Struka koja hoda po svijetu i doslovno ganja viruse i ostale baje, ono bas nije levat, a vamo ga lomi u sesnaest, medju rajom sto je kao bas, bas opasno i smrtonosno, ugrozava sebe i svoje, navodnoarmin071 wrote: ↑05/05/2020 12:54 Neko ovdje reče da se treba najviše vjerovati struki. Pošto je struka zajedno sa politikom bila sinoć na korona party jedini zaključak koji sam ja mogao izvući je da ako imaš para i ako si u dobrom društvu da si imun kako na koronu tako i na kazne koje se izdaju zbog iste. Korone se ustvari trebaju bojati samo niža klasa koja radi pošteno za platu i sl. E sad da li treba slušati struku i vlast ili svoj razum??
I opet ponavljam sa virusom se nije igrati (nijednim) a posebno kada “izbije” neki novi kojem ne znaš ni šta ni kako ali kada već vrijeme prođe i ti vidiš da je to uglavnom tu negdje, bilo je zemalja gdje je smrtnost bila veća ali i zemalja gdje je puno manja postaviš sebi pitanje da li je ovaj virus neko (ne)namjerno privatizovao. Produkti privatizacije kod nas su npr. malina, CZ, korona zakon, “omeđivanje” entitetske linije, kurčenja dojučerašnjih anonimusa iz raznoraznih vukojebina po BiH i sl... A da ne pričamo da je narod izgubio i ono malo prava i demokratije što je imao... Za ostale zemlje vjerovatno znaju oni što tamo obitavaju...
I bas to sam pisao, gubimo prava koja na kraju necemo vratiti ( to je sigurno ) + ovaj tip desavanja u najavi, a isto ce biti i sa vakcinama kada se pojave. Nije, fol, obavezno, al neces nigdje bez nje, jer je virus super opasan - rekla struka
https://www.klix.ba/vijesti/bih/drzavlj ... /200505072
O ekonomskim posljedicama, pardon, debaklu uskoro, samo da prodje ovaj smrtonosni virus....