BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Bazinga1234

#24301 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bazinga1234 »

thekupus wrote: E i poselami ga kad ga sretnes na porodicnom okupljanju :lol:
Hocu :thumbup: :D

Dzakmicu, pa upravo ovaj gol jeste veci poduhvat nego da ga je zabio za neke od jacih timova.

Helem nejse, onaj Đumic stalno na klupi Utrechta, nema izgleda fajde od njeg.
cyprus

#24302 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Nego, niko ne spominje Ćavara... Otkud hop pa odmah Bundesliga? :shock: Jel ovo isključivo plod Kovačevog afiniteta prema igračima sa ovog podneblja, ili momak stvarno ima potencijala da se dokaže na tom nivou?

Bajić u Istanbulu... Pa dobro, šteta što se nije probio u Udineseu, ali ako već nije igrao, mislim da ovo nije ni loš transfer... Samo da ne zaglavi u Turskoj trajno, ko Višća...
Bazinga1234

#24303 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bazinga1234 »

.
kudrilo

#24304 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by kudrilo »

Ja kad pričam da ima kvaliteta u našoj ligi za nivoe iznad među onima koji se izdvajaju, obično budem ismijan od ovih sveologa koji ne prate, ali znaju da ne valja .
A evo realno, Ćavar nije ništa veći talenat od Šabanadžovića.

Treba pružiti šansu najboljim i talentovanim momcima naše lige.
Artest

#24305 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Artest »

kudrilo wrote:Ja kad pričam da ima kvaliteta u našoj ligi za nivoe iznad među onima koji se izdvajaju, obično budem ismijan od ovih sveologa koji ne prate, ali znaju da ne valja .

Tesko je doseci nivo jednog Anela Hadzica, da bi talenat iz bh lige dobio sansu.
SSemir

#24306 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by SSemir »

Artest wrote:
kudrilo wrote:Ja kad pričam da ima kvaliteta u našoj ligi za nivoe iznad među onima koji se izdvajaju, obično budem ismijan od ovih sveologa koji ne prate, ali znaju da ne valja .

Tesko je doseci nivo jednog Anela Hadzica, da bi talenat iz bh lige dobio sansu.
Ja sam uvijek mislio da su klubovi ti koji treba da daju sansu igracima da se dokazu. Pa tek onda u reprezentaciju da idu.
kudrilo

#24307 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by kudrilo »

Pa ne priželjkujem igrača s klupe Želje, Sarajeva, Zrinjskog i sl., već njihovog najboljeg ili najtalentovanijeg igrača.

Od takvog imaš više koristi od velikog broja ubleha koji su prošli kroz repku. Anrl Hadzic je jedan od najboljih predstavnika takvih.
Artest

#24308 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Artest »

Imas sljepaca koji su pisali da je Anel odigrao 'uvijek korektno'.
SSemir

#24309 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by SSemir »

Prvo im klubovi trebaju dati sansu, napravit igraca od njih.
Psuje se reprezentativcima sto ne mogu da se kvalifikuju na svjetsko ili evropsko a u isto vrijeme se trazi da se u reprezentaciju ubacuje neko radi podizanja cijene, da se igrac skuplje proda u inostranstvo..

Nisam siguran ali mislim da nije bila nijedna prijatwljska utakmica reprezentacije u kojoj bi ovaj momak igrao, od kako je privukao paznju na sebe...
A zasto nismo igrali prijateljske u mesinom vaktu..to valja njeg pitati
Anel je igrao u nekom drugom vremenu
kudrilo

#24310 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by kudrilo »

Hadzic, Milicevic, Jajalo i sl. su dobijali ozbiljne minute, a najmanje isto što su oni igrali mogu i najbolji i najtalentovaniji naše lige.

Usput, nije to prodavanje menadzerskih igraca i podobnih kroz repku, već izlaganje najboljih i najtalentovanijih odavde, koji mogu dobiti neke uloge umjesto gore nabrojanih i sl. Pa će ga neko vidjeti, uzeti, a neki naš klub dobiti novac za poboljšanje uslova.

Viša matematika.
SSemir

#24311 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by SSemir »

Pozivanje tih starohana ide mesi na dusu. Milicevici jajala i slicni starohani su glupost, nikome potrebni ni korisni nisu.
leškarenje

#24312 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by leškarenje »

Jarane po tebi niko ne treba.....ne trebaju straohani :thumbup: ne trebaju iz nase lige :oops: ko treba ?
Bazinga1234

#24313 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bazinga1234 »

iz nase lige trebaju mladi momci koji vec sa 18,19, 20 godina igraju bitnu ulogu u svom timu.
leškarenje

#24314 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by leškarenje »

Bazinga1234 wrote:iz nase lige trebaju mladi momci koji vec sa 18,19, 20 godina igraju bitnu ulogu u svom timu.
Ne mora biti ta neka dobna granica ako igrac igra dobro....pa bolje zvati Bilbiju npr. nego Hadzica,Milicevica ili nekog drugog levata koji sa svojih sprcanih 30 i kusur godina dobija prvi poziv za repku.
manijak1

#24315 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by manijak1 »

Bazinga1234 wrote:iz nase lige trebaju mladi momci koji vec sa 18,19, 20 godina igraju bitnu ulogu u svom timu.
A tako je sad :? Kada to kaže Amar , onda su to gluposti :?
Znači , :D dvoličnost po starim stazama licenciranih forumskih eksperata .
Meša nije nizašta kriv :oops: a Jajalo je odigrao protiv Grčke na strani za 10 , međutim čim je Meša ili bilo šta da ima veze sa Željom , ne valja pametnim .
leškarenje

#24316 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by leškarenje »

ja evo ne znam :-) ali ti si jaro prespavo zadnjih par godina :run: nekolicina ljudi ovdje konstantno pise o domacim igracima ,medju kojima sam i ja naravno :-) ali ima ovih forumskih tetki koje te odmah poklope svojim neznanjem ....meni ne treba Vodena glava da bi mi otvorio oci,imam dovoljno godina da mogu vidjeti kako nas razni polovnjaci unazadjuju pa kad je vec tako bolje da nam to rade domaci igraci.
Ako je tebi Sveto slovo ono sto kaze Vodeni imas tamo "u vas" temu pa velicaj svaku rijec koju izgovori.
manijak1

#24317 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by manijak1 »

:thumbup: :thumbup: ovo je tema svih nas :D koji pratimo reprezentaciju .
Ako je iko forumska tetka ovdje onda si to ti :oops: a o znanju nekom fudbalskom i otvaranju očiju možeš mahalat sa rajom iz ulice .Samo kažem da je sve to Amar prije svih radio na ovim prostorima.
A nastavlja Adžem :oops: još jedan bauk za vaša ograničena shvatanja.
Poselamio te Redžepagić :thumbup: :thumbup:
leškarenje

#24318 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by leškarenje »

Imas temu o Vodenoj glavi,niti je reprezentativac a Boga mi nije ni potencijalni :thumbup:

Redzepagic :lol: pazi se da te ko ne posjece,dobar si za pilane :thumbup:
manijak1

#24319 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by manijak1 »

leškarenje wrote:Imas temu o Vodenoj glavi,niti je reprezentativac a Boga mi nije ni potencijalni :thumbup:

Redzepagic :lol: pazi se da te ko ne posjece,dobar si za pilane :thumbup:
tebe je prepilo već :D sa svojim igračem .Sad hoće sad neće pa nikad nije znao gdje će mu igrač.To je bilo po tebi .
ti si dobar za pelata :oops: od iverice svašta se može.
leškarenje

#24320 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by leškarenje »

Ne kontas ti :run:
manijak1

#24321 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by manijak1 »

leškarenje wrote:Ne kontas ti :run:
teorije zavjere slabo :oops:
kudrilo

#24322 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by kudrilo »

Nemojte na klub vs klub molim vas.

Prosinečki je najavio pratiti ligu i rekao je da vjeruje da ima kandidata za repku, vidjećemo koliko i šta će činiti po tom pitanju.

Dugoročno gledano, bez jače naše lige, nema ni solidne reprezentacije.
leškarenje

#24323 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by leškarenje »

kudrilo wrote:Nemojte na klub vs klub molim vas.

Prosinečki je najavio pratiti ligu i rekao je da vjeruje da ima kandidata za repku, vidjećemo koliko i šta će činiti po tom pitanju.

Dugoročno gledano, bez jače naše lige, nema ni solidne reprezentacije.
Uopste ne spominjem klubove,cak sta vise suprotno :thumbup: eto ima vas sjeticete kad sam govorio da treba zvati Stevanovica,Bajica,Hodzica,Gojaka sto znaci da me zabole odakle je ko ako je dobar igrac...ali uvijek ide ofanziva ovih sto uopste ne prate nasu ligu sa svojim kandidatima iz vana ili cim neki igrac ode vani odavde e onda moze poziv :D :thumbup: evo ovaj mali Cavar,odmah ga zvati za sluzbenu utakmicu....ako se bude dvoumio odmah ga otjerati u pm....

Pojedinci se smijali za Memisevica :thumbup: sad kukaju kako ga je trebao zvati :run:
kudrilo

#24324 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by kudrilo »

Potpuno se slažem s tobom. To su oni likovi što te pitaju uživo "Kakooo možeš prstit našu liguuu?"
Korisničkoime

#24325 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Korisničkoime »

Kada je prije Cavare neki igrac iz PL otisao u ligu petice, znas li koliko je vremena proslo - 10 GODINA, 10 jebenih godina je izmedju transfera Saida iz Slobode u Werder i Cavare u Eintracht.
Uzmi Cimirota veliki talent, veliki transfer ali on se jos nije dokopao liga petice.
Sjecas se Sesara, veliki talent, gurao se preko repke maksimali, nas buduci def.vezni u repki za buducih 10 godina i sta je bilo sa Sesara jel zaigrao ikada u ligi 5, nije, pisi propalo.
Koliko je nasa PL stvorila top igraca od njezina nastanka, tacno jednog, jedinog, a mnogi ce ti osporiti da je uopste nastao u PL jer je bukvalno ko djete otisao u Cesku dok ce ti cak neki osporiti da je uopste top igrac.
Eto ne prati niko PL samo ti, nemoj drug tako.
Ja bih prvi volio da imamo dotok svjeze krvi iz nase PL ali za takvo nesto prvo nasi klubovi moraju odradit svoj dio posla. Da ne pocinjem o radu/neradu nasih klubova sa mladim jer ce mi mod.obrisat post.
Post Reply