Zato sto ne zna kud trci i gdje trci je u Italiji tj.Lazio standardni igrac kapiten vrlo cjenjen,jah zaboravi reci igra u ligi petice.Ali bilo bi cudo da je ovdje cjenjen ,jer ipak o strucnosti i kvalitetu fudbalera odluku donose forumasi klix-aTito_i_Partija wrote:Ahahaha, ko ce bolan dat' 7-8 miliona za 31-godisnju olupinu koja ne zna ni kud trci, jesi li ti normalan?
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#24251 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
-
kiligonzales
#24252 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
On je u onih nekoliko nastupa za reprezentaciju pristojno odigrao na Kirin Kupu. Ne moze se reci da nije bio primjetan. Mlad je i ima ono nesto. Vidjecemo kakav ce biti u buducnosti.Bazinga1234 wrote:Gledo sam tekmu, fino je Dulja odigrao.leškarenje wrote:Gledaj kako se grize na terenu![]()
http://www.dailymotion.com/video/x600d5s
evo jos malo laznjaka![]()
http://www.dailymotion.com/video/x600hov
a evo i asistencije![]()
http://www.dailymotion.com/video/x600evw
Jedino sto bode u oči je njegovo smiješno trcanje...
- leškarenje
#24253 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kaj...mi smo stručnjaci sa klixa dok si ti ono bas iz struke...cijenjen je samo zato sto je dao gol Romi i na osnovu toga im je kapiten. Prevara od igračaluckylaka wrote:Zato sto ne zna kud trci i gdje trci je u Italiji tj.Lazio standardni igrac kapiten vrlo cjenjen,jah zaboravi reci igra u ligi petice.Ali bilo bi cudo da je ovdje cjenjen ,jer ipak o strucnosti i kvalitetu fudbalera odluku donose forumasi klix-aTito_i_Partija wrote:Ahahaha, ko ce bolan dat' 7-8 miliona za 31-godisnju olupinu koja ne zna ni kud trci, jesi li ti normalan?
- Point.
#24254 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nisu navijaci birali kapitena nego njegovi saigraci, od kojih bar 80% nisu bili clanovi ekipe koja je pobijedila Romu. Senad je u klubu vec koliko 6-7 godina, od prvog dana standardan, prosle sezone je imao 10 asistencija, sto nije nimalo lose za jednu prevaru od igraca jel.leškarenje wrote:Kaj...mi smo stručnjaci sa klixa dok si ti ono bas iz struke...cijenjen je samo zato sto je dao gol Romi i na osnovu toga im je kapiten. Prevara od igračaluckylaka wrote:Zato sto ne zna kud trci i gdje trci je u Italiji tj.Lazio standardni igrac kapiten vrlo cjenjen,jah zaboravi reci igra u ligi petice.Ali bilo bi cudo da je ovdje cjenjen ,jer ipak o strucnosti i kvalitetu fudbalera odluku donose forumasi klix-aTito_i_Partija wrote:Ahahaha, ko ce bolan dat' 7-8 miliona za 31-godisnju olupinu koja ne zna ni kud trci, jesi li ti normalan?
- leškarenje
#24255 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Neka vam ga
apsolutno nemam nista protiv....samo sto ga ne gumo gledati u repki,nikakve fajde od njega evo godinama.
-
SSemir
#24256 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa o tome se radi. Licna stvar "ne mogu ga gledat" i neka ostane na tome. Nemoj dovodit njegove fudbalske kvalitete u pitanje. I blamirati se izjavama da je prevara igrac koji je godinama standardan i kapiten u laziu.leškarenje wrote:Neka vam gaapsolutno nemam nista protiv....samo sto ga ne gumo gledati u repki,nikakve fajde od njega evo godinama.
- Idemedosumom
#24257 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mi nemamo koristi što on hara po Seriji A. U repki je jedan od igrača koji najučestalije griješi. Jel do selektora, pozicije ili formacije, to je tema za sebe.
- BarbaDue
#24258 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zato što je trener Lazia levat, veze on o fudbalu nema...leškarenje wrote:Ma ne znam,ali ja se ne sjecam da je Lulic ikad ikoga predriblao,pretrco....nekakav isto da je sad sa neke livade pokupljen,ja ne mogu da vjerujem jos uvijek na koji fazon je on profesionalni fudbaler i jos kapiten Lacija
-
VPSA
#24259 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Treneri, jer Lulic gdje god je bio i ko god da ga je trenirao uvijek je bio u 11.
Jbga to je vecinsko shvatanje fudbala kod nas, probaci nekome kroz noge odmah si Messi, a ako napravis pogresan pas, makar bio on duboko na protivnickoj polovini i ne nosi nam nikakav rizik, odmah si krampa. A koliko ko trci, koliko uzme lopti protivniku, otvara se saigracima, to su sve nebitne stvari.
Jbga to je vecinsko shvatanje fudbala kod nas, probaci nekome kroz noge odmah si Messi, a ako napravis pogresan pas, makar bio on duboko na protivnickoj polovini i ne nosi nam nikakav rizik, odmah si krampa. A koliko ko trci, koliko uzme lopti protivniku, otvara se saigracima, to su sve nebitne stvari.
- BarbaDue
#24260 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma pusti, možda Lula ponekad ima dvije lijeve ali je jedini koji trči ko konj i jedini koji je zna sa krila pošteno zavrnuti.
- Capajebo
#24261 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
I jedini takticki inteligentan igrac u nasoj reprezentaciji. Uz mozda PjanicaBarbaDue wrote:Ma pusti, možda Lula ponekad ima dvije lijeve ali je jedini koji trči ko konj i jedini koji je zna sa krila pošteno zavrnuti.
- ultima_palabra
#24262 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Lulica je mozda i sputao taj gol... previse su ga zagotivili i on ostao, ko i svaki Bosnjo. A trazio ga Juve, i jos neki klubovi.
Pametan i koristan igrac, ali moras poznavati fudbal da skontas to.
Pametan i koristan igrac, ali moras poznavati fudbal da skontas to.
- leškarenje
#24263 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Čuj licna stvar to sto lik baulja po terenu ko tifusar....lik je ublehaSSemir wrote:Pa o tome se radi. Licna stvar "ne mogu ga gledat" i neka ostane na tome. Nemoj dovodit njegove fudbalske kvalitete u pitanje. I blamirati se izjavama da je prevara igrac koji je godinama standardan i kapiten u laziu.leškarenje wrote:Neka vam gaapsolutno nemam nista protiv....samo sto ga ne gumo gledati u repki,nikakve fajde od njega evo godinama.
- luckylaka
#24264 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa ako realno sgledamo stanje M.Pjanic je daleko najveca zvijezda u reprezentaciji a daleko namanje ucinka ima u istoj.E sad da li je do njega ili selektoraIdemedosumom wrote:Mi nemamo koristi što on hara po Seriji A. U repki je jedan od igrača koji najučestalije griješi. Jel do selektora, pozicije ili formacije, to je tema za sebe.
- AmiĐa_Idriz
#24265 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vratite nam repku i reprezentativnu pauzu sve im je oprošteno.
- Artest
#24266 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moja reakcija nakon procitanog:BarbaDue wrote:Ma pusti, možda Lula ponekad ima dvije lijeve ali je jedini koji trči ko konj i jedini koji je zna sa krila pošteno zavrnut.

- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#24267 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jest al u curku!!!luckylaka wrote:Pa ako realno sgledamo stanje M.Pjanic je daleko najveca zvijezda u reprezentaciji a daleko namanje ucinka ima u istoj.E sad da li je do njega ili selektoraIdemedosumom wrote:Mi nemamo koristi što on hara po Seriji A. U repki je jedan od igrača koji najučestalije griješi. Jel do selektora, pozicije ili formacije, to je tema za sebe.
-
Fudo387
#24268 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kako nije?hrasno38 wrote:Jest al u curku!!!luckylaka wrote:Pa ako realno sgledamo stanje M.Pjanic je daleko najveca zvijezda u reprezentaciji a daleko namanje ucinka ima u istoj.E sad da li je do njega ili selektoraIdemedosumom wrote:Mi nemamo koristi što on hara po Seriji A. U repki je jedan od igrača koji najučestalije griješi. Jel do selektora, pozicije ili formacije, to je tema za sebe.
- hrasno38
#24269 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kako jeste?Fudo387 wrote:Kako nije?
-
Fudo387
#24270 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
E jebi ga Hrasno,hrasno38 wrote:Kako jeste?Fudo387 wrote:Kako nije?
Fino.
Igra finale lige sampiona, prvak je Italije, jedan je od najboljih veznih igraca danas na svijetu...
Ok je to sto je Edin nekome drazi, i meni je, samo Miralem je njega davno prosisao.
- hrasno38
#24271 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pricamo o individualnim uspjesima i kvalitetima a ne klupskim.......u cemu je Miralem bio najbolji?.....asistent ni jedne lige u kojoj je igrao nije....strijelac nije sto se i ne ocekuje.....najbolji igrac neke lige nije......Edin je bio najbolji strijelac dvije lige petice.....najbolji igrac jedne sezone u Njemackoj....prvak sa Wolfsburgom kao njegov najbolji igrac.....Edin je i dalje nas najskuplji igrac sa 37 miliona Eura ispre Mireta sa 32.....u cemu je onda bolji.....reprezentaciju nisam ni spominjao!Fudo387 wrote:E jebi ga Hrasno,hrasno38 wrote:Kako jeste?Fudo387 wrote:Kako nije?
Fino.
Igra finale lige sampiona, prvak je Italije, jedan je od najboljih veznih igraca danas na svijetu...
Ok je to sto je Edin nekome drazi, i meni je, samo Miralem je njega davno prosisao.
-
Fudo387
#24272 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa eto sam si napisao,
Bio je..
Bio je..
- leškarenje
#24273 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kad je bio najbolji igrac lige ?
- luckylaka
#24274 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Edin Dzekoleškarenje wrote:Kad je bio najbolji igrac lige ?
- leškarenje
#24275 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da,napisa hrasno najbolji igrac bundes lige da je bioluckylaka wrote:Edin Dzekoleškarenje wrote:Kad je bio najbolji igrac lige ?