Demokratska fronta Željko Komšić
-
StupskaBitanga
#24326 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
a tu zaboravljamo bitan faktor
Novac
Njega je sve manje
Novac
Njega je sve manje
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#24327 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

jel ovo Sulj-aga iza Guardianovih leđa mirno šjedi a patrijotski ne bešjedi?
-
megaman4
#24328 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nayebali smo...StupskaBitanga wrote:a tu zaboravljamo bitan faktor
Novac
Njega je sve manje
-
ins
#24329 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bezbeli!JoseMujica wrote:
jel ovo Sulj-aga iza Guardianovih leđa mirno šjedi a patrijotski ne bešjedi?

-
StupskaBitanga
#24330 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
što je to kao dobro što je on tamo?
-
StupskaBitanga
#24332 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jeste dio Ministarstva odbrane ali ja suvisliji razlog da tu bude i ne vidim
-
privremeni
#24333 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zaista nisam razumio na sta mislis pominjuci bugojansku grupu i slicno. Jos samo da od toga bude nekog rezultata...Orange Revolution wrote:U jednom se zaista slažemo,privatno ili osobno nisam za nikakvu koaliciju s ovim sada,međutim razumijem zašto se ušlo u takav savez ili koaliciju,srećom u Federaciji nema tako jak SDS ili SNSD inaće bi na djelu vidjeli nacionalne koncepte tobože za brigu o svom narodu(njihov je samo kad su izbori),nisam ni za one koji su napravili građevine vrijedne više stotina mil i kao navodno sve po zakonu(SBB),nakon što su dvojac Zlaja - Damir uništili SDP i jasno od 2010 do zadnjih izbora pokazali da tu partiju osjećaju svojim vlasništvom,odlučio sam se za DF(tačnije dio DF),nisam član DF ali itekako dobro poznam situaciju unutar te stranke,ako me pitaš zašto Željko,vrlo jednostavno,njegovo imovisko stanje nije ni približno kao svi gore pobrojani,odluka da napusti SDP jasno ukazuje na činjenicu da nije želio biti sačesnik lopovskog dijela SDP,naravno,ovdje će se pojaviti oni koji će reći zašto nije ranije itd,nadalje,djeca nisu dobila pravo ali je Željko ipak pokazao brigu za tu djecu,ako misliš da nije bilo ratnog zločina u Bugojnu to je samo tvoje mišljenje,procesuiranje tih zločinaca itd otvaranje tog predemta,o tome se radi,prava boraca koja sam nabrojao dokazuju da se postavio kao predsjednik svih građana BiH a nikako jednog djela.Ili ako hočeš trenutnu situaciju u kojoj podržavam stav Komšića i DF,to je famozna uredba o postavljanju,jednostavno se objašnjava,ako popusti imaćemo situaciju dva loša ubiše Miloša,ili mi hočeš reći da unutar vlade nebi bio u 99% slučajeva preglasan od strane starih partnera SDA-HDZ,zar bilo ko misli da te dvije stranke nemaju već 20god uhodanu šemu postavljanja podobnih i nikako drugačije.Na kraju što prije shvatimo da smo ovce koje nas nazivaju tri konst. naroda biće nam itekako bolje,moje mišljene je da smo ljudi,stanovnci,državljani i građani ove države.
Sto se tice ovog dijela oko imenovanja, nisam se interesovao, znam samo da je zakon stariji od uredbe po snazi, a gdje odnosno za sta je DF zapeo, to ne znam, cinjenica je da nam predstoji velika kriza u funkcioniranju vlade, a to se opet moze iskoristiti u neke druge svrhe.
Shvatio sam da je planski propustena prilika za dobijanje nekih ministarstava radi ministarstva energetike, jer su racunali da zbog nadleznosti istog pokrivaju najveci broj vrlo ozbiljnih imenovanja. Ono sto mi izaziva, najblaze receno, veliko podozrenje,je kako ce odraditi taj posao. Ako nastave, a sve upucuje na to, na isti nacin kako su i koga su izabrali za ministre,zamjenike,savjetnike, nema razlike izmedju funkcioniranja njih i etabliranih stranaka (svi se pozivaju na zakon).
U svakom slucaju, hvala na odgovoru. A sto se tice ovaca... demokratija je prihvatanje odluke vecine, postujem izbor svakog pojedinca,a kamo li vecine, cak i da bude ovca, ali nemojte to zloupotrebiti i pokusati strici vec ostrizenu ovcu.....
-
privremeni
-
privremeni
#24335 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
mozda im prozbori koju...onako kulturno i sa argumentima, kako samo on zna...StupskaBitanga wrote:što je to kao dobro što je on tamo?
-
de balzac
#24336 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ins wrote:Bezbeli!JoseMujica wrote:
jel ovo Sulj-aga iza Guardianovih leđa mirno šjedi a patrijotski ne bešjedi?![]()
Neprocjenjivo.
Džaba što se malo i maskiro.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#24337 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
privremeni wrote:mozda im prozbori koju...onako kulturno i sa argumentima, kako samo on zna...StupskaBitanga wrote:što je to kao dobro što je on tamo?
hoče, hoče kako neče vego je i bradu puščo da se uklopi hudan
-
StupskaBitanga
#24338 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Doktorskiprivremeni wrote:mozda im prozbori koju...onako kulturno i sa argumentima, kako samo on zna...StupskaBitanga wrote:što je to kao dobro što je on tamo?
- skupljac_zeljeza
#24339 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovo se vi dobro zezate. On da bude tu?StupskaBitanga wrote:Doktorskiprivremeni wrote:mozda im prozbori koju...onako kulturno i sa argumentima, kako samo on zna...StupskaBitanga wrote:što je to kao dobro što je on tamo?
-
StupskaBitanga
#24340 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
šta je po vama zezanje
Emir kao pojava ili njegov twitter dr.Emir Suljagić acc
-
radostan dan
#24341 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
megaman4 wrote:
Svi mi se slažemo da je jako teška situacija u BiH. Međutim, ako EU i zapad uskoro ne pritisnu naše političare, ne piše nam se dobro. Vrijeme nam uveliko ističe, i svako udaljavanje od EU za nas znači katastrofa, jer ćemo ostati crna rupa za vijek vijekova ako već i nismo.![]()
a šta ako ti je od starta bila namjenjena ta uloga...i ne samo tebi.
- kamen spoticanja
#24342 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ins wrote:Bezbeli!JoseMujica wrote:
jel ovo Sulj-aga iza Guardianovih leđa mirno šjedi a patrijotski ne bešjedi?![]()
Ne mogu da vjerujem
-
de balzac
#24343 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Oboje je bljuvotina.StupskaBitanga wrote:šta je po vama zezanje
-
megaman4
#24344 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
to je teško znati, pošto niko ne zna šta je krajnji cilj sa BiH?radostan dan wrote:megaman4 wrote:
Svi mi se slažemo da je jako teška situacija u BiH. Međutim, ako EU i zapad uskoro ne pritisnu naše političare, ne piše nam se dobro. Vrijeme nam uveliko ističe, i svako udaljavanje od EU za nas znači katastrofa, jer ćemo ostati crna rupa za vijek vijekova ako već i nismo.![]()
a šta ako ti je od starta bila namjenjena ta uloga...i ne samo tebi.
- Orange Revolution
#24345 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovo za ovce,svakom iole dobrog vida,sluha itd je jsano,davno su nas ošišali tj skinuli vunu,sad nam gule kožu.Demokratija je izgleda samo ono što oni(političari)misle da je demokratija,naravno na njiov način i u njihove račune u bankama.privremeni wrote:Zaista nisam razumio na sta mislis pominjuci bugojansku grupu i slicno. Jos samo da od toga bude nekog rezultata...Orange Revolution wrote:U jednom se zaista slažemo,privatno ili osobno nisam za nikakvu koaliciju s ovim sada,međutim razumijem zašto se ušlo u takav savez ili koaliciju,srećom u Federaciji nema tako jak SDS ili SNSD inaće bi na djelu vidjeli nacionalne koncepte tobože za brigu o svom narodu(njihov je samo kad su izbori),nisam ni za one koji su napravili građevine vrijedne više stotina mil i kao navodno sve po zakonu(SBB),nakon što su dvojac Zlaja - Damir uništili SDP i jasno od 2010 do zadnjih izbora pokazali da tu partiju osjećaju svojim vlasništvom,odlučio sam se za DF(tačnije dio DF),nisam član DF ali itekako dobro poznam situaciju unutar te stranke,ako me pitaš zašto Željko,vrlo jednostavno,njegovo imovisko stanje nije ni približno kao svi gore pobrojani,odluka da napusti SDP jasno ukazuje na činjenicu da nije želio biti sačesnik lopovskog dijela SDP,naravno,ovdje će se pojaviti oni koji će reći zašto nije ranije itd,nadalje,djeca nisu dobila pravo ali je Željko ipak pokazao brigu za tu djecu,ako misliš da nije bilo ratnog zločina u Bugojnu to je samo tvoje mišljenje,procesuiranje tih zločinaca itd otvaranje tog predemta,o tome se radi,prava boraca koja sam nabrojao dokazuju da se postavio kao predsjednik svih građana BiH a nikako jednog djela.Ili ako hočeš trenutnu situaciju u kojoj podržavam stav Komšića i DF,to je famozna uredba o postavljanju,jednostavno se objašnjava,ako popusti imaćemo situaciju dva loša ubiše Miloša,ili mi hočeš reći da unutar vlade nebi bio u 99% slučajeva preglasan od strane starih partnera SDA-HDZ,zar bilo ko misli da te dvije stranke nemaju već 20god uhodanu šemu postavljanja podobnih i nikako drugačije.Na kraju što prije shvatimo da smo ovce koje nas nazivaju tri konst. naroda biće nam itekako bolje,moje mišljene je da smo ljudi,stanovnci,državljani i građani ove države.
Sto se tice ovog dijela oko imenovanja, nisam se interesovao, znam samo da je zakon stariji od uredbe po snazi, a gdje odnosno za sta je DF zapeo, to ne znam, cinjenica je da nam predstoji velika kriza u funkcioniranju vlade, a to se opet moze iskoristiti u neke druge svrhe.
Shvatio sam da je planski propustena prilika za dobijanje nekih ministarstava radi ministarstva energetike, jer su racunali da zbog nadleznosti istog pokrivaju najveci broj vrlo ozbiljnih imenovanja. Ono sto mi izaziva, najblaze receno, veliko podozrenje,je kako ce odraditi taj posao. Ako nastave, a sve upucuje na to, na isti nacin kako su i koga su izabrali za ministre,zamjenike,savjetnike, nema razlike izmedju funkcioniranja njih i etabliranih stranaka (svi se pozivaju na zakon).
U svakom slucaju, hvala na odgovoru. A sto se tice ovaca... demokratija je prihvatanje odluke vecine, postujem izbor svakog pojedinca,a kamo li vecine, cak i da bude ovca, ali nemojte to zloupotrebiti i pokusati strici vec ostrizenu ovcu.....
- Teniser
#24346 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Po dobro informisanim izvorima,za jednog od savjetnika Minstrima DF predložen je gospodin Adnan Podžo,da nije smješno bilo bi jadno ili je oboje.Taj isti propali predsjednik Novog Grada,Adnan Podžo,kad je namirisao mogućnost da postane ministar pojavio se na sjednicama OO nakonkon godinu dana,pa nakon neuspjeha da postane ministar sad ga guraju za savjetnika,neznam čim to on raspolaže,kakvim iskustvom ili znanjem da nekog savjetuje,jedino moguće da na omladinskoj olimpijadi drži aparat za pravljenje leda na stazama.
Ali da je spreman biti povodljiv,ulizica i koristiti se u svoju ličnu korist stvarima koje nesmije e za to jeste sposoban.Čist dokaz poltrona u kombinaciji s nesposobnošću dobija se Podobnost.
Savjetnik Adnan Podžo.
Hhahahahahhahahahahhahhahahhahahahahahahahahahahahah.
Ali da je spreman biti povodljiv,ulizica i koristiti se u svoju ličnu korist stvarima koje nesmije e za to jeste sposoban.Čist dokaz poltrona u kombinaciji s nesposobnošću dobija se Podobnost.
Savjetnik Adnan Podžo.
- kamen spoticanja
#24347 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Moguce i to da je u isto vrijeme kad je zamjenik ministra obiljezavao dan vojske rs-a bila kolektivna dzenaza bratunackim malisanima koje je pod zemlju otjerala ta ista vojska...StupskaBitanga wrote:šta je po vama zezanje
- sinuhe
#24348 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bio je i Cvjetko Stevandic neki dan u Sarajevu. Sigurno uzvraca posjetu koalicionom partneru. I kazu onda Dodik cetnik.
-
VjecitiStudent
#24349 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Prethodne stranice su svjedok da nimalo ne simpatišem lik, djelo i stranku dotičnog, čak naprotiv.kamen spoticanja wrote:Moguce i to da je u isto vrijeme kad je zamjenik ministra obiljezavao dan vojske rs-a bila kolektivna dzenaza bratunackim malisanima koje je pod zemlju otjerala ta ista vojska...StupskaBitanga wrote:šta je po vama zezanje
No funkcija na kojoj se trenutno nalazi valjda ipak pretpostavlja poštovanje i ispunjavanje određenih obaveza koji su u opisu posla?
Osim ako ne misli da treba ispuniti Dodikove želje o razvaljivanju vojske BiH ...
-
IMT25
#24350 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa ništa novo ili dosada neviđeno, a kad je u pitanju politička profesija. Ali sve dok je rukovodsvo odn glavna stuja stranke na dobrom kursu-nema zla, odn. zlo je minimalno. Na kakvom je kursu DF. vrijeme će pokazati. vrlo skoro.Teniser wrote:Po dobro informisanim izvorima,za jednog od savjetnika Minstrima DF predložen je gospodin Adnan Podžo,da nije smješno bilo bi jadno ili je oboje.Taj isti propali predsjednik Novog Grada,Adnan Podžo,kad je namirisao mogućnost da postane ministar pojavio se na sjednicama OO nakonkon godinu dana,pa nakon neuspjeha da postane ministar sad ga guraju za savjetnika,neznam čim to on raspolaže,kakvim iskustvom ili znanjem da nekog savjetuje,jedino moguće da na omladinskoj olimpijadi drži aparat za pravljenje leda na stazama.
Savjetnik Adnan Podžo.