) ... o cemu mi onda pricamo, kakva sila i igraci...
Yahel wrote:Sta cu ba citati ? Pa pogledaj koga je Slovacka dobila u zadnjih 10 utakmica ? Nas, Lativiju i Litenstajn..
Ekipa iz top 15 ne smije sebi ovo dozvoliti...
Kako ocjenjujes Slovacku kao ekipu,nakon ove tekme veceras?
Nikako, ne bi oni bez razloga bili tu gdje jesu. Valjda ta lista ne laze ?
Novi trener ih je preporodio, ali je to idalje isti igracki kadar. Ne mozes od govana praviti burek.
Al' moze nas selektor (koji, da se razumijemo, nije maestralno postavio igru, pogtovo veceras) od bureka napraviti govna jeli?
Vidi malo sta ti forumas iznad prica o igrackom kadru
Last edited by Infaze Studio on 11/09/2013 00:12, edited 1 time in total.
Yahel wrote:
Ne kontam kako ne mozete biti realni ? Vile nas pronosale i vi sada dizete Susica u nebesa, ma de ba...
Odo ja spavati, a vi zivite u tim snovima
Haj ti spavaj i sanjaj neka bolja vremena, zamisli zaspiš, kad ono izađe ti na san tabaela kvalifikacija. Ti ONO MALO BOLJE POGLEDAŠ KAD
1.BiH
2. Grčka
3. Slovačka
A tvoja reakcija. Pu majku im imaju isto bodova kao grci, nema veze što su prvi što nisu sve pobijedili
tataćusak wrote:Normalan narod vidi realnost, a to je da mi nismo svjetska velesila u fudbalu, tako da normalan narod i ne očekuje da se dobiju slovaci 5:0 u gostima. Normalan narod je zadovoljila bilo kakva pobjeda, i normalan narod je izašao na ulicu da malo pozitivno ispuše, meni se ne dade jbg. vjerovatno se dobro derneči.
Pa onda ispade da su one liste beskorisne? Zasto se onda kurciti nasim mjestom u top 15 kada nam je lijeva ekipa problem
Daleko od toga da smo velesila, ali ako od ovih nismo bolji... nemamo sta traziti u Brazilu
hajte vise ti i Muhamedaga na spavanje (cvrsto se zagrlite)
pustite nas levate da se radujemo
Jednostavno boli me qrac za taktikom selektora,za igrom Dzeke,Vede,Misketa.Popustite vec jednom i pustite nas koji se ne razumijemo u taktike,izmjene i ostala sranja da uzivamo u pobjedi.Meni je danas Bajram,Rodzendan,Bozic,Uskrs.Praznik..uzivam u pobjedi.oni koji traze mane u pobjedi sta bi pricali o porazu.de ohladite malo
hajte vise ti i Muhamedaga na spavanje (cvrsto se zagrlite)
pustite nas levate da se radujemo
Isti ovi Slovaci (90% ista ekipa) su prije 3 godine igrali osminu finala svjetskog prvenstva sa holandijom...prije toga izbacili talijane iz takmicenja...i hamsik i weiss i mucha i skrtel i...
Van pameti je ovo potcjenjivanje njihovog kvaliteta od pojedinih...narocito nakon ove dvije odlicne utakmice koje su odigrali protiv nas!!!
luckylaka wrote:Jednostavno boli me qrac za taktikom selektora,za igrom Dzeke,Vede,Misketa.Popustite vec jednom i pustite nas koji se ne razumijemo u taktike,izmjene i ostala sranja da uzivamo u pobjedi.Meni je danas Bajram,Rodzendan,Bozic,Uskrs.Praznik..uzivam u pobjedi.oni koji traze mane u pobjedi sta bi pricali o porazu.de ohladite malo
Pa to je bit svega mi pobijedili i ja sretan, mada još uvijek mi žao košarkaša . Što oni ne pobijediše kako na guzove pa da slavimo duplo
tataćusak wrote:Pape objasnio sa dvije izmjene ko je Selektor. Ustati pa reći Pape. Ako nas odvede u Brazil i dalj će jedna velika grupa ljudi na forumu da kaki protiv njega, ali neka. Kako čovjek to sve iskulira to je čudo jedno. Šta je novinarčići ne možete praviti cirkus kao kod cirkusanta ćire. E pa jedite svoja muda Pape nas vodi u Brazil
E moj drug daj kad se malo ohladiš pogledaj tekmu opet, ovdje ste nakon Zenice svi pljuvali po Sušiću ja koji sam ga vazda kritikovao na kraju ga branio ali taktički gledano obije utakmice pogotovo ova druga je bila loša i nije prvi put da sebi dozvoli nešto ovako.
Svi mi vidimo neke mane u našoj igri, nisam ni ja slijep, niti se pravim. Uspjeli ispraviti greške NA VRIJEME i slavili. Šta još tražiti. To što je pola države umislilo da smo mi Španija, to je druga stvar. Mi imamo premali fond igrača da bi se dizali u nebesa. Nisam imao namjeru da analizirama ali izazivate
1. Safet Sušić- Ispodprosječan trener prije dolaska u reprezentaciju
2. Asmir Begović - Brani u jednom od slabijih klubova Engleske lige
3. Sejad Salihović - nemre se izboriti ni za mjesto u Hofenhajmu
4. Emir Spahić - Luta od kluba do kluba, posljednji transfer mu je vrijedan 400.000,00 eura to dovoljno govori
5. Ermin Bičakčić - Komadant najlošije odbrane u Njemčkoj
6. Mensur Mujdža - konstantno povrijeđen, ne možeš se osloniti na njega
7. Senad Lulić - Ponovno standardan u Laciju nakon dosta tekmi na klupi prošle godine
8. Haris Medunjanin - Igra u jednom prosječnom torskom prvoligašu
9. Miralem Pjanić - Diže se nakon očajne prošle sezone isprekidane stalnim povredama zgloba
10. Misimović Zvjezdan - Kineska zmaj liga (jedini pravi zmaj u reprezentaciji)
11. Edin Džeko - Ni njegovu prošlu sezonu nema potrebe komentarisati, svi smo gledali tu patnju
12. Vedad Ibišević - Igra u Njemačkoj
Pa ljudi vi pričate kao da je nama prvih 11 sastavljeno od igrača reala, barce, bajerna, čelsija, mančestera
Kada shvatiš da drugu utakmicu za redom protiv istog protivnika koji jedino kontre i polukontre zna igrati ne možeš započeti sa najofanzivnijom postavom koju imaš bez da i jedan ima bilo kakav def.učinak i pri tome jurišati od prve minute kao mahnit prema golu znati ćeš o čemu pričam.
Ponavljati priču igrači ublehe Sušić genijalac nakon ovakvog dvomeča je smiješno prijatelju i nemam namjeru da te vrijeđam ali malo kad ohladiš razmisli. Euforija i mene još nosi razumijem te ali opet pljuvanje po našim igračime čemu to sada večeras su zaista ginuli na terenu nisu zaslužili da ih neko omalovaža radi prikrivanja očitih grešaka selektora.
kako je neko vec napisao, vile su nas pronosale. ali zasluzili su igraci, pa navijaci koji su bili na utakmicama, pa i sav narod.
imamo nekih 15-tak zaista dobrih igraca i oformljenu ekipu koja sa jos par novih igraca tipa kolasinac i sa kvalitetnim trenerom moze biti medju 8 najboljih u evropi.
osim bodova dobili smo dva nova mlada igraca i ne treba odustajati od uvodjenja novih kakvih imamo po svijetu. ne treba cekati da oni srede papire nego ici po njih dok ih nisu drugi uzeli.
uvijek sam pisao i govorio da je selektorova zasluga ovdje najmanja i to i dalje mislim, cak nas je umalo eliminisao svojim brojnim propustima i greskama. daj boze , da ga neko posavjetuje (uzdam se u osima) pa da ne bude nikakvih nebuloza u litvaniji
Zavatoni wrote:Isti ovi Slovaci (90% ista ekipa) su prije 3 godine igrali osminu finala svjetskog prvenstva sa holandijom...prije toga izbacili talijane iz takmicenja...i hamsik i weiss i mucha i skrtel i...
Van pameti je ovo potcjenjivanje njihovog kvaliteta od pojedinih...narocito nakon ove dvije odlicne utakmice koje su odigrali protiv nas!!!
Zatim zijanili kvalifikacje za EP u ovim odigrali ispod svakog očekivanja. Ekipa nije loša ali ni blizu tako kvalitetna da nas ovako namuči osim ako se ispune molitve njihovog trenera da mi igramo tačno onako kako njima odgovara.
Ma ovo nije igracki najbolja reprezentacija koju smo imali do sada, ali je jedina koja ima podrsku nacije i neku pozitivnu atmosferu oko sebe, a sve to je krenulo sa nazovi cirkusantom Cirom i on je udario temelje ovoj reprezentaciji, a igracki je tada imao malo losiju ekipu od ove koju PAPE ima sada. Mi imamo igrace koji mogu odigrati sjajno i svako od njih moze bljesnuti ili imati svoj dan, ali realno gledajuci mi nemamo nijednog igraca svjetske klase ( mozda je to Dzeko kada podigne formu ). Mi smo prosjecna ekipa koja je uigrana i koja je po meni sasvim solidno vodjena sa klupe i zbog toga smo tu gdje jesmo danas, a ovakvi rezultati su nas neki maksimum. Imali smo priliku protiv Danske, SiCG, Portugala i sada je vrijeme da to iskoristimo. Dugo smo cekali da jedna generacija dodje do ovoga sto bi se vrlo lako moglo desiti, a to je plasman na neko veliko takmicenje, a za to nije zasluzna samo nazovi klasa wow igraca, jer smo ponavljam imali i mozda nekada imali i veca igracka imena na jednom mjestu, ali je sve u i okolo reprezentacije bilo losije. Idemo u Brazil i tamo necemo mnogo toga uraditi sigurno, ali je ovo iskorak, a sve sto bi se uradilo ej samo jos jedan plus na ovu vec veliku radost koju su nam donijeli PAPE i njegovi igraci. Ima nade ....
radeljas wrote:kako je neko vec napisao, vile su nas pronosale. ali zasluzili su igraci, pa navijaci koji su bili na utakmicama, pa i sav narod.
imamo nekih 15-tak zaista dobrih igraca i oformljenu ekipu koja sa jos par novih igraca tipa kolasinac i sa kvalitetnim trenerom moze biti medju 8 najboljih u evropi.
osim bodova dobili smo dva nova mlada igraca i ne treba odustajati od uvodjenja novih kakvih imamo po svijetu. ne treba cekati da oni srede papire nego ici po njih dok ih nisu drugi uzeli.
uvijek sam pisao i govorio da je selektorova zasluga ovdje najmanja i to i dalje mislim, cak nas je umalo eliminisao svojim brojnim propustima i greskama. daj boze , da ga neko posavjetuje (uzdam se u osima) pa da ne bude nikakvih nebuloza u litvaniji
Trener je najveca boljka naseg tima.!
Poslije ovakvog postavljanja tima,,, (i nakon onog poraza u Zenici) .. Zna odakle njihovi napadi dolaze, Zna kad i kako.
I opet on nista vazno ne mjenja.
Zamalo smo izgubili.
Zamalo !
Idemo se klanjati Allahu, Isusu, Budi.. i svim ostalima. Jer oni su nam veceras pomogli.
A Susic !// Daj boze da se varam,, ali on je nasa najveca boljka u timu.!!
Nas najveci problem.
Korisničkoime wrote:
Kada shvatiš da drugu utakmicu za redom protiv istog protivnika koji jedino kontre i polukontre zna igrati ne možeš započeti sa najofanzivnijom postavom koju imaš bez da i jedan ima bilo kakav def.učinak i pri tome jurišati od prve minute kao mahnit prema golu znati ćeš o čemu pričam.
Ponavljati priču igrači ublehe Sušić genijalac nakon ovakvog dvomeča je smiješno prijatelju i nemam namjeru da te vrijeđam ali malo kad ohladiš razmisli. Euforija i mene još nosi razumijem te ali opet pljuvanje po našim igračime čemu to sada večeras su zaista ginuli na terenu nisu zaslužili da ih neko omalovaža radi prikrivanja očitih grešaka selektora.
Nama treba realnosti. Moj post je malo ciničan, ali nije daleko od istine. Nismo mi Brazil, bez obzira što se furamo da idemo u brazil. Nemam ja šta gledati haveru. Sušić ima 11 igrača kojima vjeruje, a ovi su mu se odužili večeras. Igrali koliko su mogli, kakva nam je garancija da su igrali od starta Zahirović i Hajrović???? Možda bi bio veći propuh nego što je bio ovako. . Idemo u Brazillllllllllllllllllllll. Pusti se analiza, analiziraće to selektor prije svjetskog prvenstva. Okreni jednu klipu ako cugaš
Ma niko ne očekuje neke senzacije i niko ne tvrdi da imamo igrače da se borimo za sami vrh svjetskog fudbala samo da imamo igrače koji se po svojoj kvalitetu mogu kvalificirati na jedno takmičenje ništa više ali ni manje od toga.
Muhamed Đakmić wrote:Pape nije vrhunski stručnjak i kome to nije jasno nakon ovog dvomeča ili je kontraš, ili ne razumije fudbal. Igrati bez zadnjeg veznog u modernom fudbalu je suicid. Pogotovo dvije zaredom.
pa njegova zamisao je da poziciju dm-a pokrije Medunjanin kao i cm-a, odmah zajeb u startu. Mada je taj igrač ubleha na kvadrat i jedan od glavnih krivaca za gol, trči kao usran, nema brzine(ne zna napraviti šprint niti promjeniti ritam trčanja), ekspolzivnosti i srčanosti koje su potrebne za ovu poziciju, jedino što eto kao zna igrati lopte, ali one mahalske i nije ni čudo što je stagnirao. Najslabije karike ovog tima su Sušić, Medunjanin i širina klupe.
Korisničkoime wrote:
Nama treba realnosti. Moj post je malo ciničan, ali nije daleko od istine. Nismo mi Brazil, bez obzira što se furamo da idemo u brazil. Nemam ja šta gledati haveru. Sušić ima 11 igrača kojima vjeruje, a ovi su mu se odužili večeras. Igrali koliko su mogli, kakva nam je garancija da su igrali od starta Zahirović i Hajrović???? Možda bi bio veći propuh nego što je bio ovako. . Idemo u Brazillllllllllllllllllllll. Pusti se analiza, analiziraće to selektor prije svjetskog prvenstva. Okreni jednu klipu ako cugaš
Igracima ne zamjerimo.
NIjednom od njih. Svi su dali sve od sebe.
Zamjeramo treneru,, jer realno nikada nas nije trebao dovesti u situaciju da kaskamo 0:1 za Slovackom.
A on nas je svojim ne znanjem, i formacijom koja nema nikakvog smisla,, skoro doveo do poraza.
Korisničkoime wrote:
Igracima ne zamjerimo.
NIjednom od njih. Svi su dali sve od sebe.
Zamjeramo treneru,, jer realno nikada nas nije trebao dovesti u situaciju da kaskamo 0:1 za Slovackom.
A on nas je svojim ne znanjem, i formacijom koja nema nikakvog smisla,, skoro doveo do poraza.
On nas je svojim znanjem doveo do Brazila (vjerovatno)
Ma ljudi razmazeni kao da redovno igramo velika takmicenja u svakom sportu. Zaboravljaju na sta je licila nasa igra prije dolaska Papeta... duge lopte i to je to, a otkako je on tu mi u 90% utakmica imamo veci posjed lopte, sto je prije bilo naucna fantastika, prije si gledao kako ti protivnici kruze oko sesnaesterca, a sad ti drzis sredinu u skoro svakoj utakmici i igra se od noge do noge... pa gledaj sad smireno iznosenje lopte iz naseg kaznenog i sjetite se sta je prije bilo, izbijanje sto dalje od gola... s njim napravili najveci niz nepobjedivosti i dosli do 13. mjesta na rang listi koja meni licno ne znaci previse, ali svakako je lijepo to vidjeti, a imamo i koristi od toga pri izvlacenju grupa za kvalifikacije... tanko je to Pape, dosad si trebao bar jedno veliko takmicenje osvojiti...
Grcku smo razmontirali jer nije igrao Pjanic. Ne strategijom Susica, nego jednostavno Pjanic je bio povredjen.
To je puka sreca.
A ja se kladim da nebi Grke dobili da su Pjanic i Misimovic zajedno igrali.