Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Norm

#24251 Re: Zeničani

Post by Norm »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Bobi wrote:ma daj Norm, stalno zavrčeš :D, ovdje je riječ o policajcu ne o psu lutalici. Pucao, ranio, ostavio ga da pati tako...nema nista gore, pa ne zna ni pistolj koristiti, ako je vec upotrebio sto ga nije ubio, gore ga ostaviti onako ranjenog...dno dna :oops:
pa da ga je ubio tek bi tad bila galama ,i ovako mu prijete po fb,ljudi potpisani imenom i prezimenom mu prijete,psuju mu djecu,samo zato što je spasio necije dijete od napada agresivnog psa
...do nas, mi sutimo oni galame...mi nemamo muda, jer smo snajke, da zastitimo svoju porodicu, oni imaju muda da zastite svoj izvor primanja...kad pametni zasute budale progovore...
kakavdanakneiskustvu

#24252 Re: Zeničani

Post by kakavdanakneiskustvu »

Norm wrote:
Bobi wrote:ma daj Norm, stalno zavrčeš :D, ovdje je riječ o policajcu ne o psu lutalici. Pucao, ranio, ostavio ga da pati tako...nema nista gore, pa ne zna ni pistolj koristiti, ako je vec upotrebio sto ga nije ubio, gore ga ostaviti onako ranjenog...dno dna :oops:
pa da ga je ubio tek bi tad bila galama ,i ovako mu prijete po fb,ljudi potpisani imenom i prezimenom mu prijete,psuju mu djecu,samo zato što je spasio necije dijete od napada agresivnog psa
...do nas, mi sutimo oni galame...mi nemamo muda, jer smo snajke, da zastitimo svoju porodicu, oni imaju muda da zastite svoj izvor primanja...kad pametni zasute budale progovore...

ima udruga stop ugrizu,nisu mozda glasni ko sapa,jbg,sapa ima korist finansijsku od galame
Norm

#24253 Re: Zeničani

Post by Norm »

izvinjavam se na off topicu,ovo vrijedjanje će se tolerisati?
...naravno da ce se tolerisati, da sam ja ili neko drugi tako nazvao 'ljubitelja' bili bi u najmanju ruku opomenuti...DogTrust rules...svako ima svoju cijenu, a mi smo se dokazali kao jeftina roba...
Norm

#24254 Re: Zeničani

Post by Norm »

ima udruga stop ugrizu,nisu mozda glasni ko sapa,jbg,sapa ima korist finansijsku od galame
Stop ugrizu je neprofitabilno udruzenje, a DT je masina za pranje love... ;-)
kakavdanakneiskustvu

#24255 Re: Zeničani

Norm wrote:

izvinjavam se na off topicu,ovo vrijedjanje će se tolerisati?
...naravno da ce se tolerisati, da sam ja ili neko drugi tako nazvao 'ljubitelja' bili bi u najmanju ruku opomenuti...DogTrust rules...svako ima svoju cijenu, a mi smo se dokazali kao jeftina roba...

vidićemo,nije problem upoznati i administratore ako treba
kakavdanakneiskustvu

#24256 Re: Zeničani

Norm wrote:

Stop ugrizu je neprofitabilno udruzenje, a DT je masina za pranje love... ;-)

tacno
gentoo
Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25

#24257 Re: Zeničani

Post by gentoo »

Norm druze javi se u pp da se nadjemo jedan vikend u parku, na kembridzu.. povedi i djecu da bar malo savladas strah od cuka :lol:

Imam i jedan Casio, treba mi narukvica pa mozda imas.. eto usluga za uslugu :mrgreen:
Norm

#24258 Re: Zeničani

Post by Norm »

gentoo wrote::lol: znaci Norm je tipicni primjer snajke koji bjezi od chuke kod od krmeta i sav zivot mu je orjentisan u tom smjeru, i nema cile nema mile. Imam jednu takvu u zgradi, napravila je od djeteta to da se svoje sjenke boji i da u lift smije samo ako je sama.. ako je neko jos tu ide pjesice :mrgreen:

A meni zbog sape i prijetnje njihovim ljubimcima policija 3x dolazila na vrata (jer me nisu mogli naci :mrgreen: )

I evo jos jednom (posto nije fer da snajke pametuju online a ja imao "problema sa zakonom" i 3x lutalice skakale na mene), gentoo je evo sad pa u narednih 48h da se svi kerovi sa ulica pokupe i eutaniziraju. Ne zato jer volim kerove ili ne (volim svog i poigram se sa vecinom vlasnickih i nekim lutalicama), nego zato sto je to common sense i tim psima nije mjesto na ulici.. isto kao sto je common sense da se ne puca u sred bijela dana na jako prometnom mjestu jer "hrabri" policajac nije imao hrabrosti drugacije regovati. Ali eto ja kao "parcijalno primjenjujem zakon" a taj metak da je koga ranio ili ubio onda bi bio Fudo kriv jer nije ispinio sto je obecao a vi mu vjerovali ? :mrgreen:

I da, i dalje bi radije da me sa bebom(da Norm, moj sin se odlicno slaze sa cukama :mrgreen: ) napadne lutalica nego da me pokupi debil sa BMW-om.. ti bi vjerovatno obrnuto ?

PS.

Ovaj gore Hardcore debil je onomad poredio basket na Meokusnicama sa koridom jer nije mogao spavati u sred dana sta li.. pa mu sad krivo, javi se jednom u 3 mj. pogleda jesam li ja sta napisao da odgovori :lol:
...ocito je da ti nemas problema sa policijom i zakonom samo zbog sape i lutalica... :lol:
I da GurU je obecao rijesiti problem KEROVA LUTALICA i on i gradska uprava snose odgovornost zbog ovoga...naravno poslije vas 'ljubitelja' i saptaca KEROVIMA...
...samo, prije par godina dok je Norm upozoravao na nekulturu NEstajanja na pjesackim prelazima i nemogucnost prolaska sa djecijim kolicima trotoarom zbog nepropisnog parkiranja dobijao je i tada lijepe komplimente od miroljubivih likova...tako da mi to nemozes imputirati...ljubitelju, fulas al totalno...pozdrav od snajke... :kiss:
kamen spoticanja

#24259 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

ljudi pricate o nepostojecem problemu
kerova nema na ulicama :mrgreen:
gentoo
Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25

#24260 Re: Zeničani

Post by gentoo »

Norm wrote:
...ocito je da ti nemas problema sa policijom i zakonom samo zbog sape i lutalica... :lol:
I da GurU je obecao rijesiti problem KEROVA LUTALICA i on i gradska uprava snose odgovornost zbog ovoga...naravno poslije vas 'ljubitelja' i saptaca KEROVIMA...
...samo, prije par godina dok je Norm upozoravao na nekulturu NEstajanja na pjesackim prelazima i nemogucnost prolaska sa djecijim kolicima trotoarom zbog nepropisnog parkiranja dobijao je i tada lijepe komplimente od miroljubivih likova...tako da mi to nemozes imputirati...ljubitelju, fulas al totalno...pozdrav od snajke... :kiss:

Trebao si pucati u njih.. definitivno :lol:
Norm

#24261 Re: Zeničani

Post by Norm »

gentoo wrote:Norm druze javi se u pp da se nadjemo jedan vikend u parku, na kembridzu.. povedi i djecu da bar malo savladas strah od cuka :lol:

Imam i jedan Casio, treba mi narukvica pa mozda imas.. eto usluga za uslugu :mrgreen:
...ne boji se Norm pasa na cetiri noge :D ...pogotovo vlasnickih...vjerovao ili ne Norm je imao psa...ali psi LUTALICE nisu vlasnicki psi i nije im mjesto na ulici...
Norm

#24262 Re: Zeničani

Post by Norm »

gentoo wrote:
Norm wrote:

Trebao si pucati u njih.. definitivno :lol:
...Normu nije nepoznato i pucanje...neke se stvari naucene u teskim situacijama nikada ne zaboravljaju...samo hvala Bogu na onim malim bobama koje smiruju... ;-)
Last edited by Norm on 21/01/2018 22:01, edited 1 time in total.
HardcoreMX

#24263 Re: Zeničani

Post by HardcoreMX »

ma lik @glentoo se osjeca ugrozenim i pritisnutim pa hoce malo paznje...sto bi rekli narodski 'pas koji laje ne ujeda' cija cudna analogija eto poveze se dvostruko sa tim desavanjem..ne znam glento odakle si ti, ali odakle god morao bi barem toliko znati da se korida odvaja i odvija daleko od naselja i na livadi, dakle za to odredjenoj povrsini pa prema tome pravi kulturni spektakl u odnosu na taj basket jer puknuti koncertni razglas ljudima u naselju nije nimalo minimalno receno ok i kulturno, u civilizovanim drzavama ide prijava samo tako...toga gledam i vani i ljudi se pobrinu za organizaciju i da se obezbjedi turnir ne samo u basketu nego i plesu, skejtu, fudbalu etc..na za to prilagodjenim sportskim terenima ili velikim parkovima, povrsinama za sajmove i vec kako gdje...nikako ne u nekom od naselja. Vec sam ti to objasnio i ne znam ko bi tebe pratio jer upisi su ti vrlo ogranicenog dometa i pogotovo vokabulara da ne kazem ko sta...
Norm

#24264 Re: Zeničani

Post by Norm »

kamen spoticanja wrote:ljudi pricate o nepostojecem problemu
kerova nema na ulicama :mrgreen:
:thumbup: :bih: :thumbup:
Norm

#24265 Re: Zeničani

Post by Norm »

_BataZiv_0809 wrote:Jbt ocekivao sam neku mrcinu od psa, a ono mjesanac kudro :roll: poserem se ja na tog milicionera koji bojevom municijom rjesava problem sa onakvim psom.

I haj makar da ga je odstrelio da mu prekrati muke...
..@Bata da li bi sutra promjenio stav ako bi se nedajBoze desilo ono sto se desilo prije par godina u Rumuniji kada su 'mali mjesanci u coporu' rastrgali dijete?
Da li bi promjenio stav da je mali mjesanac ugrizao bebu i prenio joj zarazne bolesti koje lutalice nose sa sobom?
Norm

#24266 Re: Zeničani

Post by Norm »

pa na fb profilu neke berine koja je sva u tome oko kerova,ljudi traze ime i prezime tog policajca,broj tablica,marku vozila,sigurno ne da mu se zahvala,nego boga pitaj sta je u njihovim glavama,spremni su na svasta
Zasto niko od nas ne trazi podatke od tih zastitnika, 'ljubitelja' i agresivnih bolesnika koji otvoreno prijete? Zato sto smo normalni, nismo se prodali za male pare DogTrustu koji nam sada stiti KEROVE na ulicama i ove sto otvoreno prijete normalnim ljudima...Pravi ljubitelji zivotinja nemogu zamisliti nauditi bilo kome, normalni ljudi nikada nisu trazili podatke 'ljubitelja' niti su ih napadali fizicki, dok 'ljubitelji' napadaju i prijete drugim ljudima...jedini problem koji imaju sa nama je sto trazimo da se sklonu sa ulica i da se provede zakon o zastiti zivotinja po svim clanovima...i otvoreno prijete i niko ne reaguje...
Ko su te kreature? Ljubitelji nisu sigurno...
kakavdanakneiskustvu

#24267 Re: Zeničani

Norm wrote:
pa na fb profilu neke berine koja je sva u tome oko kerova,ljudi traze ime i prezime tog policajca,broj tablica,marku vozila,sigurno ne da mu se zahvala,nego boga pitaj sta je u njihovim glavama,spremni su na svasta
Zasto niko od nas ne trazi podatke od tih zastitnika, 'ljubitelja' i agresivnih bolesnika koji otvoreno prijete? Zato sto smo normalni, nismo se prodali za male pare DogTrustu koji nam sada stiti KEROVE na ulicama i ove sto otvoreno prijete normalnim ljudima...Pravi ljubitelji zivotinja nemogu zamisliti nauditi bilo kome, normalni ljudi nikada nisu trazili podatke 'ljubitelja' niti su ih napadali fizicki, dok 'ljubitelji' napadaju i prijete drugim ljudima...
Ko su te kreature? Ljubitelji nisu sigurno...

da,ja imam,cuku,godinama,pazi ovo,znam momka iz radakova,ok momak se cinio dok nisam na fb počeo čitati postove o cukama,jednom čujem bus u radakovu udario cuku,lutalicu,taj momak,inace ima cuku u stanu,nekog veceg,je po radakovu ,klopču,perinom hanu trazio vozaca busa da se sa njim obracuna,a covjek udario cuku koji je izletio na cestu,ko sto se svima moze desiti,ali ovaj je trazio vozaca da mu hebe mater valjda sto je valjda uopce vozio taj dan bus ,bolesno,znam momka trideset godina,ne pozdravljamo se vise jer se on naljutio na moje komentare oko pasa lutalica
Not My Idea

#24268 Re: Zeničani

Post by Not My Idea »

Alaj smarate. Gotovo da mi fali prica smartova prica o celiku. :zzzz:
Partijaner

#24269 Re: Zeničani

Post by Partijaner »

Korteo. :mrgreen:
Image
kakavdanakneiskustvu

#24270 Re: Zeničani