Styling wrote: ↑15/11/2022 14:30
Fudo Bosna wrote: ↑15/11/2022 13:45
@sajber 87
Jedino sto se mogu sloziti sa onima koji hvale Kiflu je to da je, " sposoban", a to je da moras biti veliki maher da kao neobrazovani srednjoskolac, (osim ako je nekome normalno poloziti godinu studija za 10 tak dana i polagati vikendom, a onaj ko je studirao na sarajevskom univerzitetu zna da je to , "SF misija" osim ako ti je babo dekan ili veliki mestar - ahbab, znaci ne moze se ni osmi razred osnovne poloziti i spremiti za 10 dana, onako," ad hock", ako nisi predhodno ponovio, srednje pogotovo a na ozbiljnom fakultetu-nikako) , i dovedes u stranku univerzitetskog profesora , poput pr dr Deniza Zvizdica i ti takav , polupismen, mu budes autoritet !
Ili da kao "prvoborac" , koga se niko ziv ne sjeca iz akcija niti bilo ko od saboraca ima fotku sa Kiflom , koji , "ima 4 godine ratnog staza" , ( vise nego je i rat trajao), da dovedes u stranku i budes autoritet , jednom heroju i specijalcu-borcu, poput , Keme Ademovica
Bas moras biti maher za to !!!
Ovo za diplomu obrati se Senatu univerziteta, FASTO i kantonalnoj inspekciji, a za borački staž se obrati registru boraca Armije.
Ako ne vjeruješ svojim očima i ušima onda ti niko ne može pomoći.
Što se tiče njegove sposobnosti, sve je dokazao i pokazao. A, opet, ako odbijaš da prihvatiš činjenice, niko ti ne može pomoći.
Za diplomu ne znam kako je završio, ali vjerujem Senatu Univerziteta, koji tu nije pronašao ništa sumnjivo. Ako ćemo tako, daj onda da preispitamo diplome svima redom. Šta ste zapeli za Dinu.
Što se tiče učešća u ratu, ni ja nemam ni jedne fotografije iz rata. Nisam išao da se slikam jbg, a i fotoaparat mi se nije uklapao, smetao bi mi. Jel to znači da nisam bio u ratu?
Ljudi se navukli na život na društvenim mrežama, pa osjećaju glad, ako nisu objavili šta su jeli.
Znao sam jednog šejha koji je bio autoritet doktorima, inžinjerima i profesorima, a bio je neškolovan i nije imao zvanične naobrazbe.
Kapiten fudbalske ekipe nije uvijek najbolji fudbaler u ekipi. Ali je autoritet.
Al da Dino rastura SDA-ovce, to je tako očigledno, da ni sami nisu svjesni koliko smiješni ispadaju.