Hocuthekupus wrote: E i poselami ga kad ga sretnes na porodicnom okupljanju
Dzakmicu, pa upravo ovaj gol jeste veci poduhvat nego da ga je zabio za neke od jacih timova.
Helem nejse, onaj Đumic stalno na klupi Utrechta, nema izgleda fajde od njeg.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Hocuthekupus wrote: E i poselami ga kad ga sretnes na porodicnom okupljanju
Tesko je doseci nivo jednog Anela Hadzica, da bi talenat iz bh lige dobio sansu.kudrilo wrote:Ja kad pričam da ima kvaliteta u našoj ligi za nivoe iznad među onima koji se izdvajaju, obično budem ismijan od ovih sveologa koji ne prate, ali znaju da ne valja .
A evo realno, Ćavar nije ništa veći talenat od Šabanadžovića.
Treba pružiti šansu najboljim i talentovanim momcima naše lige.
Ja sam uvijek mislio da su klubovi ti koji treba da daju sansu igracima da se dokazu. Pa tek onda u reprezentaciju da idu.Artest wrote:Tesko je doseci nivo jednog Anela Hadzica, da bi talenat iz bh lige dobio sansu.kudrilo wrote:Ja kad pričam da ima kvaliteta u našoj ligi za nivoe iznad među onima koji se izdvajaju, obično budem ismijan od ovih sveologa koji ne prate, ali znaju da ne valja .
Ne mora biti ta neka dobna granica ako igrac igra dobro....pa bolje zvati Bilbiju npr. nego Hadzica,Milicevica ili nekog drugog levata koji sa svojih sprcanih 30 i kusur godina dobija prvi poziv za repku.Bazinga1234 wrote:iz nase lige trebaju mladi momci koji vec sa 18,19, 20 godina igraju bitnu ulogu u svom timu.
A tako je sadBazinga1234 wrote:iz nase lige trebaju mladi momci koji vec sa 18,19, 20 godina igraju bitnu ulogu u svom timu.
tebe je prepilo većleškarenje wrote:Imas temu o Vodenoj glavi,niti je reprezentativac a Boga mi nije ni potencijalni![]()
Redzepagicpazi se da te ko ne posjece,dobar si za pilane
teorije zavjere slaboleškarenje wrote:Ne kontas ti
Uopste ne spominjem klubove,cak sta vise suprotnokudrilo wrote:Nemojte na klub vs klub molim vas.
Prosinečki je najavio pratiti ligu i rekao je da vjeruje da ima kandidata za repku, vidjećemo koliko i šta će činiti po tom pitanju.
Dugoročno gledano, bez jače naše lige, nema ni solidne reprezentacije.
Kada je prije Cavare neki igrac iz PL otisao u ligu petice, znas li koliko je vremena proslo - 10 GODINA, 10 jebenih godina je izmedju transfera Saida iz Slobode u Werder i Cavare u Eintracht.kudrilo wrote:Ja kad pričam da ima kvaliteta u našoj ligi za nivoe iznad među onima koji se izdvajaju, obično budem ismijan od ovih sveologa koji ne prate, ali znaju da ne valja .