SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
bumerangss

#24276 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by bumerangss »

zateznistub wrote:Policiji čestitke
:thumbup: ma to su vikicevci :thumbup:
bumerangss

#24277 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by bumerangss »

dezurni_ucenik wrote:Sta im je fazon imati veci biceps od glave, valjda kompleks male kite...
Neko ljubomoran... :D bildaj jarane :wink:
Tercius

#24278 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

bumerangss wrote:
Nisu nisu,Jedinica za specijalisticku podrsku MUP KS, evo ih...

Image
Image
Image
bumerangss

#24279 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by bumerangss »

bubi_mama wrote:
JoseMujica wrote:
O'zone wrote:Nego nije mi jasan ovaj lik. Čini mi se da je BAŠ tamnoput

Image
ma jok vego mu stigo ćumur
Pa razvlacili ga vas ubogi dan po cesti pa pokupio :mrgreen:
Kvarcali se
jao_situacije

#24280 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

i mup ima scarove fino fino
Edin H.

#24281 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Edin H. »

mario001 wrote:
insomnia78 wrote:
HAVANA wrote:https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
u komentarima na slici pola likova sa ove teme
Munib je tito :lol: Top lista nadrealista.

Munib izdominirao
A u koji razred ide Munib?
Tercius

#24282 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

jao_situacije wrote:i mup ima scarove fino fino
Da nije COD-a nebi ni znao da postoji...;) :run:
Troll_Happens

#24283 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Troll_Happens »

Kako rece jedna jedna od fufica sa slike bjezimo iz grada da nam narod ne prenosi negativnu energiju. Te mi negativni a oni sto rade to sto rade mrtva pozitiva. Pazi da nije... Dok je razbojnickih stranaka na vlasti i njihovih mentora koji podrzavaju ovakav sljam da se exponira i razmnozava bice ovako. Dok narod ne uzme zakon u svoje ruke slabo ce se sta promjeniti na bolje. Zasticeni su ko medvjedi a policija samo posmatra jer im stoji glavesina iznad i govori no no.. Wtf :? Riba smrdi od glave kad se glava odstrani i cijela hobotnica ce odumrijeti dok se to ne desi uvijel cemo imati par pipaka koji ce praviti sranja po gradu. Sto neko vec rece 50 ljudi se stalno vrti na tapetu...a evo sudeci po slikama i nove generacije vec stasaju...
wolfie

#24284 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by wolfie »

Opet kradja auta:

https://www.facebook.com/unal.acun/vide ... 136976406/

Edit: Na videu stari vlasnik Borislav Slavko Lozo s drugim kljucem.
Tomahawk11
Globalni moderator

#24285 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tomahawk11 »

Ove glavonje treba hapsiti cim se pojave na ulici. Onako, preventivno. Vidi ti bildera, skontali likovi opljackati banku.....valjda da se ima nasuti ova masina, ipak je to 6.0, trosi, brate :mrgreen: .....jebo li im brat i bruda mater i sve ostale seljacke fore mater, ne zna ni pricati kako treba, ali za puske i u banku po lovu....i jos covjek pogine zbog njihovog podviga.
Al vidi se da su fini momci, za primjer. Ovakve treba u neki podrum bez prozora, zakljucati i baciti kljuc.
I onaj bogalj sto fol obavlja postene poslove, neki Zeba, sve to treba kakvu podrumcinu i da vise ne vidi svjetla za zivota. Naslo se silu prosipati, ko si.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#24286 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali_milojica »

Tercius wrote:
bumerangss wrote:
Nisu nisu,Jedinica za specijalisticku podrsku MUP KS, evo ih...

Image
Image
Image
Kazu da im nisu rekli da auta imaju vrata,pa vecinom ljude izvlace kroz prozor :D
Sala naravno ;-)
nadžak

#24287 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by nadžak »

muha_sa wrote:
dingosp0 wrote:Pun grad ovakvih abortusa koji se preko noci nabildaju, istetoviraju, puste neke bradice i kunu se u Allaha i svi prate lafo sunet poslanika... ubili smetljari neduznog covjeka a vamo "Allah je jedan" .. i na svakoj slici komentari tipa, "brat moj".."buraz" "bruda" "ljubi brat" "moj brat" "allahu ekber" itd... uz 1000 debila koji javno ovakve konje podrzavaju i ovi idioti su im idoli i uzor u zivotu...

Jebem ti sveca gdje mi zivimo
u vukojebini
Evo gledam ovo i ne mogu nikako da nađem pravu misao, pravi komentar na ovo sve. Tuga čovječe, majke mi došlo mi je da Selam, Allaha i ISlam spominjem samo u krugu ljudi koji znaju da nisam jedan od ovih ISIL-ovaca. Mislim, nije tema ovo ali jadno, strašno je ovo pozivanje na vjeru a faraonsko ponašanje....
Druga stvar, jebo mu ja mater ko izmisli, donese, podiže ruku za ovakav krivični zakon koji imamo.

Pogledajte novi zakon o postupanju sa djecom i maloljetnim licima u krivičnom postupku. ONO JE TEK HAVARIJA! Taman kad pomisliš da ne može gore skontaš da si se zajebo...i to debelo.

Bolan ovo je strašno....nemam riječi.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#24288 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JoseMujica »

po mom dosadašnjem iskustvu nije problem u policiji, ali jeste u radu tužilaštava i sudova, pa nam se dešava da likovi sa arhivom raznoraznih prijava šetaju po gradu
JoeyTribbiani

#24289 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JoeyTribbiani »

http://m.avaz.ba/clanak/203764/burzic-u ... -drugacije
uglavnomja wrote:
Tercius wrote:
JoeyTribbiani wrote:Dobro je neko rekao da smo mi krivi. Obicni ljudi.

Uzori su pogreni. Djeca od 11-12 godna nosaju torbice :D , psuju ko kocijasi, nozeve potezu kad se potuku. Sve to imam u mahali. Uzor su im ovi stariji "prekaljeni" klosari koji nakon susreta sa murijom, ili krupnijom ribom zavrse ko jedan od "brudaa" :D.

Od malena se krece sa bajkama o Ćeli jednom I drugom, Juki, gledaju se "Rane", ne slusa se niko I nikad sve dok se ne najebe I zagine. Nije toliki problem u hvatanju I kratkom boravku u zatvoru (iako je I to sranje za koje po meni I murija snosi krivicu dobru. Kome nije jasno nek procita intervju od jucer sta je rekla tuzitljica Burzic u avazu za rad policije I pritvaranje). Problem je sto ce nakon njih doci neko drugi ko ceka priliku. A grad ima svega 400 hiljada stanovnika.

Onaj, sta kaze ta Dalida o tom pritvaranju, da ne listam sad?
kaze da ih puste dok ona ne rijesi ukradene kasetofone iz 96. :zzzz:
Alfons Kauders

#24290 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Alfons Kauders »

nadžak wrote:
muha_sa wrote:
dingosp0 wrote:Pun grad ovakvih abortusa koji se preko noci nabildaju, istetoviraju, puste neke bradice i kunu se u Allaha i svi prate lafo sunet poslanika... ubili smetljari neduznog covjeka a vamo "Allah je jedan" .. i na svakoj slici komentari tipa, "brat moj".."buraz" "bruda" "ljubi brat" "moj brat" "allahu ekber" itd... uz 1000 debila koji javno ovakve konje podrzavaju i ovi idioti su im idoli i uzor u zivotu...

Jebem ti sveca gdje mi zivimo
u vukojebini
Evo gledam ovo i ne mogu nikako da nađem pravu misao, pravi komentar na ovo sve. Tuga čovječe, majke mi došlo mi je da Selam, Allaha i ISlam spominjem samo u krugu ljudi koji znaju da nisam jedan od ovih ISIL-ovaca. Mislim, nije tema ovo ali jadno, strašno je ovo pozivanje na vjeru a faraonsko ponašanje....
Druga stvar, jebo mu ja mater ko izmisli, donese, podiže ruku za ovakav krivični zakon koji imamo.

Pogledajte novi zakon o postupanju sa djecom i maloljetnim licima u krivičnom postupku. ONO JE TEK HAVARIJA! Taman kad pomisliš da ne može gore skontaš da si se zajebo...i to debelo.

Bolan ovo je strašno....nemam riječi.
A pa nismo mi krivi sto se na vjeru najcesce pozivaju zadnje protuhe: politicari, kriminalci, teroristi, "kontroverzni biznismeni" itd. To nek vjernici rjesavaju sami, izmedju sebe. Ako njima ne smeta da im takvi pominju svetinje i dolaze na dzumu, zasto bi smetalo nama cafirima? :D

Problem nije u zakonu, nas KZ je sasvim prosjecan kada pogledas zakonodavstvo okolnih drzava, zapravo cijele Evrope uz izuzetak nekoliko drzava. Problem je sto lik moze pucati na policajca, pljackati benzinske, kladionice itd. i onda nakon 6 godina "karijere" i dalje biti na ulici. Zakon je takav da su doticni za svoje podvige jos od 2009/2010 mogli biti iza resetaka, da ne dobiju ni dopust za novu i bajram.

Nije kriv papir, vec ljudi koji bi ga trebali sprovoditi u djelo - tuzilastvo, sud, policija (kada su u pitanju ovakva krivicna djela, najmanje je do murije, ali imaju i oni aferima)
shandrprcSA

#24291 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by shandrprcSA »

a najjace mi je kad ga puste "za vikend" a sluzi npr.10god i za taj "vikend" radi opet ono zbog cega i lezi :lol: :lol:
mario001

#24292 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mario001 »

Maznuli su 200.000
Tomahawk11
Globalni moderator

#24293 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tomahawk11 »

dingosp0

#24294 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dingosp0 »

Tomahawk11 wrote:http://m.avaz.ba/clanak/204035/skrivao- ... na-zatvora

Ovako se postupa sa kriminalcima.
Ma amerika je najjaca drzava sto se tice ovih stvari..
Nema prosipanje muda i kurcenja, tamo to policija radi i tako i treba..
problem kod nas jeste sto svaki kriminalac poput ovih debila sejfovica, hatica i delalica ima veze sa 3-4 politicara koji ujedino sa njima mute stvari i od tog hajruju..a policajca nece niko podrzati kad upuca jednog od ovih produkta incesta ...vec ce covjek jos imati posljedica ..zapalit cemu auto, kucu itd..

Dok u americi politicari se ne bave nekim kokuznim kriminalom vec ljudi imaju firme preko kojih uzimaju milione tako da sljam ih ne zanima.. i policija ima pravo da radi sta hoce i kako hoce..i zna svaki policajac da ce iza njega stati tuzilastvo, sudija i narod...pa zato za k.d pokusaj ubistva dobijes 40 godina a kod nas ovaj napuhani retardus pokusao ubiti policajca (znaci osoba koja bukvalno predstavlja drzavu) i dobine 2 god hahaha...

Ljudi moji samo znajte da ce ovakvih retarda biti sto vise, djeca sad od 15 do 18 godina koji su zasticeni zakonom ko siberski tigar vec su najveci problem policiji sto se tice kriminala.. a za 5+ godina kad ta djecurlija nafurana na kriminal poraste imat cemo hiljade ovih samoproglasenih mafijasa... zato treba bjezat iz ove banana drzave.. aBd jos malo
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#24295 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by KatarinaKosaca »

muha_sa wrote:u vukojebini
Ja bih prije rekla u Amsterdamu :D U mom kvartu bez blama sasvim otvoreno jučer nude marihuanu, na 10m od njih stoje Zvizdićevi tjelohranitelji u čuvaju ulicu dok Premijer klanja džumu :D Onli in Baznia

Inače, ne bih sad nakon jedne "uspjele" akcije i slanja u hitnu uhapšenih veličala policiju, jer kao prvo da su toliko sposobni uhvatili bi ih u aleji ili kod bivše šumarske škole ili tamo gdje su već bježali. Drugo, pun je grad kriminalaca, džešaroša, sitnih, krupnih, srednjih i ne vidim neki veliku učinkovitost murije.
bach

#24296 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by bach »

Black swan wrote:prvi put cujem ime nizama

shin

#24297 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by shin »

insaneinthebrain wrote:
krater wrote:Jel to ova nizama ?
https://www.facebook.com/NIZAMAAAA/photos
juce nokte uradila, a danas joj ih policija polomila :izet:

:D
Image

Karmin pola centimetra u ofsajdu.
zateznistub

#24298 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

Muke mi ježove, a ko je mlada dama???
Jolpaz

#24299 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Jolpaz »

insaneinthebrain wrote:
Tercius wrote:A bice da su to te dvije domacice sto ih je policija prosetala za kosu po asfaltu danas... ova desna u Importane teretani nesto fol guzove nabijala sjecam se i imala malo povelika usta...

Image
ova desna visi u haciendi, ne izlazi treba. postala inventar gore :run:
Eki pogleda :-)
Locked