typeOnegative wrote: ↑09/12/2023 15:08
Nisam optimista po tom pitanju, volio bi da griješim ali teško 5g gar u ovoj generaciji upravo iz poznatih razloga. Bolje je od prve, ali što se mene tiče daleko od toga da bih se usudio u tu pustolovinu pod tim uvjetima, ali svako zna svoje jel ...
ja cu kad dođe vrijeme vj ici na neki OLED iz G serije od LGa ...sto je sigurno sigurno jer daju 5 g gar i na panel , a imao sam priliku da vidim o čemu se radi, kvaliteta slike me naprosto oborila s nogu i što se mene tiče to je to .
Ne znam sta je na tvom c3 , ali definitivno nije pravilo jer nemam nikakvih uvijanja i ispuštanja zvukova koja opisuješ i niti i najmanjih primjedbi na kvalitet izrade, kako na ovom C1 tako ni na uh85 u drugoj sobi. Sve utegnuto , nikakvog krckanja i sličnih stvari... vj im se potkrala greška pri kontroli ili tako nešto... vjeruj, nijedan brand nije operisan od toga pa ni Sony, a ako ganjas Samsung i bitna ti je kvaliteta izrade, oni su najpoznatiji po fušeraju od ovih boljih brandova tako da obrati pažnju na te stvari kad i ako budes kupovao jer bi se mogao gadno razočarati
Mozda se usude, ako se ne usude također mi je na radaru G3 ili A95, iako od svih viđenih mi je S95C bio najviše po guštu, a i ova druga 2 su jednostavno perfektna.
Ne znam sta je, vizuelno sve ok, na blagi pritisak ispusta zvuk samo na tom dijelu, kao da nije dobro uklopljeno. Međutim sve radi kako treba, 5 god je garancija, pa mi je svejedno.
Sony ne znam, imam 2, taj kvalitet izrade i obrade je jednostavno na nivou iznad svih.
Samsung sam sve vidio, narucio monitor G6, pisao sam na drugoj temi, kad je dosao, sat vremena proveo pregledajuci ga, i sreca dosla perfektna jedinica bez apsolutno ikakvih fušeraja, mrtvih i stuck pixela itd., a vec sam se bio pripremio na to citajuci iskustva drugih.