Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote:
Pas u coporu i sam pas nisu isto. A i sa ljudima je to vrlo slicno Vidis kako se lako upustamo u hajke a niko od nas ne zna sta se zapravo desilo. Svi pucamo iz oruzja koje je i prije ovog incidenta imalo podesene nišane
Ono sto mi najvise izaziva muku u stomaku i zbog cega sam nesklon vjerovati u policajcevu verziju je cinjenica da je pribjegao djetetu kao opravdanju. Svi smo slabi na djecu, na iznemogle, na trudnice, na bolesne....kazes li da si neko zlo pocinio u njihovo ime, odmah si se amnestirao...
A vrlo je indikativno da majka tog djeteta evo vec 4-ti dan nije nasla za shodno da se zahvali hrabrom policajcu.
...pravno upakovano bez konkretnog odgovora...
Otkud znas da se mama nije zahvalila? Mozda nesmije javno od svih agresivnih ljubitelja koji ce iste prijetnje uputiti i njoj i djetetu?
Bobi wrote:
Samo nek me neko proba ugist...ima da ga ... .
smije se druge forumase zvati debilima?
Pa to je stvar kucnog odgoja..valjda , evo i meni kazu da sam vehabija,meni to dodje kao kompliment .
@gentoo, ne nazivaj vise forumase svakavim imenicama , eto rijeseno.
Dajte ljudi...ima policija da rijesi slucaj, mi ovdje se mozemo naprdjivati do besvjesti sta i kako je bilo, ne ponovilo se...ha ja, hajmo malo o "pi*ićima" , Bato ?
Norm wrote:
...pravno upakovano bez konkretnog odgovora...
Otkud znas da se mama nije zahvalila? Mozda nesmije javno od svih agresivnih ljubitelja koji ce iste prijetnje uputiti i njoj i djetetu?
Ne znam kako ocekujes nesto konkretno u masi nagadjanja
Mozda ne smije, mozda nema fb, a mozda ne postoji
Mi ionako samo naprđujemo....
Bobi wrote:Dajte ljudi...ima policija da rijesi slucaj, mi ovdje se mozemo naprdjivati do besvjesti sta i kako je bilo, ne ponovilo se...ha ja, hajmo malo o "pi*ićima" , Bato ?
More!
Odlicna ponuda u Da Vinciju jos jednom da naglasim
Norm wrote:@Bata ja te konkretno pitao, bez nagadjanja...ne mogu da vjerujem da su te dokucili... ...a opet sta ovdje moze vise da nas iznenadi...
Pa brate dragi pitas me retoricko pitanje. I u ovom slucaju nemam problema sa policajcevim postupkom samo ako se pokaze da je istina da je pas bio agresivan prema majci sa djetetom i da ga se nije moglo prikladnijim sredstvom otjerati. Piece of cake sto bi rekli Hamericani.
Nego sta se ono dole rasciscava kod Blatuske petlje?
kakavdanakneiskustvu wrote:ko je ovaj desno?
Veli mi jedan stariji Zenicanin da je u pitanju Vinko Jelcic tadasnji predsjednik opstine.
'pi..ci' pod znakom navoda mogu se jedino razumjeti pod onim u prenesenom znacenju dakle u 'muskom formatu'..znakovi raspoznavanja:drsko ponasanje, prostacki vokabular od 10 rijeci uvredljivog sadrzaja, 'velika klapna', skloni jajarenju i sl...
Norm wrote:@Bata ja te konkretno pitao, bez nagadjanja...ne mogu da vjerujem da su te dokucili... ...a opet sta ovdje moze vise da nas iznenadi...
Pa brate dragi pitas me retoricko pitanje. I u ovom slucaju nemam problema sa policajcevim postupkom samo ako se pokaze da je istina da je pas bio agresivan prema majci sa djetetom i da ga se nije moglo prikladnijim sredstvom otjerati. Piece of cake sto bi rekli Hamericani.
Veli mi jedan stariji Zenicanin da je u pitanju Vinko Jelcic tadasnji predsjednik opstine.
Na slici desno je ABDULAH MUTAPČIĆ, tadašnji načelnik Opštine Zenica (1970. - 1974.)
Zaitsev wrote:
Na slici desno je ABDULAH MUTAPČIĆ, tadašnji načelnik Opštine Zenica (1970. - 1974.)
Lijevo je Branko Mikulić ako ko ne prepoznaje...
Gdje neko nece Branka giganta prepoznati?
Moj sagovornik veli da je fotografija vjerovatno nastala 1977, a tad je Vinko bio predsjednik Opcine
Fotografija je nastala 1972. godine. Korteo se vraćao sa obilježavanja Dana formiranja Prve jedinice Teritorijalne odbrane Jugoslavije. Prije ovoga na koji sat je održana i smotra iste te Teritorijalne odbrane ispred današnje ASA Banke, ispred Pozorišta... Ako laže koza, ne laže rog... Eto ti slika jeboga ti
Zaitsev wrote:
Fotografija je nastala 1972. godine. Korteo se vraćao sa obilježavanja Dana formiranja Prve jedinice Teritorijalne odbrane Jugoslavije. Prije ovoga na koji sat je održana i smotra iste te Teritorijalne odbrane ispred današnje ASA Banke, ispred Pozorišta... Ako laže koza, ne laže rog... Eto ti slika jeboga ti
Odakle crpis informacije?
Fotografija je narocito zanimljiva jer ovaj dio grada maltene nije pretrpio nikakve izmjene. Jedino je izgradjena zgrada gdje je CD, ali ona se ni ne vidi od aleje platana.
Last edited by _BataZiv_0809 on 22/01/2018 23:47, edited 1 time in total.
Zaitsev wrote:
Odakle crpis informacije?
Od babe Nijaza mi u mene... Zadrti socijalista, sjeća se i dan danas...
Bobi wrote:
Samo nek me neko proba ugist...ima da ga ... .
smije se druge forumase zvati debilima?
Pa to je stvar kucnog odgoja..valjda , evo i meni kazu da sam vehabija,meni to dodje kao kompliment .
@gentoo, ne nazivaj vise forumase svakavim imenicama , eto rijeseno.
super,znaci mozemo se vrijedjati bez straha od sankcija,,da znamo za ubuduce
ako jest onda je ovo od 1974. do 1978. snimljeno,tad je bio načelnik općine