SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Baltazar_khan

#24301 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Baltazar_khan »

u današnjem dnevnom avazu pišu da je su obje ove sa slike osumnjičene. i nizama fina cura koja trenira i visi u haciendi :mrgreen: kako ove naše trebice znaju da budu paglu kad se uvežu s ovakvim krimosima. a zamislite kakvi su to mozgovi kontali da će pobjeći muriji ko u igrici GTA :-)
mali_balon

#24302 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali_balon »

Ma ovi tipovi bi inace bili na margini drustva da je drzave kako treba, to bi bila obicna fukara....na zalost nemamo drzave pa takvi tipovi isplivaju na porvrsinu zeljni dokazivanja i zeljni nekog statusa u drustvu, dobro zanju da im je mozak plivadon i da nemaju sanse da steknu neku poziciju ili status u drustvu intelektom nego to rade kak znaju....njima treba prvo muda utuci oda im mozak izaprati, i poslati na tucanje kamena do kraja zivota, da su svjesni sta su radli i da se istinski kaju, sa ovakvim mentalnim sklopom oni se nikad nece sjebati sta su uradili, pa im tako ni tucanje kamena nece tesko pasti....
wolfie

#24303 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by wolfie »

Baltazar_khan wrote:u današnjem dnevnom avazu pišu da je su obje ove sa slike osumnjičene. i nizama fina cura koja trenira i visi u haciendi :mrgreen: kako ove naše trebice znaju da budu paglu kad se uvežu s ovakvim krimosima. a zamislite kakvi su to mozgovi kontali da će pobjeći muriji ko u igrici GTA :-)
Image
Baltazar_khan

#24304 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Baltazar_khan »

dohakali joj "pravi muškarci" :mrgreen:
Thorgerson

#24305 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Thorgerson »

Al svaki put ovako na fejsu kad citam neke komentare nasih nepismenih idiota sjetim se hize ramidovica... :D :lol:

pa vidi ocam, jebem mu uciteljicu koja ga je ucila...
Munib Camovic ALAH DAVAS CUVA MOMCI CUVAJ TESE A SVAKA CAS TAKO I TEREBA DASTE SKUPA
Mislim nisam ni ja neki ovisnik o pismenosti, ali tito te ne jebo ja pola kometnara ovako ljudi kad pisu po fejsu ne mogu skontat. A dijaspora jos kad krene... :-) :lol:
Thorgerson

#24306 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Thorgerson »

O'zone wrote:Nego nije mi jasan ovaj lik. Čini mi se da je BAŠ tamnoput
Image
bruda moj braca brudaa, klanja i amina i u marici...smrt neprijateljima...
insalalah bice bruda uskoro sa nama najaći smo braca...ne moze namm niko nista osim alaha, alah je jedan jedini

Image

:D
Troll_Happens

#24307 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Troll_Happens »

Baltazar_khan wrote:u današnjem dnevnom avazu pišu da je su obje ove sa slike osumnjičene. i nizama fina cura koja trenira i visi u haciendi :mrgreen: kako ove naše trebice znaju da budu paglu kad se uvežu s ovakvim krimosima. a zamislite kakvi su to mozgovi kontali da će pobjeći muriji ko u igrici GTA :-)
Pa u GTA tesko da ces pobjeci muriji ako su ti tri cetiri zvjezdice... Tamo gore prodjes ubiju te ko kera. A ove ce uhvatiti pojesti par ovala odmorit se i pustiti ih na slobodu da teroriziraju dalje gradjane. ...
Thorgerson

#24308 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Thorgerson »

Gdje su pare...

i kolko su klepili?

jel istina ono o 350.000...
Baltazar_khan

#24309 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Baltazar_khan »

Troll_Happens wrote:
Pa u GTA tesko da ces pobjeci muriji ako su ti tri cetiri zvjezdice... Tamo gore prodjes ubiju te ko kera. A ove ce uhvatiti pojesti par ovala odmorit se i pustiti ih na slobodu da teroriziraju dalje gradjane. ...
pobjegnem im ja tako što odem na aerodrom pa maznem mlaznjak :lol:

a mislim da su ovi sejfovići najebali. ipak je izgubljen nedužni život a i radi se o velikoj sumi novca 200 hiljada. ja se ne sjećam kad je neko poginuo nevin prilikom pljačkanja neke banke kod nas :roll:
Kombat

#24310 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Kombat »

Thorgerson wrote:Al svaki put ovako na fejsu kad citam neke komentare nasih nepismenih idiota sjetim se hize ramidovica... :D :lol:

pa vidi ocam, jebem mu uciteljicu koja ga je ucila...
Munib Camovic ALAH DAVAS CUVA MOMCI CUVAJ TESE A SVAKA CAS TAKO I TEREBA DASTE SKUPA
Mislim nisam ni ja neki ovisnik o pismenosti, ali tito te ne jebo ja pola kometnara ovako ljudi kad pisu po fejsu ne mogu skontat. A dijaspora jos kad krene... :-) :lol:
znaci konacno smo doznali pravi identitet hize ramidovica!!! :-D :izet:

Btw...hizo je legenda foruma. Ko god misli da je ono sto on radi lako - neka pokusa!
saja_dj

#24311 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by saja_dj »

Munib je ustvari hizo sa foruma :D
dezurni_ucenik

#24312 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dezurni_ucenik »

bumerangss wrote:
dezurni_ucenik wrote:Sta im je fazon imati veci biceps od glave, valjda kompleks male kite...
Neko ljubomoran... :D bildaj jarane :wink:
Neka hvala drug, imam ja druge furke.
last mohicans

#24313 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by last mohicans »

Baltazar_khan wrote:
Troll_Happens wrote:
pobjegnem im ja tako što odem na aerodrom pa maznem mlaznjak :lol:

a mislim da su ovi sejfovići najebali. ipak je izgubljen nedužni život a i radi se o velikoj sumi novca 200 hiljada. ja se ne sjećam kad je neko poginuo nevin prilikom pljačkanja neke banke kod nas :roll:
Itekako,ubistvo se desilo i veci je iznos u pitanju.Oko 400000 i prvi su koji su uspjeli i trezor opljačkati.Za razliku od ovih sitnih koji samo blagajne opušu.
Bodkin

#24314 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Bodkin »

Kad banke odluce da im je skupo osiguravati velike pljacke postavice ljude koji ce pucati na prvu i to ce biti to. Ne mmislimna ove kvazizastitare
jao_situacije

#24315 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

Tercius wrote:
jao_situacije wrote:i mup ima scarove fino fino
Da nije COD-a nebi ni znao da postoji...;) :run:
:lol:
može bit, ko zna :mrgreen:
2/3 modela su tu
neka neka, pratite i vi trendove
archi_a

#24316 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by archi_a »

I kažu ljudi da su debili odradili dobar posao. Uzeli par stotina hiljada, sve perfektno, do ubistva....
Samo nisu računali na jednu stvar.... U jednoj svotici bio uređaj za praćenje.
Tako ljudi kažu.
Sad ih čeka suđenje za ubistvo nedužnog čovjeka.
Tercius

#24317 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

Tercius wrote:Ovom prilikom i na ovaj nacin uputio bih podrsku policijskim sluzbenicima MUP-a KS, svim timovima tih zlatnih momaka iz Jedinice za specijalisticku podrsku, Jedinice za podrsku, timovima interventnih grupa iz podrucnih stanica, operativcima kontra obavjestajne jedinice, istraziteljima sektora krim.policije, forenzicarima, saobrajacima a poseban pozdrav i podrska timovima vodica sluzbenih pasa i svima koji su direktno i indirektno ukljuceni trenutno na terenu i koji svi skupa rade na identifikaciji i pronalasku ovih picketina sto negdje beli cuce u grmu.Poprilicno sam ubjedzen da ce i ovaj put kao i bezbroj puta do sada pokazati nivo strucnosti i spremnosti da odgovore na svaki zadatak koji se stavi ispred njih u cilju zastite zivota gradjana ovog grada...
Obzirom da je i zvanicno ako je vjerovati nasim medijima, pozdravio bih sve ove momke koje sam naveo i cestitao na ebenoj perfekciji od posla.31 sat od trenutka prijave do trenutka hapsenja govori sve samo za sebe i o vama ponajvise, a ne moze ih Omcho osloboditi kolko ih vi mozete pohvatati, niti Dalida Burzic svaliti koliko se vi mozete oprati ovakvim stvarima.Uzivajte i ponosite se sobom i poslom koji radite.
ranger

#24318 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ranger »

Tercius wrote:
Tercius wrote:Ovom prilikom i na ovaj nacin uputio bih podrsku policijskim sluzbenicima MUP-a KS, svim timovima tih zlatnih momaka iz Jedinice za specijalisticku podrsku, Jedinice za podrsku, timovima interventnih grupa iz podrucnih stanica, operativcima kontra obavjestajne jedinice, istraziteljima sektora krim.policije, forenzicarima, saobrajacima a poseban pozdrav i podrska timovima vodica sluzbenih pasa i svima koji su direktno i indirektno ukljuceni trenutno na terenu i koji svi skupa rade na identifikaciji i pronalasku ovih picketina sto negdje beli cuce u grmu.Poprilicno sam ubjedzen da ce i ovaj put kao i bezbroj puta do sada pokazati nivo strucnosti i spremnosti da odgovore na svaki zadatak koji se stavi ispred njih u cilju zastite zivota gradjana ovog grada...
Obzirom da je i zvanicno ako je vjerovati nasim medijima, pozdravio bih sve ove momke koje sam naveo i cestitao na ebenoj perfekciji od posla.31 sat od trenutka prijave do trenutka hapsenja govori sve samo za sebe i o vama ponajvise, a ne moze ih Omcho osloboditi kolko ih vi mozete pohvatati, niti Dalida Burzic svaliti koliko se vi mozete oprati ovakvim stvarima.Uzivajte i ponosite se sobom i poslom koji radite.
1 radni dan odradjen, dosta za 2015. sad svi kolektivno na cevape dzaba ostalih 364 dana.
made_in_sarajevo

#24319 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by made_in_sarajevo »

Kaze mi dajdza juce na dobrinji prije hapsenja, na kruznom toku su se ganjali, kaze audi proletio kroz blokadu murije,valjda se i pucali. Jel to vezank za hapsenje, da su ih na otoci uhvatili ili je nesto drugo ne znam
Tercius

#24320 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

ranger wrote:
Tercius wrote:
1 radni dan odradjen, dosta za 2015. sad svi kolektivno na cevape dzaba ostalih 364 dana.
Znas koliko njih interesuje misljenje jednog racera koji brani stav da mu se svako na brzoj cesti mora skloniti iz lijeve saobracajne trake bezobzira sto je ogranicenje 80, jer ko ih jebe sto ne voze bolja auta, znaci doces i ti i tvoji istomisljenici na red kad tad, samo polako, uzivajte u ovom kurcu od drzave maximalno koliko mozete.A onaj dan zadnji dan kada ta vasa anarhija prestane pocnite traziti rupe gdje ce te smrditi i odakle ce te tipkati po forumima.
ranger

#24321 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ranger »

dobroe kako si ti, istina boli?
btw neam ti ja vremena za rejsanja... pomjeso si me s nekim.
Tercius

#24322 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

ranger wrote:dobroe kako si ti, istina boli?
btw neam ti ja vremena za rejsanja... pomjeso si me s nekim.
Ni ja ti nisam odavde, idem ovom komercijalom svaki dan...
Droog

#24323 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Droog »

Jedan je pusten...ima alibi. Izasao iz zatvora dan nakon pljacke/ubistva. Ostali u pritvoru...
Naslovnica

#24324 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Naslovnica »

http://www.avaz.ba/clanak/204065/nakon- ... -ima-alibi

Anel Sejfović koji je uhapšen jučer sa Sanelom i Amelom Sejfovićem, Nizamom Beširović i Almom Sejfović u dramatičnoj policijskoj akciji, naočigled brojnih građana, na Otoci u Sarajevu zbog sumnje da su učestvovali u pljački poslovnice "Raiffeisen banke" na Ilidži, pušten je na slobodu.

Ovu informaciju potvrdio nam je njegov advokat Mirsad Sipović koji je kazao da njegov branjenik ima alibi odnosno da je tek u petak, dan nakon pljačke pušten iz zatvora u Ustikolini gdje izdržava kaznu.

Na slobodu je puštena i Alma Sejfović.

Amel Sejfović, Nizama Beširović i Haris H., bit će predati predati Tužilaštvu KS. Nakon što ih postupajući tužilac sasluša, bit će odlučeno o daljim zakonskim mjerama koje će biti protiv njih poduzete.

- Za dvije osobe se još traga i za njima je raspisana potjernica. Policija je pretresla šest stanova i dva vozila. Pronađeni su mobiteli, kompjuterske jedinice, crtane skice, nacrti, pisani materijal i garderoba.Novac nije pronađen i ne zna se još gdje je. Također se još na zna da li su pljačkaši ili zaštitari ispalili hitac koji je usmrtio Bašića, kazao je Irfan Nefić, portparol MUP-a KS.

Podsjećamo, policija je prekjučer nakon oružane pljačke pokrenula veliku potjeru za razbojnicima koji su se udaljili u pravcu Igmana, a potom zapalili vozilo. Bježeći došlo je do razmjene vatre između zaštitara i pljačkaša, a pogođen je slučajni prolaznik-biciklista Kemo Bašić (56) koji je preminuo od zadobijenih povreda.

Iznos novca koji su razbojnici odnijeli iz banke, prema nezvaničnim informacijama, viši je od 200.000 maraka.

- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/204065/nakon- ... 4XdWq.dpuf
Naslovnica

#24325 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Naslovnica »

Još će tužiti državu i dobiti para, ko da gledam...
Locked